The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scynetyc
ok, megbeszéltük :o))
CS@
Azért akarod leszedni a Tribunalt ,hogy egy annál gyengébb peccset rakjál fel ?

CS@
Oda kell adni annak a race -nak amelyiknek szeretnéd.
Felül a menübõl : Character/Race a specials –nál látod a spelljeit egyszerûen belehúzod oda amit szeretnél.

scynetyc
köszi!
scynetyc
Most szedtem le egy 1.2-es javitopeccset és épp olvasom egy oldalon hogy ne tegyem fel ha fent van a Tribunal.Hol lehet kiunistallni a tribunált?
Milyen nyelvre?

SOS!
Ha tescs-ben csinálok egy spellt, hogy kell azt megcsinálni, hogy a karakterem kezdettõl rendelkezzen vele?

scynetyc
végül is rosszul emlékeztem,mert most olvastam a 94. oldalon :o))
scynetyc
köszi, megprobálom, csak most még visszaolvasok.
Nem tudod ,hol vannak a Bladesek?
scynetyc
Tegnap visszaolvastam a 150-99. oldalakat és valahol találtam választ arra ,hogy lehet kitörölni azokat a varázslatok amik nem kellenek .Ma visszaolvastam megint,de nyilván elsiklott a figyelmem,mert nem találtam: Kérdésem tehát:
1.hogy tudom kitörölni azokat a varázslatokat amik nem kellenek?
2.Balmorában Ajira megbizott hogy keressem meg két könyvét házon belül.Hol vannak?

köszi elõre is.
lwb
sorrend számít?

Megkeresed a köveket majd aktiválod õket és pontos leírást kapsz h mit kell tenni. Nem nehéz feladatok.

lwb
Valaki, aki már végigvitte a fõszálat Bloodmoonban segítene?
A Skaalos küldiket csinálom, amikor a Köveket kell megkeresni és aktiválni. Ugye itt nem a papíron leírt rituálékat kell megismételni?

FRenkie
thanx

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

hali!Nem tudja valaki honan tudnám letolteni aMorrowind elsõ cd-ét?

CS@
1.A lélekkõbe kell egy lélek majd elmész egy enchanterhez(próbálhatod magad is ekkor csak magadra dobod a gemet majd make ,de ha nem sikerül akkor a gem elvész) és kiválasztod a neked szimpi dolgot (kardnál ha támadó varázslatot teszel bele akkor a lenti gombot célszerû cast strikesre állítani).
2.Inkább a kiegészítõi (csak saját vélemény : szerintem akkor célszerû nekiállni mikor a Morro fõszálat végig vitted)de kell hozzá a Morro is.

CS@
Nem csak bejárod van itt is egy fõszál.
Ha új karakter alatt egy 1es szintûre gondoltál akkor szerintem nincs.

CS@
Caius háza mellett.

FRenkie
hi!lenne 1 pár kérdésem!
1. hogy lehet lélekkövet tenn a kardba?
2. a tribunal és blood moon azok külön gamék vagy az a morrowind folytatásai vagy...hogy van ez?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

lwb
hol lehet megvenni a kétkezes harchoz a balkezes fegyvereket? melyik bót árulja?

lwb
hol lehet megvenni a kétkezes harchoz a balkezes fegyvereket? melyik bót árulja?

CS@

Factor_007
kösz. én voltam a láma hogy nem néztem a plafonra 😊))

Ez a bug meg mindig el?
Be aware that the Merchantile skill is bugged in the retail release and there's no way for us modders to fix it with a plug-in. The higher your Merchantile, the less things like equipment and training will cost you, so that's as it should be. But the bug is that the higher your Merchantile, the less NPCs will pay you for your loot. That's not good at all. So my advice is to leave Merchantile alone until Bethesda puts out a game patch that fixes it. Certainly do not put merchantile in one of your major/minor slots.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

CS@
2es cdn extrák az editorhoz.
Mindig ugyanúgy indul a játék a BM „csak” egy +sziget.

CS@
Gondolom azt akartad írni ,hogy Trib nélkül is felrakható a Bloomoon.
Viszont ha megpróbálod betölteni Trib nélkül a már Tribunalt végigjátszott állást akkor problémák lesznek.

Khuul-ban lehet hajót bérelni és elvisznek a szigetre. Nem kell elválalni semmilyen küldit elõtte.

lwb
ami most nem teccik bloodmoonban az az idõhatáros küldetések (gyere vissza X napon belül, csináld meg X nap alatt stb.).
az ilyeneket nem szeretem.

de ez azért nem akkora baj, remélem több nem lesz.

CS@
Hajóval(Khuulból) ,repülve ,vízen járva vagy úszva esetleg még DivineInterventional.

CS@
Hasonlóan jártam én is csak annyival volt több problémám ,hogy nincs nálam a Trib így nem tudtam az egészet újra rakni.
Úgy tudtam megoldani ,hogy a morrowind könyvtárat átneveztem majd felraktam a Morro-t aztán amit felrakott letöröltem és a régit visszaneveztem így már felment. Amúgy Tribunalnál szerintem is jobb volt(lett) a Bloodmoon.

Bandew
Tudom hogy az alapok, de nekem pont az kell.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kár hogy a staffoknak nincs külön skilljük, mint pl. diablókban staff class

War. War never changes.

lwb
Divayth Fyr ember? Vivec forog a sírjában ( 😄 ), amikor ezt hallja. D. Fyr nem ember, hanem dunmer! 😊

lwb
sajnos nekem nincs magyarításom, úgyhogy nem tudok segíteni.
de legalább válaszoltam! 😄

Én meg formatáltam nemrég, és a gép úgy érzékeli, hogy nincs fent a Morrowind, pedig el tudom indítani. Nos, tegnap leszedtem a Bloodmoont, de nem akarja felrakni magát, mert "nincs fönt az alapjáték". Most rakhatom újra mind3at...

War. War never changes.

Bandew
Valaki válaszolna a #11950-es üzenettel kapcsolatban?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Én meg még nem is voltam Bloodmoonban, mivel újat karaktert kezdtem, azzal meg kicsit nehéz lenne.

lwb
én nagyon lightos haladok a fõstoryban. nekem az igazi újdonság a táj és az új lények.

Nah végigértem a bloodmoon-on én is. Szép volt, jó volt, csak rövid. De a tribunalnál még mindig 100szor jobb.

Tud vki kepletet hogy az ijazas dmg-e es a chance-a mitol fugg?(gondolom agility, luck, marksman, meg ij, de 'formula' kene).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lwb
Én a TESCS-t is csak TES-nek szoktam írni.

Bandew
TES Construction Set

és mi a tescs ?? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Factor_007
jó kérdés 😄DDD

keresztkérdés: mi az isten ez a "tes" ?? 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát én ott tartok a 48-as assassinommal, hogy a Morag Tongnál Grandmaster vagyok, a fighters' guildban guardian, akárkit kinyírok pillanatok alatt, töménytelen mennyiségû drágakövem és scrollom van, rengeteg constant effektes gyûrûm, staffom, kardom, és még el sem kezdtem se a fõszálat, se a kiegészítõket... 😊

War. War never changes.

Factor_007
azt irja a végigjátszás hogy levitációval lehet hozzá eljutni namost én összevissza végigjártam a szigetet de shol semmilyen divath Fyr

na már töltöm.

War. War never changes.

scynetyc
köszike :o)
na akkor pontosan mi a webcím ahonnét le lehet tölteni? Asszem most leszedem. Ja és a képre visszatérve: ez a 3. prófécia? És mi az elsõ kettõ?

War. War never changes.