The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban elég bosszantó lehet várni és várni, de ez a fordítók saját politikája és azt csinálnak valóban amit akarnak.
Eredeti nyelven az igazi, és rögtön az élmény...arról nem beszélve, hogy elõbb-utóbb amúgy is be kell vágni az angolt.
Szal sztem nem érdemes várni a fordítókra, tényleg annyit ülnek rajta amennyit akarnak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Ez nem azért van, mert mi ilyen önzõek vagyunk vagy egyszerûen imádunk ilyen levelekre válaszolni. Nem. Az 1200 hiba bizonyítja azt, hogy nagyon is szükség van egy olyan tesztelésre, amely nem nyilvános, ahol nem kell attól tartanunk, hogy a fordítás nagyközönség kikerülése után rengeteg kritika ér minket amiatt, hogy milyen minõségben dolgozunk. Nagyon sokan fordítottuk a játék szövegeit, éppen ezért a stílusbeli eltérések természetesek, de elképesztõen sok olyan tárgy vagy helységnév is akad, amit nem árt egy elnevezésre hozni. Mivel ezek száma jóval ezer felett van, lehetetlen megjegyzeni mindegyik nevét több millió karakter fordítása közben. Ezért szükséges, hogy a két zárt teszt kiszûrje a nagyon durva hibákat, majd utána már egy sokkal jobban élvezhetõ fordítással rukkoljunk elõ az elsõ nyílt tesztkörben, az RC 1-ben."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mielõtt félreértenél én igazán nagyrabecsülöm a munkájukat/munkátokat maximális respect érte.
Viszont nem értem, hogy mikor már fél éve teszt fázisban van a dolog miért nem lehet használni a magyarítást a nagyközönségnek is betaként.
Persze most azt is mondhatod, hogy örüljek annak ha megkapom / megkapjuk x idõ múlva és arra se mondanám azt, hogy nincs igazad..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezek szerint nektek az sznobság ha valaki egy tökéletes fordítást akar kiadni a kezébõl és nem olyat ami tele van hibákkal.
Egyébként meg igaza van PiszkosFrednek, ha ennyire akartok valamivel játszani akkor tanuljatok nyelvet vagy segítsetek.
Rajtatok kívül más is várja és nem siránkozik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aki pedig nem tud varni, vagy ketelkedik bennuk, am legyen, annak meg mindig ott van a szotar, egy kis nyelvtanulas amugy sem art.
Elég nagy sznob lehet, aki kitalálta ezt a Béta1,Béta2,RC1,RC2 baromságot!
Mindenesetre a mostani "tempójuk" alapján jó, ha karácsonyra végeznek vele. Mindezt úgy, hogy már kész van a cucc. Mekkora baromság!!!
Olyan mint a duke nukem forever...
Sose készül el...Vagyis már elkészült csak ülnek rajta mennek a tesztek...
Nem tudom a tesztek alatt miért nem lehet már publikussá tenni...max lenne belõle késõbb final de nem...
Remélem egy másik csapat nekiugrik majd és akkor látunk is belõle valamit.
Morrowind 4ever!!!!!
THX az extra –s infót<#worship>#worship>
Úgyhogy a dolgok az extra –ra kerültek remélem itt nem lesznek ilyen problémák.
A régi címeken elérhetõek:
oblibook.try.hu
morrobook.try.hu
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Morrowind 4ever!!!!!
Morrowind 4ever!!!!!
ui: az elozo ket postodat torlom, teljesen felesleges 5 percen belul haromszor beirni valamit.
Morrowind 4ever!!!!!
Elég gáz hogy ez a nyavalyás FWs oldal müxik csak, úgyhogy OFFolok egyet(bocsy):
Nem tud valaki valami olyan ingyenes tárhelyet, ahova feltudnám tölteni a Morros és Oblis cuccokat? Olyan kéne ahol nincs fájl méretkorlát, vagy ha van, akkor is megenged egy PortMournhold méretû(30Mb) fájlt feltölteni. Összességében nem kéne nagy tárhely, mert a két oldal kb 70Mb. Az ATW vel a hócipõm tele hogy havonta kéthavonta letörlik a cuccaimat semmi indok nélkül, amikor meg felhívom õket, akkor meg csak annyit tudnak mondani, hogy ezt nem õk törlik, hanem egy nagyszerûen sikeredett automata rendszer és regisztráljam újra magam.
A gond hogy TES sourcen nemtudom hogy keressek ra. 😊
Volt anno egy "my house" mod a morrohoz csak sajna en letoroltem minden mentesemmel egyutt meg satobbi es most ujrakezdtem 10* olyan jol fut mint anno, de ezt a my house modot nem talalom neten sehol. Amugy balmoraban volt egy kis meretu haz nagyon lakajos volt. 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
wood elf thief-szerûség vagyok. a sneak-t hogy tudom jól felturbózni? amugy tápolni akarok, vannak jó itemek a játékban amiket ellehetne csórni? volt anno vmi +80% chameleonos ringem, nemtom má honnan, barangoltam és belementem vmi l,áthatatlan fószerbe, nála volt
ja igen= ha 100% chameleon van rajtam akkor akármit csinálhatok nemlátnak? pl. itemet ellopni, stb..
mondhatnátok vmi stratégiát , merre menjek hogy élvezkedjek (=light armorok, short sword, chameleonos cuclik)
meg keresek valami könnyítõ modot...ki akarok rabolni minden jó helyet a játékban😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A Morro mint játék összességében nekem is jobban tetszik az Oblinál.
De senkinek nem tartana semeddig sem megnyitnia a TESCS3at, majd a TESCS4et és megnéznie a fegyvereket mielõtt ilyen bugyutaságokat ír, hogy a Morrowind-ben sokkal több fegyver van.
Kössz a segítséget megtaláltam a kockát!<#worship>#worship>
© nemTom12345: Nekem se fontos a grafika.Tetszik a Morrowind is csak az Oblivion tetszik, hogy lehet mozgatni a tárgyakat viszont a Morrowind-ben sokall több fegyver van<#smile>#smile>
Bye!
PS3 ID: SDani456
egyébként szerintem is sokkal jobb a Morrowind, az Oblivion teljesen kiábrándító ahoz képest. A 3 annak idején szerintem korszakalkotó volt, egy nagyon-nagy játék, de a 4 ha jobb is nálla, nem annyival amennyi idõ eltelt azóta. És számos dologban inkább visszafejlõdést éreztem... számomra a grafika nem minden.
Az a lényeg hogy nem kell lejjebb menni a romba mert a kockát rejtõ ajtó rögtön a rom elsõ csarnokából elérhetõ.
Kicsit trükkös megtalálni szal használd a minimappot mert mindig be vannak rajta jelölve az ajtók, így talán hamarabb megtalálod.
Megint írok nektek mert elakadtam. Annál a küldetésnél amikor valamien Kockát kell megszerezni egy Hasphat nevû embernek. Na el is mentem abba a romba ahova kellet de nem találom azt a fránya kockát. Már mindent átnéztem. Holl van?
Elõre is köszönöm!
Mindegyik változathoz van patch, tedd fel az aktuálisat. Viszont a kiegeket meg kéne szerezned, mert rengeteget javítanak rajta, még a játszhatóság is jobb.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Patch kell hozzá? Mert az dõ oldalán azt írják, hogy: **DO NOT INSTALL if you have already installed the Tribunal expansion.** - vagyis csak ha már felvan rakva a Tribunal kieg. Asszem.
Elõre is köszönöm!
Holnap meg lesz ez a játék. Van olyan jó mint az Oblivion? Mert nekem az tetszik csak szaggat mint állat<#szomoru1>#szomoru1>
Bye all!
hát ennek nem sok értelme van
ja, kellene az a mod is amiben a balmorai mages guildban megjelenik egy soul gem árus
apropó, tudtátok azt hogy fargoth buzi? 😊