The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Nem kell vele foglalkozni, tényleg meg kell tanulni angolul és kész.
Valóban elég bosszantó lehet várni és várni, de ez a fordítók saját politikája és azt csinálnak valóban amit akarnak.
Eredeti nyelven az igazi, és rögtön az élmény...arról nem beszélve, hogy elõbb-utóbb amúgy is be kell vágni az angolt.
Szal sztem nem érdemes várni a fordítókra, tényleg annyit ülnek rajta amennyit akarnak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Randal
Szerintem egyszerû megérteni, idézet a honlapról:

"Ez nem azért van, mert mi ilyen önzõek vagyunk vagy egyszerûen imádunk ilyen levelekre válaszolni. Nem. Az 1200 hiba bizonyítja azt, hogy nagyon is szükség van egy olyan tesztelésre, amely nem nyilvános, ahol nem kell attól tartanunk, hogy a fordítás nagyközönség kikerülése után rengeteg kritika ér minket amiatt, hogy milyen minõségben dolgozunk. Nagyon sokan fordítottuk a játék szövegeit, éppen ezért a stílusbeli eltérések természetesek, de elképesztõen sok olyan tárgy vagy helységnév is akad, amit nem árt egy elnevezésre hozni. Mivel ezek száma jóval ezer felett van, lehetetlen megjegyzeni mindegyik nevét több millió karakter fordítása közben. Ezért szükséges, hogy a két zárt teszt kiszûrje a nagyon durva hibákat, majd utána már egy sokkal jobban élvezhetõ fordítással rukkoljunk elõ az elsõ nyílt tesztkörben, az RC 1-ben."

Sheltem
Tesztelni én azért nem jelentkezek mert annyi idõm viszont nem lenne idõm játszani vele..Ezzel persze magam ellen beszélek most, de nem lenne fair.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nana piszkosfred nem errõl van szó.

Mielõtt félreértenél én igazán nagyrabecsülöm a munkájukat/munkátokat maximális respect érte.

Viszont nem értem, hogy mikor már fél éve teszt fázisban van a dolog miért nem lehet használni a magyarítást a nagyközönségnek is betaként.

Persze most azt is mondhatod, hogy örüljek annak ha megkapom / megkapjuk x idõ múlva és arra se mondanám azt, hogy nincs igazad..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Randal
Pffff. Gyenge kifogás. Nem kell ott 24 órát játszani. Ha segíteni akarsz, akkor elég 1-2 óra is hozzá. Rengeteg úton el lehet indulni a játékban, szal még arra se foghatod, hogy mások hamarabb felfedezik azt a hibát.

Randal
Sheltem, bgabor:

Ezek szerint nektek az sznobság ha valaki egy tökéletes fordítást akar kiadni a kezébõl és nem olyat ami tele van hibákkal.

Egyébként meg igaza van PiszkosFrednek, ha ennyire akartok valamivel játszani akkor tanuljatok nyelvet vagy segítsetek.
Rajtatok kívül más is várja és nem siránkozik.

Azért mert így most vizsgaidõszakban nem tudom vállalni hogy napi 24 órát játszom vele...

PiszkosFred
Lehetett jelentkezni tesztelni, miert nem jelentkeztetek hogy ezzel is hamarabb legyen kesz a dolog? Akkor mar magyarul jatszhatnal, es kozben jelezhetned a hibakat, felreforditasokat, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
A keszito csapat szive joga eldonteni, mikor latja ugy, hogy publikussa teszi a projektet. Sokszor elhangzott mar, hogy nem kis melo a jatekot leforditani, foleg annak fuggvenyeben, ahogy a jatek motorja kezeli a parbeszedeket, szovegeket. A sracok csalad/melo/maganelet mellett, hobbibol, teljesen ingyen es a sajat szabadidejukben keszitik. Kesz hamarosan, kar emiatt most hisztizni vagy szidni oket.

Aki pedig nem tud varni, vagy ketelkedik bennuk, am legyen, annak meg mindig ott van a szotar, egy kis nyelvtanulas amugy sem art.

Bizony, kész szerencse, hogy nincs több kifejezés a "nem végleges" változatra, mert akkor még annyi tesztszakasza lenne a cuccnak.
Elég nagy sznob lehet, aki kitalálta ezt a Béta1,Béta2,RC1,RC2 baromságot!

Mindenesetre a mostani "tempójuk" alapján jó, ha karácsonyra végeznek vele. Mindezt úgy, hogy már kész van a cucc. Mekkora baromság!!!

Sheltem
NEverending sztori a magyarítás😊

Olyan mint a duke nukem forever...

Sose készül el...Vagyis már elkészült csak ülnek rajta mennek a tesztek...
Nem tudom a tesztek alatt miért nem lehet már publikussá tenni...max lenne belõle késõbb final de nem...

Remélem egy másik csapat nekiugrik majd és akkor látunk is belõle valamit.

ollie
Pl. a CD Galaxis polcáról: Morrowind

istenostora03
Hi all!
Vki mondja meg honan tölthetõ ez a gém!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet Jedi Knight Mod-ot letölteni Morrowindhez?

Morrowind 4ever!!!!!

CS@
Üdv!
THX az extra –s infót<#worship>
Úgyhogy a dolgok az extra –ra kerültek remélem itt nem lesznek ilyen problémák.
A régi címeken elérhetõek:
oblibook.try.hu
morrobook.try.hu

Pedig nem ugy viselkedsz mint aki tudja.. amugy google -> morrowind cheat rettentoen nehez

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

A CHEAT az azt jelenti hogy CSALÁS. És tudom hogy ez nem egy chet.

Morrowind 4ever!!!!!

Én arra a kódra gondoltam amit úgy hívnak hogy CHEAT.

Morrowind 4ever!!!!!

PiszkosFred
Konyorgom, ird mar le pontosan hogy mit akarsz. Ez egy forum, nem cset. Itt az ember feltesz egy kerdest, egy problemat, szep kerek mondatokkal elmagyarazva, es varja a valaszokat. Es mivel - hangsulyozom - ez egy forum, nem chat, ezert a valasz alkalomadtan akar tobb nap mulva is johet, nem azonnal. Ird le pontosan, hogy mit akarsz kodolni, egyaltalan mit ertesz kodolas alatt, es aki tudja, az valaszolni fog.

ui: az elozo ket postodat torlom, teljesen felesleges 5 percen belul haromszor beirni valamit.

Sikerult megtalalni a myhouse plugint, nagyon ottvan illetve lesz. 😊

szoljatok lécci! tudom hogy új vagyok itt SG-n de azért nem kell utálni. irjátok meg nekem lécci!

Morrowind 4ever!!!!!

extra

CS@
Köszi Fred!
Elég gáz hogy ez a nyavalyás FWs oldal müxik csak, úgyhogy OFFolok egyet(bocsy):
Nem tud valaki valami olyan ingyenes tárhelyet, ahova feltudnám tölteni a Morros és Oblis cuccokat? Olyan kéne ahol nincs fájl méretkorlát, vagy ha van, akkor is megenged egy PortMournhold méretû(30Mb) fájlt feltölteni. Összességében nem kéne nagy tárhely, mert a két oldal kb 70Mb. Az ATW vel a hócipõm tele hogy havonta kéthavonta letörlik a cuccaimat semmi indok nélkül, amikor meg felhívom õket, akkor meg csak annyit tudnak mondani, hogy ezt nem õk törlik, hanem egy nagyszerûen sikeredett automata rendszer és regisztráljam újra magam.

Aha kocci, de epp azert keresem ezt a picinyke modot, mert olyan nekem mintha tenyleg sajat hazam volna. (Regen sokat Morrowindeztem.)
A gond hogy TES sourcen nemtudom hogy keressek ra. 😊

PiszkosFred
Ha a TES Sourcen es a Planet ElderScrolls-n sincs, akkor egyszerubb ha keresel egy uj lakohely plugint. Pl CS@ mester munkai kozul nagyon tudom ajanlani a Hla Oad es a Balmorai Torony projekteket. ERRE

Sziasztok egy kerdes!

Volt anno egy "my house" mod a morrohoz csak sajna en letoroltem minden mentesemmel egyutt meg satobbi es most ujrakezdtem 10* olyan jol fut mint anno, de ezt a my house modot nem talalom neten sehol. Amugy balmoraban volt egy kis meretu haz nagyon lakajos volt. 😊

CarajoEsp
A MorroHq-n találsz, majd minden rejtett cuccról információt, amúgy én most eléggé bennevagyok a játékba, de sajna egy Redguard Harcost indítottam, szóval Light Armorokról nem nagyon vannak infóim.😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tigeroo
no elkezdtem nosztalágiázni a cuccossal😊 (már amennyire tavaly belemélyedtem..)

wood elf thief-szerûség vagyok. a sneak-t hogy tudom jól felturbózni? amugy tápolni akarok, vannak jó itemek a játékban amiket ellehetne csórni? volt anno vmi +80% chameleonos ringem, nemtom má honnan, barangoltam és belementem vmi l,áthatatlan fószerbe, nála volt

ja igen= ha 100% chameleon van rajtam akkor akármit csinálhatok nemlátnak? pl. itemet ellopni, stb..

mondhatnátok vmi stratégiát , merre menjek hogy élvezkedjek (=light armorok, short sword, chameleonos cuclik)

meg keresek valami könnyítõ modot...ki akarok rabolni minden jó helyet a játékban😄
tigeroo
a magyarítás hogy áll amúgy? van-nincs..?
CarajoEsp
Pontosan. Aminek így, hogy énis kicsit jobban elmélyedtem benne és kezdek egyre jobban elveszni benne, igazából fura, de nincs sok jelentõssége, csak 1 valami, mégpedig, gondosabban átgondolva talán a legfontosabb érzés, hihetetlen szabadság😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Az viszont tény hogy Morroban több fajta fegyver van.

CS@
Leírtam már párszor de leírom most is félreértés elkerülése végett:
A Morro mint játék összességében nekem is jobban tetszik az Oblinál.
De senkinek nem tartana semeddig sem megnyitnia a TESCS3at, majd a TESCS4et és megnéznie a fegyvereket mielõtt ilyen bugyutaságokat ír, hogy a Morrowind-ben sokkal több fegyver van.

hát ez a "mozgatás" elég nevetséges... olyan mintha 1 ujjal próbálnánk a tárgyakat a helyére egyengetni... borzasztó, akkor inkább a gravitáció nélküli pakolás a Morrowindben
Na, akinek még nincs meg és szeretne egy eredeti példányt, az csapjon le rá: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=2415

SD456
Ups! Javítok egy kicsit "Oblivion-ban"
Bocsánat!

Bye!

PS3 ID: SDani456

SD456
Hy!

Kössz a segítséget megtaláltam a kockát!<#worship>

© nemTom12345: Nekem se fontos a grafika.Tetszik a Morrowind is csak az Oblivion tetszik, hogy lehet mozgatni a tárgyakat viszont a Morrowind-ben sokall több fegyver van<#smile>

Bye!

Bocs ha olyat mondok, ami már volt, vagy hasonló, mert nem olvastam visszább, de ha küldetés problémád van, akkor szerintem nézz fel a http://www.morrowindhq.hu/ -ra, elég rendesen leírják a feladatokat.

egyébként szerintem is sokkal jobb a Morrowind, az Oblivion teljesen kiábrándító ahoz képest. A 3 annak idején szerintem korszakalkotó volt, egy nagyon-nagy játék, de a 4 ha jobb is nálla, nem annyival amennyi idõ eltelt azóta. És számos dologban inkább visszafejlõdést éreztem... számomra a grafika nem minden.
Na ez elég zavaros lett, mindegy azért remélem segít valamit. <#hehe>

Az a lényeg hogy nem kell lejjebb menni a romba mert a kockát rejtõ ajtó rögtön a rom elsõ csarnokából elérhetõ.

Amikor bemész a romba rögtön az elsõ csarnokban körbe a fal mellett le tudsz jutni egy alagútig, na ott nem menj be hanem az alagút bejáratában fordulj meg hogy kb arra nézz ahol bejöttél a romba és arrafelé kezdj keresgélni, ha jól emlékszem egy sziklás részen kell felmászni és ott lesz az ajtó ami mögött van.

Kicsit trükkös megtalálni szal használd a minimappot mert mindig be vannak rajta jelölve az ajtók, így talán hamarabb megtalálod.

SD456
Hy all!

Megint írok nektek mert elakadtam. Annál a küldetésnél amikor valamien Kockát kell megszerezni egy Hasphat nevû embernek. Na el is mentem abba a romba ahova kellet de nem találom azt a fránya kockát. Már mindent átnéztem. Holl van?

Elõre is köszönöm!

ollie
Azt írják, hogy ne installáld, ha már fel van téve a Tribunal.
Mindegyik változathoz van patch, tedd fel az aktuálisat. Viszont a kiegeket meg kéne szerezned, mert rengeteget javítanak rajta, még a játszhatóság is jobb.

DonnieBrasco
Szerintem jobb, mint az Oblivion - mélyebb, részletesebb, nagyobb (több ideig tart). Érdemes felpakolni egy csomó modot (grafikát, hangkat feljavítókat, meg mindenféle extrákat, pl. morrowind crafting 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

SD456
Hy!

Patch kell hozzá? Mert az dõ oldalán azt írják, hogy: **DO NOT INSTALL if you have already installed the Tribunal expansion.** - vagyis csak ha már felvan rakva a Tribunal kieg. Asszem.

Elõre is köszönöm!

ollie
Nézõpont kérdése. Van akinek ez, van akinek az tetszik jobban.

SD456
Hy all!

Holnap meg lesz ez a játék. Van olyan jó mint az Oblivion? Mert nekem az tetszik csak szaggat mint állat<#szomoru1>

Bye all!

nekem az a mod kellene ami megakadályozza hogy a kereskedõk felvegyenek mindenféle szarságot amit eladok nekik (ruha) meg az amelyikkel lehet skoomaval és moonsugarral az inventoryban is kereskedni. eléggé idegesítõ hogy nem üzletel vele, ledobom a szeme elõtt a földre és voilá!

hát ennek nem sok értelme van

ja, kellene az a mod is amiben a balmorai mages guildban megjelenik egy soul gem árus

apropó, tudtátok azt hogy fargoth buzi? 😊

Ioles
Ok, kösz

ollie
Itt pl a Graphic replacers-nél nézz körül.

ollie
Van pár száz (ezer ilyen)

modok

Crokin
Betegségek elmúlnak ha imádkozol egy oltárnál, az adatlapon meg igenis látszik a betegség. Hol azt ne kérdezd, rég játszottam.

Repatarurgyán