The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó ez így is,de mindenki hülyének fog nézni az ismerõsök között,hogy ilyenekkel játszok...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hiszen éppen arról beszéltem, hogy mennyire várom már, hopgy végre használhassam! Csak elég hülye dolog, hogy itt a nyár, sokak televannak szabadidõvel, és pont tanévkezdés után fogják csak kiadni a cuccot. Ez itt a probléma.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én pl. már elég régóta játszogatok vele, igaz néha félreteszem egy fél évre, de ha összerakjuk akkor jópár hónapot folyamatosan toltam vele és a teljes terület negyedét (!!!) ha bejártam eddig.
De amíg nincs hozzá magyarítás, addig G2-õz.
Amúgy eoppant elmés, hogy pont a nyári szünet UTÁN fog elkészülni.
..még annyi, (tom hülye kérdés ez is) ..szal magába a játékba nincs különbség ugye? (patchen kívül)
hja és még 1 fontos kérdés..
..Gothic 2 vs Morrowind ??
..Persze nem ugy kérdem, hogy melyik a jobb, csak, hogy ha már próbáltátok mind2t, akkor nektek melyik tetszett jobban..
..Nos, ..öö.. szal: A "sima" Morrowind és a Morrowind Gold of The Year (GOTY) között van valami különbség?
magyarítás oldala
Magyarosítás van hozzá??.. ha van, akkor hány % os kb?
Kellene egy kis segítség:
Az Ald'ruhn-i harcosok céhének 2. küldetése , hogy ki kell végeznem egy Nerer Benaran nevû tagot , aki egy Sargon-i barlangban bújkál. Eddig ok, el is jutottam oda , 4 tagot lecsaptam , de az 5-el nem bírok. VArázsol egyet és folyamatosan tûzben égek és villámokat nyelek , majd közelebb jön , 1-et suhint kardjával és már el is hullottam. Valaki tudna tanácsot adni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A templomban már néztem, de nem adja oda.
Fordításnál meg mindenki ugyanígy van. Csak valaki elválall egy játékot, mivel akarja, valaki meg nem, mert számára nem jelent annyit😉
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
http://www.magyaritasok.hu/
MP az mi?
Egyrészt mivel feltelepíted a kiegeket, ezáltal a bennük lévõ patcheket is felteszed, amik módosítják a játék bizonyos részeit. Mindazonáltal kikapcsolhatod õket ott ahol a modokat jelölöd majd be.
Másrészt a fordítók állítása szerint a magyarítás mûködik a kiegekkel, de nem fordítja le azokat. Több info a magyarítás honlapján vagy az MP-n.
Az egyik grafikai utility-nek (MGE) szüksége van arra, hogy a Bloodmoon és/vagy a Tribunal installálva legyen. A kérdésem az, hogy ha ezeket a kiegeket felinstallálom, lehetséges az hogy ezek mégse aktiválódjanak? Egyáltalán hol és hogyan kapcsolódnak ezek a kiegek az alapjátékba?
Középfokúm van belõle, szal elég jól megyeget. :-)
Csak van egy 12 éves öcsém aki szeretné már elkezdeni a Morrowindet, de magyarítás nélkül nem szeretne belevágni. Meg is értem, hogy egy ilyen korú gyereket elriaszt ennyi idegennyelvû szöveg.