The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi.most(talán még ma) lesz meg a gém,van-e valami mod,ami szebbé teszi?😊
jó ez így is,de mindenki hülyének fog nézni az ismerõsök között,hogy ilyenekkel játszok...

Esrohnoil
Ez teljességgel kizárt. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
Arra nem gondoltal, hogy a forditok is emberek, es talan ok is csak most tudnak egy picit pihenni, nyaralni, lazitani, feltoltodni az egesz eves iskola/melo mellett? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Láthattad hogy már többen szóltunk neki hogy kissé erõs volt leteremtenie téged. Viszont azt meg neked kell felfogni, hogy ez a fordítás több évig tartó küzdelmes munka, sok ember munkáját öszehangoni, összefogni, tesztelni... miért lenne pont egy adott év adott nyarán kész? Jövõ nyárra biztosan készen lesz, tehát akkor nyomhatod nyugodtan. Ja, hogy türelmetlen vagy? Öreg hiba 😊
Ha nem tetszik, ne használjam? Mirõl hablatyolsz te itt?
Hiszen éppen arról beszéltem, hogy mennyire várom már, hopgy végre használhassam! Csak elég hülye dolog, hogy itt a nyár, sokak televannak szabadidõvel, és pont tanévkezdés után fogják csak kiadni a cuccot. Ez itt a probléma.

😊
PiszkosFred
A feladat tehat adott, hajra!

sztem kéne ie is valami FAQ ..mint az Oblivion fórumon is van.. nem?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Én se látok semmi rosszat abban amit írt, úgyhogy nyugi. Egyébként sokan dolgoznak vele még most is, tehát a te múlt idejû megfogalmazásodba inkább bele lehetne kötni. 😉 Na béke.
CarajoEsp
Szerintem nem ez volt a célja. Amit mondott azon egyébként kicsit énis bánkódom mert szeretem a munkahelyem, de ki tudja meddig leszek ott, ha kijön a magyarítás😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
Ha nem tetszik, ne használd, de ne kritizálj olyan valamit, amin évekig INGYEN dolgoztak.

Esrohnoil
Na meg Gothicban kicsit élõbbek a szereplõk.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

DonnieBrasco
Alma és Narancs - mindkettõ nagyon, nagyon finom, és tök más 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Randal
Az én tapasztalatom szerint a G2 a tájak és a történet szempontjából jó. NAgyon kidolgozott ilyen téren. A Morrowindben a karakteralkotásnál van nagy szabadságod és a fejlõdésnél, hogy milyen kasztú akarsz igazán lenni. A tájak itt is szépek, bár néhol egyhangú,a történet annyira nem túl húzós. Inkább a történelem kidolgozása és a millió kis küldetés a jó benne.
Én pl. már elég régóta játszogatok vele, igaz néha félreteszem egy fél évre, de ha összerakjuk akkor jópár hónapot folyamatosan toltam vele és a teljes terület negyedét (!!!) ha bejártam eddig.

Morrowind :-)
De amíg nincs hozzá magyarítás, addig G2-õz.

Amúgy eoppant elmés, hogy pont a nyári szünet UTÁN fog elkészülni.

Esrohnoil
G2 speedrun rekord kb. másfél óra, míg a Morroé asszem 6-7 perc körül van. 😊

azért is írtam a végére azt az uccsó mondatot.. hogy nem "veszekedés gerjesztése" céljából íkérdeztem 😄.. csak véleményt szerettem volna hallani 😄😛

értem.. csak ugy hallottam, hogy G2-t hipp-hopp végig lehet tolni.. aztan sztem ugy döntök, (mivel Morrohoz ugy sincs magyarítás :S ) addig végigtolom G2-t 😄 😛

Hülyeség megint flémet indítani... Mindkettõ teljesen más, de mindkettõ nagyon jó.

G2 😊
Randal, PiszkosFred: thx a választ..
..még annyi, (tom hülye kérdés ez is) ..szal magába a játékba nincs különbség ugye? (patchen kívül)

hja és még 1 fontos kérdés..
..Gothic 2 vs Morrowind ??

..Persze nem ugy kérdem, hogy melyik a jobb, csak, hogy ha már próbáltátok mind2t, akkor nektek melyik tetszett jobban..

PiszkosFred
Es feltehetoen peccselve is van a legujabbal.

Randal
Gondolom annyi, hogy a GOTY tartalmazza a kiegeket is.

Hy... lenne 1 lehet hülye kérdésem 😄...

..Nos, ..öö.. szal: A "sima" Morrowind és a Morrowind Gold of The Year (GOTY) között van valami különbség?

már lehetne hozzá 😛 :S

Tuti haladnak, már lement az RC1 fázis is.
Esrohnoil
Már egy éve is a vége felé tartottak. 😄

Krezga
még nincs hozzá, de régóta készül, és most már azt hiszem a vége felé vannak.
magyarítás oldala
hy..
Magyarosítás van hozzá??.. ha van, akkor hány % os kb?

McFrost
Hell!
Kellene egy kis segítség:
Az Ald'ruhn-i harcosok céhének 2. küldetése , hogy ki kell végeznem egy Nerer Benaran nevû tagot , aki egy Sargon-i barlangban bújkál. Eddig ok, el is jutottam oda , 4 tagot lecsaptam , de az 5-el nem bírok. VArázsol egyet és folyamatosan tûzben égek és villámokat nyelek , majd közelebb jön , 1-et suhint kardjával és már el is hullottam. Valaki tudna tanácsot adni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Köszi, meglett
PiszkosFred
Vagy Balmoraban a helyi Templom alagosaraban is mintha lenne egy-egy pap, akitol meg lehet venni.

ollie
Már nagyon régen játszottam a Morrowinddel, de emlékeim szerint valakitõl a Mage Guildben.

Hol lehet Megvenni a Mark Recall varázslatokat?

A templomban már néztem, de nem adja oda.
Randal
Fú, gammát fel? Az enm jó. Egyébként valóban csak annyit tudsz barlangoknál, hogy viszonylagos sötétet csinálsz a szobában és fáklyát és lámpást használsz. Inkább lámpást. Több fényt ad és tovább.

Fordításnál meg mindenki ugyanígy van. Csak valaki elválall egy játékot, mivel akarja, valaki meg nem, mert számára nem jelent annyit😉

Lopni kell fáklyákat meg lámpásokat 😊

Na ne, tényleg ilyen primitív lenne ez? Legalább valami éjjellátás?
David2
legegyszerûbb megoldás, ha lehúzod a redõnyöket, a gammát pedig fel. Nálam használt😊

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Barlangban, ahol semmit nem látok, mit tudok csinálni? Valami fákyla kapható valahol? Ha kétkezes fegyverem van akkor mi van? Kösz 😊
ollie
Na ez az. Mindenki azt hiszi, hogy a fordítók mást se csinálnak, csak fordítanak, és tuti tele vannak szabadidõvel, azért csinálják. Aztán jönnek a nagyeszû "demértnincsmárkészolyanszemetek" hozzáállású lémerek ugrálni.

PiszkosFred
Ez mind ertheto, de kb hasonlo okokat kepzelj(etek) el a forditok kapcsan is.

Esrohnoil
Jelentkeznék, de meló, tanulás, meg barátnõ mellett nem sok idõm van. Fõleg nem vizsgaidõszakban. Így sem volt idõm tanulni. 😄

PiszkosFred
Magyaritasok Portal, feltehetoen.
http://www.magyaritasok.hu/

Kösz! És tényleg 😊

MP az mi?
Randal
Fúú. Jó dolgot akarsz.
Egyrészt mivel feltelepíted a kiegeket, ezáltal a bennük lévõ patcheket is felteszed, amik módosítják a játék bizonyos részeit. Mindazonáltal kikapcsolhatod õket ott ahol a modokat jelölöd majd be.

Másrészt a fordítók állítása szerint a magyarítás mûködik a kiegekkel, de nem fordítja le azokat. Több info a magyarítás honlapján vagy az MP-n.

Nézegetem ezt a játékot, elvileg lesz magyarítás lassan 😊

Az egyik grafikai utility-nek (MGE) szüksége van arra, hogy a Bloodmoon és/vagy a Tribunal installálva legyen. A kérdésem az, hogy ha ezeket a kiegeket felinstallálom, lehetséges az hogy ezek mégse aktiválódjanak? Egyáltalán hol és hogyan kapcsolódnak ezek a kiegek az alapjátékba?
ollie
Az más.

Bocsesz, de nekem nem azért kell a magyarítás, mert nem tudok angolul.
Középfokúm van belõle, szal elég jól megyeget. :-)
Csak van egy 12 éves öcsém aki szeretné már elkezdeni a Morrowindet, de magyarítás nélkül nem szeretne belevágni. Meg is értem, hogy egy ilyen korú gyereket elriaszt ennyi idegennyelvû szöveg.

ollie
Teljes mértékben egyetértek veled. Amennyi ideig a fordítás tartott, simén meg lehet tanulni középfokon angolul. És angol nélkül a jövõben úgy sem lehet majd megélni.

ollie
Akkor meg ne ugrálj. Egy ilyen játék tesztelése rengeteg idõ, hiszen akár több száz játékórát is eltölthetsz vele, mire minden szöveggel találkozol.