The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a qrva engine a nem NPC jószágot tulajdonságra tartja nyílván és ez a tükrözés tutira tulajdonság mert próbáltam dispel-t(nagyerejüt scrollból 100%-osat hátha kézbõl nem annyira bizti) de a tükrözés megmaradt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mit szoktatok csinálni a "tükrözõs" dögökkel? Ash ghoul, ascended sleeper, deadrák.
Óriási szlopálásaim vannak: az elf tûzmágus 50% weekness-sel kivágja a 100-as tûztouchot és máris öntheti magába a gyógyi lötyiket!
Olvasom itt, hogy lehet állítani a játékban nehézségi szinteket. Már rég játszottam a Morrow-val... Hol is lehet állítani??? :-*)) Csak mert az utolsó karim elég gyorsan fejlõdött és a kihívás sem volt az igazi. Durvítani kéne!!! :-)
Köszi!
Bazsi
Nagy elõny, hogy telvani vagyok😊), Demnevani meg Fyr már az elején ismerõs.
Nomeg ne hidd, hogy nekem nem súgtak, pl.: a fiam aki erõs GOF-os és Talesarót õ mondta mert vitt oda küldije.
Egy másik forrás ha szeretsz olvasni, mert ezek a cumók ált. könyvespolcokon vannak.
Amit keresni kell egy kb. tenyérnyi hosszú szabálytalan kúpalaku rudacska sötétszürke, amolyan kõbõl való texturáju tárgy.
1. az egyik calderai boltosnál
2. Hlormaren erõd dómban
3. Vivec st.Olms templomban a raktárban a ládák között
4. Gnisisben az ArvsDrelenben Demenevani háta mögött a polcon
5. MaarGanban a templomban a bazi nagy szikla mellett
6. Nibani maminál az urshi camp-ben
7. Maelkashishishsishsi (kimondhatatlan), ott ahova a templomi küldi is megy hogy gyógyítanád ki az orc pofát az un. Forgotten Galery tetején egy skeleton mellett(van itt deadric longbow is, ami az elején jól jöhet😊))
8. a Divatos Fyr mögött az asztalon
9. Rotheran dómban
10. Talesaro erõd legmélyén egy Dagoth csáposnál (ezért megyek ma😊))
Állítólag a mester-index patch valahol Calderaban inicializálódik és ha összegyûjtöd mind a 10-et beváltja egy mindent aktiválóra. Maguk az indexek könnyû kis mütyik, így elférnek a zacsakban.
egy órát pihenni kell mellette, mire magától is odamegy.
ravasz. inkább tesztelni kellett volna még egy picit és akkor nem kellenének az ilyen trükkök.
amikor a skaal faluban befejezed a nyomozást és a farkasokkal való felzabáltatást választos büntetésnek a hamisan vádlónak, akkor a csávó egyszerûen megáll a Greathall ajtajábán és nem hajalndó eljönni a farkaskarámhoz. beszélni nem lehet vele ("Goodbye" miatt), semmit nem lehet csinálni. szóval inkább válasszátok az exile-t büntetésnek, amíg ki nem jön egy patch.
ez vmi teleport?
War. War never changes.
A propylon útvonal, Balmorara, illetve Hlormarenre kezdve mondom és így körbe-körbe(nem polgári!!😊)
Hlormaren-Andasreth-Barendas-Falasmaryon-Valanvaryon-Rotheran-Indoranyon-Falensarno-Talesaro-Marandus-és újra Hlormaren.
Innen látszik,hogy minden propylonchamber a két szomszédjával áll kapcsolatban,mindenütt két rúnakõ van.
War. War never changes.
Ki ne hagyjátok!:
Valamelyik napon e héten beszélgettünk a gyors utazásokról és felmerült a dunmer erõdök propylonjainak használata! Óriási élmény! Tegnapra Talesaro kivételével megszereztem az összest. Csak megérinted a rúnakövet, egy égzengés és máris ködelõttem-ködmögöttem!!!😊)))
(Ma megyek Talesaroba is, reszkessetek Dagothok!)
mondjuk érdekes, mer minden egyéb (zene, voice, effektek) simán lemegy. mind1, túl vagyok rajta.
Lysandus
Köszi, nem akarok ennyire "hard" csítet. Igy is elég nagy terminátor vagyok, csak szeretnék még 1-2 szintet lépni, ennyi az egész. 😊
Van egy kijelölt pontom ahova a visszahivással visszaportálodhatok.De én szeretnék olyat csinálni,hogy ha valahova visszaakarok menni megjelõlhessem és a teleporttal visszaportálhassak. Mivel van egyszerre visszahivás és teleport varitudásom is. Lehetséges ez ugy hogy az elsõdlegesen kijelõlt hely ne szünjön meg?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Ismét segitséget kérek: Vivec-ben vagyok és egy Mehra Milo nevezetu "hölgyemény" infoja alapján el kell vigyem Caius Casadisnak a Progress of Truth nevû könyvet.
Tudja valaki hol keressem?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
probe: tudtommal csak csapdát hatástalanít.
de ha bezársz egy ládát magiccal, aztán kinyitod manuálisan, majd megint bezárod ... akkor nõni fog a security skilled.
erre értettem. ez a "soft csit", amit lejjebb vki már leírt (asszem pont Sipi mester)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Más: ti be tudjátok úgy állítani a hotkey-ket, hogy rögtön varázsoljatok is, amint megnyomjátok a billentyût? Ne csak az üres két kezem mutassam a felém repülõ fejszének...
kellene növelni egy picit a security skillemen (másból nagyon nem tudok már szintet lépni), szóval használom a "soft csít"-et. 😊
War. War never changes.