The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarok TES-sel szórakozni, meg fut is a game éppen...
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
War. War never changes.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ugyanakkor nem hiszem, hogy minden hozzászólás spoiler-veszélyes.

Solstheim egyetlen Cliff Racerének(Skaal Village, The Greathall) a szájában van egy gyûrû amivel megnézheted az összes múvit.
8 napig beteg voltam, ezért maradtam távol egy ideig...
na és ez alatt valahogy a diablo 2 jobban feküdt nekem mint a morrowind (már amikor én nem feküdtem 😊
de ami késik nem múlik ;D
A szegény-szegény nordok esete a csúnya-csúnya boszikkal😊))
Ez a story-féleség annyira megtetszet a fejlesztõknek, hogy kétszer is elõadják. Az elsõ ami itt alant is kitárgyalásra kerül Caldera környékén és ez a fogósabb kérdés. Vajh a nordic indiánus pasas mondja a tutit, vagy a szegény breton "healer" és vajon az erõszak megtételének szándéka vagy annak elmaradása volt-é a bûn?😊))
A másik, amely a Westgash-on történik a Haund nevü velothi-i torony mellett az Indoranyon erõdtõl shévizavé nyugatra már egyértelmû. Ott a dunmer banya tényleg megtámad, sõt nyitásként elkezd idézgetni és elementális formákat használ, ami úgymond nem éppen egy "healerre" jellemzõ módszer.

Ott lesz a közelben az a fickó is aki megkér hogy vigyek el 5 inget Ald Ruhn-ba.Ha azt elvállaljátok akkor vigyétek el rögtön a cuccost mert én is eladtam véletlen az összeset és nem akartak üzeletelni velem Ald Ruhnban... Nah de ez 1 masik történet...
egyébként ha visszaadod neki akkor asszem megnöveli párral a strength-edet permanensen..
War. War never changes.
1. lehet, hogy az assassinoknak magas volt a light armor skilljük, így a könnyû páncéllal is jó védelemhez juthattak. minél magasabb a light, medium, heavy armor képzettség, annál jobb lesz a páncélod. pl. lehet, hogy 10-es szintû heavy armor képzettséggel kisebb lesz a védelmed, mint 70-es light armor képzettséggel.
2. pontosan milyen visszaállítást? magicka vagy fatigue?
3.Durva lenne, ha a palást (vagy akármi) folyamatosan töltené az életedet, ilyen cucc szerintem nincs (vagy csak olyan, ami lassan tölti, olyat már láttam asszem)
4. na ezt kérdezd meg mástól, én az assassinommal (level 50) 70-es ajtónyitási (lockpick) skillel meg egy tolvajkulccsal akármit kinyitok
War. War never changes.
1.Van különbség a páncélok között?Értem ezalatt azt,hogy nekem 45-ös védelmü Birodalmi páncélcsizmám vanmeg kesztyü stb.Viszont ha meg nézem pl. az assassinokat,joval kisebb értékü az õ ruházatuk, mégis eleinte elég nehéz volt levágni õket.Tehát a kérdésem az,hogy létezik az hogy mondjuk egy 200-as védelmû páncélvértnél erõsebb mondjuk egy Draedrapáncélvért ami csak mondjuk 20-as védelmiszintû?
Remélem valamennyire értheõ a kérdésem :o) mert már én is belezavarodtam.
2.Tudja valaki, hol tudom az energia visszaállitás varázslatot megvásárolni?
3.Probálgatom a felruházást, több kevesebb sikerrel.Nekem a kezdetleges magyaritás van fent, igy láttam most egy palástnál hogy a rárakott életerõ visszaállitás " Folyamatos hatás" cimszó alatt megy. Én probáltam csinálni ilyen palástot: hatás a varázslora,megadtam a pontot is 10. De nem tudom állitani hogy folyamatoshatás legyen,mert bal lent csak azt engedi,hogy hatás használatnál.?????Ezt azért nem értem,mert ha felveszem akkor már használom,nem? Mégsem müxik.Ráadásul nem azt irja ki,hogy folyamatos használat, hanem mint irtam hatás használatnál.
4. Valaki magyarázza el lécci hogy csinálok varázslatot 100-as erõsségü ajónyitásához. Megvan a nyitásvarázslatom,de nem birtam összehozni erõsebbet 50-esnél.
Bocsesz a sok kérdésért :o)
komolyan mondom, ma még léteznek rendes tanárok... 2en is megadták a jobbat (a többibõl meg már nem tudtak volna jobbat adni 😉 )
War. War never changes.