The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scynetyc
Köszike sikerült. Most valami codebook-ot keresek.
lwb
ne tudja vki véletlenül, hogy pontosan ki(k) árul LOCK spellt? és hol?
nem akarok TES-sel szórakozni, meg fut is a game éppen...

Sipocz
Azt már kb. tudjuk, hogy mennyi NPC van akit nem szabad kiírtani. Vajh ki tudja mennyi az az NPC (tehát nem szörny, hanem az elfszabásuak!!!) amennyit feltétlen ki kell nyirni mondjuk ahhoz hogy a blades küldik és a fõquest végigmenjen, tehát egyéb frakciózás nélkül?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

voice of the emperor- imperial alap skill, ha jól emlékszem charm person 25 to 40 pts

War. War never changes.

Sipocz
Ez az uralkodo szozata a cyrodiil power vagy 100 charmolás?

Ch_Slater
Az egyik a barlang elött örködik a másik 3 meg lenn van a barlangban

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

scynetyc
Nem csak akik nekem támadnak. köszi a tippet.
Sipocz
Állítólag a gamában a Fyr torony van, ahol nem szabad kiírtani a népet! Talán azért mert az idõs mágusra szükség lehet a corpus ellen, az utolsó törpi meg használhatóvá teszi a wraithgardot (és persze a többi nép inkább ezért hogy e kettõ ne rágjon be😊))

Sipocz
Másik kérdés: Mindenkit kinyirsz mindenütt? A végén kihal Vardenfell!😊))

Sipocz
Nem a bányában a bánya elõtt egy barlangban!

scynetyc
Calderabánya ,ugye csak egy van? Mert küldim szerint /Balmora Harcos klub/ a Calderabányában kikell nyirnom 4 illetõt. Nos, asszem én már kinyirtam õket,mert ott nem találhatóak, mégis ha visszamegyek a csávóhoz,nem fogadja el,hogy megcsináltam.
Sipocz
Lásd! ez áldásos hatásra még fel sem figyeltem! Calderánál a breton karim természetesen a boszinak(szintén breton) adott igazat, a dunmer meg leverte a boszit, de én nem vizsgáltam mi változott. A Grazeland-en van valami ajándék meg hála, de ott egyértelmü a metód mert a dunmer csajos nem sokat pofázik inkább szórja a tüzet mint a veszett😊))

lwb
ez a nordos quest 100 fölött is megnöveli az erõt? vagy csak 100-ig mûxik?

Sipocz
A szerk. helyesbit: nem a Westgash-on, hanem a Grazelandon!

Sipocz
Ja! Minden gamában a legjobb amikor tök bután nem sejtve semmit játszod és jó nagyokat szivsz, de megvan a felfedezés élménye. Ezt most frankó komolyan mondom. Bárhogy is van manapság nem tudok a karimmal hibázni még akkor sem ha kikeményítem a körülményeket és önmegtartóztatást vállalok😊)) Jó pl. egy efféle fórum mint ez itt, mert találkozni hasonszõrû megszállottakkal mint amilyen vagy, de sok-sok olyan infóhoz jutsz ami csökkenti a kihivást és a játékélményt😊)) Azt meg ugye kivárni, hogy mindenki egyformán álljon vagy végezze be és csak aztán szóljunk és egyeztessünk nem lehet, sajnos😊)
Ugyanakkor nem hiszem, hogy minden hozzászólás spoiler-veszélyes.

Ch_Slater
mijaza spoiler? ami elrontja a játékélményt? vagy mi?

CS@
Spoiler :

Solstheim egyetlen Cliff Racerének(Skaal Village, The Greathall) a szájában van egy gyûrû amivel megnézheted az összes múvit.

lwb
a d2 nem rossz, csak épp nem rpg, hanem egy akciójáték fanty környezetben. amúgy nincs vele semmi gáz szvsz.

ollie
sziasztok!
8 napig beteg voltam, ezért maradtam távol egy ideig...
na és ez alatt valahogy a diablo 2 jobban feküdt nekem mint a morrowind (már amikor én nem feküdtem 😊
de ami késik nem múlik ;D

Sipocz
Baladas Demnevani 2. questjének, a "Dark Mezalph gyûrûjének" jutalma egy dwemer centurió. Ha valaki csinálta már neg közületek és jó ötlete van mit lehet ezzel a géppel kezdeni(mindig láb alatt van, a korábbi karikkal visszavittem az ArvsDrelenbe és egy teleporttal szabadultam meg tõle😊))?

Sipocz
BN!
A szegény-szegény nordok esete a csúnya-csúnya boszikkal😊))
Ez a story-féleség annyira megtetszet a fejlesztõknek, hogy kétszer is elõadják. Az elsõ ami itt alant is kitárgyalásra kerül Caldera környékén és ez a fogósabb kérdés. Vajh a nordic indiánus pasas mondja a tutit, vagy a szegény breton "healer" és vajon az erõszak megtételének szándéka vagy annak elmaradása volt-é a bûn?😊))
A másik, amely a Westgash-on történik a Haund nevü velothi-i torony mellett az Indoranyon erõdtõl shévizavé nyugatra már egyértelmû. Ott a dunmer banya tényleg megtámad, sõt nyitásként elkezd idézgetni és elementális formákat használ, ami úgymond nem éppen egy "healerre" jellemzõ módszer.

scynetyc
TÉLLEG KAPTAM 2 PONTOT ERÕRE,HOGY VISSZAADTAM NEKI A FEGYVERT.Jajj már megen futottam. Ajiranak is megvannak a könyvek. na tépek aludni. Jóccakát!
scynetyc
köszike :o) pedig épp leakartam feküdni,de most már megkeresem :o)
scynetyc
:o)
Ch_Slater
Az nem az a 2 tekercs amit elcsórtak tõle? Mert ha igen akkor az egyiket megtalálod a földszinten a kosarak között a lépcsõk elágazásánál, a másikat meg ha jössz el Ajirától a jobbra lévõ szobában a szekrény alatt. (Bár azt nemtudom hogy ezeket véletlenszerûen rejti-e el a játék vagy mindig ott van...) mindenesetre ha ezekrõl van szó nézd meg az emlitett helyeket, hátha

Ch_Slater
Utánanéztem. azt irjak 2-vel növeli a strength-et, de mondom én nem probáltam....

Ch_Slater
Hehe. most esett le a "futottam".én is szoktam igy járni

Ch_Slater
Mondjuk indulj el Calderából (nem a Balmora felé vezetõ úton hanem a másikon) és elágazásnál mindig jobbra tarts. Akkor asszem megtalálod

Ch_Slater
A banyát Sosia Caristiana-nak hivjak, a meztelen fickót meg Hlormar Wine-Sot-nak...
Ott lesz a közelben az a fickó is aki megkér hogy vigyek el 5 inget Ald Ruhn-ba.Ha azt elvállaljátok akkor vigyétek el rögtön a cuccost mert én is eladtam véletlen az összeset és nem akartak üzeletelni velem Ald Ruhnban... Nah de ez 1 masik történet...

Ch_Slater
Én nem probaltam csak olvastam valahol. Ott valami 2-3at irtak, hogy annyival növeli...

Ch_Slater
Ha Calderából elindulsz a Caldera mine felé vezetõ uton(azaz ha balmorából mész, akkor átmész Calderán), akkor ott lesz egy elágazás ahol van egy tábla többek között a Mine jelöléssel. nah kb. ott szedted fel

scynetyc
KÖSZIKE, CSAK MOST MEG AZT NEM TUDOM HOL A PICSÁBA SZEDTEM FEL A FASZIT 😮))))Bocs a nagybetüért csak futottam :o)) de,nagy láma vagyok
Ch_Slater
Mondjuk én is bejártam a fél világot mire megtaláltam de ott van nem messze Caldera körül. Jah és az ÉNY-ot ne vedd tõle készpénznek mert kicsit össze van zavarodva...Én asszem Calderától DK-re találtam meg

Ch_Slater
Ez az a fickó aki meztelen szaladgál? Õt elaltatta egy boszi és ellopta a cuccait. Közte volt kedvenc fejszéje is (asszem fejsze) a Cloudcleaver. Nah ott lesz valahol a környéken az a boszi az út közepén. Odamész hozzá, õ azt mondja hogy csak móresre akarta tanitani a fickót és 3 nap mulva visszaadja a fejszét. Ezt megmondtam a nude embörnek, aki erre berágott és azt károgta h segitsek neki lecsapni a banyát. Segitettem is, megöltük, mienk lett a fejsze. Azaz az enyém mert nem adtam oda kérésre se neki. Erre nagyon pipa lett és nekem jött. Õt is ki kellett nyírnom és végleg enyém lett a fejsze. a drágaságom.
egyébként ha visszaadod neki akkor asszem megnöveli párral a strength-edet permanensen..

scynetyc
Annak a köcsög Ajirának is kell 2 könyv. Valaki leirta melyik az a kettõ és hol vehetõ,de nem találtam hol irta.Fáradt vagyok.
scynetyc
De mondom. Ezt a faszit valahol utközben találtam a réten. Persze nem virágot szedett. :o)Persze ha tudnék angolul nem lenne semmi gondom. :o)
scynetyc
DE
scynetyc
Passz! Tele a tököm ezzel a csávoval,lehet most már télleg kinyirom.
scynetyc
na, most melyik.Alig birtam megvédeni eddig hogy ne haljon meg az állatja.Nagy nehezen elvittem Gnisisbe és ott már tudtam venni társgyogyitó varázslatot. Ez a baromarcú majdnem kinyult.
én segítenék neki

War. War never changes.

scynetyc
Valami Hlolmar-Wine-Slot nevû csávó ragadt rám.Ha jól értem valami axe-t kell neki megtalálnom valahol É-Ny-on. Tud valaki valami támpontot adni?
scynetyc
ok, köszike
scynetyc
köszike, probálgatom.:o)
scynetyc
Köszike! A Magica érdekelne.
hú ha erre részletesen válaszolni kéne, az lenne 2 A4-es lap...

1. lehet, hogy az assassinoknak magas volt a light armor skilljük, így a könnyû páncéllal is jó védelemhez juthattak. minél magasabb a light, medium, heavy armor képzettség, annál jobb lesz a páncélod. pl. lehet, hogy 10-es szintû heavy armor képzettséggel kisebb lesz a védelmed, mint 70-es light armor képzettséggel.
2. pontosan milyen visszaállítást? magicka vagy fatigue?
3.Durva lenne, ha a palást (vagy akármi) folyamatosan töltené az életedet, ilyen cucc szerintem nincs (vagy csak olyan, ami lassan tölti, olyat már láttam asszem)
4. na ezt kérdezd meg mástól, én az assassinommal (level 50) 70-es ajtónyitási (lockpick) skillel meg egy tolvajkulccsal akármit kinyitok

War. War never changes.

scynetyc
Hali!
1.Van különbség a páncélok között?Értem ezalatt azt,hogy nekem 45-ös védelmü Birodalmi páncélcsizmám vanmeg kesztyü stb.Viszont ha meg nézem pl. az assassinokat,joval kisebb értékü az õ ruházatuk, mégis eleinte elég nehéz volt levágni õket.Tehát a kérdésem az,hogy létezik az hogy mondjuk egy 200-as védelmû páncélvértnél erõsebb mondjuk egy Draedrapáncélvért ami csak mondjuk 20-as védelmiszintû?
Remélem valamennyire értheõ a kérdésem :o) mert már én is belezavarodtam.

2.Tudja valaki, hol tudom az energia visszaállitás varázslatot megvásárolni?
3.Probálgatom a felruházást, több kevesebb sikerrel.Nekem a kezdetleges magyaritás van fent, igy láttam most egy palástnál hogy a rárakott életerõ visszaállitás " Folyamatos hatás" cimszó alatt megy. Én probáltam csinálni ilyen palástot: hatás a varázslora,megadtam a pontot is 10. De nem tudom állitani hogy folyamatoshatás legyen,mert bal lent csak azt engedi,hogy hatás használatnál.?????Ezt azért nem értem,mert ha felveszem akkor már használom,nem? Mégsem müxik.Ráadásul nem azt irja ki,hogy folyamatos használat, hanem mint irtam hatás használatnál.
4. Valaki magyarázza el lécci hogy csinálok varázslatot 100-as erõsségü ajónyitásához. Megvan a nyitásvarázslatom,de nem birtam összehozni erõsebbet 50-esnél.

Bocsesz a sok kérdésért :o)
off-topic
komolyan mondom, ma még léteznek rendes tanárok... 2en is megadták a jobbat (a többibõl meg már nem tudtak volna jobbat adni 😉 )

War. War never changes.

CS@
Az a gond velük ,hogy nem lehet nekik azt mondani ,hogy no állj meg itt és így folyton jönnek utánam.

Sipocz
Népek!! Vásárolt-é már valamelyikõtök TelAhrunban háziszolgát? Megvan a stronghold 2. fázis, de az egész torony olyan kihalt. Ugy láttam lehet venni mindeféle fajut.

Ch_Slater
köszi. sikerült végre...