The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
Alchemy-t hogy lehet fejleszteni?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

most, 50-es szinten még a vámpírokat is pár ütésre kinyírom, ez elég uncsi, remélem lesz erõsebb ellenfél is.

War. War never changes.

Ch_Slater
télleg...kösz.pedig már megcsinaltam 2x régebben. de ugylatszik nem figyeltem fel erre az aproságra akkor és mákom volt hogy kapásból oda raktam be...

Ch_Slater
Térkép
remélem jó a link

Ch_Slater
VAZZE DE BERÁGTAM...OPP..caps lock off (bocs futottam)..Elölröl kezdtem az egészet.Ajira megbiz hogy rakjam oda az asztalára a fake soul gem-et. odarakom visszamegyek hozzá és folyamatosan azt fujja hogy tegyem az asztalára fenn a fake soul gem-et mielott visszaérne...miarák lehet???

Nem akarok elkeseríteni senkit, de én már a 31. szinten vagyok, de még egy nyomorult grand soul gemet sem találtam. Persze én is lenyultam azt az egyet a balmorai GOM-ban, de abban ugye már laknak. Lehet, hogy a szerencsémmel van gond (46), de hát ugye sajna nincs luck governingelt skill, ugyhogy szintlépéskor a szerencse mindig max. egyet ugorhat. Az elsõ lépésem az lesz, ha végre találok egy nyomorult grand soul gemet, hogy csinálok valami kütyüt, ami megnyomja a luckot. De addig a 22-es csapdája... Bár lehet, hogy mire odajutok kell a fenének...
scynetyc
tele van a tököm már Viveccel.A picsának kell ilyen rohadt átláthatatkan város csinálni.Órák óta keresem az a 2 köcsög Ordinátort akit ki kell nyirni,de nem találom.Volt egy szoba ahol nekem jöttek vagy 4-en azokat ki is csináltam.Visszaolvasgatnék,de a köcsög chello korlátozás miatt nem gyözök várni mig bejön egy oldal.Velük is tele a tököm.Gothic 2 is jön 6-8 al. Rohadjanak meg. Bocsesz,de lelkikitörésem van és most széttépnék valakit legszivesebben.
most értem el odáig hogy betámadták a skaal vilige-t, hogy gyogyitom fel magam?
scynetyc
már én is vártam nagyon :o) csak már sajna 19 gigánál tartok és a chello már csak 5-9 sebességgel szedi.Mire lejön.... Na meg a Sea Dogs 2 várom nagyon még,de hogy mikor jelenik meg... :o(
scynetyc
máshol nem gond
lwb
😞(

😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lwb
elõbb upgradelnem kell a gépet, hogy egyáltalán elinduljon... 😞

Ch_Slater
nah azt én is megprobaltam és egybol nekem esett, de másnál még nem néztem.pont ezért kérdeztem, hogy nehogy késõbb szivjak vele. de ezek szerint no para

scynetyc
nekem csak akkor volt belõle gond,amikor nála akartam felruházni a tõle ellopott cuccokkal, akkor rögtön felismerte.
Nem lesz gond belõle, nyugodtan vidd el.

Ch_Slater
Üdv. Amikor Ajira megbíz azzal hogy cseréljem ki egy fake soul gem-re fenn az igazit, miközben lejön a másik (nemtom hogy hivjak), akkor az gáz ha az összes többit meg elcsórom? Mert van ott egy 60.000-et érõ cucc is... szal gond lesz belõle vagy nem?

vérfarkasként ugyan az a sorsom mint vámpirként?vagyi mindenki nekem ugrik?
kaptam 1 questet , ki kell nyomozni miért rosz a morál az erödben, pofáztak vmi piárol meg az 1ik papról akivel dumáltam is de innentõl zsák utca, van vmi 5leted hogy kit keressek?
kár (
lwb
szerintem addig nem látsz egy pici, felfújhatós vérfarkast sem, amíg nem jutsz el odáig a sztoriban.

még a story elején vagyok , most zugolodnak az erödben a pia miatt ), amugy merre mászkálnak vérfarkasok?
lwb
vérfarkassal harcolsz elkaphatod, kivéve ha már immunis vagy a betegségekre, mert akkor csak egyszer lehet elkapni vmikor a bloodmoon story közepén a skaal faluban.
itt mindenki elkapja asszem, immunitástól függetlenül.

lwb
kipróbáltam. 😊

balmorai GOM: én emlékeztem 1 üresre is. de lehet tévedek, régen volt már.

sziasztok! most kezdtem el nyomni a bloodmoont és rdekelen hogy lehet vérfarkasá válni?)
lwb
bloodmoon fõszál kivégezve. a vége egész feelinges lett...

lwb
nekem nincs is 50-es karim. a legnagyobb, amelyikkel bládmúnozok épp most lesz 40.

na elkezdtem 50es szinten a fõszálat 😊 most lettem master a fighters' guildban, de eléggé meglepett az utolsó küldetéssorozat. 2 féle képpen lehet master lenni? 1- kinyírjuk a thieves guild mestereit, 2-kinyírjuik a grandmastert?

War. War never changes.

lwb
szintekhez igazítva adja be a soul gemeket. ha eléggé magas szintû vagy, akkor már a szimpla csempész-barlangokban a hordóban is szokott lenni, néha egyszerre több is.

amúgy egy biztos hely van: balmorai GOM, az emeleten az enchanter mellett az asztalon. persze el kell lopni és vigyázni rá, nehogy rajta kapjanak, de megéri. aztán persze nem balmorában felhasználni, mert azt rögtön észreveszik, ha a saját cuccukat használod náluk.

scynetyc
OKI, RÁJÖTTEM A SEGITSÉGEDDEL. tÉVUTON VOLTAM,MERT AZT HITTEM aJIRANAL LÉPTEM BE A MAGIC GUILDBA.Franc ebbe a rohadt futásba most látom megen nagybetühegyek. Szal megtaláltam akinél beléptem és télleg az Advancement,mert elõléptetett. köszike
scynetyc
??? Ezt nem értem.
Ch_Slater
...bár lehet hogy félreértettem...

Ch_Slater
Nem az Advancement-re kell kattintani amikor dumálsz vele?

scynetyc
Sipocz! köszi a válaszokat! :o)

Mindig van egy kérdésem,de mire megirnám elfelejtem mert olvasgatom a hozzászolásokat :o)
De, most végre eszembe jutott: :o) hogy én mennyit vigyorgok eh-eh.
szal:Tagja vagyok mondjuk a MAgic guildnak.Hogyan lépek ott szintet? Ugyebár Ajirának teljesitettem elõzõ karimmal az összes küldetését ,mégis csak az elsõbeosztásban voltam.Amikor megnézem a MAgicGuild szintlépés feltételét akkor kiirja mibõl mennyit kell lépni. Mindenbõl megléptem amit kért de semmi.Valaki magyarázza már el ezt lécci . Köszike
CS@
Próbáld meg a fájlcserélõ progikat. Pl. iMesh.
scynetyc
egy rutinos vari félkézzel is varázsol,mig másik kezével potiont keresgél. Tudod mint a Mátrixban. :o))
Looserke
Lehet, hogy egy kicsit indiszkrét vagyok, de nem tudtok egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni a Tribunalt???

grand soul gem kéne? én rengeteget találtam, most asszem 10 van nálam

War. War never changes.

Hát igen... Ezért keresek én is grand soul gemet. Belenyomok konstansba mindent a cumókba, és utána már csak aprítom a fát... :-)
lwb
ez így van. ezért ált. én sem használok potionöket, inkább minden rajtam van constant effectben... 😄

Egyébként én elvbõl nem használok lötyiket. Sem scrollt. Egy igazi táltosnak minden a fejében van! :-) Bár a potion használat igazságtalanul könyebb a játékban. Nem vesztesz vele idõt. Pedig ugyanúgy fejbenyomhatnak miközben a hátizsákban vagy az öveden kotorászol, mint mikor koncentrálsz a varázslatra.
Jó-jó... Csak örvendeztem egy kicsit....

Persze, hogy csinálok pár dögös cumót! :-)
lwb
azért ne kiabáld el. egy kis konstans restore health meg fortify strength még senkinek sem ártott. és nem a golden saint meg a cliff racer a mérce, hanem vivec alamlexia és dagoth ur. 😊

meg bloodmoonon is amikor 8-10 spriggan ugrott a nyakamba, akkor bizony megszorongattak (még potiont is kellett innom, ami már hónapok óta nem történt meg velem!!!).
szóval az olyan cuccok mellé sem árthat egy kis extra táp szvsz.

Basszus...
Továbbra sem lelek
Grand Soul Gemet melyet,
Felrázva s nem keverve,
Fegyverbe-vértbe belevésetek.

Igaz, hogy már minek?
Kinek kell az ilyen?
Fegyverem daedra, vértem meg ebony,
Senki sem tud igája alá hajtani.

Egyébként tényleg, mire tudnák jó kis hosszantartó varázslatokat vagy enchantokat csinálhatnék, csináltatnék, tulajdonképp már nincs is szükségem rájuk.
Mi az a webspinner hajszolás?
Sipocz
És lássátok! hiába májerkodok így, hogy mágus erre meg arra mégis a Moragnál lépett a karim a csúcsra leghamarabb köszönhetõen a "webspinner" hajszolásának.😊)) Meghasonultam, mert írva vagyon(kb.):"A hagyományok szerint a nagymesternek ott kell élnie ahol az Élet Vize és a Vér Óceánja találkozik." Ezzel együtt juszt se költözök máshova!😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Persze lehalnak mágiától is, de épp a kihívás miatt választottam elf mágust és inkább csak az un. "nyerõ módszert" keresem(most ez a kihívás😊). A legtöbb ilyen dög az elektromosságra rezisztens, a dremorák még a tûzre is. No meg marad a hidegvassal történõ borogatás, attól is elmúlik.
Az igazi nagy szívása a GIANT2-bõl való ebony gólem, 50-es fegyverskill alatt nem nagyon tudod megütni minden 2. spellre 100%-os tükör, így csupán órák kérdése(igaz, óriási lelke van és a 10 adag ebony kisebb vagyon😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Használj kisebb erejû varázslatokat. Pl. nekem egy Frost Attronachnál öt kisebb erejû (2-20) Fireballból csak egy jött vissza, ha egy kicsi visszajön az nem olyan gáz. Tehát ne egy nagyot, hanem sok kicsit...
Az viszont elég gáz... Mert akkor egy "csak" mágus hogyan tudja varázspárbajban kinyírni õket? Nem lehet hogy mindegyiknek van vmi spéci gyengéje? Mondjuk a Frost Attronach-nál egyértelmû, hogy sütögetni kell...