The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. az én cukiaranypofi kis mágusöcsim, a Vick bizony 50-es szintjére igencsak karakteres máge->100-as int, wil, pers (ezek ugye a rendszeres spellhasználattól és alkimizálástól, valamint az interperszonális kontaktusoktól😊)) ) és biza az endurance a kezdõ 40-es mert nincs mitõl nõjön, az utóbbi idõben a str.(68) és a speed(72) ment valamelyest mert már használtam a piskáimat(kard, buzogány,ökölharc) és bizony kapom az ütéseket(pajzs,unarmored) 1000-vel😊)))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nem is kacifántos. De egy fekete ember a DarkB.
(itt a májer😊)
Még nem találkoztam a Teleport Ringgel😊)
Scynetycnek: nem fogsz olyan hosszan lebegni, minden almsivi áldás 24 órán keresztül tart. Az a hold-szerû kõdarab->az Igazságügyi Szolgálat(a börtön és javítóintézet😊) helye. A legenda szerint a "csúnyák" ezzel akarták szét.... Vivec szent városát, de Õbárdsága a fõhantás lekezelte mint egy focit. A fõküldiben van egy fejezet, amikor dolgod van itt, egyébként hagyd a fenébe!
Strongholdja lehet bárkinek aki beáll melózni valamelyik nemesházhoz. Alant mind a 3 ház elvárásait és az építés menetét is vázoltam. A prophylon indexekrõl már írtam elmult hét csüt. vagy péntek már nem emlékszem jó részletesen😊).
Khullnak:a gyógyítás legfõbb letéteményesei minden fantasyban a templomok és a papok, itt keresgélj restoracios mágiákat. A készenkapott spellek ugyanannyi manáért és pénzért jócskán hatékonyabbak mint amit magad csináltatsz spellmakerrel. Mindenkinek azt javaslom, hogy csak a különleges igényekre fabrikáljon saját spellt!
Frenkie-nek:a Nereverin próbák sorrendje kötetlen, mégis azt javallom,hogy Urshilaku-Ahemmusa-Zainab-Erabenimsun-Telvani-Hlaalu-Redoran. A Redorant mindenképp a végére, mert Sarethy adja át Saryoni, végsõsoron Õnagymájersága a fõtuti (áldassék az õ szent neve😊) meghívólevelét. Ha valamelyik Háznak tagja vagy az nyílván könnyebb, bár a Redoranok, akik a hit harcosai helybõl meggyûlölnek amikor kinyílvánítod igényedet a Nerevar-örökségre.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
War. War never changes.
de azt mondjátok már meg hogyha fent van a tribunal is a moro melett hogy lehet kiválasztani meikkel akarok jáccani?
itt van angol leírás külön szedve fight guide,mages guide,a fõ küldik...
egy kis tudnivaló a "nagy házak"ról stb...
itt van angol leírás külön szedve fight guide,mages guide,a fõ küldik...
egy kis tudnivaló a "nagy házak"ról stb...
valakinek nincs egy nyomtatóbarát morrowind térképe?tehát nem kell 16 millió sziín hanem csak vázlatosan fekete-fehér?
Ti annyira vágjátok ezt a játékot, esetleg nincs kedve valakinek egy rövid végigjátszást csinálni csak a föszálakról?
Most csináltam a 7 gracia küldibõl a másodikat amikor Vivecben a templom mögött van a The stop Moon shrine, ahol lebegõitalt kell aldozni. Nyilván valahogy megcsináltam mert ennek is megjelenitette a kisikonját a lebegõ áldással a tanult varázslataim ablak felsõ részén. Kérdésem az ,hogy
1.fellevitáltam a holdra és amikor kinyitottam a zárakat és bementem a szobákba akkor mindenki ellenséges lett velem és nekem jött, igy kénytelen voltam leölni õket.Kinyirtam a holdon mindenkit. Ez probléma???
2.amióta megkaptam az áldást azota egyfolytában lebegek. ez normális? ,mert idegesit.
3.olvastam a sajátház épitésrõl irt cikkedet :o)
melyik ház küldieit kell megcsinálnom,hogy én is épithessek.
4."Nagyon jól fel tudom használni a propylon indexeket az utazásokhoz." irtad lentebb: mik azok a ppropylon indexek? arra gondolsz ami a Balmorai Magic guildban van Ajira melletti csajszi,akivel teleportálni lehet?
A morrowind mellé feltettem a Tribunalt is.de hol lehet kiválasztani hogy meikkel akarom nyomni?
1.Hol lehet gyogyító varázslatokat tanulni? Már egy csomo gyogyitalt megittam és ez igy nem kóser mert sokszor csata után vussza kell mennem egy városba ahol vehetek gyogyitalt.
2.Érdemes varázslatokat csinálni?
ha igen akor vegyeseket vagy inkább egyet erõsítsek?
Asszem egyszerre ennyi elég is!
Elõre is kösz a választ.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Minden nemesházban van egy rang - és ez nagyjából az amikor házbéli mentort kell választani - amitõl kezdve lehet kérni a saját kéró felépítését. Ezzel a ház egy idõsebb, más egyébbel nem is foglakozó tagja bíbelõdik. A Hlaaluknál egy manus a councilhouse aljában, ide szükséges indításnak egy telekbejegyzés(ezt a viveci hlaalu kincstárban lehet megvenni a kincstárostól), egy építési engedély Dren bárótól; a második fázishoz az Odai túlpartján kell feltámasztani egy tojásbányát(meg kell gyógyitani a blightos kwama királynõt és bányászokat kell fogadni); a harmadik fázishoz meg kell szervezni az õrzést(fogadni kell zsoldost a GOF-ban és ki kell gyakni egy közeli rablótanyát). A Redoránoknál Ald Ruhnban a Skar alatti councilhouse szállásainak egyikén van egy csajos, ide indításnak kell egy kis lóvé(5000) meg az építési engedély, aztán a 2. fázishoz õrséget kell szerezni Perciustól a helyi GOF-ban(neki viszont egy kis szivesség kell Vivecbõl) és a végsõ fázishoz háznépet kell toborozni. A Telvaniaknál a sadrith_morai councilhouse alatt, az un. hermitageban kell beszélni az idõs mamával, nyitásnak kell 2 db erõs daedra soul(ehhez ad is 2 soulgemet) és a szokásos épitési engedély Drentõl, a második (és egyben elsõ lakható) fázishoz a TelUvirith melletti dwemer ruinból kell egy tervrajz és némi lóvé,a 3. fázishoz kell egy könyv(aminek én egy példányát ismerem ez a szintén Uvirith környékén lévõ másik dwemer ruinban van, ami egyúttal a Berne vámpírklán fõhadiszállása is, almsivi templomi küldi is megy ide) és úgyemléxem megint csak egy kis lóvé.
A 3. fázisban már nagyon tetszetõ és igen tüchtig mindegyik stronghold, igaz mindegyik qrva messze van civilizált helyektõl.
Természetesen a stronghold lakójának elõbb-utóbb házküldije lesz a másik két strongholdlakó kigyakása😊)))
A maminak a hermitageba azszem elég a dremora lord is, az nem rúg akkorát mint egy wingtwi! Igaz egy törékeny máge 20-as alatt ne nagyon vadásszon ekkora dögökre. Az én öcsim Vick az 26-os korában kezdte építeni a telvani tornyát és elég hamar kész is lett 2 fázisban, harmadikhoz azszem "mester" zsarzsi kell, de mostanság inkább a harcos frakciókat üzi meg igyekszik fejleszteni a hidegvas skill-jeit is.
Szvsz. egyik kari sem mondhat le teljesen a fegyverforgatásról, mert egy 30-40-es blunt és shortblade skill egyébként indokolt a "végelszámoláshoz". A karim azóta alkalmazza ezt a kétféle fegyvert amióta megvan a MolagBal-mace meg a Mehrunes-Razor, egyébként az elf hagyományok szerint hosszúkard-hosszúíj.
Ezekrõl meg az jut eszembe, hogy 53-as conjuratio mellett még nem tudom õket kézbõl elõhívni és sajnos a conju. növekedése iszonyúan lelassult😞(
Élmény:
Tegnap egy nord kánya a pofámba vágta, hogy tisztességtelen módon harcolok! Ilyet még nem kaptam senkitõl!
(a metód, amit a pasas kifogásolt: invisibility, megközelítés, paralyze, Molag maceja a mana átszlopáláshoz, néha amikor magához tért a paralyzét újra megkapta, a mana áttöltés végén néhány tõrszúrás(eközben szólt be😊),a végén egy nagyobb absorb health, dispose corpse és némi repair prong😊))
Hogyan lehet a Tribunal kiegészítõ új helyszínére eljutni? Az nem gond hogy nem csináltam még meg egy küldetést sem?
Tudnátok egy olyan plug-int, ahol olyan varázslótorony féleségem van valamelyik városban?
Pelagiad környéki kellene.
Mi az neve az olyan varázstárgyaknak amiknek folyamatos a hatása? Egyszer volt egy ilyen köntösöm ami mindíg töltötte az életerõmet, ilyenre gondolok.
Megcsíptem a Mehrunes Razort és megfogadtam a daedraherceg óhaját: Marandus és Andasreth erõdje ezóta csendes,kihalt vidék. Végig csak a tõrt használtam, ami így 12 pontot fejlõdött (6-ról 18-ra😊)), ami már csak a keening szakszerû használatához is jól jön😊))
Mondtam, hogy kaptam ajándékba egy dwemer animonculit, szegény fél a víztõl😊), azóta is az ald_velothi-i tengerparton nyüzsizik (néha látom távolról, de nem szedem fel mert akkor lehal, egy ideig követett, de nem gyõztem gyógyítgatni😊)).
Kár, hogy nem lehet átélni a mabrigashokkal egy managyûjtési actiont😊)). (Jáccottam már olyan rpg. gamával, ahol a kuplerájban töltött idõ alatt 5-6-szor annyi mana jött vissza😊))
(itt a májer!😊)
A soul gem-ekrõl: a soul gem ált. ritka és drága cuccos. kereskedelmi forgalomban leginkább a nagyvárosok enchantereinél beszerezhetõ (Vivec, AldRuhn,Sadrith,MolagMar). Sportember nem foglalkozik efféle pénzkidobással, inkább a csempész tanyákról szerzi be a szükségletet. A csempészek, mint máshol is az univezumban fõleg a tengerparti barlangokat részesítik elõnyben. Jó helyek: Pelagiadtól É-ra a tó partján 2 barlang, Dagonfell szigetén végig a partvonal mellett kb. 4 barlang, az Azura parton Vivectõl kezdve K-i irányban a szigeteken és a partmentén kb. 6 barlang, de jók a Vöröshegyek barlangjai a ghostfencen kívüli részben és az Ashlandon, a Bitter Coaston lévõ barlangok ált. frakció questes helyek, továbbá célszerû felkeresni a daedrich ruinokat is. A barlangok jelentõs része Dagoth ellenõrzés alatt áll, ha belépsz azonnal azonosíthatod a jellegzetes lila,vörös szinü gyertyákról; nem mintha magasszintü karinak prücc lenne, de a betegségektõl(fõleg az elején) jó távol maradni.
De mindez messze-messze lemarad attól a lehetõségtõl amit az Azura Star biztosít. Természetesen apróbb soul gem szükséges továbbra is az enchantok visszatöltéséhez, de a pici kövek olcsók és gyakoriak.
A "webspinner" questrõl: a Morag Tong nagymesterével kell beszélni errõl. Nem adja ki konkrét küldiként, de a szervezetnél sok-sok pirospontot szerezhetsz a szajré fellelésével és leadásával. cca. 27 db.-ból álló ékszer és ruhakiegészítõ sorozat, ált. 5 skill fortify constant töltéssel. Mindegyik neve elõtt a "Sanguin" név áll, õ a daedrák Vulcanus megfelelõje. A legenda szerint Sanguin személyesen Mephalának (a MoragTong spirituális lényege) készítette és a nagy rivális MehuresDagon hívei csórták el és hordták szét a világon. Elsõsorban M.Dagon shrinéiben lelhetõk fel maguknál a híveknél, de vannak más helyeken is(mindenki gyanus, aki nem MT brother és a foglalkozásaként bérgyilkost mond be). Az elsõ item magánál a nagymesternél van, "csak" a többit kell megszerezni és átadni a pasasnak mégpedig úgy,hogy a tárgy nevével inicializálsz egy beszélgetést( ahogy hordod össze a cuccost egyre több topic van a nagymester párbeszéd ablakában).
A Seven Grace pilgrimage-nak külön könyve van,ami minden templomban olvasható és részletesen elmondja mit kell áldozni. A 12405. számu kérdés az ottani számozásnak megfelelõen 1. muck (a közelben a tó parton szerezhetõ),2. levitate pia (ott a helyben lehet venni a kékköppenyes papnál az exteriorban, háziszõttes nem jó!),3. 100 arany,4.silver longsword(minden viveci kovácsnál van),5.nem mark,hanem mask és egy sima cure common disease(szintén nem jó a házikészítésü, itt a gnisisi templomban van),6.dreugh vax(inkább hozzál magaddal,mert a barlangi tóban van dreugh, de warlord beosztásu és a víz az õ közege😊),7. soul gem(ha töltött gem-ed van mindig a legnagyobbat veszi el!!), készülj min. 1 db. delegált ashdögre a kapunál. Az áldozatok bemutatásánál a pilgrim kötelezõen citál Saryoni shermonjai közül az ide vonatkozó passzust és hálát ad hogy megismerhette a megfelelõ erényt. Õmagasztossága, a linkelõk legnagyobbja valamilyen erõs mágikus hatást ajándékoz általában az alterációs effektek valamelyikébõl😊)
Most kezdeném a Pilgrin Patch missziot.
1.Fields of Kummu
2.The Stop Moon:The Shrine of Doring
3.The Palace:Shrine of Generosity
4.The Puzzle Canal
5.The Mark of Vivec:Shrine of Justice
6.Koal Cave:The Shrine Of Valor
7.The Ghostfence: The Shrine of Pride
Letudná valaki irni,hogy melyiknél mit és hogyan kell áldozni? Vagy elkell hozni ezektõl valamit?
köszi elõre is.