The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
iso miatt próbálkozz DC-n. szvsz jobban megéri. sajnos sectoron már nincs fent 😞
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
1. Endryn Llethan azzal bizott meg,hogy menjek a Sanctus Shrinehez. Tudom is hol van:Vas mellett egy sziget. De ir valamit Dragal Felrõl/asszem igy hivják/ de nem értem mit. A forditógép szerint A Dragal Fel alatt kell utazni. a strict oath of silence:nos ezt nem értem.Csendben kell mennem? Ha bárkivel beszélni akarok egybõl kiir valamit amit ugyértelmezek hogy megszegtem valami csendet.
2. Eydisnél valami kavarodásom van,mert nem ad küldetést,valamit habratyol.Azt hittem felvettem töle a következöt ami az lenne,hogy Csempészeket kell likvidálniaz Alof v Arvel planton. Valami Burulo gra-Bamogot kell kinyirni.Van valami Duke Vedam Dremrõl is szó. Szal hiába mentem oda nem értem el semmit. Mit kell itt csinálni?
War. War never changes.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha megidézel egy lényt, hogyan lehet azt ráuszítani az ellenre? Tehát kell külön egy command spell is hozzá? Vagy a command spell az éppen arra jó, hogy a rádküldött ellenséget visszafordítsa a megidézõ ellen? És még valami: mire jó a rally spell? A megídézettek úgy is idejük végéig harcolnak, nem?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

War. War never changes.
War. War never changes.
Honnan az ördögbõl van neked 495 spellpontod??? :-)))
Imádom a "társaságot", bizonyos helyeknél az egészet le lehet velük gépelni, csak hely kell hozzá. A nevezett Assuban vagymi meg volt bõven, ez a küldi az AldRuhni templomos legutólsó küldije, egy Dagoth-öcsit kell kivégezni.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Bizony mondom néktek: nemtom ugyanazt a progit gamáljuk-é mind? Bár inkább az van, miszerint nagyon-nagyon bénán vezetem a karaktereimet😊))! Mondjátok, hogy 2.-3. szinten nincs ellenfél, összetört minden önérzetem és májerságom😊)! Tegnap estve egy 50-es szintü mage karim megpusztult vmi. Assur nevü barlangban egy ascended sleeper és egy ashghoul ellen vívott (kb. 10 perces a mi idõnkben!) csatában, pedig a kari oldalán egy clannfear-dremora-hunger-deadroth-bonelord támadóötös is résztvett. Az ashghoul eleste után magamra maradtam egy félhótt csápossal és a közelharcban elkövetett szeleburdiság miatt bekövetkezett a kampeca😊)!
Az elsõ képen a karakterem látható, mögötte a tengerpart, a 2. képen pedig dagoth uhr mellett állok. (ilyen jó képeket úgy lehet csinálni, hogy a konzolban kikapcsolod az AI-t)
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
[email protected]
Karbantartás miatt a NEXUS ingyenes email és honlapszolgáltatás átmenetileg szünetel.
A szolgáltatás várhatóan néhány órán belül ismét elérheto lesz.
A rendszer jelenleg is fogadja a beérkezo leveleket, és a felhasználói adatok is biztonságban vannak.
Mmegértésedet és és türelmedet kérjük!
Köszönettel,
Pannonline.hu Rt.
ollé
War. War never changes.
War. War never changes.
< href="http://tar.hu/braveheart/xy.jpg">
így, csak space nélkül?
War. War never changes.
Képet beilleszteni a következõ parancsal tudsz:
a href="http://www.tar.hu/braveheart/Kep.jpg">pl:bound longbow
az elsõ a elé rakj egy < jelet
Mellesleg a lentebb feltett kérdésemre senki nem tud válaszolni?...Mert akkor kiteleportálok😞
CSa'
War. War never changes.
War. War never changes.
(itt a májer😊)
Scynetycnek:
A tolvajház alagsorában gubbaszt egy argonian fazon. Szólj neki errõl a céhen kívüli tréningrõl és egy picit ijessz rá(nyomd fel a hozzáállást, meggyakni nem kell). Fel fogja ajánlani, hogy ha linkelsz Ranisnak miszerint abbahagyta a tanítást, akkor kedvezményes áron fog Téged tanítani.Eztán már csak hazudj Ranisnak és kész.
Strangernek:
Bizony sok-sok alkalommal beszéltünk már róla, hogy egy kalandozó számára nincs kicsi és nincs nagy csak A KÜLDETÉS van. Az hogy ez néha csicskameló, néha meg világmegváltás az mindegy. A zúgolódáshoz: a gépi kalandmestert le lehet anyázni, az nem pofázik vissza, de ha kockán játsztok rpg.-t ne zúgolódj a DM-nek, hogy ilyen-olyan gyengusz kis kaland, mert elõfordulhat hogy a következõ játékban összeismertet egy õsöreg sárkánnyal (mondván, remélem ez már igazi kihívás) és az elhalás után karakterlap bevon még akkor is ha az az eddigi legsikerültebb fazonod volt😊)))
Megnéztem a végigjátszásomban,de nem ir róla semmit:
Balmora GOM-ban Ranis elküld a délifalhoz a cornerclubba és valami Unsanctioned training-rõl hablatyol. Már mindent csináltam ott ,de nem vágom mit kell tennem. Az után a küldi után jön amikor beszerveztem a varázslot meg visszahoztam a 2000 aranyat a másik varitól. mit kell itt csinálni?
Ehh...itt is régen jártam már..nah a Bloodmoon hatására újra nekikezdtem a játéknak...csak azt felejtettem el, hogy a legutolsó mentésemben éppen küldetésben voltam...asszem akkor is azért fejeztem be mert nem tudtam ott mit kezdeni..tehát itt mit kell csinálni? ...Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném...
Orgi én egymás után felraktam mind a hármat és nem használtam egyiknél sem cracket...és mûxik
CSa'
1. Morrowind fel, crack, Tribu, Bloodmoon - indításnál "tedd be a cdt"
2. Morrowind fel, Tribu fel, Bloodmoon fel, aztán crack - elindul, Tribunal töltése közben 1001 error, aztán kilép😞
Ilyen nem volt senkinél se?
TSW: Tunderke