The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
még nincs. szerintem nem is lesz, mert nagyon behalt a morrowind magyarítás fórum

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Üdv! Tud valaki ajánlani egy magyarítást a Morrowind-hoz? Hol találhatom meg?
lwb
csak ripet tudok. warezcenteren (warezcenter.cjb.hu) fent van.
iso miatt próbálkozz DC-n. szvsz jobban megéri. sajnos sectoron már nincs fent 😞

lwb
Nem feltétlenül. Khuulból visz egy hajó Solstheimre, ott jáccódik a bládmún.

FRenkie
sziasztok!ha felteszema bloodmoont hogy lehet vele nyomni?uj karakterrel kezdek?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

scynetyc
Köszike! :o)
Gnome
Ez a morrowind legszemetebb küldetése....Vivecbõl kell elindulnod a térkép legészakibb pontjához ráadásul nem szólalhatsz meg igy nem is használhatod a bogarat vagy a hajót.....Nekem szerencsére volt egy markom az ursilaku campnél igy odateleportáltam...
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

scynetyc
Sziasztok! Megint elakadtam.
1. Endryn Llethan azzal bizott meg,hogy menjek a Sanctus Shrinehez. Tudom is hol van:Vas mellett egy sziget. De ir valamit Dragal Felrõl/asszem igy hivják/ de nem értem mit. A forditógép szerint A Dragal Fel alatt kell utazni. a strict oath of silence:nos ezt nem értem.Csendben kell mennem? Ha bárkivel beszélni akarok egybõl kiir valamit amit ugyértelmezek hogy megszegtem valami csendet.
2. Eydisnél valami kavarodásom van,mert nem ad küldetést,valamit habratyol.Azt hittem felvettem töle a következöt ami az lenne,hogy Csempészeket kell likvidálniaz Alof v Arvel planton. Valami Burulo gra-Bamogot kell kinyirni.Van valami Duke Vedam Dremrõl is szó. Szal hiába mentem oda nem értem el semmit. Mit kell itt csinálni?
ez mire vonatkozik?

War. War never changes.

Urak!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megidézel egy lényt, hogyan lehet azt ráuszítani az ellenre? Tehát kell külön egy command spell is hozzá? Vagy a command spell az éppen arra jó, hogy a rádküldött ellenséget visszafordítsa a megidézõ ellen? És még valami: mire jó a rally spell? A megídézettek úgy is idejük végéig harcolnak, nem?
Sipocz
Ha két 100%-os spellt kombinálsz, akkor a kombó sansza 70-80% lesz!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Ha tudsz valahol tedd közzé!

Sipocz
Altmer-attronach a Mentorok gyûrûjével

mióta fent vannaka kiegészítõk, a TESCS indításánál egy csomó hibaüzenetet ír ki nekem

War. War never changes.

ugye egyszerre csak 1 lényt lehet idézni? kár mert akkor csinálnék egy nekrót, aki nagyobb csatákban egész élõhalott-sereget idéz 😊 ja és hol lehet venni summon skeleton champion scrollt?

War. War never changes.

Egyébként meg kezdem elveszíteni a fonalat. Elindulok valamerre határozott célokkal, és állandóan belebotlok valakibe, akinek van valami elintézednõ problémája. Már azt se tudom, hol áll a fejem... :-)))
Hali!

Honnan az ördögbõl van neked 495 spellpontod??? :-)))
Sipocz
Ja! Ez nem egyszerre, közvetlen egymás után! Volt két sikertelen hívás, persze a deadroth meg a hunger, aztán csak eljöttek õk is, 495 manából fussa!
Imádom a "társaságot", bizonyos helyeknél az egészet le lehet velük gépelni, csak hely kell hozzá. A nevezett Assuban vagymi meg volt bõven, ez a küldi az AldRuhni templomos legutólsó küldije, egy Dagoth-öcsit kell kivégezni.

Sipocz
Altmer-attronach máge 53-as conjurációval😊))!

valamilyen scroll, ami majdnem teljes daedric páncélzatot ad

War. War never changes.

ja meg combvédõn kívül

War. War never changes.

na az a scroll daedric pauldronokon kívûl mindent ad

War. War never changes.

hogyan tuudtál annyi lényt idézni egyszerre?

War. War never changes.

köszi hogy kiraktad

War. War never changes.

Sipocz
Hi!
Bizony mondom néktek: nemtom ugyanazt a progit gamáljuk-é mind? Bár inkább az van, miszerint nagyon-nagyon bénán vezetem a karaktereimet😊))! Mondjátok, hogy 2.-3. szinten nincs ellenfél, összetört minden önérzetem és májerságom😊)! Tegnap estve egy 50-es szintü mage karim megpusztult vmi. Assur nevü barlangban egy ascended sleeper és egy ashghoul ellen vívott (kb. 10 perces a mi idõnkben!) csatában, pedig a kari oldalán egy clannfear-dremora-hunger-deadroth-bonelord támadóötös is résztvett. Az ashghoul eleste után magamra maradtam egy félhótt csápossal és a közelharcban elkövetett szeleburdiság miatt bekövetkezett a kampeca😊)!

Gnome

elvileg elment
Az elsõ képen a karakterem látható, mögötte a tengerpart, a 2. képen pedig dagoth uhr mellett állok. (ilyen jó képeket úgy lehet csinálni, hogy a konzolban kikapcsolod az AI-t)

War. War never changes.

elküldjem megint a másodikat?

War. War never changes.

Gnome
Mondjuk csak egyet kaptam meg de hát akkor itt van a kép

CSa'

2 levél ment

War. War never changes.

Gnome
Küld el a képet és belinkelem...
[email protected]

Kedves Felhasználónk!
Karbantartás miatt a NEXUS ingyenes email és honlapszolgáltatás átmenetileg szünetel.
A szolgáltatás várhatóan néhány órán belül ismét elérheto lesz.
A rendszer jelenleg is fogadja a beérkezo leveleket, és a felhasználói adatok is biztonságban vannak.

Mmegértésedet és és türelmedet kérjük!

Köszönettel,
Pannonline.hu Rt.

ollé

War. War never changes.

ollie
próbáld meg a nexus.hu-t, sokkal jobb (gyorsabb)

ollie
én is komolyan gondolom... nekem nem veszel? 😄

ezen a hülye www.tar.hu-n eddig egyszer sem sikerült regisztrálnom magamat, mindig beleköt vmibe

War. War never changes.

most akkor hogyan?

< href="http://tar.hu/braveheart/xy.jpg">
így, csak space nélkül?

War. War never changes.

scynetyc
Nagyon köszönöm!!
Gnome
Korr: a végére még egy < /a > space nélkül..

Gnome
Pl. ezt küszöbölik ki a különbözõ Giants vagy Additions modok...azokban vannak olyan sárkányok amiket még most alig tudok kinyirni...

Képet beilleszteni a következõ parancsal tudsz:

a href="http://www.tar.hu/braveheart/Kep.jpg">pl:bound longbow

az elsõ a elé rakj egy < jelet

Mellesleg a lentebb feltett kérdésemre senki nem tud válaszolni?...Mert akkor kiteleportálok😞
CSa'

érdekes, nekem oldalaznak a szörnyek, ha lövök rájuk (és észrevettek, mert ha nagyon távolról lõjük õket, nem látnak meg)

War. War never changes.

hát igen ezért furcsa kicsit a morroiwnd: én 3as szinten már szinte akármilyen szörnyet ki tudtam volna nyírni... (bound longbowval) meg találtam egy scrollt, ami bound teljes páncél+ battleaxe, elég kellemes😊 vki mondja meg hogyan tudok képet beilleszteni meg hova lehet felrakni a képeimet, és megmutatom

War. War never changes.

Sipocz
Hi!
(itt a májer😊)
Scynetycnek:
A tolvajház alagsorában gubbaszt egy argonian fazon. Szólj neki errõl a céhen kívüli tréningrõl és egy picit ijessz rá(nyomd fel a hozzáállást, meggyakni nem kell). Fel fogja ajánlani, hogy ha linkelsz Ranisnak miszerint abbahagyta a tanítást, akkor kedvezményes áron fog Téged tanítani.Eztán már csak hazudj Ranisnak és kész.
Strangernek:
Bizony sok-sok alkalommal beszéltünk már róla, hogy egy kalandozó számára nincs kicsi és nincs nagy csak A KÜLDETÉS van. Az hogy ez néha csicskameló, néha meg világmegváltás az mindegy. A zúgolódáshoz: a gépi kalandmestert le lehet anyázni, az nem pofázik vissza, de ha kockán játsztok rpg.-t ne zúgolódj a DM-nek, hogy ilyen-olyan gyengusz kis kaland, mert elõfordulhat hogy a következõ játékban összeismertet egy õsöreg sárkánnyal (mondván, remélem ez már igazi kihívás) és az elhalás után karakterlap bevon még akkor is ha az az eddigi legsikerültebb fazonod volt😊)))

scynetyc
Help!!
Megnéztem a végigjátszásomban,de nem ir róla semmit:
Balmora GOM-ban Ranis elküld a délifalhoz a cornerclubba és valami Unsanctioned training-rõl hablatyol. Már mindent csináltam ott ,de nem vágom mit kell tennem. Az után a küldi után jön amikor beszerveztem a varázslot meg visszahoztam a 2000 aranyat a másik varitól. mit kell itt csinálni?
Ch_Slater
ha megvannak még akkor add oda a clothier-ben a fickónak. ha nincs akkor gáz, mert hiába veszel ugyanolyat, csak azt fogadja el amit adott hogy vidd el.

Ch_Slater
nah hát ez azé van amiért én is szivtam eccer... elvállaltad caldera környékén egy fickótól hogy elviszel 5 értékes inget Ald Ruhn-ba a clothierbe. nah azt gondolom nem vitted el. (én is eladtam/hajigáltam)

Ch_Slater
vááááááá. tele van a tököm azzal hogy 5 percenként kivág a desktopra fél mp alatt...

Gnome
Hello!

Ehh...itt is régen jártam már..nah a Bloodmoon hatására újra nekikezdtem a játéknak...csak azt felejtettem el, hogy a legutolsó mentésemben éppen küldetésben voltam...asszem akkor is azért fejeztem be mert nem tudtam ott mit kezdeni..tehát itt mit kell csinálni? ...Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném...

Orgi én egymás után felraktam mind a hármat és nem használtam egyiknél sem cracket...és mûxik

CSa'

Próbáltam felrakni a Bloodmoont, nem nagyon akar elindulni nálam😞

1. Morrowind fel, crack, Tribu, Bloodmoon - indításnál "tedd be a cdt"

2. Morrowind fel, Tribu fel, Bloodmoon fel, aztán crack - elindul, Tribunal töltése közben 1001 error, aztán kilép😞

Ilyen nem volt senkinél se?

TSW: Tunderke

Sipocz
Nomegmég, juteszembe: az eredeti 00-ás verzióban a trénertõl vett lecke ugyan növelte a jártasságot és a használat eredményességét, a szintlépéshez is adott lehetõséget ha az elsõ 10-et gyúrtad, de a stat. érték szorzóba kizárólag a saját erõbõl fejlesztett skillnövekmény számított. Aztán valszeg sokan faszázták a Bethesdat és így került be az egyik patch-ba a lépten-nyomon bármi beszámít módosítás.