The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem nagyon értem mit akartál mondani de ez egy válasz volt a #12720-os kérdésre...
Cikknek vagy minek ajánlanám figyelmedbe a : 7752,7753 hozzászólásokat....amikor még kezdtem a játékot számomra valamilyen megfoghatatlan rejtelem és köd vette a dwemer fajt körül és szinte csak a saját fantáziámra hagyatkozhattam, hogy valyon kik voltak õk és hová tûntek..Eleinte a törpékkel azonositottam õket mint sokan mások..érdekes volt, hogy egy fantasy világban a sárkányok és varázslók közöt van egy olyan faj ami nem a varázslatot hanem a technikát teszi elõtérbe...A kalandozásaim során lenyûgöztek a dwemer ruinok és mindig félelemmel és izgalommal teli állapotban léptem át egy ismeretlen,még fel nem fedezett dwemer ruint hátha végre valahára találkozok egyel..sajnos csak gépekkel és robotokkal találkoztam de ez is elég volt...Miután elolvastam a fentebb emlitett leirást minden egybevágott és hirtelen megértettem a ruinokban látottakat : Hamu mellette fegyver....(Gratula a történethez Sipocz!)
Nah boccs, hogy igy elkalandoztam érezhetõ, hogy akkoriban teljes mértékben a játék rabja voltam..szinte ezzel álmodtam...Mára már sajna nem tudom ugyanúgy játszani a Bloodmoont..
Szóval ha lesz cikk rovatod sztem ragd be ezt a két hozzászólást....Meg kutakodj egy kicsit a fórumban..
Sok szerencsét a honlapodhoz!
CSa`
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Amugy mi a véleményed a készülõ oldalról?Jöhetnek a negativumok is. Ja azt kikell még irnom hogy 1024x768 ban ajánlott nézni.Most frissitettem 2 perce a karakterhelp oldalt.
Az anyag jó lesz hétvégén is, ha kész vagy mailban küldd el lécci. Addig ugyis háttereket készitek,stb. Na meg bekell irnom worldbe a fõszál végigjátszását.
Légyszi nézzetek be http://www.morrowind-hun.ini.hu a végigjátszások oldalra.A fent lévõ küldik vannak meg eddig Ark jóvoltából.Esetleg ha tudtok kellene a többi is. Természetesen ,ha a fentlévõk nektek is meg vannak csinálva saját ill.bármilyen szójárással,akkor azt is küldjétek el lécci a [email protected] címemre ,mert felteszem õket.A letöltõk meg eldöntik kinek melyik tetszik.Tehát he netalán ép a fent lévõk valamelyikén dolgoztok,ne hagyjátok abba,mert kikerül!!
Nem reklámozni akarom,de ez meg neked is készül 3. napja , ha gondolod nézz bele és ne riasszon meg a fejlesztés alatt szöveg. Ark -tól kaptam ma leirások anyagot ,most abba vetem bele magam :
http://www.morrowind-hun.ini.hu
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van ugyanakor egy csoport ami szvsz. spellmake-ban jobb, ez a restore xxxxx(xxxxx=a statisztikai alapértékek), minden alapértékre meg kell csinálni egy 1 manapontos restort, ami lehetõleg 80-100 %-os sikerü ("bolti" restore stat.érték spellek feleslegesen erõsek és így jelentõsen bizonytalanok)! Pl. egy ork harcosnak aki faja miatt helybõl komálja az erõs szeszeket nagyszerû kombó egy ampulla greef és utána egy restore agility harc elõtt, a greef feltúrja az erejét és lecsökkenti az agi-t amit a restore helyrerak (még az én vékonypénzü altmerem is él ezzel a lehetõséggel😊)).
(itt a májer😊)
Az agility itt nem azonos a többi rpg.-ben használatos értelmezéssel. Természetesen ez a stat. fed sok-sok tolvajképzettséget (light armor, stealth, marksman), de a közvetlen függés kisebb. Nagyon fontos viszont a leütés elkerülésénél. Én ugyan challenge moddal nyomok, ahol az ellenfelek maxi sebzése kétszeres, de még bizony 100-as agi-nál is elõfordül a padló! Közelharci fegyver tudtommal nincs agi. felügyelet alatt, ezek vagy erõ(a Tied is) vagy speed (ökölharc, rövidpengék) takarásban vannak.
Ercinek igaza van a páncélt illetõen, a kari vagy ilyet hord, vagy olyat és egy ork tisztelje õsei viseletét(medium).
Tanács:
Egy ork karinak szinte kötelezõ felkeresnie és elbeszélgetnie Malachat-tal a daedra õrzõvel és ork fõtutival. Nem messze a Sanctus shrinétõl van egy daedra ruin, ahol.................(majd a 10. szint után😊)))!
Mail-ben mentek a leírások!
Nemo me impune!
Amúgy ha az egér mutatót a szintedet jelzõ szám fölé viszed ,akkor mutatja ,hogy még mennyi kell a következõ szinthez.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War. War never changes.
varázsfegyvereket meg v. te csinálsz, ha magas az enchantod (nem ajánlott), vagy pénzért csináltatsz mage guildekben enchanternél. ez drága dolog, de 100%-os a siker.
Háááát, ha csak azt csinálja, akkor rendben, de semmi rét
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nekem szimpi a nyers erõ (harcos karakterválasztás esetén)...
azt még meg tudná vki mondani hogy a menüben mit jelent az AI distance? + mijen csillagjegyet adjak neki: the lady +25 endurance, the steed +25 speed ? vagy mást?
Elsõre választani kell egy Nemesházat a dunmer klánok közül: Hlaalu(kolaboráns tolvajok), Redorán (régi dicsõséget sirató lovagok), Telvani (trükkös, nyomulos, terjeszkedõs mágusok).
Minden háznál a zsazsiban van egy pont, amikor érdeklödni lehet a ház egy kiválasztott tagjánál a stronghold ügyében és innen kezdve folyamatosan épülget a stronghold ha összehordod a hozzá és/vagy rávalót.
a kari kaphat egy házat. oké. ez létezõ épület, vagy megjelenik a gaméban?
Az elõbbi a Hlaalu az utóbbi a Redoran stronghold helye.
Blades és Ashlander zsarzsi: nagyon nem érdekes. A profán mágiaforrás megsemmisítõje maga is félisten, az utca népe ekként is tiszteli. Kit érdekel ekkor már cím és rang, ez a létezés új szintje. Ilyenkor már vitapartnerek: királyok, császárok, félistenek, istenek.
1 blunt (ellentmondok Ercinek, nincs szebb mint az orcish warhammer😊)
2 medium armor (orcish!)
3 marksman
4 shield (orcish)
5 restoracio
6 illusio
7 alteracio
8 security
9 speechcraft
10 stealth
(összbenyomás: nagyon orcish😊))
És meg fogsz lepõdni, de igazításra a magic-et javallom, mivel én úgy érzem ezt a dolgot fogod kevésbé használni és az elején jól jön 5 pont boost.
Ha Lady a zodiakus akkor kedvenc stat.ra erõ és mozgékonyság(ez utóbbi fõleg azért, hogy ne üssenek földre lépten-nyomon!).
Olyan fegyvereket és páncélt találsz, ami minden kívánságot kielégít. és még ezeket is lehet tuningolni egy kicsit - nekem pl. volt egy deadra wakhizakim, amibe raktam még egy kis paralizist is. Mondjuk ezt már egy golden saint sem bírta elviselni két másodpercnél tovább.
A restoraciot említettem a tuning és a gyógyitás miatt, egy kétkezi manus sokat verekszik, megsérül meg ilyenek.
Az illusio a gama egyik legterjedelmesebb osztálya, vagy úgy kéthete hosszabban szóltam az elõnyeirõl.
Az alteracio a kari átalakítása, tudjon vizes helyeken nyomulni(vizenjárás, vizlégzés), ugrani, repülni, felkeményítheti és ellenállóvá teheti magát a különféle magic shieldekkel a hidegvas, de az elemi formák ellen is.
A misztika mindig nagy kérdés, egy vérbeli mágus legfontosabb osztálya a rengeteg teleportáció és vámpireffekt miatt, de itt van a lélekrablás esete is, szvsz. harcos ezt kispórolhatja.
Nem szüks. egy kétkezinek minden osztály megtanulnia, a mágiával foglalkozó céhek enchantereinél és az alkimistáknál szinte mindenre van eszköz (lötty, scroll, ékszer).
Annyit had jegyeznék meg hogy Morrowind földjén a felderitõ egy dunmer light armoros lopakodós pasas; egy caplató, messzebûzlõ, csillogó-zárt páncélos ork szamurájt még egy guár is kiszúr mérföldekrõl;-))))!!
Én sokat kipróbálok, de még nem volt soha problémám. Max nyekken egyet betöltéskor és kész.
Esetleg nyisd meg a TESCS-el a kiegekkel együtt, és mentd le újra.
War. War never changes.
-ne válassz altmert, bretont, khajitot
-nagyon jó harcosnak való zodiákus a lady
-tuti fajok a redgard(kard), a nord(fejsze), az orc(fejsze, csak az a baja, hogy csúnya mint a bánat), argonian(spear, ronda és nehezen fogadják el), bosmer(íjászat), dunmer(rövidpengék, íjak)
-az elsõ 5 skillbe: egy közelharci fegyver, íjászat, páncél minimum
-mágiák közül az elsõ tízbe: restoracio(tuning és gyógyítás), illusio(befolyásolás, fény- és hangmágia, védelem), alteracio(védelem, mozgás(mint mondani szokás földön-vizen-levegõben😊)
-hasznos egyebek: alkimia, security, speechcraft, stealth
-a kard az a fegyver amit a legtöbb céh fõskillként befogad
-a misztika az a mágiaosztály amit minden egyház és máguscéh befogad
-a harconak nagyon fontos stat. értékek: erõ, kitartás, mozgékonyság és akaraterõ, válassz tehát olyan fedõskillt amit bizonyosan gyakran használsz és ezeket edzi.
A többiek is fognak szólni, fogadd meg a tanácsokat, ezek itt jó emberek!