The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint a max szint

trükk nélkül a max kb 7x.

ki lehet számolni.

=(1000 - ( szumma(minor skill) + szumma(manor skill) ))/10 + 1

ja igen, feltettem hozzá mindkét kiegészítõt, az új egész jól felpeccseli. a régebbi modokat nem tettem fel mint az alapjátékhoz, mert nem tudom hogy elrontja e. errõl tud vki vmit?

fegyver, de a varázslatokat is szeretem, már csak a látvány kedvéért is

Sipocz
Ez a gama CSAK CSALÁS NÉLKÜL gama, egyébként nem több mint egy doom isten módban, kifogyhatatlan lõszerrel!!!
Elsõre azt döntsd el mivel akarsz ölni: mágia vagy fegyver?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Botond
:-) nem akarok easyt beállítani :-) és egyébként is cinikus vagy :-P meg különben is mit zavar téged,hogy nekem lvl116os a karim :-P egyik haverom lvl8ig jutott mire lenyomta gémet,engem meg jobban érdekel a lehetõségek határa,illetve annak átlépése :-) ez van :-P
Sipocz
Nagyon pontos vagy Eric!
Nanecsináld! egy skeleton champion neked több mint egy nagyobb levegõvétel? ;-))) Nekem a multkoriban volt egy ashghoul meg egy ascended sleeper, na azoktól olyan röhögõgörcsöt kaptam, hogy bele is pusztultam (50-es szinten!!);-))))))

ahános, bevallom, trainerrel feltuningoltam a kezdõ fickó tulajdonságait, ezért nem is nõttek a pontjai és így szintet sem tudott lépni. mit tudnátok tanácsolni? fontosak a dex, str int stb tulajdonságok hogy növekedjenek? mert ezt nem lehet tápolni? kezdjek egy újat csalás nélkül? mit érdemes fejleszteni (battle mage mentalitású vagyok,üsd vágd nem apád, nem anyád, + egy kis trükközés)

Botond
alszol,ha szintet léptél,és ha felébredsz növelheted a str/dex stb-t...és szintet úgy lépsz,hogy 10et fejlõdnek az elsõdleges skillek,vagy másodlagos skillek
ok,sikerült lelket csapdába csalnom.eddig az volt a baj hogy mindig a hullán próbálkoztam,de még életében kell elsütni az áldozatra. másik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet növelni a fõ tulajdonságokat str, dex stb. illetve hogyan lép a kari szitet?

Botond
anno gothic1ben is úgy cseleztem,hogy felnyomtam az str-t 100ra,aztán megittam az összes +str italt,és vmi 150+ str lett,ami ugye nem is lehet mert 100 a max :-) de én nem szeretem a korlátokat :-) írtottam is rendesen 150+ strel :-)
Botond
na de mi van azokkal a lélekkövekkel?8-)
Botond
lenti trükkel akár lvl10000000000000000000000000 is lehet ;-) trükközés nélkül kb 100 körül lehet a max sztem
Botond
épített kari,csupa olyasmit tettem másodlagos+elsõdleges skillnek,ami alacsony,és nõhet,pl futás:capslock rohangálsz körbe körbe hopp 8 szint,ugrálás:mindenhova gyalog,és ugrálva megyek,hopp az is 8 szint,stb...ezen kívûl amikor beteg voltam,és 108ra felment az strem elmentem ebonhartba a kovácshoz,és kb egy millert költöttem a fegyverjavító skill növelésére(mondjuk rég 100as volt,de nem szólt be,hogy max addig nyomhatod amíg strel bírod,mert az ugye 108 volt),ezért kaptam +1 pontot a skálába nem kevésszer az volt vagy 40-50 lvl,még mindig tolhatnám ezt,de most már maxos mindenem,még a luck is,ugyhogy nincs értelme...elsõdleges skillek+2 másodlagos 100as,3 még csak 70 körül jár,szal vmi 130+ lesz a vége :-) és ez persze normál szinten,mert ugye mire bejött,hogy lehet easyt beállítani már rég a gém közepén jártam(már ha ez az a gém ahol utólag beleraktak ilyesmit,öszintén szólva mintha olvastam patch leírásban ilyesmit,de nem kezdtem újra,hogy csekkoljam :-) )
lwb
darksun az király. de vivec és az egész tribunal összesítésben sem olyan gonosz még tizedannyira sem, mint a legkisebb athasi máguskirály.
de ez itt off, szal hagyjuk... 😊

Sipocz
Egyszer már én is elhüledeztem ezen, de akkor valaki megmagyarázta, hogy "akkor is még, ha nem már", meg ilyenek😊))) szvsz. 77 szint pont elég, egyébként is 40-tõl baromira lelassul és csak úgy nõ ha kigyaksz naponta egy teljes daedra ruint vagy dagoth cavernát.

lvl 116-os a karid?! Annyi nem is lehet!!!

War. War never changes.

Sipocz
BN!
(képeslapot kaptam Vicktõl, a karimtól😊)))
"Tegnap gyönyörü nyárutói (Summerset😊) idõ volt az ascadiai partokon, épp Vivecben voltam. Felrepültem meditálni a High Fane tetejére és elsõre délfelé szembetünt a palota. Olyan volt mint a Ti világotok azték piramis-templomai. Aztán meg észak felé bámulva elõtünt az Aréna sarka. Egy párhuzam jutott eszembe: valaha réges-rég láttam egy világot, a DarkSun világát. Ott a nagyvárosok mágus-fõpap-királyai azért építették piramisaikat a városi aréna közvetlen szomszédságába, hogy a haldoklók szenvedésébõl, a távozó lélek utolsó sikolyából kiszipolyozzák azt a mágikus energiát ami által sárkánnyá válhatnak. Érdekes, nagyon érdekes!
A nyárutó békéje hassa át találkozásaink minden percét, gondolok rátok csendességeimben! Tisztelõ hívetek: Vick."

Botond
meg van vmi umbrasword vagy mi,abban már eleve soultrap spell van...mondjuk lvl116 vagy hanyas a karim,de még nem próbálkoztam,hogy mire lehet jó ez a lélek a kõben dolog,eddig csak eladtam azt jóvan,szal pontosan mit is lehetne csinálni vele?annyira rájöttem,hogy enchantolni lehet cuccokat bizonyos manusoknál,ahhoz kell a lélekkel a kõ,de ilyen constanseffektû cucchoz el akart kérni 3millert,na azóta nem foglalkoztam ilyesmivel...
lwb
lelkekhez: kell soul gem (minél nagyobb, annál jobb ált.) egy szörnyeteg (nem NPC, élõholt, dwemer készítmény), amit leölsz és egy varázslat (Soul Trap v. tekercsrõl Fhyggi's Gem Feeder (v. mi)).

Odamész szörnyhöz és rávarázsolod a Soul Trapet. Aztán 60 mp-en belül megölöd és már bele is ment az egyik szabad lélekkövedbe a lelke. ennyi.

hi! légyszi ne nézzetek hülyének a kérdés miatt, de most vettem új vidkártyák meg procit és így már érdemes volt feltenni a játékot. még nagyon kezdõ vagyok, és nem értek néhány dolgot. pl: hogyan lehet lelkeket tenni drágakõbe. hogyan tudok potionsöket csinálni(alchemy, alapanyagok, mozsár de valami még hiányzik? )

scynetyc
tud valaki segiteni? leszedtem a nejemnek a sims superstar 2 cd-s kiegészitõt. A mappára rávan irva hogy ugy mükidik ,ha a cd 1 re ráteszem a deviance ppf-et. Meg van az a ppf is,de nem tudom hogy kell rátenni.Beteszem a cd1 mappába,ahol az isofájl van és ráklikk,de nem történik semmi egy villanáson kivül.Daemonnal mountolom be a gémet.Hogy kell ezt a ppf-et feltenni? azért is érdekelne,mert megakarom irni cd-re és nem tom hogy azzal milyen kapcsolatban áll.
scynetyc
siszitõnek= diszitésnek . sorry
scynetyc
http://www.morrowind-hun.ini.hu Nézzétek meg lécci,ez lesz az elsõ oldal,de csak nagyon felületesen.Sok minden kerül még fel siszitõnek . A menü tartalom jó lesz igy?
scynetyc
sikerült,köszike!
scynetyc
köszönöm mindenkinek, tépek kiprobálni. :o)
Sipocz
Keress a gepen egy Show Desktop vagy Asztal megjelenítése címü scf file-t és tedd ki parancsikonra!

Ch_Slater
az asztal megjelenítése.scf-nek meg ez a tartalma:

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
Documents and Settings\NEVED\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Asztal megjelenítése.scf

Erre gondolsz?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

scynetyc
Srácok! Segitsen valaki lécci,mert tegnap valahogy hazavágtam az xp-n az asztal megjelenitése nevû gombot.Valahogy áthuztam a képek mappába és most hiába teszem vissza nem müködik.Az ikonképe is megszünt. Azt ikon csere beállitásnál megtaláltam de nem hajlandó megváltoztatni,mert nem jó neki az elérési utvonala. Az lenne a kérésem hogy a tulajdonságaiból valaki másolja már be ide az elérési utvonalat . Nagyon köszönöm és bocsi hogy nem a topichoz tartozó témával zargatlak benneteket.
scynetyc
probáld ujra az oldalt bekell jönnie :o)
?ár akkor megnéztem az oldalt mikor küldted és hasonloan tervezem én is ,nem pedig ömlesztve.Este lefényképeztem pár draedra cuccost azokbol akarom a hátteret megcsinálni.Most kezdek a photoshoppal szenvedni csak az nem az erõsségem :o) istenem,tegnap semmit nem játszottam a morrowal 😮(
scynetyc
Sipocz Mester! Köszönöm neked is a pozitiv hozzáállást és az lenne a kérésem,hogy ha lehetséges juttasd el nekem amit csak tudsz. :o)
nah,ezt jól megaszontam :o)valoszinüleg nyitok egy tárhelyet és megadom nektek a kodot hozzá és akkor ftp feltudtok oda pakolni. Jó lesz igy, esetleg más javaslat? Nekem jó mailban is vagy icq-n: 143528604
scynetyc
nah,hazaértem. Egyre több lesz a melo :o)Este elkezdtem csinálni a honlaphoz a képet.A neked már meglévõ anyagot elkellene juttatnod hozzám.
email cimem [email protected] vagy ha van serv-ud akkor leszedem töled ftp-n,de én is rakhatok fel serv-ut és te tolod át nekem.:o)nekem mindegy.Lehet nem szenvedek most gombok készitésével,de mindegy végülis mert addig nem akarom megnyitni a lapot,mig nem teljes.Ha minden igaz ma felteszem a nyitólapot hogy lássátok mi lesz rajta.Igy tudtok javaslatot adni.
A 12619-ben írt Morrowind-i Misc küldetések pont azok.

Nemo me impune!

Sipocz
Bizonyosan találkoztatok már olyan házquesttel ami nyitva áll akár a házakon kívül nyomuló, akár a másik két házhoz tartozó elõtt is.
Ha tudnátok ilyenrõl tegyétek közzé. Magam is mondok párat:
Edryno Arethi Vivecben bár Hlaalu, de van megbizása nem háztagnak is.
Egy guartenyésztõ néni, aki Redoran, Andasrethtõl nem messze keletre, õ nyílván a guárjai miatt.
Ilmeni Dren Vivec St.Delynben magas hozzáállás mellett ad küldit ami úgy tünik Gyertyák de a Hlaaluba számit bele.
A hospitali papirokat adó tag Sadrith Morában, õ Telvani de van melója bárkinek.
Itt a vége felé végsõsoron már arra gondolok, hogy a céhek és házakon kivüli questeket is érdemes lenne csokorba szedni, mert a céhen belül adnak a fazonok kézrõl-kézre, de a "külsõsökbe" úgy kell "belebotlani"😊)

Sipocz
Az ALMSIVI egyház tagjainak:
Vigyázzatok a Ghostgate-i pap küldetéseivel! 4.-re már beküld a kerítés mögé, hogy elvitatkoznál egy ashvampirral és azért nem biztos, hogy ez minden beállításnál és minden karinak laza és könnyed! Kogoruhn kültér (vmi. szent ingecske)után szvsz. keress magadnak másik questadót és elég ha akkor kéred ki ezt amikor már úgyis bé kell menni a Dagoth-körzetbe.

Sipocz
Mindent, mi szerény képességembõl és tudásomból telik😊)

Sipocz
Hi!
(itt a májer😊
"Természetesen" lebuktattam a Telvaniak kémét, de közben odasúgtam:"Itt már nincs rád szükség dunmer testvér, átveszem a helyed és igérem, hogy én leszek az archmáge! Dicsõ Házunk általam nyer teljes ellenõrzést és áldozatod éngem és rajtam keresztül a Családot erõsíti meg port hintve e népek szemébe!" (ha szükség lett volna rá le is ölöm😊)
Szvsz. storm attronach egy picit még kevéske, az még belefér a lilaszinü great-be.

Scynetyc:

Saját forditás, meg van a Thieves, Mage, Hlaalu, Imp. Cult, Redorian kb 80%-os, Morrowind-i Misc küldetések.

Nemo me impune!

scynetyc
Sipocz Mester!

Mint lentebb biztos olvastad,hogy valoszinüleg készitek egy honlapot az olyan hátrányos helyzetû /angoltudás hiánya miatt/ emberkéknek mint én. Szeretném benne a Morrowind ,Tribunal és Bloodmon küldiket magyarnyelven megjeleniteni.
E.CARTMAN részlegesen tud a küldik forditásában segiteni. Esetleg,ha lenne kedved hozzá ellátni a honlapot anyaggal,játékmenethez tippek-trükkök stb., azt megköszönnénk.Természetesen minden segítõ neve szerepelni fog az oldalon, söt saját rovatot kaphat. :o)
scynetyc
E.CARTMAN!

Örülök a segitõkézségednek.Ha ugy gondolod,megnézhetnéd / angol végigjátszást/:
http://free.x3.hu/frenkie/quest.zip ,ezekbõl játszom kivéve a fõszálat.Ugy képzeltem hogy flashben csinálom a honlapot,de meggondoltam. Elöször html-be,hogy a kisebbgépesek is bejussanak és majd mellette lesz a flashverzio is. Hasonlot akarok mint : http://scynetyc.free.rtl.hu/ ,de ez csak kizárolag sajátrészre készült épp ugy mint ez: http://podclan.freeweb.hu/.Ha gondolod nézd meg.
Sipocz
Te Eric! Azért néha-néha használj fegyvert is! Egy ilyen törékeny mágecsajnak nagyon jól áll a megidézett daedra tõr. Ha már úgy is lebénitod a kollegákat, akkor már faragd is át õket.

Sipocz
Jaja, két lélek! Ezeket temeti el Uvirith lábánál az ork nyanya és várjuk a gombásodást.😊)))

Sipocz
Az idõs mama azt mondja, hogy erõs lélek és példának említi a wingtwit meg a goldenmacát. A fiam szerint a dremora lord is megteszi, de ez nem ellenõrzött! Szvsz. jó lehet az ascended sleeper is, de magam is mostanság foglalkozom a 6. házzal behatóbban éppen azért mert nem tesz ki nekem a gép elég goldenmacát és biztos, hogy minden Dagoth dungiban van min. 1 csápos😊).

Sipocz
Érdekes egy dolog ezekkel a "papokkal". Azt gondolnád, hogy a pap a mi 21. századi Földünk, ezen belül az europai keresztény-értékrend és erkölcsiség alapján viselkedik, pedig egy nagy frászt. A fantasy általában éppen a papokat helyezi a csavargó-vajákosok egyik szerepébe. Valahol régebben olvastam, hogy az õs rpg.-k egyikében jelentek meg elõször egy egyházi vétó és kavarás miatt, ugyanis a szerzõ-kiadó elsõ szándéka a démon volt kasztként, node az ártatlan és befolyásolható ifjuság lekét ez ngyon megtörte volna😊)) Nyílván a mitológia és a panteonokban megjelenített viselkedésfomák határozzák meg a "jó" pap viselkedését. Ebben a gámában a legnagyobb hantások az ALMSIVI templomhoz kell hogy tartozzanak, a káosz kavarását a daedra kultosok adnák(sajna nem játszható) és a Szent Kilenceké lenne a moralitás.

Sipocz
Figyelj jól arra amit Helvinek csinálsz! A pasas egy CosaNostra don, akárcsak C.Curio(a qrvajó vizibuzi😊) és Te Curio embere vagy! Amikor Curio elküld Helvihez mondja, hogy rendszeresen informáld Curio bácsit és nem bánod meg. Tedd ezt! Ha Helvi mond valami tépj át a GOM-on keresztül Vivecbe és kérdi ki C.C. véleményét. Néhány "apró ajándékkal" fog kedveskedni a sok-sok hírért az õ "gombócocskájának"😊))

Sipocz
Hi!
(itt a májer)
Eric! Te nem bonelordokkal, hanem skeleton lordokkal találkozhattál, a bonelord egy csúnya rontó mágus, a skeleton lord meg egy kétkezes nagypiskát hord amint mondottad😊)
Az Urshilaku Burial Ground megszentelt hely! Akárcsak a többi ancestral tomb! Hogyan lehetne, hogy egy urshilaku-i választott hortátor mint sirrabló adja elõ😊)?

scynetyc
Akkor fogant meg bennem a gondolat mikor Sipocz mester hozzászolásait olvasgattam vissza, õ is fantasztikusan irt meg dolgokat.
scynetyc
Szia Ark! Köszönöm ezt a szép leirást. aTe magad forditottad,vagy esetleg megvan neked a küldik magyarleirása? Nemcsak azért kérdezem mert szeretném megszerezni,hanem mert szeretnék egy honlapot kreálni a hozzámhasonloknak akik nem tudunk angolul amiben letölthetõ lenne a végigjátszás. A fõszál végigjátszása ami a pc guru 2001/7 számban volt mocsy által, az meg van. Felvettem a kapcsolatot vele, hogy megjelentetném a honlapon a cikkét.Amit én leszedtem angol végigjátszást ,azokat is irogatom át magyarra de azt csak teljesen saját szavakkal/persze csak azokat amit végigcsináltam/.
Gnome
Az a legjobb hely!!!

Ott nagyon nézz szét mert majdnem mindenhol van valami érték..a múmiákat is kutasd át amikor majd mész felfele a kõlépcsõszerûségen repülj el minden múmiához nyiss fel minden ládát...Én ott találtam meg a játékbeli elsõ értékesebb dolgát..Egy kétkezes üvegkardot....hú emlékszem azzal már tudtam mit kezdeni a Bonelordokkal..Szal levitálj lopj csalj és akkor gazdagként fogsz onnan kijönni!

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"