The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki lehet számolni.
=(1000 - ( szumma(minor skill) + szumma(manor skill) ))/10 + 1
Elsõre azt döntsd el mivel akarsz ölni: mágia vagy fegyver?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nanecsináld! egy skeleton champion neked több mint egy nagyobb levegõvétel? ;-))) Nekem a multkoriban volt egy ashghoul meg egy ascended sleeper, na azoktól olyan röhögõgörcsöt kaptam, hogy bele is pusztultam (50-es szinten!!);-))))))
nos, bevallom, trainerrel feltuningoltam a kezdõ fickó tulajdonságait, ezért nem is nõttek a pontjai és így szintet sem tudott lépni. mit tudnátok tanácsolni? fontosak a dex, str int stb tulajdonságok hogy növekedjenek? mert ezt nem lehet tápolni? kezdjek egy újat csalás nélkül? mit érdemes fejleszteni (battle mage mentalitású vagyok,üsd vágd nem apád, nem anyád, + egy kis trükközés)
de ez itt off, szal hagyjuk... 😊
War. War never changes.
(képeslapot kaptam Vicktõl, a karimtól😊)))
"Tegnap gyönyörü nyárutói (Summerset😊) idõ volt az ascadiai partokon, épp Vivecben voltam. Felrepültem meditálni a High Fane tetejére és elsõre délfelé szembetünt a palota. Olyan volt mint a Ti világotok azték piramis-templomai. Aztán meg észak felé bámulva elõtünt az Aréna sarka. Egy párhuzam jutott eszembe: valaha réges-rég láttam egy világot, a DarkSun világát. Ott a nagyvárosok mágus-fõpap-királyai azért építették piramisaikat a városi aréna közvetlen szomszédságába, hogy a haldoklók szenvedésébõl, a távozó lélek utolsó sikolyából kiszipolyozzák azt a mágikus energiát ami által sárkánnyá válhatnak. Érdekes, nagyon érdekes!
A nyárutó békéje hassa át találkozásaink minden percét, gondolok rátok csendességeimben! Tisztelõ hívetek: Vick."
Odamész szörnyhöz és rávarázsolod a Soul Trapet. Aztán 60 mp-en belül megölöd és már bele is ment az egyik szabad lélekkövedbe a lelke. ennyi.
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=ToggleDesktop
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Erre gondolsz?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
?ár akkor megnéztem az oldalt mikor küldted és hasonloan tervezem én is ,nem pedig ömlesztve.Este lefényképeztem pár draedra cuccost azokbol akarom a hátteret megcsinálni.Most kezdek a photoshoppal szenvedni csak az nem az erõsségem :o) istenem,tegnap semmit nem játszottam a morrowal 😮(
nah,ezt jól megaszontam :o)valoszinüleg nyitok egy tárhelyet és megadom nektek a kodot hozzá és akkor ftp feltudtok oda pakolni. Jó lesz igy, esetleg más javaslat? Nekem jó mailban is vagy icq-n: 143528604
email cimem [email protected] vagy ha van serv-ud akkor leszedem töled ftp-n,de én is rakhatok fel serv-ut és te tolod át nekem.:o)nekem mindegy.Lehet nem szenvedek most gombok készitésével,de mindegy végülis mert addig nem akarom megnyitni a lapot,mig nem teljes.Ha minden igaz ma felteszem a nyitólapot hogy lássátok mi lesz rajta.Igy tudtok javaslatot adni.
Nemo me impune!
Ha tudnátok ilyenrõl tegyétek közzé. Magam is mondok párat:
Edryno Arethi Vivecben bár Hlaalu, de van megbizása nem háztagnak is.
Egy guartenyésztõ néni, aki Redoran, Andasrethtõl nem messze keletre, õ nyílván a guárjai miatt.
Ilmeni Dren Vivec St.Delynben magas hozzáállás mellett ad küldit ami úgy tünik Gyertyák de a Hlaaluba számit bele.
A hospitali papirokat adó tag Sadrith Morában, õ Telvani de van melója bárkinek.
Itt a vége felé végsõsoron már arra gondolok, hogy a céhek és házakon kivüli questeket is érdemes lenne csokorba szedni, mert a céhen belül adnak a fazonok kézrõl-kézre, de a "külsõsökbe" úgy kell "belebotlani"😊)
Vigyázzatok a Ghostgate-i pap küldetéseivel! 4.-re már beküld a kerítés mögé, hogy elvitatkoznál egy ashvampirral és azért nem biztos, hogy ez minden beállításnál és minden karinak laza és könnyed! Kogoruhn kültér (vmi. szent ingecske)után szvsz. keress magadnak másik questadót és elég ha akkor kéred ki ezt amikor már úgyis bé kell menni a Dagoth-körzetbe.
(itt a májer😊
"Természetesen" lebuktattam a Telvaniak kémét, de közben odasúgtam:"Itt már nincs rád szükség dunmer testvér, átveszem a helyed és igérem, hogy én leszek az archmáge! Dicsõ Házunk általam nyer teljes ellenõrzést és áldozatod éngem és rajtam keresztül a Családot erõsíti meg port hintve e népek szemébe!" (ha szükség lett volna rá le is ölöm😊)
Szvsz. storm attronach egy picit még kevéske, az még belefér a lilaszinü great-be.
Saját forditás, meg van a Thieves, Mage, Hlaalu, Imp. Cult, Redorian kb 80%-os, Morrowind-i Misc küldetések.
Nemo me impune!
Mint lentebb biztos olvastad,hogy valoszinüleg készitek egy honlapot az olyan hátrányos helyzetû /angoltudás hiánya miatt/ emberkéknek mint én. Szeretném benne a Morrowind ,Tribunal és Bloodmon küldiket magyarnyelven megjeleniteni.
E.CARTMAN részlegesen tud a küldik forditásában segiteni. Esetleg,ha lenne kedved hozzá ellátni a honlapot anyaggal,játékmenethez tippek-trükkök stb., azt megköszönnénk.Természetesen minden segítõ neve szerepelni fog az oldalon, söt saját rovatot kaphat. :o)
Örülök a segitõkézségednek.Ha ugy gondolod,megnézhetnéd / angol végigjátszást/:
http://free.x3.hu/frenkie/quest.zip ,ezekbõl játszom kivéve a fõszálat.Ugy képzeltem hogy flashben csinálom a honlapot,de meggondoltam. Elöször html-be,hogy a kisebbgépesek is bejussanak és majd mellette lesz a flashverzio is. Hasonlot akarok mint : http://scynetyc.free.rtl.hu/ ,de ez csak kizárolag sajátrészre készült épp ugy mint ez: http://podclan.freeweb.hu/.Ha gondolod nézd meg.
(itt a májer)
Eric! Te nem bonelordokkal, hanem skeleton lordokkal találkozhattál, a bonelord egy csúnya rontó mágus, a skeleton lord meg egy kétkezes nagypiskát hord amint mondottad😊)
Az Urshilaku Burial Ground megszentelt hely! Akárcsak a többi ancestral tomb! Hogyan lehetne, hogy egy urshilaku-i választott hortátor mint sirrabló adja elõ😊)?
Ott nagyon nézz szét mert majdnem mindenhol van valami érték..a múmiákat is kutasd át amikor majd mész felfele a kõlépcsõszerûségen repülj el minden múmiához nyiss fel minden ládát...Én ott találtam meg a játékbeli elsõ értékesebb dolgát..Egy kétkezes üvegkardot....hú emlékszem azzal már tudtam mit kezdeni a Bonelordokkal..Szal levitálj lopj csalj és akkor gazdagként fogsz onnan kijönni!
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"