The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Kösz az utbaigazítást!
Ha már itt vagy kihasználom az alkalmat és kérdeznék valamit:
- Töbször is elhangzott a fórumban, hogy tudjátok teleportálni magatokat, hogyan csináljátok (nem a "propylon" féle módszerre gondoltam)

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Sipocz
Hi!
(itt a májer😊)
A viveci GOM-ban ahogy lejössz a teleport dobogóról balra van egy zárt(zárható) ajtó a félemeleti folyosón. Ha bemész találkozol egy altmer rinyával (lehet tõle spelleket venni). Neki nyílik a szobájából egy kamra. Menj be, zárkózz be, kutasd ki.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Gnome
Ha növeled a képességet akkor nagyobb esélyed van arra, hogy elkapd a lelkeket..Eleinte még kis állatok utánna Daedrák vagy sleeperek lelkét is elsõre elkaphatod...A lélek minimum abba a kõbe fog beleszálni ami megfelel neki nagyságban.. Ha pl van nállad egy Great SoulGem és egy sima kis kék kristály akkor akármit kapsz el a legnagyobba(legdrágábba) száll bele...Kavicsonként egy lélek
Jó pénzkeresési lehetõség és jó cuczokat lehet belõlle kreálni

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ha egyszerre több leleket fogok be, akkor az egy soul gem-be záródik, vagy mindegyik egybe-egybe. csak azért kérdem hogy van e értelme ezt a képességét a továbbiakban fejleszteni a karinak. mert ha egy gem értékét növeli, akkor jó

scynetyc
Köszönöm a kritikát,bár megjegyzem, hogy juni 23-án este kezdtem neki és elöször csak az volt tervezve,hogy felkerülnek a végigjátszások.Majd meggondoltam magam és elkezdtem böviteni. Sajna csak esténként van 1-2 órám, mert van egy épitõipari kft-m és az elég sok idõm elviszi. Honlapszerkesztést és photoshoppot magamtól tanulgattam, ennyi telt belõle. Ezt is magamtól tanultam : http://podclan.freeweb.hu/ , http://scynetyc.free.rtl.hu/, ha gondolod nézd meg. Viszont,te nagyon ügyes vagy, tetszettek a linkjeied. További sok sikert.
Hali emberek! Ujból segitségre szorultam (tudom szemétség, hogy csak ilyenkor pofázok bele a fórumba).
A kérdésem a következõ: Az Ald-Ruhni Mage Guildból egy Edwina Nevezetü hölgyemény megkért, hogy lopjam el a Viveci Mage Guildból a Chimarvamidum (alig bírtam megjegyezni)nevû könyvet de én sehol se találom. Kérlek igazítsatok el. Elõre is kösz.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Ch_Slater
redguard

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sipocz
És a karid faja?

ollie
én inkább a töltött káposztára szavazok ;D

Ch_Slater
a töltött soul gemet ráviszed a karakterre..

Oké köszi. de hogy lehet saját enchantot kezdeményezni. melyik menü, hova kell kattingászni??

Ch_Slater
Az az érdekes h megszereztem a Boot of Blinding Speed-et és ha felveszem nem vagyok vak. Pedig nincs is rajtam semmi mágia-rezisztencia...

Sipocz
Enchantolni bárki tud csak a sanszhoz kell magas skill. Az enchant a magic fõcsoport egyik saját skillje, tehát az ilyen igazításu kari eleve min. 10 enchanttal indul. Saját meglátásom és tapasztalataim alapján az enchant skillt oszd el kb. 5-tel ahhoz, hogy kijöjjön az az enchant kapacitás amekkorára sanszod is van. Ez azt jelenti, hogy 100-as skillnél már jó reménnyel lehet készíteni 20-as,25-ös kapacitáskitöltésü enchantot, ami az általános igényekhez (30-tól felfelé) képest elég csekélyke (egy átlagos fegyver enchant kapacitása 10-20 pont). Egy akkora enchantolás amit a 12832-ben írtam túlvan azon az értéken amit egy átlag kari, még ha máge is teljesíthet, táadásul és szvsz. egy máge nem igazán töri magát, hogy épp az enchantból fejlõdjön 100-ra. Nagyon tuti lett volna, ha a gama alap engine szétszedi az enchantolás skikerességét szakmákra, azaz egy harcos igazításu kari nagyobb sanszot kapna fegver-páncél enchantra, egy máge scroll irással foglalkozhatna (van ilyen mod!!) és a tolvaj igazítás érthetne egy kicsit ehhez is meg ahhoz is.

enchantolni tudhat a saját karakter is, vagy csak a varázsoló emberkék?..

Sipocz
Hi
(itt a májer😊)
A minap beszóltam egy fegyverenchant ellen, most korrigálok:
Jó ötlet a paralyse fegyver csak másként. Jó minõségû piska kell hozzá, nagy enchant kapacitással és egy jókora lélek. A lényeg: cast when strike stílus, paralyse touch mint támadó rész (a tartam enchant kapacitás függõ)és hozzá még cure paralyse self mint a tükrözést elhárító rész. Figyelem! elég drága holmi a kettõs spell alklamazás miatt és szvsz. csak NPC enchanter képes megcsinálni. A lebénitás eredményeként létrejövõ "combat dumy" már tetszõleges fegyverrel faragható és igen kiváló edzõbábu ( és ez nem csak dísz😊)))).

Gnome
Egy kicsit késsõ van...asszem megyek aludni....az animációval kapcsolatban ha persze kell még az info holnap leirom..Ugye neked csak az anim beillesztésével van gond?..

Nah joéjt..
CSa'

Gnome
Sztem magában is gyönyörû.... Fõleg, hogy megcsináltad a katedrálist😊)..meg a pajzs..huhh..
Már tudod hogy kell animációt beilleszteni?...A hal mûködik?..

Gnome
Úristen .....Mind a kettõ qrvajó....
Hogy állsz velük?..Mikorra lesznek kész stb?

CSa'

scynetyc
sorry mindenkitõl, akit zavart! Frissitettem a lapot,de ma már nem csinálok mást rajta.Megyek tentizni. Hali
scynetyc
és most?
scynetyc
okés, srácok! miért nem szóltatok hamarabb? mingyá lecserélem.
Engemis😊 Sztem ilyen hatassal van az atlagos emberi szemre. Gondolom a te szemed atlagon feletti😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gnome
...csak akkor ha sokat irsz egymás után...Egy idõ múlva belefájdul az ember feje..És ha túl sokáig nézem nem tudom levenni a szemem róla... Szal ha lehet ne stimuláld az agyamat😛

CSa'

scynetyc
figyu, most inkább nem válaszolok,mert ideges és fáradt vagyok. Mást is zavar még a bannerem?
scynetyc
köszike, megkaptam!
milyen logot?

hogy lehet logot csinálni?

War. War never changes.

én is szóvátenném...

ollie
figyu, nem kötözködni akarok, de nem lehetne kiszedni a villogást a logodból? egy kicsit bántja a szemet, de ha csak én vagyok így ezzel, akkor bocsi...

Scynetyc:

Küldtem egypár barlang belsõ térképet, a vámpír klánok helyei valamint az utazás ill. a normál térképeket még mindig nem tudom elküldeni, az index sem a zip-es file-t sem simán nem fogadja el, csatolásnál "szolgáltató nem található" hibát kapok ezt eddig nem csinálta.

Nemo me impune!

scynetyc
ok, leszedtem, köszike!
CS@
Ha tudod kapd le innen ha nem akkor elküldöm ,de azt csak holnap tudom.

scynetyc
huuuuuuuuuh, super, jöhet :o)))))
CS@
Nálam teljesen normálisan néz ki.
Nekem megvan az a Tribunal végigjátszás(magyarul) ami az egykori Odrosal-on volt ha gondolod elküldöm(legfeljebb ha reklamál valaki leszeded).

scynetyc
CS@! Mikor nézed az oldalam, nálad is vizszintesen szét van esve valami? normálisan vannak a betük,nincsenek szétuszva? Ark, szolt hogy õnála ugy látszik. De ,én semmit nem látok!
scynetyc
kicsit átalakitom a menüt, mert screenshotra szerintem nincs szükség.Helyette ill bövitésképp kerülnek fel a Tribunal és bloodmoon küldik/egyelöre angolul,hacsak nem vállalja valaki a forditását/ ,továbbá lesznek még kereskedõk //ki-hol,mennyi lével/, item meg tárgyak lap is.Ezekhez sajna szintén csak angol anyagom van.
scynetyc
ok, köszi!
CS@
Nincs mit ,ha találok valami hasznost akkor szólok !

CS@
Szerintem az utolsó frissítés idejét javítsd mert aki odatéved azt hiszi ,hogy egy éve nem csináltál semmit.

scynetyc
http://www.morrowind-hun.ini.hu pluginokhoz feltettem az edit tutorialt, mehetsz leszedni. Köszike CS@!
scynetyc
http://www.morrowind-hun.ini.hu
scynetyc
szerintem dísz.
scynetyc
olvass vissza, többször lelett irva.
CS@
Ha a készítõ nem oldotta meg ,hogy az egy élõlény legyen(lehetõleg constans gyógyulással) és nem írt hozzá egy scriptet akkor ütheted életed végéig bármennyi legyen a skilled akkor sem fog történni semmi mert az csak egy static.

Looserke
De a tanácsotokat megfogadom... köszönöm a segítséget!

Looserke
Igazából még nem is haladtam a küldikkel, csak jártam a világot, és loptam amit tudtam... 😄
Sikerült addig bosszantanom egy emberkét aki végül rám támadt, és mivel övédelem volt ezért nem bántottak az õrök. És mi volt nála... hát nem egy Daedric Dai-katana! Ennek az enchantolására ment el a "becsületes" úton keresett pénzem...

ja ja

régebben leírtam hogy oldom meg az antitápot. Így legalább néha izgulok kicsit... 😊

Sipocz
Haver! 60-as skillnél ránézel a dögre és belepusztul! 15-nél meg kicsit vissza tud ütni feltéve ha challengeben nyomod😊).

Halgass Sipocz-ra. csak harcban edzél, kerüld a trénereket is ha lehet. túl hamar fogsz fejlõdni, tápos karival nem túl izgi a game.

Örülj amíg van kihívás...

Looserke
Hmm 60-as Long Blade skillem van, de majd próbálkozom... 😄 Úgyis szétgyakom azt a bábut...