The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz az utbaigazítást!
Ha már itt vagy kihasználom az alkalmat és kérdeznék valamit:
- Töbször is elhangzott a fórumban, hogy tudjátok teleportálni magatokat, hogyan csináljátok (nem a "propylon" féle módszerre gondoltam)
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
(itt a májer😊)
A viveci GOM-ban ahogy lejössz a teleport dobogóról balra van egy zárt(zárható) ajtó a félemeleti folyosón. Ha bemész találkozol egy altmer rinyával (lehet tõle spelleket venni). Neki nyílik a szobájából egy kamra. Menj be, zárkózz be, kutasd ki.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Jó pénzkeresési lehetõség és jó cuczokat lehet belõlle kreálni
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A kérdésem a következõ: Az Ald-Ruhni Mage Guildból egy Edwina Nevezetü hölgyemény megkért, hogy lopjam el a Viveci Mage Guildból a Chimarvamidum (alig bírtam megjegyezni)nevû könyvet de én sehol se találom. Kérlek igazítsatok el. Elõre is kösz.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
(itt a májer😊)
A minap beszóltam egy fegyverenchant ellen, most korrigálok:
Jó ötlet a paralyse fegyver csak másként. Jó minõségû piska kell hozzá, nagy enchant kapacitással és egy jókora lélek. A lényeg: cast when strike stílus, paralyse touch mint támadó rész (a tartam enchant kapacitás függõ)és hozzá még cure paralyse self mint a tükrözést elhárító rész. Figyelem! elég drága holmi a kettõs spell alklamazás miatt és szvsz. csak NPC enchanter képes megcsinálni. A lebénitás eredményeként létrejövõ "combat dumy" már tetszõleges fegyverrel faragható és igen kiváló edzõbábu ( és ez nem csak dísz😊)))).
Nah joéjt..
CSa'
Már tudod hogy kell animációt beilleszteni?...A hal mûködik?..
.....Mind a kettõ qrvajó....
Hogy állsz velük?..Mikorra lesznek kész stb?
CSa'
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
CSa'
War. War never changes.
én is szóvátenném...
Küldtem egypár barlang belsõ térképet, a vámpír klánok helyei valamint az utazás ill. a normál térképeket még mindig nem tudom elküldeni, az index sem a zip-es file-t sem simán nem fogadja el, csatolásnál "szolgáltató nem található" hibát kapok ezt eddig nem csinálta.
Nemo me impune!
Nekem megvan az a Tribunal végigjátszás(magyarul) ami az egykori Odrosal-on volt ha gondolod elküldöm(legfeljebb ha reklamál valaki leszeded).
Sikerült addig bosszantanom egy emberkét aki végül rám támadt, és mivel övédelem volt ezért nem bántottak az õrök. És mi volt nála... hát nem egy Daedric Dai-katana! Ennek az enchantolására ment el a "becsületes" úton keresett pénzem...
régebben leírtam hogy oldom meg az antitápot. Így legalább néha izgulok kicsit... 😊
Örülj amíg van kihívás...