The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
Sziasztok. A Tel Fyr toronyban élõ mágust leölhetem, vagy kapcsolódik hozzá valami fontos küldetés, mert szükségem lenne egy-két Daedric páncélra...

újratermelõdnek. De jobb ha találsz valakit aki árulja. a legtöbbnél akárhányszor akarsz venni egymás után, mindig van.

Tegyük fel, hogy növényekbõl csinálok manaitalt. Elfogynak egy idõ után ezek a növények, vagy újratermelõdnek?

War. War never changes.

Sipocz
A statisztikai értékek természetesen számítanak a leszármaztatások miatt, tehát megjelennek a magicka, health, fatique kapacitásban, a mágiaellenállásban, a sebzés nagyságában, a cipelhetõ teherben, az NPC-k hozzáállásában. A skill-béli túlfutás biztos megjelenik az alkalmazás biztonságában, mondjuk nem tudok közelebbit mert ilyen "gondjaim" még nem voltak😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
A kesztyût Vivectõl,a kés és a kalapács egy-egy ashvampirmegszállt dwemer erõdbõl a Vöröshegyekben, van ott három, amit Kagrenacról is elneveztek (egy iskola, egy mûhely meg egy könyvtár, hogy ezek közül melyikben már ne kérdezd😊).

Sipocz
Exquisite ingbe belefér 12 pont fortify attributes, én vagy willpowert vagy luckot javallok, inkább az utóbbit hiszen szintezõdéskor ez csak pontonként növelhetõ. A cipõ kapacitása koránt sincs ekkora, abba vagy restore fatique vagy restore health néhány pontra, ez inkább a kisebb sérülések vagy kifáradás (pl. futás közben) ellen jó.

Sipocz
Hi!
(itt a májer😊)
A nõ St.Olmsban, aki a férjét keresi: valóban a pasas az underworksben van corpusstalker kiadásban. Gyakd le és a hullájáról vedd le a gyûrûjét, ezt add át a nõjének, kölcsönös sajnálkozás és kész.
Eno Hlaalu nem más mint a Morag Tong nagymestere, a fõhadiszálláson van.

CarajoEsp
Valaki megmondaná ,hogy az a három tárgy ami a profécia(harmadik) beteljesítéséhez kell hol található? Ugyanis kiiktattam a vörös Hegy alatt lévõ Ash Vámpírt de a cuccokat nem találom.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ez tuti bug

War. War never changes.

Looserke
Lenne még egy kis gond. Most már tudok idézni Golden Saint-et és volt nálam egy Grand soul gem is, rányomtam a Soul trapet és legyaktam. Ki is írta, hogy elfogtam egy lelket és a grand soul gemben benne is volt a Golden saint. A gem ertéke viszont ugyanúgy 200 gold maradt. Fennt van az Adventurer plugin és a Ziana (soul gemeket vehetsz a Balmorai Mage guildben) plugin. Mi miatt lehet ez?

Looserke
És akkor most mivan?

Néha kiesnek az npc-k no meg a karakterek a pályáról...

Elvileg a konzolban van valami parancs ami jó lehet: fixnpc vagy valami hasonló. Még nem próbáltam, ha hülyeségeket írok valaki cáfoljon meg.

Looserke
Van egy kis problémám. Ald-ruhn Mage guildjában egyszerûen eltûnt a teleportáló csajszi, és nem tudom hova. Így kutyagolhatok el a nagy bogárhoz, hogy pl. vigyen Balmorába. Mivel pont a Mage guild küldiket nyomom, legtöbbet a Mage guildek között utazgatok és ez nagyon nem jött jól.

Balmorában például fegyvert több helyen is adhatsz el...

hát megfelelõ plugin felrakásával megoldható hogy valalaki akár milliókkal üzleteljen, de legális megoldásként javaslom: a kereskedõtõl veszel egy raklap olcsó cuccot, tele lesz pénzzel. Aztán eladod neki a drága cuccot, vársz (többször)egy napot amíg újra lesz pénze, és eladhatod neki az olcsó cuccokat. Vagy átruccansz máshoz és ott passzolod el a szajrét.

Ha magas a merchantil képzettséget, és kamáznak a kereskedõk, nagyon keveset veszítesz, és eladtad a drága cuccot...

no way boy

ha egyszer bevarázsikáltad akkor azmá úgy marad.
Magszimum egy régi mentett állás... 😊

Én így tom...

Looserke
Csak hogy benne legyünk az elsõ öt-ben.

csak hogy benne legyunk az elsõ 50-ben

bla

CarajoEsp
Az nem számít ,hogy a küldik között hány napot alszunk?

bocsi nem tok segíteni...

szerintem az asztalfiókba kell rakni, ha jól emlékszem

ne az asztalra tedd, hanem bele. Mintha egy hordóba vagy akármibe tennéd!

Pecseltél egy crakelt cd-röl telepített gémet?

Looserke
Sziasztok, lenne egy kis problémám. Ajira második küldetése, hogy amíg õ lehívja a Mage guild felsõ részén lakó enchantert, addig én rakjam oda a Fake soul gemet az asztalára. Én meg is tettem, de nem történt semmi. Mindig mikor beszélek Ajirával, akkor azt kérdezi, hogy odaraktam-e már a Fake soul gemet az asztalra, és ennyi. Mit felejthettem el???

kicsit érdekesen fogalmazol...

hol akad el a game inditas?

húha. ez igy elég kevés infó

milyen masina, melyik gém 😊, ...

én nem emlékszem orkra... sadrith morától délnyugatra van a torony, a neve Tel Fyr. ott majd bemész a toronyba és levitációval felmész a varázslóhoz.

War. War never changes.

hé skacok a bethesda nem csak rpg-t tud csinálni, most csinált pl. egy igen király hajós játékot: Sea Dogs 2. A topicba nmár több, mint 850 hozzászólás van, és nemrég indult csak!!!

War. War never changes.

_Atti_
valamelyest de egy bõvebb leirás jó lenne..tudsz vhol?jó angol is..
.kf be honnan mentsem?És ahol azt irod behozod akkor mire gondolsz?hova hozzam be?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Gnome
Uhh... már mégy óra....Ja igen animáció..
uhhm: akkor ugyebár van két fájlod..egy .nif és egy .kf ... Behozod ez eredeti .nif fájlt...pl tré.nif..animáció nélkül..utánna hozd be ismét de nevezd át Xtré.nif re és hozd be a .kf fájlt is és azt is nevezd át Xtré.kf re...az objects menüben a note trackba az animáció kezdetére ird Idle: Start a végére Idle: Stop..
asszem ez az..remélem érthetõ volt...megyek aludni...

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

_Atti_
Gnome :leirhatnád amit az animácio bevitelével kapcsolatban tudsz

_Atti_
ja ha ház kell:van egy bank mod ami elég csalás ha beteszünk mondjuk 20k-t és várunk egy hónapot😊 de lehetõség nyilik saját ház vásárlására😊külömbözõ városokban különbözõ házakat lehet megvenni,saját papir+ egy teleportgyûrû ami a ház elé tesz😊

_Atti_
huh modok...Mondok párat amit ajánlok ,ha vmi megtetszik és ne tudsz linket szolj majd adok...:
nighttime Doorlocks : éjszaka zárvatartják a házakat az illetékesek😊
travelling merchants : Kereskedõk akik a városok közötti utakat róják..igényes jó mod
Fishingacademy: akik szeretik a horgászatot esetleg a tengert..lehet horgászni,realtimeba...A saját csónakodat te irányitod..hangulatos,pihentetõ mod,késõbb saját hajót is kapsz,továbbá ki leht próbálni egy dwemer tengeralattjárót😊
Acheron's camping gear : felverhetõ sátor,ágy ,egyéb kellékek tábortûz...hangulatosabbá teszik a játékot,pl a horgász modhoz😊
The acrobats challenge:egy nagy meghóditható hegy...Hát nem könnyû nem véletlen a név😊
Modern adventurer: könyvek+questek+stb olyan mod amit a játéksorán szép lassan vesz észre az ember😊
továbbá a hivatalos modok
Jövõ hónapban jön a SEa Of Destiny Elvileg😊Rajtam is múlik

Hmuda
Ajánlom a Balmora House modot. Kapsz egy kisebb házat közvetlenül Balmora mellé. Órákat töltöttem a rendezgetéssel még anno, mikor játszottam. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ch_Slater
nos.
le tudná valaki irni hogy milyen mod-okat érdemes használni, amelyek élvezetesebbé teszik a játékot (a maxot hozzák ki belõle) viszont még nem csalás (tehát nem könnyitik meg a játékot extra power cuccokkal, stb)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

THX ollie !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

CarajoEsp
Köszi.

Sipocz
Boltba vagy kovácshoz be, repair kalapács vagy fogó megvesz, ráejt kari pofijára az inventory ablakban, és a felbukkanó pici ablakban klikk-klikk a tárgy képén, megjavitott eszköz ablakból automatikusan ki😊)))

CarajoEsp
Hogy lehet Repairolni a fegyvereket még rögtön a játék elején?

ollie
http://12.145.63.45/~uesp/index.shtml

nézd meg ezt, egy nagyon állat oldal

http://home.austin.rr.com/shakti/morrowind/mwguide.htm
http://www.bullhonkie.com/morrowind/

de ezek is jók!

Sziasztok !

A szerepjáték -finoman szólva- nem az én mûfajom de a vga-mhoz kaptam egy Morrowind-et aminek egykor igen dícsérték a grafikáját így feltelepítettem szépen (egy mai közép vasnak ugye nem probléma a játék kijövetelekori "óriási" gépigény alapon) kíváncsiságból . Na a problémám -ami kapcsán segítségeteket kérném- itt kezdõdött , úgyanis addig kolbászoltam és bámészkodtam erre-arra míg benneragadtam a gammában . Az ilyen bonusz progiknak azonban van egy apró hiányosságuk : nincs kézikönyv amibõl megtudhatnám mi mire jó és mit hogyan kell csinálni . A fórumot javarészt végigolvastam (a linkeket is) de pl. a sokat emlegetet "enchant"-olás még mindíg erõsen kínai . Tudnátok egy olyan oldalt ajánlani ahol össze vannak foglalva ezek a dolgok , lehetõleg letölthetõ , nyomtatható formátumban ? Nem végigjátszást keresek , hanem táblázatszerûségeket ahol le van írva -akár angolul is- , hogy mi micsoda (tárgyak , dudvák , mohák , zúzmók , páfrányok , képességek , varázslatok stb) , mire jó és , hogyan kell használni . Ha nincs ilyen a net-en arról is kérnék visszajelzést mert akkor nem is keresem tovább , legfeljebb anélkül küzdök (mint malac a jégen 😊 ) tovább .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gnome
NAh megint emlékezetbõl irtam ugyanis Dagoth kiirtása után már mindenhol GrandSoulgemek voltak és természetesen már én is csak azokat szedtem föl igy csak egy fajta volt nállam...Viszont régebbrõl úgy rémlik még most is ahogy leirtam...

Célkeresztet be lehet állitani a menüben játszás közben

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Hi!
Srácok lenne egy kérdésem..Tudtok-e olyan patch-ról,vagy bármilyen nem hivatalos plugin-ról,ami kitesz bármilyen célkeresztet TPS módban,ugyanis elég idegesítõ,hogy csak FPS-ben lehet íjjal nyomulni..
Elõre is kösz.
Sipocz
Amit a 12850-ben vázoltam az amolyan paladin szerüség az összerakott pasas, egy redgard lovag(nehézvért, kard, pajzs, speechcraft) némi papi mágiával(restoráció, misztika, conjuráció) és pici tolvaj kieg(marksman, security).
Azszem a witchhunter a gama ilyen szándéku premade karija.

a paladin ugye custom class karakter

War. War never changes.

Sipocz
Hú, a redgard! Az egyik fiam nyomul mostanság egy redgard paladinnal(olyan szerûség de igazán costum) és csak úgy fröcsög a vér meg a csontszilánk😊)), az adrenalin löket az valami eszméletlen (és szvsz. jobb mint az ork berserk). Hát így tényleg csak azt mondhatom, hogy müxik a karidnál a természetes mágiaellenállás, ami valamelyest akaraterõ függõ és szerintem az életerõszintnek is lehet köze hozzá. Jó nyomulást!

Sipocz
4 spell van erre a célra:
-almsivi intervention, ez az utolsó exteriorod szerinti(!!!!!) dunmer templomhoz visz
-divine intervention, mint az elõbbi, de ez imperial cultos kápolnához visz
-mark, ez megjelöl bárhol a pályán egy helyet ahová késõbb visszamehetsz, csak egy ilyen helyed lehet egyszerre, a köv. mark használata felülír
-recall, ez visz vissza a markkal jelölt helyre
A divine interv. Sadrith Mora Volverinhall-ban az imp.kultos oltárnál lévõ manusnál, a többi a Balmora dunmer a templom alagsorában a két banyától beszerezhetõ.
Az intervenciók 8, a mark-recall 16 manáért castolhatók, tehát alacsony misztika tudásnál is nagy sansszal.

Sipocz
Saját tapasztalatom szerint:
Ha a lélek nem a számára még megfelelõ legkisebb lélekkövet tölti ki, akkor ez a gama verzió még bugos és érdemes patch-olni.
A lélekbezárás sikere spellhasználati sansz és nem skill függõ, kétkezi kari szvsz. ne tanuljon feleslegesen misztikát mert rengeteg scroll, egyéb enchant van ami soultrap lehetõséget ad. Enchant skillt meg szvsz. nem érdemes különösebben fejleszteni (legfeljebb annyi amennyi a visszatöltéseknél egyébként is nõ) mert akármennyire is drága egy enchantoltatás NPC-vel az eredményként kapott tárgy mindenképp megéri. Én általában fortify attributes jellegü enchantot szoktam nyomni a ruhába, ékszerbe, expuisite cucossal, ennek ára 80-150 ezer drakes között változik, ami 3-6 daedrich, ebony fegyver bolti értéke és ez 2-4 ruinból könnyedén összejön. Tapasztalatom még, hogy a saját készitésü, készittetésü enchatolt cuccos legfeljebb a kezdeti játékszakaszban jön nagyon jól. Késõbb a questek vagy szabad kalandozás során szerzel olyan minõségeket, amelyek bármilyen kapacitás korlátot és képzeletet felülmúlnak.