The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti Morro-d van? CD-t használsz a játékhoz vagy vinyoról megy? Már tényleg nem tudom, mi lehet a gond... :-(
Kicsit kezdek morcos lenni. Már fél napja ezzel izzadok és még mindig nem jó... Grrr!!!
Egybõl az alap Morro-ra raktam fel a Bloodmoont CD-rõl. Erre indítom és kéri a CD-t...
Ilyenkor most mi van??
Ch_Slater
szerintem nem is kell.installálod aztán szia. mehet a játék. ha jol emlexem (mert nekem sincs hozzá crack)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Majd hétfõn megyek reklamálni..de addig sem akarom a 4 falat nézni. :-)
Figyu!! :-) Bloodmoonhoz honnan lehet szerezni cracket? A game már megvan, de csak most vettem észre észre, hogy cracket nem adtak mellé a "boltban". :-) Please!

Bazs
szívesen

War. War never changes.

Köszi, köszi, köszi!!!!! :-)) :-DDD
Olyan jó, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Még1x kösz mindenkinek!!! :-)

Bazs
Ch_Slater
nem fog automatikusan elindulni. csak lesz uj terep és küldetések. nekem is fenn van mind a 3 de még csak az alap morrow-t jáccom.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

A Tribunal nem jó? Csak mert a Bloodmoon még nincs meg. Persze megszerezhetem... :-) És nagyon kösz a segítséget!!! :-))))

Bazsi
De ha felrakom a Bloodmoont, akkor nem fog az automatikusan elindulni? Elõször szeretném végigjátszani a sima Morrow-t.
Elvileg legfölül kéne lennie a difficultynak, de asszem csak akkor van ha felpatchelted a játékot. Rakd föl a Bloodmoont pl. és ott lesz. Az ellenfelek életét jelzõ sárga csíkot ha látod, akkor már van fent patch.

War. War never changes.

Ok, bocs, hogy ilyen türelmetlen vagyok... :-))
Braveheart? :-) Vki please...!
Akinél van difficulty almenü, az írjí meg légyszi, hogy RIP v. ISO (v. eredeti :-)) van -e neki!! Kösz!!
Nem. Hol találom azt a fránya difficulty beállítást?? :-( Game alatt Options menuben nálam csak 4 alpont van😛refs ,Video , Controls, Sound. Slussz!! Sehol nem találok difficultyt!:-(
Begolyózok... :-)

Bazsi
Ugye nem patchelted?

War. War never changes.

Hello!

"Olvasom itt, hogy lehet állítani a játékban nehézségi szinteket. Már
rég játszottam a Morrow-val... Hol is lehet állítani??? :-*)) Csak mert
az utolsó karim elég gyorsan fejlõdött és a kihívás sem volt az igazi.
Durvítani kéne!!! :-)

Válasz 'Bazsi' üzenetére:
Options, asszem game menu, es duffucculty vagy mi. Ezt 100-ig leeht
felhuzni."

Szóval ezt írtam régebben. Ma kipróbáltam...azaz csak akartam,de az Options menuben nem találtam SEHOL Difficulty beállítási lehetõséget. RIP-pelt verzióm van a játékból. Lehet,hogy ebbõl kihagyták a nehézség beállítási funkciót? :-( Nem örülnék neki. Az alap Morro-ban egyébként lehet difficultyt állítani? Vagy esetleg fel kell rakni vmi modot hozzá?? Lécci segítsetek!!!
:-))))
Köszi!

Bazsi
Újabb kérdés , vannak itt ott barlangok (vagy tavern ???) ezekben mindig megtámadnak , miért van ez , ill , lehet-e probléma ha letaposom õket ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Na , pont abba húztam bele ... 😄DDD

Ez akkor van ha Atronach csillagjegyet választottál.

War. War never changes.

Megoldódott a probléma nem olvastam el figyelmesen a csiilagjegy(???)-ek leírását és a'szem olyat adtam neki ami ezt okozta . 😊

Mindenesetre köszönöm a segítséget mindkettõtöknek !

Gnome
A tribunal pecs csak a hangokat javitja ki amit Clockworld city ben hallhatsz

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Hi..ha jól emlékszem vannak olyan fajok akiknél alvással nem töltõdik a manna csak akkor ha az ellenfél varázslatot alkalmaz ellened..ezáltal töltõdik fel...

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Új karival sem töltõdik a kék csík , kezdek kétségbe esni ... 😞((

Újratelepítettem (+vmi. peccset a trib-hez) de nem változott , indítsak új karit ? 😞((

eléggé furcsa dolgok történnek veled. 1.ha alvással a mana nem töltõdik vissza, az kritikus hiba.van olyan hogy alvás közben megzavarnak, és ha ez rögtön lefekvés után történik, akkor lehet hogy még nem töltõdött fel.aludj városban,és ha rest until healed után sincs mana, akkor telepítsd újra. 2.a mágus céhben nem támad meg senki, hacsak nem az az orgyilkos volt, akit utánad küldenek:vörösesbarna lether armorban, lehet hogy ott aludtál, az elsõ szintlépéskor automatikusan támad egy, utána véletlenszerûen. 3.a telvanni házba külön kell belépni

"Mége egy" = "Mégegy" , sry ...

F1 !

Elõzõ karim egy formatcé áldozata lett , újrakezdtem (most már BM-nal együtt telepítettem) és van két problémám :
- ha alszok nem áll helyre a középsõ kék csík (mana ?) , az elõzõ karimnál ott mûködött a dolog , a BM miatt van ez ?
- beléptem a mágus cégbe , de ott rámtámad egy ninja szrûség és beletapossa a pofámat a földbe (a többi céges alkalmazott meg nem segít 😞 bár nem is támad meg 😊 ) , rászabadítottam egy szellemszerûséget de azt körberöhögte ...
Mége egy kérdés :
- ha beléptem a mágusokhoz azzal benne vagyok a Televanni házban is vagy az egy külön dolog ?

CS@
Magicka 1xü töltése :
+100IQ 3sec self
+100Magicka 3sec self
(próbálhatod kevesebb idõtartalommal is sztem mûködni fog úgy is)
és elsütögeted néhányszor esetleg csinálhatsz egy amuletet(vagy akármit) is arra az esetre ha már nincs elég magicka elvarázsolni.

CS@
Ha ugyanazon summon varázslatból más néven csinálsz több darabot akkor már több ugyanolyan lény is lehet.

Sipocz
1.GOM és Telvani spell kereskedõknél és enchantereknél
2. Menj el AldVelothi-ba és a Redorán tornyból nézz ki D-DK felé, látsz egy szép nagy deadrich ruint (Ashalmawia vagy mi a neve), beballagsz, letotyogsz az "elsülyedt kincstár" nevü szekcióba és megkéred az ottani kollegát, hogy cseréljetek öltözéket. Sisak valamelyik GOF küldiben elõáll.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hali!
Nek ezidáig csak Ghostot és Skeletonokat megidézõ varázslatokat vagy tárgyakat sikerült találnom peddig elkelne a cstában valami hathatósabb segitség is.
Hol lehet erõseb lényeket megidézõ varázslatot tanulni vagy varázstárgyakat találni?
Többször beszéltetek Daedric és Eboni páncélzatról, nekem sajnos még nem sikerült ilyenekkel találkoznom, hol szerezhetek ilyen páncélt.
Na megint sikerült jó sokat kérdezni 😊!

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Sipocz
Eric nem biztos, hogy a kolléga attronach és enélkül zsolozsmázhat napestig!

Sipocz
1.: Cheat nélkül sehogy.
2.: Nincs ötlet csak megoldás->alkimia és sok-sok restore magicka ital.
(Az Arena waistworksben azon az oldalon ahol a dunmer spiné áll menj le a canalworksbe, a raktárban jobbra a kamrában csapóajtó.))

ollie
IGEN

Sipocz
Naná! "Oblivion" fedõnéven és állítólag a Summerset szigeteken játszódik, így az altmer karim hazai pályán fog nyomulni😊))!

Aha... köszi. Lesz amúgy ES4?

War. War never changes.

Sipocz
Nem olyan nagyon forró! A türözéshez eleve esély kell és ez nem minden esetben 100%. A visszonyomott spell rezisztenciával kivédhetõ, ezért mondtam hogy egy dunmer támadjon tüzzel hiszen õ gyakorlatilag tûzálló, a breton meg a rezisztenciája miatt használjon közvetlen mágikus destrukciót. A lény idézés nagyon jó, de csak akkor igazán hatékony ha nem használod a challenge modot, az ugyanis csak a fix dögökre hat kb. 2-szerezi 3-szorozza õket, de a te summonod marad a gama alapszintjén. Minden esetre figyelemelterelésnek jó. Egyszerre egyfajtából csak egy; azaz lehet egyszerre az összes amit meg tudsz hívni de egy fajtából csak 1!! Lehet elsütni az idézést egy dögre akkor is ha már egy példánya alkalmazásban van, ekkor a régit(amelyik lehet sérült vagy állhat pl.rossz helyen) eltünteti és az új erõ elõtted(ha nincs hely mögötted!! a szük járatok nagyon nagy szopacsok!!) jelenik meg. Ha a dög mágiás vagy éppen közte és az ellen között álsz akkor lehet hogy az egyébként nem rosszindulatu tevékenysége károsan fog az egészségedre hatni. Node már mondtam mágusként nem úgy harcolunk mint egy hõs lovag, hanem csak sunyin csak rejtve csak laposan!!

lwb
bloodmoon patch. nézd meg a hivatalos oldalon.

hú hát ez jó sok... akkor mit lehet tenni ellenük? Lényeket kell idézni? Ja és egyszerre csak egy lényt lehet ugye idézni?

War. War never changes.

Sipocz
A daedrakból: attronachok, wingedtwill., ha használod a GIANT modot akkor az ezekbõl leszármaztatott összes dög(pl. az üveggólem 100%osan) és az ash rémek: ashslave, ashghoul, ashvampir, ascended sleeper.

melyik ellenfelek tükrözik vissza a varázslatokat?

War. War never changes.

Sipocz
Vigyázz! az a cuccos a GOM calderai házának tulajdona, természetes a szerkót soha ne cipeld magaddal, de használd gyakran😊)
A legfinomabb teljes berendezés a Valenvarion erõd propylon kamrájában vehetõ meg egy könyvekben is elõforduló legendás breton alkimistától.

milyen patch?

Sipocz
Hi!
A vámpírsághoz:
Azóta eszembe jutott a 3.-ik a, a mágusvámpírok klánja az Anduane; a Quarra klán a harcosoké (Quarra néne személyi testõrével egy azóta is emlékezetes csatát vivtam, amire jellemzõ az volt hogy a végefelé mind a kettõnkrõl leesett a selejt bádoggá silányult páncél, pedig rajtam a saviures hide rajta meg ebony volt😊); és az egyedüli férfi ember, az õsapa Berne akinek a klánja a tolvajoké, és akinek leölésére az almsivi templomnak questje a birtokában lévõ könyv megszerzésére a Telvaniaknak stronghold küldije van.
Az eddigi karik (a rengeteg próbababán kívül): breton máguslány aki a templomokhoz vonzódott inkább, patriarcha és primátus, az elsõ karim aki megjárta Akulakhan termét és a végén megölte Vivecet;
dunmer fejvadász aki a Morag Tongnak már akkor nagymestere volt amikor a többi céhnél még csak az 50-es, 60-as köreit rótta, 2002 karácsonyán volt "kisebb" afférja a Dagoth ház nagyfõnökével;
altmer mágus (õ a jelenlegi kedvenc) a Telvani ház oszlopos tagja, a GOM ifju nagymestere, a darkfire és így tovább és akivel szeretném az azóta megjelent kieg.eket is lenyomni.

lwb
nézte már valaki az új patchet? van értelme? és ami még fontosabb: mûködik "biztonsági másolattal" is?

CarajoEsp
Nah igen😄 Nagy Never-es fan vagyok😄 Nekem ott a könyvtáram 2Giga😄 csak azt már rég vittem végig Singleba😄 Mostanában multizok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Nyugi... kapaszkodj meg 😊 Neverwinter Nights saves könyvtáram: 1,2 gigabyte 😊

War. War never changes.

CarajoEsp
Nagyon szépen köszönöm. Így most mindössze 1megát foglal a játék holott vagy 200ször mentettem aminek összhelyigénye 600mega😄
Ilyet utoljára már régen láttam😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.