The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz. nagyon tiszteletreméltó felindulás volt ama Morro. fordítási próbálkozás. Néhány siker: összekötött jópár embert egy célért, még ha rövid idõre is, de lelkesen; azok akik cselekvõen benne voltak mélyebben ismerték meg ezt a játékot és ami fontosabb ennek a játéksorozatnak a világát, amely további kiadásokat is meg fog érni. Ne sajnálkozzatok és fõleg ne bántsátok egymást és ne is hagyjátok, hogy bárki ezt tegye. Akkoriban én magam megbíráltam a szándékot mert nagyjából ismertem a munka mennyiségét és tudtam, hogy egy igazi gamer mégsem a szótárral, hanem magával a játékkal szeret foglalkozni. Ezekkel együtt maximális tiszteletem és jó "kocsmázást"!!😊))
No és még : "Mi újság Északon Rohan lovasai?"
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
de mi van ezzel a topiccal? ma nem is volt morrowindes hozzászólás.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha magasról kell lejönni, jól jöhet.
biztos klaffa lesz...
bár a helyzet az, hogy a morrowindet sem játszottam még végig sõt... nagyábol megcsináltam a mage, a fighter, a papi küldiket oszt kész. tribunal, bloodmoon: asse tom miaz.
de a kiegeket ezerrel gyüjtöm. ha valaki ismer valami nagy projectet, irjon már.
Majd a hideg téli estéken.......
Ezek az oldalak "lehetõség szerint" lent vannak:
- www.morrowindfiles.com
- www.fileplanet.com
- www.rpgplanet.com/morrowind
- 20-on x kisebb-nagyobb oldal...
nincs meg véletlenül valakiken a TES I, TES II, meg ami még a TES III elõtt volt?....
- Moon spawn
- Children of the night
Remélem egyszer majd a TES IV is hasonló lesz...
No meg át "lehessen" vinni a karikat....
Apropopó: a TES II-bõl át lehetet hozni?...(biztos hülye kérdés...)
Egyébként furcsa, hogy a Pirates szebb grafikával gyorsabban fut mint a TES III. Vagy nem ugyanaz lenne a graf motor?!...
Esetleg multiplyar-rel, vagy Coop móddal.
Vagy MMORPG formájában, vagy mit tudom én.
Sokkal jobb, mint ha még 3 év múlva is rókabõrõznének vele ...
Will Bloodmoon bring Morrowind to a close? Any plans for a third expansion?
Todd: No plans at this time. So today, yes, Bloodmoon brings the Morrowind/Elder Scrolls 3 series to a close. But, if Bloodmoon does much better than I expect it will, then we may do another. That’s not to say I expect Bloodmoon to sell poorly, I expect it to be one of our best sellers, it just has to really outsell our high expectations to put staff onto another expansion.
Ezek szerint a bloodmoon volt vége a TES III-nak. 😞
bár a szöveg szerint elméletileg (ha nagyon sikeres lesz a bloodmoon, no meg pézt is hoz a konyhára)nem zárta ki a folytatást....
Így sokkal tovább tart végigvinni, de 1000 olyan dolgot látok a játékban, amivel "sima" végigrohanós menetben NEM találkozhatnék.
Például az Örület Hercegének gyagya küldetései ... 😊
Ti hogyan csináljátok/csináltátátok elõszõr a fõküldit teljesítitek?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
War. War never changes.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Még egy apróság a 2. pont eszközei egyszerre kellenek vagy csak az egyik ?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ha nem túl becsületes a csávód érdemes a Calderai mágus guildban lévõ jó minõségû alkimista cuccokat lenyúlni
2. az eszközök típúsai
van a mozsár, egy ilyen csõszerû izé aminek fordított U alakja van, egy nagy kazánféle és egy sapkának látszó tárgy, ami olyan mintha a kazánfélére tervezték volna.
3. a tulajdonságok
minél nagyobb az Alchemy szinted annál több tulajdonságát látod az alapanyagnak. Ha egy tulajdonság 2 vagy több felhasználandó alapanyagban szerepel azzal a tulajdonsággal bír az ital (pl van egy restore health-damage strenght-invisibility és egy levitate-restore endurance-poison-restore health és ezt berakod az alsó kockákba lesz egy restore health potod)
4. erõsség, sikeresség
Minél nagyobb az Alchemyd annál erõsebb lesz a pot,és minél nagyobb az Alchemyd, az Intelligenciád és a Luck-od, annál biztosabb h sikerül.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
... ez lemaradt . 😊
War. War never changes.
Mert a varázsló azonnal elküld és nem beszél velem.
War. War never changes.
Most JOKER1 ként jelenek meg! Ghrrrr!
Nagy bajban vagyok mert megkaptam valami halálos betegséget amit csak egy Televani varázsló tud meggyógyítani Tel Fry-ban. Eddig minden rendben meg is találtam gyorsan de a manus nem akar meggyógyítai.
Kérlek ha valaki tudja mit kell tennem segítsen mert már kezdek kétségbe esni!
Elõre is kösz.