The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet házat szerezni?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Egyszerre két küldiben jártam el a shrine mélyén(Rilm cipõje a belsõ shrinébõl és Severa Magia legyakása a Morag nagymesteri címhez). Használom a Giant2-õt és a Challenge modokat. Ilyen beállásokkal a belsõ shrinében egy 52-es szintü mágussal elég nagyot szenvedtem és azzal a jó érzéssel fosztottam ki a shrinét hogy megdolgoztam érte. Dagon oltára elõtt egyszerre konfrontálódtam egy dunmer pappal+1 wingtwi+1 ebonygólem+1 deadroth+1 dremora lord, én adtam a bulihoz 3 féle attronachot+1 dremorát+1 bonelordot+1 golden saint-et(scrollból) meg magamat(100-as destrukció). Ilyen lehetet az õskáosz, a mágiától nem volt átlátszó a tér😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Szvsz. jó dolog egy mértékkel és izléssel bíró legénylakás (rózsaszin leányszoba😊) a gamában. Persze nem egy agyonszerelt szupertáp udvarház, csak legyen benne 3-4 tároló+1 ágy+1-2 könyvespolc és semmi(!!!) több. Célszerû valamelyik nagyobb városban vagy a város közvetlen szomszédságában berendezkedni, ott ahol sok és sokféle kereskedõ és céh mûködik (Balmora, AldRuhn, Vivec, SadrithMora). Amit én használok az Balmorában a bolha-peron alatt nyilik, egyetlen szoba benne 1 ágy, 1 vasalt-szekrény, 1 vasalt-láda, 1 pohárszék, 1 ékszeres doboz, 2 könyvespolc, diszítésnek 1 asztal+2 szék+1 csokor heather+1 szönyeg+1 faliszönyeg. Általában a mark ide szól úgy, hogy teleportálás után a nagyobb tárolókat mozgás nélkül el tudjam érni. Volt olyan karim aki mind a három nemesháztól bírt strongholddal, de mégis mindig ide húzódott vissza.
Az ajándékfegyver: Bero annak adja aki elárulja neki a Vassir-Dinat ebonybánya helyét, késõbb ezért is kell megpusztulnia egy Morag nagymester-writ küldiben(szegény-szegény Bero😊)).
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Frankó környéken (Balmora az ajtókulccsal azonnal megközelíthetõ) ,hazajuttató amulett a hálószoba asztalán.
Úgy gondolom ezen kívül semmi extra(csítter) tárgy nincs bent (hacsak valaki össze nem szedi a tányérokat a konyhában és el nem adja).
Fontos szempont volt az elkészítésben : hogy egyetlen extra modellt és textúrát se tartalmazzon valamint ,hogy ne kelljen hozzá egyik kiegészítõ sem.
meg amugyis, csak 2 kardot tartok általában magamnál. az egyik az biztos nálam lesz jó ideig és ha már jobb kell akkor sem adom el mert szeretem. egy daedric katana, damage health-tel és poison-nal enchantolva...
Azért szeretem a morro-t, mert benne akárki lehetek. Elvonatkoztatok mindentõl, és próbálok úgy játszani ("élni"), mintha tényleg ott lennék, és minden tetnek következménye lenne rám nézve, mintahogy a karakterre nézve van is.
Asszem ezért szerepjáték.......
Eddig úgy csináltam a kereskedést, hogy megkentem a boltost kis pénzzel, majd 100ason eladtam neki a cuccaimat aránylag drágán. Majd visszavettem tõle aránylag olcsón, majd ismét eladtam neki drágán, stb. Lassú az biztos, de mindig elszedtem tõlük a pénzüket. Igaz csak pár ezreket, nem 150et ahogy irtad. De ami késik nem múlik, elsétálok ehhez a csodabogárhoz. =)
Akkor már egyszerûbb intézkedni egy plugint, amiben példul elhelyezel egy ürgét a kedvenc lakhelyed (vagy akárhol) környékén, jó sok málnával, oszt .......
War. War never changes.
A Daggerfall-t ajánlanám, de csak akkor ha nem bosszant különösebben a grafika minõsége meg az épp akkor és épp ott összedobott dungeonok "fejetlensége". Ott nem lehet egy népet "körbejárni", minden NPC ellenfél zöldruhás meg csuklyás. Továbbá mint mágusnak, Neked lehet hogy még könnyebb is lenne mint a Morro. mivel a teljes mágia effektsor a kari számára korlátozás nélkül és igen hatékonyan rendelkezésre áll. Képzeld el a kedvencem egy "monk" volt, de olyan hogy az egyik kesztyüje(!) when strike-ban nyomta az 1d2 + 1d8/szintenként shock mágiát és pl. 20-as szinten ez már megbizhatóan hozta a 80 sebzést és ugye a hand-to-hand a leggyorsabb támadásforma, mire az ellenfél eszmélt már megkapta az elsõ 3 pofont és elhunyt.
Nomeg a DF csúcsfigurája a highelf a maga paralizis immunitásával+semmiféle hátrány és ráadásul a mágus-NPC-k többségben csak elemi formával támadtak és így bátran fel lehetett venni a "magicka general weakness" hátrányt amibõl már volt mit gazdálkodni😊)).
Off vagyok mint atom, bár a DF is Tamriel😊))
Kitört a félév, "mérlegeltem" a helyzetet itt a cégnek, ez "kissé" lefoglalt.😊))
A tragédia csak az, hogy ez a dolog már a Daggerfallban benne volt, hogy a Bethesda miért szedte ki nemtom, valószinû hogy a "doom-szerüen" nyomulóknak "túl babrás volt". Sõt még valami kalória-táblázat is volt mert nem volt mindegy hogy sajtot vagy húst eszik, sört vagy bort iszik a kari😊)) A DF-ben az evés-ivás a fatique-t töltötte, ami természetes módon nemhogy növekedett hanem csökkent, 24 óránként fontos volt min. 6 órát csucsukálni, ami nem is volt olyan egyszerû egy random respawnoló dungiban, amilyenekbõl a kissebbeknek a mérete átlagban Vivec város egészének (plázástól-undergroundostúl) méretével volt azonos😊)). Mondjuk aki nyomta a DF-et elég Sentinel palace-ra visszaemlékezni, amikor a lich-csé vált nagyapót napokig kellett keresgetni a dungeon mélyén😊)))
azért mert a www.rpgplanet.com/morrowind -ot nem tudom elérni és így rá tudok keresni....