The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom mi miatt de nem akadt ki 7 órán keresztül, pedig máskor 1 órán belül legalább 4-6 kiakadás szokott lenni...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Most hallottam egy kurva jó viccet.
Székely Józsi bácsi megy a szekérrel az úton. Elszalad mellette egy kutya. Hát a józsibácsi megunja a tempót, ráken egyet a ló hátára. Hát a ló csak döcög tovább. Ráhúz mégegyet, erre a ló megfordul és azt mondja: Bazzeg józsibácsi ha mégegyet rámvágol kiborítalak a szekérbõl.
Erre Józsi bácsi kiugrik a szekérbõl és elkezd rohanni a kutyával együtt. Egy kilométer után megállmak, lihegnek mint az állat.
Erre a kutya: bazzeg de megijedtem amikor megszólalt a ló.......
bocs az OFF-ért de nekem nagyon tetszet...
De ez is csak 5-6 szintig furcsa. ott már jön a lóve, nomeg a puccos cuccok......

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
innen: http://thelys.free.fr/misc.htm
van itt még sok más hasznos stuff is.....
-www.rpgplanet.com/morrowind
-www.gamebanshee.com/morrowind
War. War never changes.
hihetetlen.
Kéne valami gépészmérnök állás, méginkább mérnöki fizetés......
A Giant- al biztos nem akad össze 😊.
itt rohadok munkahelyen, pusztul a kedvenc fórumom, elutasítottak egy reményteli állásról, ......
Mindjárt neki megyek a víznek...
Vagy kúszok haza oszt játszok egyet... asszem ma gonosz lesz a karakterem...
Wilderness Sounds 3.0 és GIANT Dragon Addon 1.3 letölthetõ a www.rpgplanet.com/morrowind -ról.
Ha valakinek be kell mutatni:
- a Giant Dragon ... sárkányokat pakol a gaméba, szinttõl függõ erõsséggel.
- a wilderness ... próbáljátok ki. nagyon klaffa.....
nem tudja betolteni a rabszalito hajot, es a DarkBrotherhood cuccokat... 😞
én még nem kérdeztem róla egyiket sem, mert még a sima morrot csinálom. de had jöjjenek jó drága páncél van rajtuk, legalább lesz egy kis extra mani.
Bevallom nem értem amit írsz: mi az , hogy a tes-ben állítod be a giant-et?
Ennél egyszerûbb: a morrowind launcherben kell beállítani a használni kívánt pluginokat és kész. Ha a fõprogi töltõdése közben látod a giant töltését és eközben nem kapsz hibajelzést akkor minden rendben kell legyen. Ha kapsz hibajelzést, ami fõleg akkor fordul elõ amikor valamilyen textura vagy script hiányzik, nyomd le a szóközt. Ha megy tovább a töltés, akkor ez a hiba nem súlyos, pl. a plugin berak egy új dungeont, de nem tudja generálni valamelyik elemét, akkor ez a dungi elvben ott lesz amikor jácc-jácc csak soha nem érheted el😊).
A Giant2 jó és sokhelyen vizsgázott plugin, lényeges mellékhatását (utazási költségnövekedés) még sehol nem tapasztaltam. Nálam 2-3 blueprintre és néhány textúrára panaszkodik töltéskor és a MoragTong fõhadiszálláson valamilyen függvényérték meghatározási hibát jelez, de minden esetben feloldható hibát, azaz ilyenkor nem a cifrázott, hanem az alapgama helyszine és alakzatai valósulnak meg.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
War. War never changes.
Na!szóval! ez volt:
Tegnap elõdöm és tanitóm archcanon Saryoni elirányított a FourCorner keretében AldSothaba. Eleddig be-beszálltam valamelyik küzdõ oldalán, de tegnap amolyan Piszkos Fred módon "nem zavartam meg senkit az ölésben és hát elvárom, hogy éngem se zavarjanak meg az ölésben😊)". Hát mit mondjak, kivülrõl szemlélve nagyon siralmas az NPC-k harci technikája, semmi trükk, semmi csavar csak a szemtõl-szembe gyakás, néha lenyomtak egy-egy gyógyi piát😞((. Egyetlen egy pali tetszett a Sheogorath szobránál, ott ahol a szerzõdést meg kell újitani volt egy muki valami idétlen sapiban, no az megpróbált egy kis illúziót meg misztikát vinni a meccsbe, de sajnos magával nem törõdött és így az ordinátor nyert. Meg még az a jópofi, amikor a vesztes fél jön elõre azzal a dumával, hogy "úgy harcolsz mint egy gyerek😊)'. Az egész shrinére viszont rosszul van megírva az NPC-k magatartás scriptje; az ordinátorok elõbb kérdeznek és csak aztán rágnak be, a kultisták viszont nem is kérdeznek(hamarabb találkoztak így kedvenc daedrájukkal semmint azt gondolták volna)😞((. Kitudtam a rituális tánc természetét, amivel a kultisták áldoznak Sheogorathnak (halála elõtt egyik másik fazont szórabírtam). A lényeg: jól bevedelnek dunmer vackokból(bár a greefet én is kedvelem) és eztán jön egy extázis jellegû táncolás kivont fegyverekkel. Gondolom Sheogoraht, a Dilinyós annál jobban örül minnél jobban hentelik egymást az önkivületben a népek😊)).
valaki még él ebben a topicban?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egyébként csak betévedtem oda, jött néhány kis hülye gnóm, aztán néhány táposabb harcos, de a varázsbaltámhoz nekik sem fûlt a foguk. Aztán lejutottam a hárpiákhoz, de õk sem jelentettek túl sok kiírást.
Eddig az egész játékban egyetlen ellenfelet találtam, aki sokkal erõsebb volt nálam, egy õrt, aki akkor jelent meg, ha egy zöld színû kristálytõrt és néhány smaragdszilánkot csórtam el az oltárról. (Azért a tõrt megszereztem, négyezret ér).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.