The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mi van ha már nem tudsz varázsolni, akkor mivel harcolsz?.....
Na mindegy én ilyen tört, íjjat, meg dárdát cipelek, és elõfordul hogy kifogy belõlük, meg belõlem is a varázs szufla. Aztán a varázslás néha "rengeteg" idõbe telik......
Ha esetleg kinövöd akkor megnézheted a HlaOad-i házat 😊
Az szebb környéken van kényelmesebb STB.
Kipróbáltam a mark+recall kombinációt. Mostmár mûködik. Hiába, ha az ember nem kérdez rá dolgokra, magától lehet nem jön rá.
Thnx CS@ es Looserke a segitséget.
Én bound longbow-t pakolnék bele. A Daedric íj már önmagában is nagyon erõs fegyver. Az idézett fegyvert pedig nem kell javítani....
Félõ hogy a tizes erõsségû enchant nem enged túl hosszú idejû varázst....
Figyelmetlen voltam mert annak a könyvtárnak megváltoztattam a nevét ,de a linket elfelejtetem javítani.
Most már rendben. Még 1X THX !!!
itt a kezdölapja
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
én asszem más irányba indultam

Ha valaki tud egy állást, ahova gépészmérnököt keresnek, szoljon de mán!

Tegnap a jelenlegi karimmal is eljutottam Pelansur barlangjába Gnisistõl É-ra. Ezt a barlangot már sokszor ajánlottam szives figyelmetekbe egy amolyan "a téma az utcán hever" jellegü nyomozás miatt: ki is volt Hanin fõpap tehetnénk fel a kérdést, vagy miért néz ki oly bájosan egy ogrim gyerekszobája😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
szal ugy forditom hogy a jatekban magyarul legyen a könyv. de szerintem mambo is pont ezt csinálja, saját magának.
eddig nemnagyon olvasgattam beléjük, de igy gondolom jobban megismerem az egész történetet (nyilvánvaló)
ezeket vajon mikor látom...
és ennek mi köze van az animációkhoz? 😊)
A lock spell egy esetben tudtam kihasználni: volt egy dunmer fejvadász karim, aki nagyon respektálta a MoragTong dolgokat és már alacsony szinten gyûrte a writeket. A viveci Hlaalu kanton ancestral vaultba szólt egy kivégzés és ott a pasasok kétoldalt állnak, ha belekötsz bármelyikbe kereszgyakás alatt állsz. Úgy sikerült megcsinálni, hogy az egyik oldali népet egy ajtó lockolásával elrekkentettem és meredten kellett végighallgatniuk a társuk haldoklását😊)))
War. War never changes.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
az északi ashlandon az urshilakuk táborától nyugatra van egy deadrich shrine, ettõl a shrinetõl délre egy barlang nem messze a Quarra klán erõdjétõl, ebben a barlangban van két boszi akik ásatásokat folytatnak, van náluk kulcs a barlangból nyíló elsülyedt deadrich shrinébe, ebben az elsülyedt shrinében van egy fõpap sírja, na ezen a fõpapon ill. a csontiján van egy egészséges deadrich anyag. Magáról a fõpapról, a temetési ceremóniájáról bõvebben olvashatsz a Gnisis és Ald Velothi között a folyóparton lévõ sokbejáratu barlangban található papirokból.