The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért jó az íjba a bound varázslat, mert bármikor meghívhatod,......
De mi van ha már nem tudsz varázsolni, akkor mivel harcolsz?.....

Na mindegy én ilyen tört, íjjat, meg dárdát cipelek, és elõfordul hogy kifogy belõlük, meg belõlem is a varázs szufla. Aztán a varázslás néha "rengeteg" idõbe telik......

CS@
Örülök ,hogy tetszett.
Ha esetleg kinövöd akkor megnézheted a HlaOad-i házat 😊
Az szebb környéken van kényelmesebb STB.

Kipróbáltam ezt a tower plugint, ami egy lakatlan tornyot rak be Balmora mellé. Nagyon jó, teccik. Mndhatni a saját irl lakásom nincs ennyire felszerelve perpill, mint ez. =) A face/skin/model pluginok mellett azthiszem ezt az egyet még megengedem magamnak. Mostmár legalább van hova pakolni a fáj-a-szívem-eladni cuccokat.

Kipróbáltam a mark+recall kombinációt. Mostmár mûködik. Hiába, ha az ember nem kérdez rá dolgokra, magától lehet nem jön rá.

Thnx CS@ es Looserke a segitséget.

CS@
Igen

Looserke
Azt tudom, hogy +10-et ad az íj képességre.

Looserke
de a bound íjnak is 50-ig van a sebzése?

CS@
Némi túlzással azt is mondhatnánk ,hogy a DaedricLongbow nem jó semmire legalábbis a Bound –hoz képest.

Looserke
De akkor minek egy daedric íj ha úgyis boundolok egyet. Tudok olyan varázslatot.

Hááát. Én a bound varázslatokat szeretem.
Én bound longbow-t pakolnék bele. A Daedric íj már önmagában is nagyon erõs fegyver. Az idézett fegyvert pedig nem kell javítani....
Félõ hogy a tizes erõsségû enchant nem enged túl hosszú idejû varázst....

Looserke
Mit érdemes enchantolni egy Daedric Long Bow-ba. 10 enchantot enged.

CS@
Nagyon köszönöm az infót !
Figyelmetlen voltam mert annak a könyvtárnak megváltoztattam a nevét ,de a linket elfelejtetem javítani.
Most már rendben. Még 1X THX !!!

Értem. A recallról sejtettem hogy valami ilyesmi, de sosem mûködött amikor kipróbáltam, igy eltûnt a süllyesztõben. Köszi az infot.

Looserke
Mark varázslat, ezzel megjelölöd azt a helyet ahova majd vissza akarsz teleportálni, majd bárhol a világban a recall varázslat. Egyszerre csak 1 helyet jelölhetsz meg a mark varázslattal, különben felülírja a régit.

Korábban volt szó itt arról hogy hazateleportált valaki egyenesen "a saját házába" a játékban. Ennek mi a menete? Vagy esetleg valami pluginnal lehet megoldani? Lécci valaki, aki már használta és/vagy tudja mirõl van szó, irja már le röviden a mit-hogy-miérteket. Elõre is köszi.

Le akartam szedni ezt a Balmora melletti üres torony plugint az oldalrol, de 404. Direkt vagy véletlenül?

Ch_Slater
mondjuk az a része csak a walktru oldal, de minden tárgyról is van leirás, meg mindenrõl...
itt a kezdölapja

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
de itt nézelödj ez egy jó kis oldal (nagyon jó):Morrowind okosságok

Ch_Slater
hát én 20.as szintû vagyok, de ezzel még nem találkoztam...
én asszem más irányba indultam

Na 8.-ától lesz idõm a gaméra, meg esetleg a fordításra. Már nem nagyon lesz melóm.
Ha valaki tud egy állást, ahova gépészmérnököt keresnek, szoljon de mán!

Sipocz
Hi!
Tegnap a jelenlegi karimmal is eljutottam Pelansur barlangjába Gnisistõl É-ra. Ezt a barlangot már sokszor ajánlottam szives figyelmetekbe egy amolyan "a téma az utcán hever" jellegü nyomozás miatt: ki is volt Hanin fõpap tehetnénk fel a kérdést, vagy miért néz ki oly bájosan egy ogrim gyerekszobája😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
azért ha mindet lefordítod összejöhet néhány Stephen King regényre való mennyiség is 😊

Okés. Én csak a képet láttam, gondoltam hátha...

Ch_Slater
hát amiket leforditok azok már benne vannak a gameban egy plugin segitségével.
szal ugy forditom hogy a jatekban magyarul legyen a könyv. de szerintem mambo is pont ezt csinálja, saját magának.

Morro karakterek topikban az egyik regi, talán tavasz körüli képnél magyarul jelent meg a kezelõfelület, talán a kép gazdájánál is érdeklõdj, hátha...

Ezeket menet közben nem akarnád összegyûjteni, leírni és megosztani pórnéppel, ha már úgyis szótárazol? =)

Ch_Slater
fuu, én is elkezdtem forditgatni a könyveket, magam szórakoztatására és tök jók.😊
eddig nemnagyon olvasgattam beléjük, de igy gondolom jobban megismerem az egész történetet (nyilvánvaló)

ollie
nincs, sõt a kiegekhez sem. bár volt néhány próbálkozás...

And5
ehez a gémhez van vmi magyarosítás?

Ch_Slater
izé... 😞(

Ch_Slater
de most megnéztem egy párat belõlük, a bink playerrel és szerintem az mind a bloodmoonhoz tartozik. legalábbis nagyrésze biztos... soká fogok én még animot látni 😞(

Ch_Slater
csak azért mert én se láttam még benne, pedig már jáccom vele pár honapja. viszont a video könyvtárban van ilyen h: frostgiant, bearhunt, werewolf video file-ok.
ezeket vajon mikor látom...

Lényegében semmi. De ezen a engine-renderelt-belsõ animáción kivül mást eddig nem nagyon láttam benne. Jó, az intro nevezetû szöveges akármit leszámitva.

Ch_Slater
??? 😊)
és ennek mi köze van az animációkhoz? 😊)

Ha leütnek, dobsz egy hátast, amit a román tornászválogatott is megirigyelhetne =)

Ch_Slater
animációkat lehet valahol látni a játékban?

ollie
ravasz 😄

Sipocz
Tényleg! Milyen jó lenne, ha a karidnak is védekeznie kellen a tolvajlás ellen, lenne értelme a lock spellnek!
A lock spell egy esetben tudtam kihasználni: volt egy dunmer fejvadász karim, aki nagyon respektálta a MoragTong dolgokat és már alacsony szinten gyûrte a writeket. A viveci Hlaalu kanton ancestral vaultba szólt egy kivégzés és ott a pasasok kétoldalt állnak, ha belekötsz bármelyikbe kereszgyakás alatt állsz. Úgy sikerült megcsinálni, hogy az egyik oldali népet egy ajtó lockolásával elrekkentettem és meredten kellett végighallgatniuk a társuk haldoklását😊)))

akkor miért ne Terminátor-mod inkább??? 😊

War. War never changes.

ollie
Kéne egy Aliens mod a Morrowindhez, nem? Nagyon király lenne.

ollie
minek kell bezárni?

THX !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

CS@
Ja és az indítómenüben a Data Files -nél be is kell pipálni azokat amit használni akarsz.

CS@
Morrowind/Data Files

Egy láma kérdés : hová kell bemásolni a letöltött plugin-okat ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

CS@
ALT-F4 vagy Lock 100pts Touch 😊

Hogyan zárom be?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Hogyan zárom be?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

CS@
Hát erre telik ,de most legalább két nagy csöcs van ott ami azért csak jobb 😊

Sipocz
Hát meg kell érte dolgozni, de
az északi ashlandon az urshilakuk táborától nyugatra van egy deadrich shrine, ettõl a shrinetõl délre egy barlang nem messze a Quarra klán erõdjétõl, ebben a barlangban van két boszi akik ásatásokat folytatnak, van náluk kulcs a barlangból nyíló elsülyedt deadrich shrinébe, ebben az elsülyedt shrinében van egy fõpap sírja, na ezen a fõpapon ill. a csontiján van egy egészséges deadrich anyag. Magáról a fõpapról, a temetési ceremóniájáról bõvebben olvashatsz a Gnisis és Ald Velothi között a folyóparton lévõ sokbejáratu barlangban található papirokból.

CS@
Vagy belépsz valamelyik céhbe és szorgalmasan dolgozgatsz nekik.