The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Pfú bazmeg ez a villa nem semmi...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Hmmm...ahogy így nézegettem az scr-eket az az érzés fogott el h ez nekem kell😊

Ch_Slater
helo.
Itt van, de a HlaOad rezidencia az istenkirály ház.. 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Zeenoo
Hi all!

konoko légyszi 1 linket arrol a tower modról intézz be ide
THX

Ron Ragm
Meg találtam Dwemer Planokat, egy Scarabot meg egy másikat aminek a nevére nem emlékszem...ezek jók valamire?

Ron Ragm
Woohoo megtaláltam az egg of time-t! egyelõre csak a két képet sikerült értelmezni a szöveget vmi más nyelven írták...

Szerintem nincs ilyen. Én benne voltam a fordító csapatban, elkezdtük a könyveket is, de max 10-20 ra saccolom ami elkészülhetett. Persze lehet hogy valaki ráedzett......

Nemtudok róla, szerintem látva a mennyiséget nincs. De aki tud ilyenrõl, szóljon nekem is =)

Templomi oltároknál, lehet tanulni "restore attribute" varázslatokat, vehetsz (csinálhatsz) ilyen italokat is......

Templomokban talán, vagy apoth....okban.

Magyaritás érdekes lenne. Attól hogy valaki a kezelõfelületet lefordítja, még messze van a teljes magyaritás =) Talán kezdõ szerepjátékosoknak segit ez karakter generálásnál. De amennyi könyv, sztori és plussz info van a játékban, kizárt hogy sikerülhet bárkiknek is. Illetve csak akkor, ha rászánnak jópár hónapot, és szervezett a dolog. A németek megcsinálták, igaz náluk nagyüzemben folyt a dolog (Bethesda - vagy ki fejlesztette - is segített nekik), és utána a polcokra is került a német verzió. Egyszóval egyelõre a következõ hónapokban kár keresni magyaritást (kivéve ha valahol a vége felé közeledik egy titkos forditóprojekt)

ollie
Diablo 2-hez ugye? Remélem nem kezded te is itt a Morrowind magyaropítást keresni... 😉 Keress rá a magyar diablo páholyra (szerintem diablo.hu) és ott tuti lesz minden.

ollie
a gyilokban nem fogsz csalódni ;D

ollie
Ezt már sokan kérdezték itten és az elmúlt napokban ez valahogy divat lett. Nincs és szinte 100% hogy nem is lesz magyarosítás a Morrowindhez. Bár ha valaki sokat fizetne érte...

Ch_Slater
ez ugye csak vicc...

raziel.
Pls valaki😊
Morrowind magyarosítást honnét leht leszedni, volt nekem egy de sajna párbeszédek enm voltak leforditva😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ollie
igen, jó a D2!

Ch_Slater
Operation FlashPoint és kiegészítõi..

A 10rugós kategóriából : Il-2+FB , OFP+RH+RES , AvP2(Gold) . A Morrovind-et a vga-hoz kaptam egyébként azt se tudnám mi az . 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ollie
Szinte semmi, felejtsd el a magyar fordítást. Annyira kevés készült el, hoyg elveszik a hatalmas angol szövegtömegben. Nézd meg a morrot, jác vele néhány órát, aztán majd meglátod mirõl beszélünk.

ollie
kedvenceim:
az összes bioware cucc megvan full eredetiben (kiegekkel együtt):
bg1+totsc, bg2+tob, torment, iwd+how, iwd2, nwn+sou

plusz még:
morrowind+kieg (sajna bloodmoon még nem)
wizardry8
divine divinity
diablo2+lod
wc3+tft
starcraft+bw
civ2+test of time+call to power 1-2
homeworld+cataclysm
stunt gp
worms 2
empire earth+kieg
warlord battlecry 2

Ezeket mind mind nagyon szeretem és természetesen mindegyik eredeti. De még nagyon sok más is van. ha még eszembe jut valami, majd leírom 😄

Ch_Slater
van egy-két kezdetleges (a játék 0.001% leforditva), de az nem sokat ér.

Ch_Slater
1. nagyon sok fordítanivaló van. (szerintem több kötetnyi könyvet kitenne)
2. nagyon nehéz beilleszteni a lefordított dolgokat a játékba
3. kellene egy team aki csak ezzel foglalkozna.
4. majd irnak még indokokat azok, akik elkezdték már egyszer fordítani, de nem sikerült nekik.
nézz be a Pc-hub fórumba, az volt régebben a morrowind fordítás topik csak átnevezték... ha elolvasod az elejétõl (és nem az utóbbi pár hét hozzászólását) akkor láthatod hogy milyen gondokkal küzdöttek.

Ch_Slater
nincs hozzá magyarítás... úgy tünik nem is lesz. mérhetetlen munka lenne vele. (talán évek)

ollie

ehh, ha tudnád, hogy még a windows/total commanderbõl is vettem licence-t...

EHH Búrzsúj!!!

Ch_Slater
Itt találsz pár térképet. ez elég jó: HiRes Interactive Map
magyarítás nincs...

Higany
Hy! Lécci írjatok nekem egy helyet, ahonnan le lehet tölteni valami fullos magyarosítást és/vagy egy térképet, hogy mi hol van! Elõre is köszi!

Ch_Slater
nah végre sikerült a Firemoth-os küldi. ha nem adom vissza az ott megszerzett pajzsot abból származik valami hátrányom? a 3000-en kívül amit kapok, de az amugy se számit...

ollie
aha, én már biztos tartok 2-300 ezernél (már amit ténylegesen megvettem az elmúlt 3 év alatt)

Ha minden gamét megvettem volna, amivel játszottam, háát..... félmilla ??

ollie
Én meg akarom, de addog nem fogom, amíg 6 rugó felett van. A legrosszabb esetben megrendelem külföldrõl, mikor már ott ócsó lesz.

Szép dolog: hányan meg akarják (tudják) venni a gamét......

Ch_Slater
ott nem lehetett megvenni csak tanácsokat osztogattak hogy ne menjek oda mert borzalmas hely.

ollie
Aha és ott mennyibe került a Bloodmoon? ;D

Ch_Slater
hehe. multkor mászkáltam Vivec-ben valami felsöbb szinten kint és eccerüen átestem a járdán, egész a vizig.

ollie
www.cdgalaxis.hu

és 10 rugó fölött van, de még nézd meg a Morrowind magyar forgalmazójának a weboldalán is

Sipocz
No azzal együtt amit itt ökörködök, meg kell hagyni hogy 50-es szint felett valóban nem sok nagyfalat marad még korlátozásokkal és durvulásokkal sem. A minap értekeztem errõl Shirivel és Volrina Quarraval egyszerre, aki járt már Drushcashti legmélyén az kb. tudja mekkora ez a szívattyú.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Így van!! Éppen csak venni az akadályt, amikor rezeg a léc, de még fenntmarad. Az élmény, hogy na azért itt megdolgoztunk a cuccosért. A jól végzett munka eredménye meg ilyesmi!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

lwb
Vagy csak azért játszani, mert jó a game. Én pl. soxor csak a tájat nézem vagy felfedezgetek. Nem is baj, hogy nincs kihívás (bár pl. a bloodmoon vérfarkasai párszor azért megszorongattak).

Ezért érdemes megszorító intézkedésekkel játszani. Hogy izgi legyen a gém.....

Looserke
Az a gondom nekem is, hogy van egy 30-ik szintû spellswordom és nincs egy ellenfél akit ne ütnék le egy perc alatt.

lwb
És más meg nem is kell. Úgysincs ellenfelem már rég az egész játékban.

CS@
No igen látványilag jól néz ki.

lwb
nekem mindenestre a feeling miatt bejött ez a fajta kétkezesharc is.

CS@
Ismét köszönöm !
Csak azokat csináltam én amik az oldalon kint vannak.
Van még egy majdnem ugyanolyan szobám a Rethan manorhoz mint a HlaOadi ház fegyverterme(ezt csak azért csináltam mert már annyit költöztem a játékban ,hogy innen én már el nem költözök).
Valamint egy idõbe sokat szórakoztam fegyverekkel (normális kétkezes harcot szerettem volna csinálni) ,de mivel ez nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket nem raktam ki az oldalra. Tudtommal lehetetlen unarmored pajzsot csinálni és egy jó pajzshoz képest ezek a fegyverek gyengének bizonyultak. De ha valakit érdekel szúrok róla egy linket.

Én sem tudtam hogy saját projekt. Igy aztán õszinte elismerésem. Valami egyéb, hasonló szinvonalú projekted nincs? =)

Na bazzzzzz' ! Ez a ház a te mûved ?! Nagy gratula hozzá !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

CS@
Köszi most hízik a májam.

Ch_Slater
húúú de király ez a HlaOad-i ház. isten...nagyon ott van.

Bocsi. Ez a #13349-re ment