The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Itt van, de a HlaOad rezidencia az istenkirály ház.. 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Magyaritás érdekes lenne. Attól hogy valaki a kezelõfelületet lefordítja, még messze van a teljes magyaritás =) Talán kezdõ szerepjátékosoknak segit ez karakter generálásnál. De amennyi könyv, sztori és plussz info van a játékban, kizárt hogy sikerülhet bárkiknek is. Illetve csak akkor, ha rászánnak jópár hónapot, és szervezett a dolog. A németek megcsinálták, igaz náluk nagyüzemben folyt a dolog (Bethesda - vagy ki fejlesztette - is segített nekik), és utána a polcokra is került a német verzió. Egyszóval egyelõre a következõ hónapokban kár keresni magyaritást (kivéve ha valahol a vége felé közeledik egy titkos forditóprojekt)
Morrowind magyarosítást honnét leht leszedni, volt nekem egy de sajna párbeszédek enm voltak leforditva😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
az összes bioware cucc megvan full eredetiben (kiegekkel együtt):
bg1+totsc, bg2+tob, torment, iwd+how, iwd2, nwn+sou
plusz még:
morrowind+kieg (sajna bloodmoon még nem)
wizardry8
divine divinity
diablo2+lod
wc3+tft
starcraft+bw
civ2+test of time+call to power 1-2
homeworld+cataclysm
stunt gp
worms 2
empire earth+kieg
warlord battlecry 2
Ezeket mind mind nagyon szeretem és természetesen mindegyik eredeti. De még nagyon sok más is van. ha még eszembe jut valami, majd leírom 😄
2. nagyon nehéz beilleszteni a lefordított dolgokat a játékba
3. kellene egy team aki csak ezzel foglalkozna.
4. majd irnak még indokokat azok, akik elkezdték már egyszer fordítani, de nem sikerült nekik.
nézz be a Pc-hub fórumba, az volt régebben a morrowind fordítás topik csak átnevezték... ha elolvasod az elejétõl (és nem az utóbbi pár hét hozzászólását) akkor láthatod hogy milyen gondokkal küzdöttek.

magyarítás nincs...

és 10 rugó fölött van, de még nézd meg a Morrowind magyar forgalmazójának a weboldalán is
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Csak azokat csináltam én amik az oldalon kint vannak.
Van még egy majdnem ugyanolyan szobám a Rethan manorhoz mint a HlaOadi ház fegyverterme(ezt csak azért csináltam mert már annyit költöztem a játékban ,hogy innen én már el nem költözök).
Valamint egy idõbe sokat szórakoztam fegyverekkel (normális kétkezes harcot szerettem volna csinálni) ,de mivel ez nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket nem raktam ki az oldalra. Tudtommal lehetetlen unarmored pajzsot csinálni és egy jó pajzshoz képest ezek a fegyverek gyengének bizonyultak. De ha valakit érdekel szúrok róla egy linket.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás