The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wow thx cs@~~
>.>>.<<.<

CS@
Amíg nincs UESP addig esetleg megteszi ez is.

bazki sose irtam meg 5 sort forumon >.>>.<<.<

de elofordulhat hogy te is tudnal segiteni~~, az a lenyeg hogy 1 eve kb jacottam morrowal picit de nem teccet es most megneztem ujra hatha~~. na csinaltam egy dark elf faszit, magicnek bevagtam destructiont, es akkor kaptam defba egy fire bite magicet, 64es eselyel, izenek meg azt valasztottam hogy vmi X manabonusz de emelett szarabb a magicresistem. igy van kezdesnek 100 manam, de egy ilyen fb asszem 6 mana, de leeg szarul sebez, penzem van mint allat mert ugye a redoranos trukkre meg emlexem, de nemtom hogy milyen varaszlat az amivel vegig lehetne jarni a terkepet, mer nemhiszem hogy az fb az. szal ha megmondanad hogy melyik csoportba an igazan jo kis magic, meg hogy annak mi a neve azt ugy elegge megkoszonnem >.>>.<<.<

kk thx^^ majd megprobalom idonkent >.>>.<<.<

Ch_Slater
sajnos ez az UESP oldal volt. a legtutibb. és 1 hete nem megy. ezért kérdem mindig hogy nincse meg valakinek offlineban...
azért ide teszem az UESP lnkjét hátha megjavul. ezt nézegesd hátha...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hella vki tudni egy jo kis oldalt (angol/magyar) ahol nem csak a föquestek, hanem a hazak questjein meg par egyeb is le van irva pontosan? (mit, kinek, hova, kitöl) thx
>.>>.<<.<

Ch_Slater
hehe. 25-ös szintü vagyok és még csak most vetödtem el a ghostfence környékére. elég durván nézett ki. meg az egész belsö környék. az a vörös. durva. nemtom hogy eddig mért nem jártam arra. gyakorlatilag körbejártam már rendesen, de soha nem kerültem látótávolságba...

Ch_Slater
na jó, nem olyan csúcs cuccok mint amiket enchantolok, de a kezdöknek még ez elérhetetlen
nekem eddig a legtutibb enchant az az állandó hatású pajzs, amivel folyamatosan tudok röködni+bármeddig viz alatt vagyok és szép lassan gyógyit is 😊)) képe a #13548-ban

Ezek gagyik O)
Ch_Slater
itt van két motiváló kép annak aki még nem fönök a mage-ben. 😊)
mind2-t Trebonius Arch-mage likvidálásával lehet megszerezni...

Ch_Slater
szerintem te is tudni fogod. asszem az összesre emlékeznék amit megcsináltam...valahogy megmarad.pedig már elég sok kész van mert a fighters és a mage guildben is én vagyok a fejes...+a non-guild questek is elég sok ami kész van.

Ch_Slater
neked hát. punabiba próbáltalak elvezetni de igy 1xübb. meg a jövöben is hasznát veheted.

Ti honnan tudtok ennyi küldetést fejbõl?
köszi
ezek nekem szólt?
Ch_Slater
a Fort elött elfordulsz balra és rögtön felfelé indulsz a hegyi uton. ott találsz egy hidat egy fickóval aki megtámad (lehet erös lesz)... inkább itt egy link az interactive maphoz. töltsd le, azon a legapróbb kutyaszarig rajta van minden. keresni is tutdsz benne meg ilyenek...
Jó map

Ch_Slater
na jó de ez nem olyan szép, mintha te kutatnád fel a romok környékén

Manwe a fazon neve és Punabi-ban kell lennie ha minden igaz. Na de hol van ez a hely?
Hali, kéne egy kis segítség, kezdõ vagyok. Beléptem a balmora-i mage frakcióba, és asszem a 3. küldetésnél járok. Az elsõ 2 növény gyüjtögetés volt ez a 3. viszont kifogott rajtam: valami olyasmit ír hogy pénzt kell beszednem egy fazontól aki egy tótól délre valamilyen strongholdban van vagy valami ilyesmi. Már Körüléztem a Balmóra mellet (keletre a fort után) lévõ tótól délre de nem találtam meg, csak pár rabszolga falut. Hofyan tudom megcsinálni ezt a küldit?
Ch_Slater
oké már rátaláltam.

Ch_Slater
az UESP honalpja nincs meg senkinek offline-ban? vagy van új címe? mert már régóta nem megy és azon nagyon jol össze volt szedve minden...

Ch_Slater
hát igen. nagyon eltalálták. csak ne fagyna olyan sürün. bár már hozzászoktam a percenkénti mentéshez. ez már csuklóból megy. bár ez lehet hogy a beépített fogyasztóvédelem. mert ha nem fagyna akkor a delikvens ott ülne elötte az összes szabadidejében. igy meg néha tartania kell egy kis szünetet. ha tovább nem is egy újrainditás idejéig biztos.😊

Ch_Slater
és honnan lehet lecsippenteni?

Ch_Slater
Ibar-Dad az durva. mármint cuccok szempontjából. van elég sok táp cucc van ahogy mondod.😊

Ch_Slater
van ott sok helyen GS. Ald-Sotha-ban is ami ott van vivectõl 5 percre.

baratis
Ha jól emléxem Bal Ur-ban láttam egyet. Bár csak belopóztam, mert még elég gyenge a karaktarem. Bal Ur Surantól északra van, egy daedra szentély.

Ron Ragm
Szinte mindenhol miután elég nagy a szinted (ha jól tudom)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ollie
meg talán a gépigény is megugrott volna picikét... min config 4GHz P4 or equivalent...

ProSatanos
Az NPC-kel kapcsolatba valahol én is olvastam, egy olyan hirt hogy eredetileg gy tervezték hogy rendesen tevékenykednek õk is de mivel 3500 NPC-nél leprogramozni hogy ki kit ismer, ki hova szokott járni ... meg ilyen aprónak tünö dolgokat emberfeletti meló lett volna ... meg nembeszélve az idõigényességérõl, igy hát hagyták a fr.ncba.

Sipocz
Asszem rövidíteni fogom legközelebb int.😊)))()

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ron Ragm
Intellect? Nem inkább Intelligence?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sipocz
Tovább ragozva a mana töltést (mindig zavarnak melóban melóval, a franc😞(():
Kivált megidézõ mágusoknak ajánlom a balhéhoz kezdésnek egy adag fortify intellect és fortify magicka ital felhörpentését, itt nagyon jó a sajátkészítésü mert az ált. hosszú idõre szól, aztán már az emelt manakapacitásra jöhet a restore magicka italozása.

Sipocz
Kieg.: drain intellect 100!!!

Sipocz
Hi!
Mágusok (és bárki más) manával való feltöltése:
1. aki nem attronach alszik, igazán nem járható valódi mágusoknál mert a regeneráció sebessége fix (lehetne will+int függõ!!!) és igen alacsony
2. alkimia, sajnos ritkán vásárolható príma minõségben restore magicka, saját vegylekedés jobb, a szükséges alapanyagok viszont a comberry kivételével drága daedra eszenciák (szvsz. ez a legjobb metód+jókat lehet daedrákra vadászni)
3. attronach kariknak 0.5 cheat a tribu. és az imp.kult. shrinéinél restore attributest/almsivi restoraciót kérni (absorbolod a beérkezõ hatalmas és ártalmatlan mana-löketet); a dolog érdekessége hogy az ancestral tombokban itt-ott fellelhetõ shrinnéknél is járható a dolog csak meg kell jegyezni azokat a helyeket ahol van oltár és ha ránézel a térképre látod hogy a triolythok szerte megtalálhatók,
4. cheat jön a javából, ne is olvasd tovább!!!!😊)))

Készíts gyûrût amely "self drain intellect 0 sec"-re és használd, a mana mennyiség ugye intellect függõ és hát.........😊))

CS@
Azt írtad ,hogy varázslatot már találtál ,akkor odamész egy spellmakinghoz és megcsináltatod a Touch-os változatot.
Ui. : Hla Oad nem esik ki egyáltalán (ugyanolyan mintha Balmorában lenne).

CS@
Köszi szépen !!!

baratis
Potionokat meg varázslatokat találok de nincs sehol egy nyamvad olyan varázslat amivel mást tudok kigyógyítani a blight disease-bõl.
A varázslat cure blight disease on other (asszem) a tekercs meg valami blessing.

baratis
Gnisisben egyik boltosnál sem találtam.
Plíííz help!!!

baratis
Igen arra gondolok köszi szépen!
Hla Oad egy kicsit kiesik nem? NA jó nem elégedetlenkedek. 😊
Viszont még mindig nem sikerült találnom blight gyógyítót. Nekem Darius nem mondott semmilyen kereskedõ nevet.

Ja ok. Ezt már anno begyûjtöttem, de egyelõre a Balmorai toronynál maradtam. Megnézem akkor ezt a nagyobb házat is. Thx

Ch_Slater
és ott a HlaOad rezidencia alatt megtalálod. képek is vannak róla.

Ch_Slater
beteszem a linket is, remélem nem haragszik meg érte.😊
Nagyon tuti ház

Ch_Slater
azokra a vértekre gondolsz amit nem használsz, de jól mutat a gyûjteménybe?
mert akkor Cs@ HlaOad-i házát töltsd le, és abban van jó sok próbababa.fel lehet öket ruházni rendesen. és még lesz egy király házad is.

Hm. Errõl még nem is hallottam. Ez engem is érdekelne =)

baratis
Köszi a segítséget.
Lenne még1 kérdésem. Úgy tudom van valami plugin amivel próbababákat kapunk, amire fel lehet rakni a vérteket. Nem tudja vki, hogy mi a neve?

Ch_Slater
azért irom hogy én csak 2millásból tudtam konstanst csinálni, mert elvileg a 80.000-nél többet érõböl már lehet (ha jol emlékszem), de nekem volt egy 1millásom és abból sem engedett...

Ch_Slater
most csak egy kis piros ikszet látok a kép helyén, de ha majd a nexus nem szarakszik akkor láccani fog...

Ch_Slater
Van sokféle soulgem.

Petty Soul gem
Lesser soul gem
Common soul gem
Greater soul gem
Grand soul gem
Azura's star

Ezek asszem igy vannak nagyságsorrendbe. Minél jobb egy soulgem annál erösebb lény lelke fér bele. (pl. azura's star-ba a golden saint 2milliót ér). na feltöltesz egy gemet.
utána szerzel egy minél jobb tárgyat. pl exquisite ring-be 120-nyi pontot osztogathatsz szét, ami elég jó.
azaz ha mondjuk bele akarsz tenni egy restore health-et akkor elöször látod hogy 0/120 van a jobb felsö sarokban, majd ha berakod a varázslatot akkor mondjuk ez megnö 30/120-ra. ez azt jelenti hogy még addig tudsz bele pakolni különféle varázslatokat amig 120/120 lesz.

konstans effektes tárgyat én eddig csak a 2millát érö golden saint lélekkel tudtam csináltatni.
pl. egy ilyet csináltam

remélem nem volt tul zavaros és nem volt benne sok tévedés 😊

Mágussal hogy lehet könnyen manát tölteni?

War. War never changes.