The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnisisben lehet venni egy boltosnál, a parancsnok meg is említi.

War. War never changes.

Már van egy 48-as assassinom...

War. War never changes.

baratis
Hali All!

Légyszi segítsetek:

Az Imperial Legion elsõ küldetésénél meg kell gyógyítani a kwaama queen-t. Hol tudok gyógyító tekercset venni, vagy gyógyító varázslatot tanulni. Blight disease on other, vagy valami ilyesmi.

Elõre is köszi.

Bandew
JÓHOGY!!!
Sötét, meg or, meg minden!!!😄DD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az nagyonjó kombináció =)

Bandew
Legyél sötételf orgyilkossal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ch_Slater
a játék szerint: "Mindenre hatással van egy kicsit"...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Most egy olyan karaktert szeretnék kezdeni, amihez hasonlóm még nem volt... Ti már voltatok pl . Nightblade-el vagy witchhunterrel?

War. War never changes.

Hú ha látnád az én 48-as assassinomat... 3 orkot úgy csaptam szét pár mp alatt hogy azt sem tudták mi csapott le rájuk a sötétbõl 😊) (orcish armorban voltak, nem unarmoredben)

War. War never changes.

Mikor lesz már Elder Scrolls 4? Asszem ha 1-2-3 év múlva akkor már most elkezdhetem gyûjteni a pénzt az új gépre... 😊

War. War never changes.

Thx

Join all houses vagy mi

War. War never changes.

neve?

Steweee: mindenképpen ajánlom azt a modot, amivel mindhárom nagy háznak a tagja lehetsz. 3x annyi küldi!!
Fel

War. War never changes.

ollie
eh, örülük, hogy végre van élet ebben a topicban ;D

ollie
ja és 8x aniso + 4x aa

ollie
nekem ez a gépem:

P4 2.4B 533-FSB
Infineon 512M 333MHz
Radeon 9600 pro (400/340)
ASUS P4PE

És ezen csak a városokban szaggat egy kicsit úgy, ha minden maxon van 1024x768-ban.

Akkor lopd el, sokszor kell próbálkozni. Bár miután elcsórod, és rákérdezel a könyvre asszem észreveszi hogy nálad van de nem támad meg.

War. War never changes.

hát nálam az a max grafika, amit a monitor még elbír (max látótávolság, pixel shader, 1600x1200)
A gépem: AMD XP 2000+ 512 MB 400MHZ DDR ram, Gef3Ti 128 MB, WinXP
Amúgy Balmora éjszaka esõben legutóbb (1024*768, többi bekapcsolva és maxon) 13Fps, amúgy min.20, a vadonban ált. 30-40.

War. War never changes.

lefizeted és úgy kérdezgeted róla

War. War never changes.

Láttátok már a játékot max grafikán? Igaz hogy "eléggé" belassúl (kb 50%-al) de egyszerûen eszméletlenûl szép....

War. War never changes.

Sipocz
1. Fel kell szabadítani vagy biztosítani kell sok-sok rabszolgát, ez kalandozás közben ált. sikerül (hacsak vmi. ördögi fazont nem játszol és gyilkolod halomra a népeket😊)). Jobasha nevü viveci könyvárus az egyik ügynökük, elõfordulthat, hogy tudsz vele a témáról egy picit csocsorászni. A fõmami tulképp. Ilemni Dren a báró leánya, aki St.Delyn északi oldalán lakik vmelyik földszinti lakásban. Ha jó a repud a "lámpáknál", akkor õ ad néhány szoc. tartalmu küldit oktatás-egészségügy-polgárjogok témakörben. A céhnek nem lehetsz rendes tagja.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
1. Ebonheartben az argonian misszióban add le a kanáriköppenyes gyíknak.
2. Sajna meg kell gyakni "önvédelembõl", a CB-t csak addig lehet kihizelegni tõle amig nem vagy tagja a céhének.

Sipocz
Hi!
Un. "constant" effektre kell enchantálni. Príma minõségü cucc kell hozzá, ez adja a nagy enchant kapacitást. A felhasznált léleknek is ilyen csúcsra járatottnak kell lennie, 2 ilyen van a golden saint és az ascended sleeper. A harmadik komponens a sok-sok drakes az enchanter számára. Tapasztalataim szerint a "fortify attribute" tipusu állandó enchantok a leginkább megvalósíthatók és kivitelezhetõk. Sajnos a többi effekt elemi kapacitásigénye akkora, hogy igazán használhatót nem lehet elõadni, az ilyesmit a kalandozás során meg lehet szerezni az elõzõ tulajtól.

Hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy varázslat örökké hasson rám?
Én már észrevettem.
Ch_Slater
nemtom mennyire látszik, de az irányítópultra gondoltam a "müszerfalon"...

Ch_Slater
hehe.ezt nemtom láttátok-e már, de én ma vettem észre, miközben a "bolha" fölé repültem (mert ugye mostnaában mindenhova röpködök)

Igyvan. Annyi a dolgod, hogy odautazol és kész.

Ha felrakom a bloodmoon-t meg a tribunal-t akkor azokon a szigeteken is tudok majd az elkezdett karakterrel játszani?
Okés. =) Akkor úgy fogalmazok, hogy kezdetben amig nem kreálok egy normálisabb spellt, 15-30as fire és frost ontouch-okat szoktam használni - általában.

Ch_Slater
a www.m0use.net/~uesp lap nincs meg valakinek offline-ban??? mert nem müxik pár napja...

miiii? max 5-6 jégsebzésû touch spellel is ki lehet nyírni õket... (amit seyda neenben is lehet venni a kereskedõtõl)

War. War never changes.

Nem vészesek. Ha mágus vagy, akkor egy sima 15-30 ontouch-al ki is lehet eleinte nyirni õket (1-2 forduló alatt) amit meg akár Seydaban is vehetsz gyorsan. Ha meg melee kari, akkor még annyi gond sincs velük. Még jól is jön a ruháukért kapott párezer pénz hullánként.

Ron Ragm
Van egy halvány reménysugár a legyõzésükre, mondjuk nem elsõnek jelennek meg, viszont a páncéljuk igen sokat ér😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CarajoEsp
Az assasinok ha elsõ szintû vagyok akkor nagyon veszéllyesek gondolm?😄 De felteszek mindent idõm mint a tenger:S

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Nyugodtan rakd fel õket, az assassinokon kívûl nem veszélyeztet az elején egyik sem... max nem mész át a Bloodoon szigetére meg a Tribunal városába alacsony szinten... viszont mind2 rengeteg hibát kijavít...

War. War never changes.

Ch_Slater
na csináltattam egy világító sisakot is, hogy rendesen lássak a sötét barlangokban. +megfüszereztem egy kis konstans erövel.

a tegnap bemutatott 100-as zárnyitó amulettet meg emiatt a pajzs miatt csináltam (75-ös ajtó mögött volt)

Igaz. Dehát az alapjáték megjelenése elõtt már szóltak, hogy nagyon jól eltervezték, de menet közben rájöttek, hoyg nem olyan egyszerû leprogramozni ezt. Valami "holvan és mitcsinál Fred" volt asszem a terv fedõneve =)

Sipocz
Hi!
1.-re LOL és jogos😊))

Ron Ragm
Dehogynem! Ha az NPC-ket is megcsinálják olyanra mint amilyeneket ígértek (bár ahhoz emberfeletti türelem kell😊 )

Ron Ragm
Dehogynem! Ha az NPC-ket is megcsinálják olyanra mint amilyeneket ígértek (bár ahhoz emberfeletti türelem kell😊 )

Annak idején volt egy game, amolyan túlélõ style. Robinson Requiem a neve. Lehet hogy sok más gammában is megvolt ez a lehetõség, de én csak ezt ismertem. Ebben megvolt az, hogy ha sok ruha volt rajtad tûzõ napon akkor leizzadtál és fáradtál, viszont ha gyorsan leizzadva bementél egy barlangba, akkor megfáztál. És ha nem szereztél gyógyszert, jöttek a szövõdmények. Aztán ha nagyobbat estél mint kellene, akkor eltört, kificamodott, stb a lábad, amit ha nem kezeltél jól, elfertõzõdött, és a végén amputálnod kellett. Amibe persze szintén belehaltál ha rosszul csináltad. És még nagyon-nagyon sok életszagú dolog. Namost amit mondani akarok az az, hogy ha esetleg ilyesmiket is bele lehetne tenni a morrowindbe, akkor asszem ennél jobb szerepjáték az életben nem fog készülni =) (szerintem)

Ron Ragm
hmm mit találtam: fõhõsünknek ezentúl táplálkoznia is kell (igaz csak naponta egyszer), különben csökkenek bizonyos stat-jai, 15 nap múlva meg éhenhal😊

CarajoEsp
Énis mondom. Morro:Baromi nagy terület hihetetlen sok küldetés és a lehetõség. Nagyon sok gyártható tárgy. Ezzel szemben Statikus,Npc-k nem mozognak ,viszont erre megoldás a Modok 100-i. Gothic:Kisebb terület,viszont abszolút nem érzi az ember ,hogy statikus lenne.
Nekem a Morro jobban bejön ,hiába is Gothic2 a logóm. Ilyet könyebb volt csinállni. Morroban annyi a lehetõség ,hogy majd egy életre szól😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Indulj el a bolhás kijárat felé. Ott a kapun kilépve van egy folyó, te a kapubaállva és úgynézve a dolgokat, indulj el jobbra. Menj a folyó partján végig egészen egy ujabb hídig, balra. Ne menj át rajta. Inkább fordulj jobbra, és a kisebb hegygerincet megmászva egy mocsár szerû helyre kell érkezned. Ott van egy fa, ami egy kisebb láp közepében áll, arról mind a négy gombát letudod szedni. Aztán nyomás "haza".

Nekem megvan mind2, mondom a véleményem: A Morrowindben a szabadság sokkal nagyobb, bármerre mehetsz és bármit csinálhatsz... A Gothic2-ben nem olyan túl nagy a bejárható terület, de még így is elég nagy. Grafika: A morrowind szebb és gyorsabb. Hang: kb ugyanolyan (jó) Játékélmény: Mindkettõnek baromi jó! Úgyhogy döntsd el te.

War. War never changes.

1.: foLYó
2.:Seyda Neentõl Északra található mocsárban az összes nöbény megvan.

War. War never changes.

Valaki segítsen, ott tartok hogy balmora-ban beléptem a mage társaságba. Az elsõ küldetésem valami olyasmi hogy hoznom kell ajira-nak több gomba félét. El kell mennem a fojó partján és át egy fahídon, nem találtam semmit. Lehet hogy rossz irányba indultam el? Mert a fojón délre mentem. Utána át a hídon és délre, ami vivec felé megy.