The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Egyszerûbb
A harmadlagos skilleket (amikkel nem lépsz szintet) is beleszámítja a szintlépésbe, innentõl már csak pénz kérdése

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
1. ilyen kis barna, csepp alakú izé 2. Mournhold Morrowind fõvárosa a Tribunal kieg. ben van 3. Ha kicsit keresgélsz mindenképpen észreveszed a színpadot (kültéri), ott meg már egyértelmû 4. Ezt nem mondom meg mert már én sem tudom 😊

Ron Ragm
Volt ott egy golden saint annak a gyûrûjét kell visszavinni

hogy tudok 3x5ös szorzot csinalni??
>.>>.<<.<

kacsacsör?? omg ez nem kacsacsör
>.>>.<<.<

Bandew
Mi értelme van a kacsacsõröknek?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

>.>>.<<.< kimradt most bepotolom duplan
>.>>.<<.<
>.>>><<.<

1. surantol eszakra
2. enchatolni lehet öket
3. hasznalni lehet öket
4. tujda a faszom meg nem melyedtem bele

hogy nez ki az index? holvan mournhold? ki adja a szinhaz kvesztet? daedric ij merre van? a 10. valaszod pls bövebben fejcsd ki amugy imadlak, mond a cimet kurvak miatt
>.>>.<<.<

Ron Ragm
kifosztani, fejlõdni, nézegetni

Ron Ragm
Ön nyert ^_^

Ron Ragm
1. Comberry és Daedra heart
2. Vannak
3. Mer kicsit bugos
4. én nem tudok jobbról
5. Mournholdban a színházas kvestnél a rádtámadó nézõnek van
6. Érdemes, van daedric íj, jó nyíllal még hozzád se ért az ellen máris a földön fekszik
7. Persze Az NPCreplaces nevû moddal, linket most nemtok mondani
8. Nem tudok ijen pluginról
9. 42
10. Attronach csillagjegynél minden rádlõtt varázslatot átalakít mannává... beleértve az oltárok áldásait
11. Dwemer erõdök, ha megtalálod az indexét a vörös izének akkor tudsz utazni vele másik dwemer erõdbe

fuckit itt senki se el?
>.>>.<<.<
kibebaszott berescsepp

ja mar eszembe is jutott meg1 😛, a daedric shrinokkal lehet vmit kezdeni? En azokra gondolok ahol mindig van bent egy kibanagy szobor, alatta egy talca par cuccal amit ha megfox a seggedbe jon a daedric faszi. Kivulrol meg ilyen pirosaslilas romdarabok vannak. baze en uralom a topicot~~
>.>>.<<.<

Kveszcsön 1:restore magicka potionhoz milyen gazok kellenek?
2:Vannak unique cumok?
3:Mer dob ki surun asztalra ez a szar?
4:Glass cuccnal van jobb lightos classba?
5😄aedric short bladet hol talalok?
6:Erdemes ijaszt csinalni? En szokasos chitin ijjal flesseltem de messziröl egyaltalan, kozelröl is kb minden 10. löves ereztek meg a monsztak. Ez azert eleg gagyi, amugy van daedric ij a gammabe? Esetleg crossbow?~~
7:Lehet vhol leszedni meg arcskineket mer hiper ocsmany az összes
8:Es olyan plugin nincs ami kicsit szinesebbe teszi a texturakat? Mer eleg szurkek, es ez az elsö rpg ahol azert nemteccik a game mert ronda fako texturak vannak >.<
9:Hany eves betmen?
10:potionon kivul lehet vmivel magickat tolteni? Rest kizarva mer stun magic^^
11:talaltam par epuletet a "vadonba".p ami eleg nagy, tobb szintes es altalaba a tetejen mindig van egy szoba ahol vmi fenynyalabok vannak, ezekkel lehet vmit kezdeni?
Na most pillanatnyilag elfogytak a kerdeseim de nem kell aggodni eleg sok lesz meg.^^ Aki a kerdeseim 80+%ára valaszol annak extra kurvakat kuldok, na lecci help tHX~~
>.>>.<<.<

bazki ujra megdöntöttem a rekordomat mer az csak 5 sor volt YEAH.p
>.>>.<<.<

nekem elmondhatod hogy csinaltal 3x5ös szorzot mer erdekelne~~, ez a pancelcsinalas morrowindbe is van vagy csak expekbe? Ha igen hol lehetne vmi fullos light cuccot kesziteni? Most es a varaszlom ilyen chitin szerkoba flessel de hat ez mi ocsmany meg a defje is szar. Ja meg felteszem a kerdest ujra melyik a legjobb tamado varazslat? Es mi az angol neve~~ Ja bazze bealltam mage guidlbe vegignyomtam a khajit nöci questjeit aztan elkeztem dolgozni az ald ruhni csajszinak, de most asszem a 3. dwemer szarba keen bemenni es ott ahogy beerek faszikam 2 csapassal lenyom hat szopjon le. Legalabb 200x megprobalam elmenekulni melette. Msot az töröm buksikamat hogy ujrakezdem igy tök hasonloan de a khajit utana bevallalok vmi masik hazat is, aztan lopok meg ölök aki latok, es visszamegek bosszulni az zöld kis gecihez ott a törperomoknal. Azon az USPén meg vmi hint systemen kivul van vmi zuzos magyar/angol oldal ahol okosodhatnek? Mer en itt latom hogy itt ma mesterek vannak aztan faszan jonne egy kis löket~~ na tsa
>.>>.<<.<

Én most egy barbárral nyomulok és olyan páncélom van mint eddig még soha 😊 Vmilyen Impoerial Studded leather armor meg nordic furskin vagy mi, állatian nézek ki benne 😊 Már csak Bearskin armor kélne, de hol lehet pontosan "rendelni"?

War. War never changes.

CS@
Na akkor a biztatások hatására megfejtem : Te nem szoktad fejleszted a luckot !

ollie
én kevesebbet tudok mint te, mégis merek jáccani ;D

ollie
eh, legyél jóhiszemû, nem lopja hanem csak sok selejtet gyárt ;D

Ron Ragm
Ugyanmár semmi sem sülhet el roszabbul mint a semmit nem tevés 😊

CS@
Még játszani se merek úgy szégyellem magam.

Ron Ragm
Ja és a páncélgyártó lopja az anyagot! Mert ugye 1 adam ore-nak 50 egység a nehézsége, ebbõl a sisakhoz kellett vinni 4-et ami 4X50 200 egység, viszont maga a sisak csak 4 egység nehéz... most akkor hogy is van ez?

Ron Ragm
JÁTÉK
Aki rájön hogy lehet ezt megcsinálni (Sipocz pszt 😊 ) az kap 3 db 5-ös szorzót szintlépésnél 😊

Annakidején amikor elkezdtem játszani, én is csodalkoztam, hogy egy cithin lightarmor hogy lehet klasszisokkal jobb, mint akarmilyen heavy. Aztán szépen lassan rájöttem, hogy hát biza' az adott armorfajtának a skillpontjai is sokat de sokat számitanak. =) Mindjárt kezdtem is ujra a játékot, immár uj alapokra épitve az egész ruházkodást..

..nem ez volt anno az elsõ eset, es félek nem is az utolsó =)

CS@
Jut eszembe azért szégyellem ám magam ,amiért ilyen hülyeséget írtam !

CS@
Jé valóban ,ezt még nem is figyeltem mindig csak miután magamra dobtam utána néztem mennyi az összérték.
Szorry neked van igazad ! Azért a royal szerintem jobb mint a glass.

Ron Ragm
nem súly, hanem a jelenlegi páncél skilled határozza meg a játékban kiírtat
ezért néztem az editort, mert 100as lighttel és 15ös heavy-val még szép hogy a glass jobb a daedricnél
(zárójelben jegyzem meg, a súly csak a páncél típusát határozza meg)

CS@
Páncél csinálás : Mournholdi kovács elmondja melyikhez mi és mennyi kell.
Szõrme páncélok : A Thirsk melletti kis bódéban ácsorog egy fickó õ csinálja(szintén elmondja mibõl mennyi kell).

CS@
Ez így nem teljesen igaz.
Mert a játékban már nem csak az editorban található AR érték határozza meg egy páncél armour rating értékét.
Biztos ugyan nem vagyok benne ,de szerintem a súly az ami még változtat rajta.
Az editor szerint hiába van a GlassCuirnak 50ARje a Adamantiumnak pedig 40 a játékban akkor is jobb az adamantium.
Igaz csak egyetlen egy ponttal (Glass115 Adam116) ,de ott van még a IceCuir145 és RoyalCuir159 amik szintén nagyon jó mediumok.
Szóval nincs is elnyomva a medium sõt.

Mondjuk ezektõl független általában úgyis unarmored vagyok.
Esetleg DarkB armour hordok (sisak nélkül) +egy fekete wolf pauldron mert ez áll jól nekem(nem gáz ,hogy vacak mert úgyse árt senki).

Ch_Slater
Vivec mellett van Ald-Sotha és attol nem messze keletre egy sziget, amin van egy Mzahnch nevü rom. Ennek a romszigetnek a szomszédségéban van egy kis sziget ott a rák. ja és minden eredeti áron vesz meg...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

és hol van ez a rák?

War. War never changes.

Ch_Slater
vagy elmesz a kereskedö rákhoz. neki van 10.000 minden nap.

baratis
Ha veszel tõle cuccokat akkor lehet több,mint 5000.

KHAROON, annak az imp-nek lehet több mint 5000 aranya? Mert ha igen akkor jó. O))
Ron Ragm
Lehet hülye kérdés, régebben tudtam, csak elfelejtettem:
Hogyan lehet páncélt csináltatni a Mournholdi kovácsnál és hol van a lista h mennyi alapanyag és pénz kell az elkészítéshez?

Tényleg? És hol?

War. War never changes.

Ron Ragm
az az alchemy, az már más😊

Ron Ragm
Mr. Mudcrabnál 😊

Ron Ragm
Csak a Cuirassokat nézem, azokból lehet következtetni a többire
Light armour-t a glass képviseli
Mediumot az Adamantitum
Heavyt az Daedric

Glass Cuirass: 50 AC
Adam Cuirass: 40 AC
Daedric Cuirass: 80 AC

Szóval Tribunal ide Tribunal oda a Medium armour még mindig a legkevesebb védelmet adja ...
hmmm... mindjárt csinálok egy Runetic Armour modot, és véget vetek a Medium armourosok elnyomásának 😊

És hogyan érdemes eladni a cuccokat? Ha van nálam egy 9000-t érõ kard, nem tudom senkinek se eladni mert nincs annyi lovettája, csak a calderra-i manónak van 5000-e. De pl. ha van 10db tekercsem (500-at érnek) azt hol tudom eladni? De télleg hol érdemes eladni a cuccokat Ha értékes?
Ron Ragm
a kiírt AR a skilledtõl függ... mindjárt megnézem hogy a nehéz Daedric v a könnjyû Glass Armornak magasabb-e az AC-je... nekem van 1 tippem

Na egy fontos kérdésem lenne: Halottam itt valami enchantolásrol. Ezt hol lehet csinálni és mi kell hozzá? + Nekem van valami nagymesterek fõzõje meg pirítója meg mittomén, ezek mire jók, ha berakom az ember kezébe akkor elõjön egy kis ablak és ott 4 tárgyat tudok berakni.
Ron Ragm
asszem azt csak megrendelésre adják, ha viszel prémet

Nem tudjátok hogy hol lehet kapni olyan medvebunda-páncélt? A nord barbáromnak igen jól állna 😊 ÉS barbárnak milyen armorra érdemes gyúrni? Light vagy medium? Ja és az a jégpáncél az melyik kategóriába tartozik?

War. War never changes.

baratis
mustar:

Ha minden igaz a térképen be van jelölve a Marandus nevû stronghold.
Oda vergõdj el és attól északra van Punabi az út mellett. Ha tovább mész akkor Sulipundot is megtalálod ahol valami tagot kellene meggyõzni, hogy lépjen be a mage guild-ba. Nem fog sikerülni, tehát likvidálni kell.
Ezt a két küldit eccerre kapod Rhanis Atrys-tól.
A sorrend nem biztos, hogy jó, lehet hogy elõbb van Sulipund.

Ch_Slater
mondjuk Treboniuson nem sokat segített az 1 életeröt visszaállító gyürü.:]] berepültem az arénába (a jó kis pajzsommal), aztan 3-at csaptam a fejére és kész. asse tudta mi ölte meg.

Ron Ragm
ténylge, restore magicka varázslat nincs? lehetne akkoir olyant is enchantolni, mondjuk konstansba, és a mágusok gondja máris megoldódott😊

Ron Ragm
Húú ez az ammy kell😊