The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>.>>.<<.<
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
az szamit hogy milyen nyilveszzo van benne? chitin/iron van masfele is? Es ha szamit melyik a legjobb? A wood elf varazslata a command creature az mit csinal? Iranyithatok egy szornyet? Mas: csomoszor volt kuldinel hogy fel kellett volna vkit mergessitenem, hoyg megtamadjon, levittem 0ra dispositot es ott orditozok vele de csak annyit mond hogy mennyek el, mar vagy 20x raorditottam de nem tamad meg? Ezt hogy kell?~~ ja amugy tok fasza hoyg segitetek.p
>.>>.<<.<
Persze azóta megtanultam ,hogy egy normális karakternek 1.szinten is van esélye egy cliffracer szemben.
komótosan jáccok. meg közben forditgatom is.
egyébként próbáltatok már egy talicska varázstárgy nélkül játszani???
Ez nem kötekedés, csak kérdeztem... Kicsit izgibb......
2db -ot hordok belõle és így teljes harmóniában élhetek a természettel.
bár a plusz erõ, meg a + speed lehet hogy felturbózza...
bár most 840-et birok hurcolni. az elég 1 körre.
a fáklya gondot igy oldottam meg. olyan világos van igy a legsötétebb barlangban is hogy majd szét vakulok😊)
na meg most csináltam egy gyürüt. beletoltam a max eröt ami belefér. addig vettem föl ujra amig nem adta a maxot.

A fényhez-> a fáklya meg a lámpák qrva jól mutatnak, de kivilágítanak Téged is. Jobb a "fény" vagy a "macskaszem" (én ez utóbbi elkötelezett híve vagyok) spell mert azt csak a caster látja. Nagy poen éccaka egy szörnyet targetes lighttal kifényezni, aztán elõ az íj és pontosan a balszemére..........😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
a kétkezes fegyver viszont k***a nagyot bír sebezni (mármint alapban is táp nélkül)
Egyébként bõven lesz idõd fejleszteni mindkét variációt. pláne ha hosszú kardról van szó...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
>.>>.<<.<
A shirenokrol tucc vmit? Es a daedric bow? Vmi varazslat leiras link? pls
>.>>.<<.<
A sanctunaryval nagyobb az esély h mellédütnek
A featherrel több cuccot bírsz el
A levitate pontszáma a lebegés gyorsaságát jelenti
Ja és Yal: a race nem minden, én pl most kezdtem breton íjászt, de hallottam már olyanról aki highelf harcossal nyomja (ebony páncél, valami ultratápos hosszúkard - szóval ahogy kell 😊 )
Most csináltam meg a pilgrims path-ból azt a küldit ami jó hosszú idõre ad levitate varázslatot. Marha jó így közlekedni. 😊
De amugy ezekkel a shrinokkal lehet csinalni vmi? Itt pl egy iylen ronda faszika a szobot dehat kattingattam nyomogottam nem tortent semmi~~ baratis a feather az MMbe azt csinalta hogy ha estel valahonnan akkor nem zuztad maagd agyon, szal vmi piheesest biztosit.p
A sanctunaryt ense vagom>.<
Talaltam par plugint ami lecserelt par texturat, a fü zöldebb lett ez tok jo de ahol talalkozik 2 textura egymassa, szep kis vonal van koztuk^^
na tsa
>.>>.<<.<
egyébként én sem értek 1-2 varázslatot.
pl.: feather mit csinál, és a sanctuary?
mit jelent a levitate-ban a pontszám?
nem tudtok valahol egy leírást a varázslatokról?
>.>>.<<.<
Aztan kaptam vegre neki daedric sbladet vmi hlaalu muksotol mer dumaltam vele egy ebony banyarol.) Braveheart en racere gondolom ami thiefnek adna tobb bonuszt, ott a khajitt, egezs jo lenen dehat beast meg ronda is, a wood elf is turheto lenne ha nem az emberek derekaig ernek..
>.>>.<<.<
St.Olms plaza szintjén van egy manor ott próbálkozz a harci patkányok karámjánál😊).
Molagmer legendás hõse a dunmereknek, erõsen emlékeztet az angol Robin Hoodra vagy épp a magyar Rózsa Sándorra. Õ volt a mesék szerint az igazságot osztó, a szegények gyámolítója, aki mindig kibabrált a hatalom és pénz nagyjaival. Stacey küldijei mindig valamilyen igazságtalanság helyrehozásával kapcsolatosak. Amikor vele vagy a küldi célszemélyével(akivel az igazságtalanság történt) beszélsz viselned kell a legendás hõs kesztyüjét, ami ugyanolyan jelkép mint Robin íja és vadászsapija, vagy Sándor karikásostora.
Lenne egy kérdésem: Gentleman Jim Stacey adott egy küldetést hogy vmi korrupcióról szóló levelet vigyek el neki. A tag neve azt hiszem Yngling és az Yngling manorban van Vivecben. Nem találok olyat, hogy Yngling manor. Már kerestem mapon is de nincs. Tudja vki, hogy hol lehet? Ja és mi a lényege annak a kesztyûnek amit adott?.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
>.>>.<<.<