The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Van egy a készítõk által készített MOD amiben lehet venni valamelyik Viveci boltosnál egyéb nyíl&íj felszerelésekkel együtt.

CS@
Jó kevés van belõle ,így fejbõl 1dbot sem tudok felidézni hol találtam.

daedric merre van?.p
>.>>.<<.<

Ch_Slater
de igazandiból nemtom hogy melyik ami télleg jó mert nem használom.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
van sokféle arrow/bolt... tüz, jég, elektromos, bénító, daedric (10-15 sebzés), stb...

nyilveszore mind mondassz?

ez personality fuggo?

Ch_Slater
csak akkor rág be rád, ha sikeres a sértegetés 3x egymás után. ha jól tudom.

na megvan vegre a daedric longbow.p
az szamit hogy milyen nyilveszzo van benne? chitin/iron van masfele is? Es ha szamit melyik a legjobb? A wood elf varazslata a command creature az mit csinal? Iranyithatok egy szornyet? Mas: csomoszor volt kuldinel hogy fel kellett volna vkit mergessitenem, hoyg megtamadjon, levittem 0ra dispositot es ott orditozok vele de csak annyit mond hogy mennyek el, mar vagy 20x raorditottam de nem tamad meg? Ezt hogy kell?~~ ja amugy tok fasza hoyg segitetek.p
>.>>.<<.<

CS@
Mikor elõször játszottam és 5ödjére ,6odjára ölt meg ugyanaz a cliffracer és ezáltal állandóan jött a load az nekem egy csöppet sem volt izgalmas.
Persze azóta megtanultam ,hogy egy normális karakternek 1.szinten is van esélye egy cliffracer szemben.

Tsak azért kérdeztem, mert én anno baromira eluntam "ellenfél hínnyán" a gamét. le is tettem x hónapra. Mostmár inkább antitápozok, meg izgalmasakat harcolok......

Ch_Slater
pár hónapja kezdtem ujra. mondjuk 2
komótosan jáccok. meg közben forditgatom is.

Éééértem.
egyébként próbáltatok már egy talicska varázstárgy nélkül játszani???
Ez nem kötekedés, csak kérdeztem... Kicsit izgibb......

CS@
Mert az folyton elmúlik.

akkor már miért nem invisibility???

CS@
Na akkor nyomok képet én is a kedvenc tárgyamról :

2db -ot hordok belõle és így teljes harmóniában élhetek a természettel.

megy a táp ezerrel... mióta nyomod a gamét?

Ch_Slater
akkor csinálok egy olyat is. gyorsan keresek egy golden saint-et...

Csak azért csodálkozom, mert nekem 1-2*10 pont lebegés nagyon szuttyadt tempót produkál..
bár a plusz erõ, meg a + speed lehet hogy felturbózza...

Csökkenti az összsúlyt.

Ch_Slater
annak a hatását még nemnagyon néztem. az lassab zuhanást ad, vagy könnyíti a vitt cuccokat?
bár most 840-et birok hurcolni. az elég 1 körre.

nincs valami konstans tollpihe cuccod is?

Ch_Slater
ha lemegyek futni a földre a 270-es speedemmel akkor az csak egy kicsit gyorsabb. de nem számottevö.

1 ponttal??? klaffa...

Ch_Slater
hát én nem ugy veszem észre. tépek az égen mint a szélvész.

lebegéssel csak az egy pont a probléma. lassú mint a tetû...

Ch_Slater
nekem ez a konstan levitate cuccom van.én már csak röpködöm mindenfelé. elég jó. ja és van rajta konstans water breathing is. levegö se kell a viz alatt.

a fáklya gondot igy oldottam meg. olyan világos van igy a legsötétebb barlangban is hogy majd szét vakulok😊)

na meg most csináltam egy gyürüt. beletoltam a max eröt ami belefér. addig vettem föl ujra amig nem adta a maxot.

kétkezesbõl egyébként a zúzófegyvereket ajánlom,... persze a boundolt daedric fejsze se rossssszz.....

Sipocz
Ha a praktikum oldalát nézed valszeg a pajzs jön ki gyõztesen, mert a blokkolt támadás semmiféle sérülést nem okoz, a blokk gyakran használt és gyorsan fejlõdõ skill az agi. attr. fedõre hat. Szvsz. sem ezt, sem azt nem bánod meg és akit egy daedra nagyfejszével jól kupánvágsz már nem fog visszaütni hogy blokkolni kéne.
A fényhez-> a fáklya meg a lámpák qrva jól mutatnak, de kivilágítanak Téged is. Jobb a "fény" vagy a "macskaszem" (én ez utóbbi elkötelezett híve vagyok) spell mert azt csak a caster látja. Nagy poen éccaka egy szörnyet targetes lighttal kifényezni, aztán elõ az íj és pontosan a balszemére..........😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

nagyon klaffa a pajzs magas szinten.
a kétkezes fegyver viszont k***a nagyot bír sebezni (mármint alapban is táp nélkül)

Egyébként bõven lesz idõd fejleszteni mindkét variációt. pláne ha hosszú kardról van szó...

mennyivel jobb egy egykezes fegyver + pajzs mint egy kétkezes ? még nem döntöttem el hogy melyiket fejlesszem. tényleg olyan jó a pajzs magas szinten? én leginkább az egyszerûség híve vagyok, kétkezes fejszét az orknak! de késõbb nem fogom megbánni?

ollie
hát ha egykezes fegyvert használzs, akkor jó a fáklya. egyébként meg szvzs van olyan varázslat, ami világosságot ad, és akkor már betehetsz ilyen enchantot is a kétkezes fegyverbe

Ron Ragm
Ti szoktatok fáklyát használni? Sztem sajnos tök fölösleges, fõleg 2 kezes fegyvereknél okoz gondot (mert ha a kezébe adod akkor leveszi a fegyvert, pedig jó lett volna megcsinálni h ha el van téve a fegyver világít ha nincs akkor nem) Meg aztán 1-2 töksötét barlag ahol tényleg csak azzal látnál valamit... így viszont annyi értelme van mint a tálaknak...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

thx😛
>.>>.<<.<

Sipocz
Ne add fel a szobrokra való klikkelést mert némelyik meg fog szólalni! Ez nem vicc, ezek az un. daedra hercegi küldik.

ejha nekem d2be volt grandfatheres sorcim😛
A shirenokrol tucc vmit? Es a daedric bow? Vmi varazslat leiras link? pls
>.>>.<<.<

Sipocz
Maelkashiash Forgotten Galery 3. szint a csontitól balra😊))

Ron Ragm
A chameleon olyan mint az invisibility, csak nem szûnik meg ha csinálsz vmit
A sanctunaryval nagyobb az esély h mellédütnek
A featherrel több cuccot bírsz el
A levitate pontszáma a lebegés gyorsaságát jelenti

Ja és Yal: a race nem minden, én pl most kezdtem breton íjászt, de hallottam már olyanról aki highelf harcossal nyomja (ebony páncél, valami ultratápos hosszúkard - szóval ahogy kell 😊 )

baratis
Olyan tárgy van, vagy lehet csinálni ami constant levitate?
Most csináltam meg a pilgrims path-ból azt a küldit ami jó hosszú idõre ad levitate varázslatot. Marha jó így közlekedni. 😊

olvasta men itt ki mikert irkal aztan latom hogy vki ald sotha 4 fordulobal vitte haza a daedric cuccokat, na mondok ezt megnezem ma enis fer inkabb flesselnek daedricbe mind bonemorldba^^. Megneztem hol is van ez a hely, odamegyek bejartam egeszet hat osszesen egy tantot talaltam azt es vmi kis szarnal. Aztan lent a shrineba se lett semmi pedog bejartam>.<
De amugy ezekkel a shrinokkal lehet csinalni vmi? Itt pl egy iylen ronda faszika a szobot dehat kattingattam nyomogottam nem tortent semmi~~ baratis a feather az MMbe azt csinalta hogy ha estel valahonnan akkor nem zuztad maagd agyon, szal vmi piheesest biztosit.p
A sanctunaryt ense vagom>.<
Talaltam par plugint ami lecserelt par texturat, a fü zöldebb lett ez tok jo de ahol talalkozik 2 textura egymassa, szep kis vonal van koztuk^^
na tsa
>.>>.<<.<

baratis
köszi!
egyébként én sem értek 1-2 varázslatot.
pl.: feather mit csinál, és a sanctuary?
mit jelent a levitate-ban a pontszám?
nem tudtok valahol egy leírást a varázslatokról?

Ja es hol a fakkba van daedric bow??
>.>>.<<.<

a sound, cameleon, silence varazslatok mit csinalnak? Amugy miota megmontdak hog lehet 3x5 szorzo szintenkent csinaltam egy karit ami lvl14 es eddig nem volt olyan lvl upja hogy nem 3x5ös szorzot kapott volna, eleg tapos.p
Aztan kaptam vegre neki daedric sbladet vmi hlaalu muksotol mer dumaltam vele egy ebony banyarol.) Braveheart en racere gondolom ami thiefnek adna tobb bonuszt, ott a khajitt, egezs jo lenen dehat beast meg ronda is, a wood elf is turheto lenne ha nem az emberek derekaig ernek..
>.>>.<<.<

Sipocz
Hi!
St.Olms plaza szintjén van egy manor ott próbálkozz a harci patkányok karámjánál😊).
Molagmer legendás hõse a dunmereknek, erõsen emlékeztet az angol Robin Hoodra vagy épp a magyar Rózsa Sándorra. Õ volt a mesék szerint az igazságot osztó, a szegények gyámolítója, aki mindig kibabrált a hatalom és pénz nagyjaival. Stacey küldijei mindig valamilyen igazságtalanság helyrehozásával kapcsolatosak. Amikor vele vagy a küldi célszemélyével(akivel az igazságtalanság történt) beszélsz viselned kell a legendás hõs kesztyüjét, ami ugyanolyan jelkép mint Robin íja és vadászsapija, vagy Sándor karikásostora.

baratis
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Gentleman Jim Stacey adott egy küldetést hogy vmi korrupcióról szóló levelet vigyek el neki. A tag neve azt hiszem Yngling és az Yngling manorban van Vivecben. Nem találok olyat, hogy Yngling manor. Már kerestem mapon is de nincs. Tudja vki, hogy hol lehet? Ja és mi a lényege annak a kesztyûnek amit adott?.

Ron Ragm
apám pont ezt mondtam pár hozzászólással feljebb 😊 Épp ezért néztem az editorban mert hiába 100-as Mediummmal a full adam védelmi értéke 142, ha 100-as heavyval a full daedric 174 lenne (csak úgy mondtam számokat, ezt senki se vegye készpénznek)

Mert pl. az én nord barbáromon kifejezetten jól állni az orcish armor, sisak nélkül hogy az unarmored is fejlõdjön 😊

War. War never changes.

az adamantium, nem? Ugye az nem néz ki "hülyén" ha nem csak orc karaktereknek adunk orcish armort?

War. War never changes.

race? nem class? ja és a sima thief és assassin tökéletesen használható...

War. War never changes.

nekem kene link olyan pluginre amibe hasznalhato thief race van
>.>>.<<.<