The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
vagy sadrith morában a Gateway Inn-ben az egyik szobában van egy szellem. az is igencsak fejleszti a block-ot és az armor-t mert nagyon kicsit üt. és ha már nagyon leviszi az életeröt és alvással akarod visszaszerezni, akkor eccerüen leütöd a szellemet, másnapra ugyis ottlesz ujra... (mondjuk egy küldetés része és amig meg nem oldod addig ottlesz mindig...van egy vicces kedvü mágus)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ok.kipróbálom,de nem fog emiatt fagyni vagy ilyesmi?nem vagyok egy béna a géphez,de feltettem egy csomó plugint,és kib** megdöglött tõle a játék,sehogy nem lehetett már megcsinálni,csak azért kérdeztem biztosra.bár valszleg amiatt lehetett hogy balmora houst felraktam vagy 3-4et és lehet hogy kettõ egy helyen lett volna,mert elég érdekesen néztek ki ott bizonyos dolgok,aztán meg annyi.szóval páncél,fegyver,skin modot nyugodtan?a szereplõkkel úgy vagyok hogy a ziana neg a lovag seyda neenben mûxik,de pl a városok melletti kereskedõk közül egyet sem találtam meg

Páncél és egyéb modokat nem akarok addig használni, amig végig nem játszuk legalább egyszer a játékot. Kivétel ezalól CS@ balmorai torony pluginja, amit a házi kupaktanács nem tekintett csitnek =)

Nagyon tudom ajánlani a skin, face, hair pluginokat. Szépek és jó munkák, és sokkal reálisabbnak tûnhet vele a karakter.

CS@
Szerintem ez eléggé ízlés kérdése. A legjobb ha magad tapasztalod ki ,hogy neked mi tetszik és mi nem.
Általában a letöltött MODokhoz mellékelnek rövidke ismertetõt (esetleg ahonnan letöltötted ott is találsz valamit).
Az elkészített ház és egyéb épület MODok általában valamelyik város környékén vagy külön szigeten vannak.
Két MOD összeakadása miatt nem kell a játékot újratelepítened a rossz MODot 1xüen nem pipálod be.
Ha idegesít a sok fájl amit a MODok felraknak akkor törölj mindent a Meshes –bõl , Icons –ból és a Textures –bõl (a soundból nem mert ott néhány szükséges a játékhoz).
Úgyhogy összességében nem sokat tudok segíteni ,de azért még egy két link hátha valamit nem ismersz.
http://thelys.free.fr/
http://www.modlibrary.co.uk/ Reg kell a letöltéshez !
http://www.rpgplanet.com/morrowind/
http://www.euro-morrowind.com/
http://www.adul.net/
http://perso.club-internet.fr/lowi/ Jó ideje nem frissült
Így hirtelen ezek jutottak eszembe.

Bandew
Ha letöltesz egy modot olvasd el a readme-jét. Ott le van írv, hogy hol találod azt a bizonyos fegyvert vagy páncélt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ajánljom már vki jó modokat a játékhoz.egy korábbi kérdésemre elég szerény választ kaptam,giants2 és wilderness sound.azóta egy jótét lélek belinkelte a saját fejlesztésû házát, tornyát stb. ami nagyon fasza, de szeretném úgy végigjátszani a játékot hogy frankó legyen az elejétõl. tribunal,bloodmoon fennt.olyan sok a választék hogy egyszerûen nem tudom hogy mit érdemes és mit nem.újra is kellett installálnom mert feltettem egy csomó modot és vmi összeakadt vmivel - biztosan két épület lett volna ugyanott - szóval olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik már régóta játszanak vele és tudják hogy mi a jó és mit nem érdemes installálni. pl:van egy csomó kard meg páncél mod, de az eleje felé egyikkes sem találkoztam.érdemes telepíteni ezeket?késõbb találkozok majd velük?és fõleg olyan útmenti házak,tornyok érdekelnének amik alapban nincsenek ott, mert az nagyon feldobná a játékot ha nem kihalt területen kellene gyalogolni.elõre is köszi

45ös snakkel keptelen vagyok pickpocketelni...
sohasem sikerult meg pedig mindig snakemodba megyek ikon is megjelenik de meg nem volt olyan hogy nem buktam vona le

Ch_Slater
szerintem nehezen fogsz találni. azt olvastam (nem probaltam) hogy ugy lehet találni olyan kereskedöt, hogy mielött bemennél elöször egy CELL-be, azelött mentesz. odamész egy kereskedöhöz, megnézed h van-e nála. ha nincs betöltöd a mentést és uj proba. ha van akkor bingo, mindig lesz neki. de ez csak akkor müxik ha nem jártál még abban a cellben azelött, mert utana mindig azok a cuccok lesznek a kereskedönél.
nemtom ez igy van-e, de ugy hangzik mintha igen..

ah nemjo nekem venni kene, mert amgic skilljeim szarok, es thief karim van az meg hogy nezne mar ki lockpick helyett 100 pts open amuval pl...
Nekem egyszerhasznalatos tekercs kellett vona

Ch_Slater
venni még nem tudtam csak találtam. elivleg ha tudsz venni valakinék akkor annál mindeng lesz, de ugy tudom hogy ezt a progi véletlenszerüen osztja szét.
de szerintem nem sok pénzért tudsz csináltatni 100-as varázslatot ha már megvan az open varázslatod. asszem 1000 péz alatt megcsinálták volna nekem. de akkor elég jónak kell lenned abban a school-ban ahova az open tartozik.
vagy pl. én csináltam egy 100-as open tárgyat, asse rossz. az legalább mindig sikerül...

Vki mondja meg pls hogy hol lehet venni 100 pts open tekercset mer mar lattam vhol de az regi mentes volt es nem emlexem

Ch_Slater
az a rövid daedric tör? az strike.

baratis
Ma sem keltem fel hiába. 😊
Köszi az infókat.
A souldrinkert véletlenül nem tudjátok milyen? strike vagy use?

Nancsika
Igen?
Köszi! 😉

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Igen azt tudom, hogy hol vannak orkok, csak még vmiért nem látogattam meg õket... 😊 Elékszem, amikor 3at nyírtam ki assassinommal sérülés nélkül.

War. War never changes.

Sipocz
Kicsit kockázatos, de Hla Oad melett a déli ruinnál mászkál kint 3 ork, az egyiken teljes páncél van pajzzsal, sapkával.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Nekem most orcish armorra fáj a fogam, de még csak 4es szintû a barbárom 😊

War. War never changes.

Sipocz
Jaja! egyedul a Golden Brand ami felveheti vele a versenyt, a harcos virtushoz nagyon megfelelõ és a mágiája is igen hasznos.

Pontosan... Az elég jó kard tényleg, kár hogy az én barbáromnak nincsen long blade képzettsége.

War. War never changes.

Sipocz
Igen, rosszul!
A when strike jelleg amit használsz, a when use az amikor a kardot mágikus scrollnak tekinted.

baratis
Az én értelmezésemben a cast when used egy kard esetében azt jelenti, hogyha kaszabolok vele akkor varázsol.
Lehet hogy rosszul értelmezem?

Sipocz
Tehát elõször varázsolsz és aztán ütsz?

baratis
Úgy használom

Sipocz
LOL

ollie
legalább kimostad mielõtt felvetted?

Sipocz
1.Umbra kardja when use rendszerben nyomja a soul trap-et így használd.
2.Különösebben nem gond, egészségedre.

baratis
Hali!

Két dolog:
- legyaktam szegény Umbrát, és nekem adta a kardjáta probléma az, hogy nem csinálja a soul trap-ot. Mit csinálok rosszul?
- az baj hogy kinyírtam orvas drent? Megtetszett a gatyója.

ollie
Az alapra is, mert a játék maga modulokból épül fel. Az alapjáték egy modul, a Trubinal még egy, és a Bloodmoon megint csak egy modul. Tehát nem kell mindkettõ kiegnek fennt lennie egyszerre.

ollie
igen

Sipocz
Hi!
Szvsz. ha nem figyelsz különösebben a pénzre akkor is a végére Vardenfell leggazdagabb embere(elfje,gyikja,macskája, ahogy tetszik) leszel. Én 1000 drakesért vettem meg annak idején a Camona Tong primátusát az egyébként nagyon gazdagnak jegyzett Orvas Drentõl. No ha egy maffia szervezet fõnökét lefizetheted 1000-rel és 10 db ebonyért lemennek a palik hídba ha akarod, akkor ez a világ monetárisan ugymond nem eléggé elengedett.

CarajoEsp
Honnan lehet leszedni azt a magyarítást ,ami a Karaktergenerálást magyarrá teszi?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ollie
biztos a crackerek tettek bele cd-key bekérõ részt, hogy elmodhassák, azt is megtörték ;DDDDD

nálam meg iron daggerrel jöttek, azóta nem is láttam egyet sem 😊

War. War never changes.

baratis
Nekem pénzkeresetnek nagyon jól bejön a Dark Brotherhoodok és a dremorák kaszabolása. A dremorák általában Daedric Katanát dobnak: 50000gp. Dark Brotherhood: Daedric Wakizashi: 48000gp. Épp tegnap adtam el néhányat.

baratis
Tequila:
Sajnos ezzel a buggal meg kell tanulni együtt élni. Csak javítani lehet a helyzeten. Nekem is csinálta, egy full újratelepítés után, ha a játékot indítottam azonnal dobott a desktopra. Szenvedtem vele vagy egy napot mire egy VIA driver csere megoldotta a dolgot. Így is kidob még néha, de csak hosszú idõ után.
Szerintem általános recept nincs, mindenkinek más jön be. Úgy tudom a legérzékenyebb a WinXP+AMD+DirectX 8.1 kombináció. Erre esetleg lehet egy megoldás a következõ patch: http://www.fileconnect.net/download.php?filepath=Windows/XP/Patches/Q321178_WXP_SP1_x86_ENU.exe&language=en Egyébként ha akarsz kicsit turkálni a témában és vágod az angolt valamennyire, a hivatalos fórumon van ilyen topic. A címe: SOLUTION !!to why Morrowing randomly Quits and Exits to Windows!! Itt a link: http://www.elderscrolls.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Number=607473&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=1&vc=1

Remélem tudtam segíteni.

CarajoEsp
Nah most jutottam el odáig ,hogy visszategyem,így sok kérdésre számíthattok tlem is,mert hiába vittem végig 1x a Tribu és a bloodmoon tartogat meglepetéseket😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ja es patch nelkul teljesen jol megy.

Hali!

Most kaptam meg a jatekot, es fura dolgot tapasztaltam, nemtom volt e nektek ilyen vagy tudjatok e a megoldast.
Szoval ez egy europai angol verzio, felraktam ra a megfelelo 1.2es patchet, es ezek utan betolteskor kifagy a jatek, a bethesda intro meg bejon, aztan loading... es mielott a menu bejonne kilep desktopra.
Ha lattatok mar ilyet segitsetek plz.
Ja es eredeti CD, MSI Gef4hez volt.

Kipróbálom. Nálam az elv az, hogy keresek cuccokat amik sokat érnek és több is van belõlük, majd 100assal eladom drágán olyannak akinek van legalabb 10k pénze, majd visszaveszem olcsón, es igy tovább. Picit hosszú, de a végére mindig elszedem a pénzét. Aztán pihi, majd ujabb kör.

mage guilddel vagy akarmivel elmesz vivecbe, ott felmegy vmelyik plazahoz, a plazaknal mindig egy ordinator van csak azt vagy felmergeled, akkor fizetni se kell, vagy megtamadod akkor 40 lesz a bounty es mikor megindul felugrassz a ladakra, onnan a sövénybe es vagy lenyilazod, vagy vmi target varazslattal lenyomod. Felveszed a cucait is irany caldera, az impnel mindig 5000ert elacc vmit es varsz 24 orat, ha meg az ebony macet, meg a rzhat ugy kell eladni hogy közbe vissza is veszel az elötte eladottakbol vmit hogy ne bukj semennyit. Igy ordinatoronkent 30 000-t keresel es mire visszamesz az eladasbol mar uj ordinator var..
>.>>.<<.<

100as pers, es adok-veszek? vagy melyik trükk?

Ron Ragm
hehe a játék nem is kér CD-keyt 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nancsika
Hajhó!
Egy nagyon láma kérdés, ill. kérés.
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy kellene cd key, vagy key gen a játékhoz.
Tkp, nem nekem kell, hanem az egyik havernak, de neki nincs nete, és nem is lesz mostanában.
Szal csak megkért, hogy kérdezzem már meg ezt a faszságnak tûnõ kérdést.
Léccike help, mert már az agyamra megy a hülyeségével...
Elõre is köszike.
Nancsika, aki azt sem tudja mi ez a játék. 😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

15 perc alatt csak nem unid meg..
annyit ki lehet birni mellesleg ez nem is unalmas moccer😛

CS@
Ok nem nehéz sok pénzt csinálni csak unalmas.

ok 10 perc az eves de 15 perc alaat telleg megvan 300 000

szerintem penzt csinalni a legegyszerub a jatekba, en 10 perc alatt tudok csinalni 300 000 goldot, van egy jo trukk.p

CS@
De az enchantra kifizetett pénzt (ha sok) vissza kell barterolni.
A Tribunal után meg lehet venni FortifySkillt is ezáltal végképp leegyszerûsödik az enchant.

aha ez nekem meg idegen😮