The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, van még, de majd kialakul. =)

Nem hallottam róla hogy lehetne, de ez nem jelent semmit. Nézd meg a modok/pluginok között, hátha csak ilyen formában létezik ez a lehetõség.

Ron Ragm
jobbgomb a parancsikonra és ikoncsere

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hol?

War. War never changes.

Mi nemrég kezdtünk bele páran a Morrowind taglalásába. Alul a link, hátha segit valamelyik ismertetõ a morrowind oldalon. Ha nem, akkor elnézést és nem szóltam. =)

gumininja HQ

azert ir egy linket mit csinalt maganak szintlepo szovegnek az bezuz^^ erdemes megnezni
>.>>.<<.<

Ron Ragm
Hehe nézzétek meg a TESnek milyen rejtett ikonjai vannak 😊

jo ebbe mas is van, pl az a skill szar szerintem tok felesleges

kifagyasra en ezt olvastam:
A) Framerate
Max FPS=240

Everyone that is having freeze problems or desktop crashes should go in
to morrowind.ini file and edit Max FPS=240 to Max FPS=60

😎 Show Framerate
Show FPS=0

To have your framerate displayed in the lower right corner during
gameplay, change this to Show FPS=1

C) Terrain Loading
DontThreadLoad=0

To disable the brief intermittent loads that can happen as often as
every few seconds on a system, change DontThreadLoad=0 to
DontThreadLoad=1. Instead, you get a "Terrain Loading" message that
pops up every couple of minutes.
So, the trade off is fewer pauses, but the ones you do get will be a
second or two longer because the game isn't loading terrain on the fly.

D) Screenshots
Screen Shot Enable=0

To enable screenshots to be taken by pressing the Print Screen button
at anytime during gameplay, change Screen Shot Enable=0 to Screen Shot
Enable=1 or otherwise, the game will flat out tell you that Screenshots
are not enabled during gameplay if you try to take one.

E) Level-Up

Each time you gain a level, you are given a message on the same screen
in which you distribute the three attribute points given to you for
leveling up. The game designates what message you get for each level,
up to Level 20. Each level thereafter is given a default message.
However, you can change the messages for each level from 1-20, or the
default message, simply by finding and then changing the
text for the level you desire to change. Heck, you can even add
individual messages for levels 21, 22, 23, and so on. Personally, I am
at Level 25, and so I just changed my Default message, as shown in the
screenshot below:
http://www.geocities.com/wsp_entertainment/Morrowind/Levelup.jpg

F) Miscellaneous Tweaks
I am not sure what these do, but they were suggested as improving
performance of the game:

Exterior Cell Buffer=32
Change to
Exterior Cell Buffer=45

UseQuadratic=0
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=1.0
Change To
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0

Miota ezt megcsinaltam nekem telleg rikabban fagy ki, miota ati 9800proval jaccok azota is jobb, regen gf4el surubben kifagyott

mustar nezd meg www.nforce.nl -t>.<

Sipocz
Van elég kellemes scroll writer mod. Minden GoM házba berak egy-egy íróasztalt és kell hozzá papir+ékkõ, külön vezet egy rejtett skill-t. Ugyan csak elõregyártott spellkészlet van, de az kellemes összeállításu. Volt mágém aki használta, de aztán az érdektelenségem az eltávolításához vezetett.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Nem, de akármilyen fegyvert használok, nagyobb lesz az attack rating.

War. War never changes.

Ron Ragm
Hehe, lehet papírt enchantolni... ha +lesz Azura Star megvan mivel fogom növelni az enchantomat😊

Ron Ragm
vedd lejjebb a látótávot

Ron Ragm
nem short bladet használsz? annak kell speed...

Ch_Slater
nekem is az van az elejétöl (kb. 1-2 szintes voltam amikor megszereztem a boots of blinding speedet), hogy ha fekveszem nem vakít csak speedet ad. pedig nincs semmi extra magika res. meg semmi. néha volt olyan hogy felvettem, és vakitott, de aztan levettem-felvettem parszor, amig jo nem lett 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Azt nem hiszem... nekem amd2000+-on, 512 b 400mhz ddrammal és gef3Ti 128mb-vel alaposan beszaggat néha, meg ost fagyott ki az elõbb.

War. War never changes.

Amiga
1GHz-n már teljesen jó egy 64 megás videokarival.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ja és még 1 kérdés:
Melyik a legjobb magyar honlap a játékhoz?
Na én azt leveszem 50-re akkor. Volt ár vkinek witchhuntere? Teljesen egyedi karakter. Ja és az miért van, hogyha felvesem a boots of blinding speedet, hogy sokkal jobban tudok harcolni? (Itt van egy bug is: Ha felveszem a cipõket, és alszim vagy bemegyek egy kriptába, a vakság eltûnik de a +200 speed nem...)

War. War never changes.

Sziasztok!
2 gyors kérdés:
Mi a minimál konfig amin még élvezhetõen elketyeg a játék?
A Bloodmoon önmagában is játszható vagy csak az alapjátékkal együtt?
Sipocz
Szvsz. használ, a kártya az FPS megváltozásának sebességétõl szokott kiesni a szinkronokból.

CS@
Ezen a fórumon olvastam régebben ,hogy a morrowind.ini-ben lejjebb kell venni a „Max FPS” értéket és állítólag az is segít valamennyit a kilépés ellen.
Azt nem tudom ,hogy tényleg használ e.

Sipocz
Amit CS@ mond az tényleg jó hely summonhoz, apróbbakat pl. láttam a Moonmoth erõd alagsorában egy battlemágénál lent a börtönszinten.

Sipocz
(beszólás): nem igazán fehér csõvek, úgy néznek ki mint nagytönkös kalapnélküli fehér gombák és muckspong névre hallgatnak, a muck itt inkább természetes televényt jelent, amit a gombákból nyernek és ezzel javítják meg a földet, a rituáléban a triolitnál a Viveci(nem a város, hanem a nagyfõnök) alázatról és termékenységrõl emlékezel meg ezért kell a "szarozás"😊)
(bocs a beszólás miatt)

Ron Ragm
Nemigaz... már kb 20-adszorra kezdek újra egy csatát MERT EZ A SZAR FOLYTON KILÉP HARC KÖZBE
pedig még az eget is kikapcsoltam....

Sipocz
Az Almsivi templomról:
Echte dunmer csinálmány, a tagság only dunmer. Ezzel együtt, ha belépsz nagyon fognak kedvelni. Én mindig elvittem a patriarcha rangig és maga Toller Saryoni nevezett ki primátusnak. Nagyon jók a küldik, kivált a Molag Mar-i fazoné.
A kinyílvánítás után persze nem igazán fognak kedvelni, de ki nem rugnak és tetlegességig sem mernek elmenni(szvsz. ekorra már úgyis képes lennél az egész bagázst novice-tõl patriarchaig hidegrerakni). Felkérnek majd rá, hogy mint választott hortátor kegyeskedj felkeresni Saryonit, aki magának az überhermafroditának és fõszentségü májernak személyes invitálását átadja.

CS@
Tel Branora legfelsõ szintjén van Felen Maryon ,õ nagyon frankó summonokat árul.

tud nekem valaki mondani olyan oldalt ahol kiírják a legfrissebben megjelent dvd-ripek angol.magyar nevét??????
Oké kösz megvan. Most vmi jó idézõvarázslatot keresek, pl. summon greater bonewalker, melyik mages guildban lehet venni? Ja és ha a templom, ahová én is csatlakoztam üldözi a Nerevarineket, akkor mi lesz ha rájövök hogy én is az vagyok? Kirúgnak?

War. War never changes.

Fehér csövek? Délen? Elég nagy terület a "délen", nem? Azé kösz 😊)

War. War never changes.

Belémtem a tribunal temple-be (csak sötételfek vannak benne? én még nem látta más fajt) és meglátogattam az összes shrine-t, kivéve a legelsõt mert nemtok muckot (trágya vagy mifene) szerezni. Hol lehet?

War. War never changes.

Legtöbbször igen, noha szerintem semmi szerepe nincs a játékban, dehát csak ne legyen már üres =)

Igen sztem is, de nem hiszem hogy jó class destriction-t tudnék írni (nem az angoltudásomal van a baj) Ti írtok a custom karaktereitekhez leírást?

War. War never changes.

szerintem az a jo ha olyan karit csinlasz ahol mindent te allitassz be skillek meg minden
>.>>.<<.<

Hihetetlen hogy már kb 1 éve játszom a játékkal,de ma kezdtem egy witchuntert és olyan helyek járok ahol még nem is voltam...

War. War never changes.

Azaz, 25k.

ah kosz ez lejött, 25kás?>.<
jo ez a guminindzsanév.p

Most szedtem le és akkor mûxött, igaz marhalassú. De tessék, feltöltöttem bátyámhoz is, onnan letudod szedni: http://gumininja.uw.hu/adventurers_npcs_v11.zip

ez nem is jo link

dánke

http://download.bonusweb.cz/c363e7f9124e213aca003ca09c768b44/hosting/morrowind/npc/adventurers_npcs_v11.zip

linket adnal erre a modra?

Elékszem azt a trainert nem találta senki régen 😊) kezdtem egy nord knightot és igen tetszik, kíváncsi vagyok hogy fog mutatni full daedric armorban 😊)

War. War never changes.

Tévedtem, mégis csak van Medium Armor-hoz is mastertrainer, Tel Fyr kikötõje környékén egy hajón.
A többi mester tartózkodási helyéhez egy kis segitség akit érdekel: http://gumininja.uw.hu/pgames_morro.htm

CarajoEsp
1000THX.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Az a helyzet, hogy egy bugnak, vagy emberi tévedésnek, vagy nevezzük bárminek köszönhetõen nincs az alapjátékban medium armor kapcsán mastertrainer. Van pár plugin, ami berak egy-egy npct masternek, de a hivatalos modulokban nincs. Az hogy Trib vagy BMben van e, nemtom, azokat a területeket még nem nagyon ismerem.

CS@
Szerintem guildokkal és questekkel próbálkozz ,konkrét példát most sem tudok.

CS@
Olyat találtam ,hogy more trees and foliages 1.1

CarajoEsp
Melyik a legjobb olyan mod ami területet és Questeket is ad a játékhoz? Egy olyan is érdekelne ahol kicsit nagyobb az aktivitás az emberek körében(mozognak ilyenek).

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CS@
Ha egy MODot eltávolítasz akkor lehetõleg így csináld (franc tudja melyik fórumon olvastam ,hogy így ajánlott csinálni) :
Állj meg egy olyan helyen ahol rajtad kívül nincs semmiféle élõlény ,majd ments.
Lépj ki és pipáld ki a továbbiakban nem használandó MODot.
Indítsd el a játékot és töltsd be az állást (a töltés közbeni üzenetekre nyomj Yes-t) lépj ki onnan ahol mentettél majd lépj vissza és ments.
Ezután töltsd vissza ezt a mentést (itt már nem lehetnek hibák betöltés közben) és ellenõrizd ,hogy minden rendben van. Ha nincs az gáz.
Úgyhogy lehetõleg mindig csinálj biztonsági mentést a rossz MODok általában már betöltés közben reklamálnak.
Ha csak a verzióval problémázik az nem gond betöltöd az editorba és nyomsz egy save-t ezután megjavul.
A használni kívánt MODokal csináltam azt is ,hogy betöltöttem az editorba csak azért ,hogy szól e a hibák miatt.
Ez sajna a Bloodmoon után nem túl jól mûxik mert ha a Trib+BM be van pipálva az editorban akkor már tengernyi hibaüzenetet kapsz +a végén egy Duplicate itemet is.