The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Nagyon szeretném megnézni esetleg a MOD nevét megmondanád ?
(ha tudsz letöltést az se lenne rossz)
Köszönöm

Ch_Slater
nekem?
ami ott a felsö csikban van egy rakás? azok általában készített konstans varázstárgyak. elmentem enchantolni valakihez+1 golden saint lélekkel töltött azura star...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Láttam itt a képen hogy csomó olyan varázslatod van ami folyamatos. ilyet hol és hogyan lehet szerezni?
Ch_Slater
kérésre kitörlöm a képeket ha valakit zavar...(lassan jön be, csúnya, nem szeretné h ott legyen, stb...)

Ch_Slater
hiába gondolkozok nemtom. és tölti is a tribunal-t amikor indul a játék? (a morrowind.esm után)

Ch_Slater
nekem igy néz ki és szerintem miután fetettem a tribut. (remélem látszik a freeweb mindenkinek, a nexus szarakodik...)

tribunal nelkul milyen peccsel lehet meg ilyet csinalni naploba?~~

Ch_Slater
be van pipálva a data filesnál amikor inditod a gamet?

Ch_Slater
mármint a journal könyvet ha felhozod, akkor nincs ott olyan gomb hogy options (bal oldali lapon)?
és fenn van a tribunal?

Ch_Slater
journal (j) -> options -> quests -> és ott fenn a show all-al lehet kapcsolgatni hogy a befejezetteket szürkén jeleniti meg a be nem fejezetteket meg más szinnel...
remélem jol emlekeztem...
a változásokhoz: miután a tribunalt felraktam, megjelent az ellenfelek életerejét jelzö csik (sárga). de gondolom sima peccs is belerakja.
kicsit kényelmetlen de vannak progik amik játékon kivül szép sorba szedik a questeket (quest collater)

[HUN]PAStheLoD
Automaton? Olyan Arcanumban is van/Volt 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sipocz
Ja! Ez a GIANT mod egyik meglepije az északi ashlandon, van hozzá egy automaton golem nevü õrzõ is, van akkora kardja hogy hosszabb mint a kari😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ron Ragm
na az új képet feltöltöttem a régi helyére.. ezen már jobban kivehetõ

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Options->Quests (asszem)

Ron Ragm
na majd mindjárt próbálok jobb képet csinálni

ollie
én csak valammi elmosódott ködöt látok, de biztos király

Ron Ragm
hát ha az nem elég áttekinthetõ neked hogy küldetésenként lehet kiíratni a szövegeket, valamint mutatja a be nem fejezett küldiket, akkor...

Ron Ragm
Izé... még1X

Ron Ragm
Egy UFO😊 (próbáltam javítani a fényerõn, remélem kivehetõ, nappali képet ne kérjetek😊 )

Mindenesetre ha hozzáérek kijön valami mech ami egybõl szétsokkol...

ollie
na látod... a journal.htm file-t az alapjátékban nagyon nehezen tudtad áttekinteni (nem volt) ;DD

Sipocz
Hi!
Ha jól emlékszem a Hlaalu-tanács tagjává kell válnod a stronghold utolsó fázisához. Õrséget (1 db õr😊) kell majd fogadnod a GoF-ban és ki kell gyakni egy csempésztanyát. A strongholdon belül asszem lesz még két házikó vmi mesteremberekkel vagy kereskedõkkel.

Ron Ragm
én csak olyan modról hallottam hogy berak unarmored pajzsként egy tõrt...

baratis
A naplóban a változás lényege az, amit CS@ írt, de ezt egy patch is megteszi. Szóval ha azt felraktad akkor tényleg nincs semmi változás.

Meg lehet oldani valahogy, hogy a karakter két hardot fogjon egyszerre? Mondjuk egy rövid+hosszúkard, vagy végülis lényegtelen a kombináció. Mert alapjátékban nem nagyon láttam ra lehetõséget, de esetleg valami moddal nem találkozott valaki?

Valahogy ez a kép valódinak tûnik, akkor pedig lennie kell rá módnak. De hogy? Valaki elárulhatná =)

CS@
Ha csak a torony+lakóházad van akkor még 2épületet lehet építtetni (a dolgok menetére már nem emlékszem).

CS@
A Trib után a naplóba belekerül egy options/quests menüpont is ezáltal lényegesen átláthatóbb lesz mint elõtte
(lehet ,hogy Trib nélkül is elõ lehet ezt állítani valamelyik peccsel ,de ezt én sem tudom).

Nos, ebben nem nagyon tudok segiteni vagy értelmes választ adni, én már a tribunallal kezdtem el játszani, alapjátékkal magában nem. Majd a többiek talán =)

Az hogy kiegészitõ nem azt jelenti hogy minden megváltozik. Az alapjáték marad, minden a régiben, csak "kaptál" egy uj helyszint, uj küldetésekkel stb. Az alapjátékot annyiban érinti, hogy bugok (aztmondják legalábbis) ki lettek javitva és pár apró kis változás van ittott, receptek, ilyesmik. De lényeges változás csak az uj helyszin.

Még nem. De valamelyik nap kicsit keresgéltünk, és rengeteg olyan mod jött ki vagy készül még, ami egy teljes, saját történettel és berendezkedéssel biró világot add hozzá az alapjáték területéhez. Ami persze dicséretes, már csak ki is kellene próbálni õket =)

Köszi.

CS@
Frankó !

CS@
Velayia MODot próbálta valaki ? Ha igen leírhatná tapasztalatait.

igaz😛

Én sem tudom sztem hagyd a francba...

War. War never changes.

Varázsláshoz, tolvajkodáshoz, de még a közelharcban is fontos, mennyi a szuflád. Ha kevés vagy nincs, akkor nagyobb az esély a hibára. Ami mondjuk nemcsoda, hisz' lihegve és majd-meghalva igen nehéz lenne az életben is csendben lopakodni, vagy egy többtizkilós kalapáccsal hadonászni.. =)

hat vegre rajottem magamtol par dologra, pl arra hogy mindig jo ha maxon van stamina, eszembe se jutott volna hogy ezert nem megy a snake, vagy a lockpick, vagy maxos staminavla olcsobbak a cuccok is, hat ez pl eleg gagyi de nembaj. Ennek oromere ujra is keztem a jatekot, de most egy redguard fightert csinaltam, long blade/heavy a/meg beraktam marksment ugyse fogok varazsolgatni max tekercsböl, szar ez a jatek tiszta bugos nemtom mer jaccom vele

Ch_Slater
😊)
én meg tegnap borultam egy fickón Moonmoth-ban, akinek Urfing a neve...
neki biztos jobb szaga van mint a Pórfing-nak...😊)

Sipocz
Ja! látom éppen mész tejért (a németek mondják talán igy, hogy milk) vegetáriánus a vámpírod😊), meg azt is látom nem szokott a karid napozni😊)) túl fehér a bõre😉)), pedig egy kis napsütés a vámpíroknak......😊))

A Callisto--féle fordításnak honnan tudom letölteni a legújabb verzióját?
Ron Ragm
Lol 😄

Ron Ragm
Ja, elintéztem pár fontos dolgot, csináltam egy savegamet h majd tudjak játszani a sima karival, aztán aludtam egy jót (Betegségem van? Hülyéskedsz, sõt, sokkal jobban érzem magam, nem fáradok el olyan hamar 😊 )

Sipocz
Meg is tartottad a vámpírságot?

Na még egy fagyást okozó problémát sikerült megoldanom. Soxor fagyott a game, a 3dmark2001....
asszittem videjókártya, vagy mittomén....
teszteltem a sok detonator drivert, hiába a fagyás maradt.
kiderült, az új VIA 4in1 driverekkel nem túl stabil az alaplapom (ABIT KT7a). teszteltem többet is, végül vissza kellett nyulni a 1438-as verzióig. láss csodát a fagyás elmúlt, a 3dmark2001 lefut, a game is birja órákig(még nem fagyott ki).
Na mindegy. ha valakinek van ilyesmi problémája, érdemes az alaplapot is tesztingelni......

hali

Ron Ragm
már csak az a kérdés melyik klánból jött a drága mert sima natúr független vámpírfertõzést nem találtam

Ron Ragm
izé...restore fatuige 😊

Ron Ragm
elõfordulhat hogy túléli😊
Ja és mégvalami: nemrég gyõztem le egy Wild vampire-t és miközbe átkutattam kiírta hogy elkaptam valami hülyenevû betegséget. Ám nincs vörös. Megnézem: redtore fatuige 1pts😊 Szal nem csak úgy lehe elkapni a vámpírságot hogy megütnek hanem akkor is miközbe átkutatod a holttestet (ahogy a többi betegség esetében)

Sipocz
Végsõsoron a paralizációt nem értem a végén, bár lehet azért kell hogy a végén a holtak már ne mozogjanak😊))

Ron Ragm
Kicsit feldobom a topicot:
"Nuclear Bomb
Fire, shock, frost, poison demage, demage health 100pts 5sec 50ft
Absorb health 100pts 50ft
Paralyze 10sec 50ft"
és ez mind targetben
aki ezt el tudja lõni annak minden elismerésem, én megvenni is alig tudtam (aztán persze volt is reload mer rengeteg mana kellett neki 😊 )

Sipocz
Hi!
Jó sok plugint, modot használtam már, volt nehány karim, persze olvasgattam itt-ott hozzá, de szvsz : NEM LEHET A GAMÁBAN DAGOTH HÁZI TAG LENNI. Egyszerüen nem fér össze a sztorival. A Bethesda tervezõi egy rakás meglepetést beledolgoztak a mûbe, de higyjétek el hogy egy ekkora forgalmu fórumon mint a Morrowind és ennyi kiváló gamer mellett már régen rájöttünk volna hogyan lehet egy ilyen rejtett lehetõséget feltárni, felfedezni csak azt lehet ami van😊. A meseszövés és a kalandok persze ettõl még "nem lineárisak", a cselekvés szabadságfoka óriási, de minden dolognak egy iránya van és ez nem más mint Vardenfell és hát áttételesen a Tamrielen fellelhetõ összes civilizáció megmentése és persze erre az "árva számûzött" figurája a legmegfelelõbb (ha magyarok írják lett volna hamuban sült pogi is). Az meg, hogy hol is van a "sötét oldal", ki a "rosszfiú" és a "helyzet" hogyan is alakult ki megér még egy-két litániát, én magam is próbáltam rámutatni erre néhány "májerkodásban" és az "áhitat perceiben".