The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyser letöülöttem egy modot ami igazabol par regi texturat cserelt le, nekem teccet is pl szebb elenkebb zold lett a fu stb, de ahol 2 textura talalkozott, egy csik keletkezett...

ollie
köcce, és honnan le?

CS@
Az npcreplace néhány NPC arcát lecseréli megtalálható benne egy kettõ Rhedds munkáiból is.

ollie
Ja, ez gáz!
És van olyan mod, sokkal többet grafixot lecserél szebbre?

CS@
Azok sajna csak arra az NPCre vonatkoznak amikkel te játszol.
Gondolkodtam rajta ,hogy nekiülök megcsinálni azt ,hogy az eredeti arcokat cserélje le és ne újként jelenjen meg.
Csak mivel egy kicsit kevesebb arc van mint eredetileg így nehéz eldönteni ,hogy kiket cserélnék ki.

hi

Sipocz
Vmi. "when use" tuningot, sajna elég kicsi a kapacitása, "constant"-ra maxi. 2-3 pontot ad.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Crazyn
Daedric Longbow-ba milyen varázslatot ajánlott enchant-elni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ollie
Héjá!

Feltettem ezeket a Redhead cuccokat, de hiába, mert nem változtak az eredeti fejek egy picit sem. Ötlet? A file-ok a helyükön vannak és be is vannak pipálva. Akár új játékot jkezdek, akár régit töltök, semmi változás. Mi lehet a gond?

Sipocz
Hi!
1. Nem feltétlen fontos mindig a legjobb (és nyílván a legdrágább) ékszernemût enchantálni. Az ékszerek a gamában a többi bûvölhetõ tárgyhoz mérten nagy enchant kapacitással bírnak, akár egy common ring is megfelelhet bizonyos céloknak. Az enchantálásnál használt holmi (a tárgy, a lélekkõ) minõségének valahogy arányosnak kell lennie egymással, pl. elég dúrva snitt egy common ring egy aranyszent lelkével, de hasonlóan fura lehet egy exquisite amulett egy scrib lelkével😊.
2. Respawn: vannak területek és vannak személyek, lények amelyek nem bírnak respawnnal. A nevesített NPC csak külön kérésre "támadnak fel" és léteznek helyek a gamában ahol ez nem müx. Ha mindenképp ordinátort akarsz ölni akkor Vivecben a waistwork és a canalwork területek sokkal jobbak erre (mondjuk itt-ott a fõküldiben és az almsivi questekben akár jelentõsen hátráltathat majd, meg van olyan quest amit az ordinátorok adnak ki😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hmuda
ERlõbb rakd fel a képeket valamilyen tárhelyre, mert így semmire nem mész és még mi se látjuk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PTW
meg ketto
http://www.freestart.hu/attachement/downtown.jpg?MESS=-578537882[/IMG

PTW
edekelne a velemenyetek ezekrol a kepekrol miutan mar szenvedek egy ideje ezzel a varossal

PTW
.....nem vettem eszre...
bocs...

PTW
hi
plz irja le valaki hogy is kell kepet beszurni
koszi

gumininja
A tuloldalon lelottek..
morrowind prophecies nincs meg meg?

nem tudjatok miert irja ezt mindig a dc++:
Connection refused by target machine?

Hmuda
Már megoldódott, nemtom hogyan de sikerült elmentenem. Kicsit zavaró, hogy raáviszem a karira és úgy teleportál, de jobb mint a semmi. Az lenne a legjobb, ha varázslatként lehetne alkalmazni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CS@
Az nem lehet ,hogy már elkészítetted az itemet aminek a neve ugyanaz ?

gumininja
O az egyik legkepzettebb tolvaj Balmora kornyeken, a helyi tolvajceh fel is keri kesobb, hogy csapdazza tele (vedelmi okokbol) a szekhazukat, es segitsen be a vedelemben a camoratong tamadas miatt.
Crazyn
Azt nem mondhatja, hogy már nem tud többet tanítani, mert még csak 65 körül vagyok abban a skillben, és õ a master trainer.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy õ melyik céhnek a tagja

Hmuda
Nem azt mondja véletlenül, hogy ezen a téren már semmi újyt nem tud tanítani?

Vagy ha ez nem akkor viszont valszeg nem vagy tagja a céhnek aminek õ is tagja és ahhoz hogy tanítson ahhoz neked is be kel lépned és megfelelõ rangot elérned.

Köszike! Hálám sírszélig

Crazyn
Az miért van, hogy Hecerinde nem akar engem Security-re tanítani balmorában? Azt mondja, hogy nem vagyok elég jó hozzá.
Varázslatokat hogyan lehet tanulni?

Hmuda
Kösz. Ezt a scriptet nem tom alkamazni, mert hiába adok meg minden adatot erndesen, mindig a begin résszel macerál, hogy nincs benne az elsõ sorban, közben ott figyel.

Hmuda
Azt tudom hogy a fõszálon lesz vki, akinek csak a sisak hiányzik.

Crazyn
Azt esetleg nem tudod, hogy teljes daedric páncélzatot hol találok?

Crazyn
Ha pesti vagy, akkor lefénymásolom neked.

Ron Ragm
izé... SPOJLER!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Ghostgate kapujánál az egyik épületben

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mr_no_NaMe
De azt honnnan érhetném el?😊
Crazyn
Megvan. 😊
PC Guru 2002/7
8 oldal képekkel, táblázatokkal együtt

Crazyn
Valamelyik régebbi PC Guru-ban van. Pontos hónapot nem tudok sajna.

Mr_no_NaMe
Lécci mondjátok meg hogy hol találok a MORROWIND-hez MAGYAR végigjátszást!

Köszi
Crazyn
ha a TESCS-be egy pár dolgot belepakolok egy 4 file-ból álló modba, akkor azt hogyan kell elmenteni?

Hazamék megnézem...

Addig lövöldözz le egy másikat. Elég egy nagyobb dobozrakásra v. tetõre felmászni h. ne érjen el.

raziel.
Hát behoztam egy késõbbi mentést is....kinyirtam ordinatort, eladtam a cuccait de baxott visszajönni helyette egy másik.(((

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Tudom lehet lopni az Ald Ruhn-i Fighters Guild-bõl de igy jobban magaménak érezném.

Bizti árulnak valahol glass-páncélokat. Gondoltam becserélem arra.
A tuningot meg valami bele enchat-ol mókára értettem

CS@
Amúgy milyen a tuningolt üveg ?

CS@
Porcelánbolt ?
Na de komolyan ,én a legtöbb nyers üveget Dwemer romok hordóiban találtam ,de szerintem ez random.

Bug v. Pöccs szerintem... nekem volt másodszorra is. Többet nem abajgattam.

Köszi! ... és hol találok olyat aki árul üveget, esetleg tuningoltat?

raziel.
Hát ezaz mikor az elsõt kinyirtam azóta már eltelt egy két HÉT!!! visszamentem a plazaba és nics ordinator, majd vártam 5-6napot de megint semmi.
Bug????😄D

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

CS@
A papírlapnál lezártad a sorokat egy <BR> -el ?
Aszem ez azért van mert az utolsó sornál ez lemaradt.
Sasolj meg egy könyvet és annak mintájára csináld ,tehát legyen az elsõ sor a DIV ALIGN blablabla….

Teleport :
Javaslom ,hogy erre a célra ne egy clothingot hanem misc itemet csinálj.
A misc item nek megadhatod bármelyik amulett NIFjét és ikonját és nevezheted amuletnek is.
Ez azért jó mert ha használod akkor a karakter nem veszi le a magán hordott amulettet.
A haza teleportálást pedig egy script végzi :

Begin hazateleportalas_sc

short OnPCEquip

if(
set OnPCEquip to 0
Player->PositionCell, 4074, 4091, 15064, 0, "House - BedRoom"
endif

End

Ami a „” –jelek között van oda kell a cella neve elé pedig a pozíció.
A pozíciót a legegyszerûbb egy DoorMarker –al megnézni ,oda húzod a szobán belül ahova érkezni akarsz és a ball alsó sarokban nézed az adatokat.

1: Amire eladod az elõzõ cuccait, addigra bisztos
2: Mit nevezel jónak? Én a Pelagiad-i vár déli falának alsó szintjén találtam leamortizálódott nemtommilyet (a kaland elején)

CS@
Köszi !
Mert Hla Oad szép hely.
A teleport amulettel bárhonnan hazajutsz az ajtóban lévõ kulccsal vagy egy Almsivi Interventionval pedig rögtön Balmorában vagy ,tehát mindemellett ugyanolyan mintha a városban lenne.

CS@
Tel Branora –ban Felen Maryon árul Saintet.

CS@
Olyan nincs ,barterelned kell ha el akarod adni.