The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ebbõl sajna így nemtom mi lehet a gáz ,de ezek szerint valamelyik scriptel nem stimmel valami.
Ki kell derítened melyik scriptel van a probléma aztán megtalálni benne a problémát.
Nézz utána aztán jelezd mire jutottál.

Bandew
Black Sun jó!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Zodiac
Zodrac
Highstar
Highsun
Black Sun
Gorna
Goenac
Borrowind

Hírtelen ennyi

PTW
JA... meg barki otletet szivesen fogadom.. pl meg nincs neve a varosnak ugyhogy ha valaki tudna valami igazan jot szoljon

PTW
meg nagyon nagyon sok melo van vele kb ugy a varos fele van meg es interiorok egyaltalan nincsenek de ha erdekel titeket akkor szivesen rakok fel folyamatosan kepeket rola. esetleg a fajlt is amolyan "izelitonek".

hellp

Ha valakinek megvan a Tribunal akkor leirná a "Famed Artifacts of Tamriel" c. köny tartalmát (érdekelnek ezek a hires tárgyak) legkönnyebben a TESCS-ben lehet megtalálni

mar annyira belemurletem hogy egy konyvet is csinaltam😛

cs@ megcsinaltam mindent, sikerult az agy is meg a kuka is😛
Uj kerdes: mikor indul morro es toltogeti szarjait, bevagja a szaros szoveget hogy a scriptek amiket irtam execute running meg minden gagyi ez hogy szuntethetem meg?

Megzereztem a Daedric Crescent-et!!

Ki kell próbálni, aztán kiderül. Félek hogy nem lesz elég neki, de próba szemcsere... =)

leecike ird le reszletesen hogy csinaljam meg a kukat

beraktam egy ágyat de nem lehet rajta aludni game kozben, ugy veszi mintha pl egy szek lenne, nem lehet rakattintani~~

jo kis kepek ptw
cs@ ugy dontottem megse csinalok barlangot, hanem a balmorai GoM lenti termebe rendeztem at az egyik sarkot, es tok jo lett.p
Nem akarok agyat betenni, hanem egy bedrollra gondoltam, olyanra mint ami a hla oadi villadba van. Segits pls~

Hmuda
Érdemes mindig Daedra romokban flangálni és minden sirboltot meggyalázni azzal, hogy elveszed az értékeket. A megjelenõ Daedránál tuti lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hol lehet daedric páncélzat darabokat találni (már van egy cipõm, egy tower pajzsom és egy sisakom de a neve nem jut eszembe valószinûleg a leggyengébbik).

De üres egy topic.

Ez tök jó! Hol lehet letölteni 😊?

Hol lehet találni jó kis daedric ijat/ijpuskát?

Zeenoo
yap

PTW
koszonom a tancsokat.. felraktam tarra most minden kiderul.. ha nem megy , lojjetek le hehe

na alszok holnap szorakazom vele thx mindent~

Hmuda
Keresd ki a corner nevû barlang elemet és azt igazítsd hozzá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hat majd probalgatom, csak nehogy egy het mulva mindenki az en pluginemmel flesseljen.p

ja persze az egy dolog hogy kor alaku barlang de csak az alja es a teteje van egyben nem a 2 széle

Hmuda
yal: a falakat úgy tudod összeilleszteni, hogy bekapcsolod az auto-snap ikont (kis négyzetrácsos a piros szögmérõ mellett). Mind a snapet és a szög-igazítást érdemes bekapcsolni és csak finom mozdulatoknál kikapcsolni. A kamerát pedig úgy mozgatod, hogy aktivvá teszed a rendering ablakot és shift nyomvatartása közben mozgatod az egeret.

CS@
Kijelölsz egy valamit és ha a shiftet nyomva tartod akkor a valami körül forgathatod a kamerát.
Vannak benne nagyjából kör alakú barlang belsõk ,a falas kérdést nem teljesen értem ,fogod a falat és odarakod ahova akarod.

uff hat megneztem, eleg sok problemam van. Nem jottem ra hogyan lehet donteni a kamerat, hogy lassam a lada a foldon van e vagy meg a levegobe. Es hogyan tudok kor alaku banyat csinalni? Vagy legalabbis hogyan ernek ossze a falak?

na zet mind kiprobalom elore is nagyon koszonom a segitsegedet😛

CS@
Ja igen és ha kész vagy akkor valamilyen néven elmented.

CS@
Indít TES majd data files és itt be X-el morro –t.
Fenti menübõl kiválasztod a World/InteriorCell-t itt New és megadod a nevét (ez lesz a barlang neve a gaméban).
Lent a CellView nevû ablakban megkeresed azt a nevet amit az elõbb megadtál majd dupla klikk.

Most válaszd a fejlécen a View/PreviewWindow –ot ezzel átkapcsoltad a RederWindow –ot ,ilyenkor ha az ObjectWindow –ban kiválasztasz bármit annak a képét láthatod(visszakapcs ugyanígy vagy duplaklikk a PreviewWindow ablak ball felsõ sarkában a kis színes monitorra).
Általában a semmilyen funkcióval nem rendelkezõ dolgok(ház ,barlangST😎 az /Static –ban vannak.
Általában : A külsõ dolgok „EX_” el kezdõdnek a belsõ dolgok „IN_” el.
Tehát elkezded keresgetni a barlangod belsejét ,ha valamelyik megtetszik akkor visszakapcsolod a PreviewWindowot RederWindowra és egyszerûen belehúzod.
Tárgyak mozgatás : lenyomva tartod a ball klikket a tárgyon és mozgatod ,a jobb klikk lenyomásával forgathatod ,a Z+ball klikkel függõlegesen mozgathatod. Ha még pontosabb pozicionálás kell akkor nyomsz az objecten egy duplaklikket és ballra lent a poziciója.

Tehát megvan a barlangod ,elkezdheted berendezni a berendezési tárgyakat célszerû neked kikeresni ,ugyanúgy mint ahogy a barlangot kerested.
Olyan bútorok amibe nem lehet pakolni(polcok ,székek ,asztalokST😎 általában a Staticban Furn elõtagtól kezdõdnek.
Olyan amibe pakolhatsz is az már Container
Fontos : Nem teheted meg azt ,hogy beraksz egy olyan containert amiben van valami azt kidobálod belõle és elmented ,mert így a játékban az összes ilyen container üres lesz! Ha egy containner felszereltséget meg akarod változtatni akkor csinálnod kell egy újat !
Ezt úgy a legegyszerûbb ,hogy a behúzod a kiválasztott container –t a barlangodba nyomsz rajta egy duplaklikket és kidobálod(del) ami nem kell majd belehuzigálod ami kell ezután megváltoztatod a tárgy ID –jét valami olyanra ami neked jó(könnyen megtaláldST😎 majd nyomsz egy Save –t és a kérdésre ,hogy csináljon e új tárgyat Yes el felelsz. Üres szekrény szint minden típusból van ,ha ilyet akarsz berakni ott ezeket nem kell megcsinálni !

Akkor most van egy berendezett barlangod ki kell találnod ,hogy helyileg hol legyen a játékban.
Ha megvan akkor a CellView –ben kikeresed azt a területet majd duplaklikk.
Ott megcsinálod a bejáratot(static) és raksz hozzá egy Door –t.
Nyomsz a Door –on egy duplaklikket raksz egy pipát a teleport elé és az alatta lévõ legördülõ menübõl kiválasztod a barlangodat ezután klikk a SelectMarker –ra majd save.
A Barlangodban vagy egy rózsaszín nyilacskával (ez mutatja ,hogy ide fog érkezni a karakter) ezt elhelyezed valahova a bejárat környékére.
Csinálsz egy ajtót a barlangba belûre is és megcsinálod ugyanígy a kijáratot is(itt a legördülõ menüben azt adod meg ahova a bejáratot raktad).

Trashcan : A trashcan egy container aminek van egy scriptje.
Ezt a scriptet nem én írtam (mint ahogy az benne is van a legfelsõ sorában) !
Tehát ezt vizsgálgasd meg és próbálj a mintájára csinálni egy sajátot úgy ,hogy csak a begin utáni szöveget írod át.
Ez a szöveg lesz a script neve is ,tehát amikor majd nyomsz egy duplaklikket az általad csinált containeren a scriptnél ezt kell kikeresned.

Azért lett ilyen szájbarágós mert nem tudom ,hogy menyire értesz a TesCS –hez.
Remélem ezzel így elboldogulsz ,ha valami mégse megy akkor meg szólj és ha tudok segítek.

Cs@ segitened kellene a dolog annyi hogy szeretnek egy egyszobas barlangot csinalni magamnak egy bejarati ajtoval, 1-2 lada, polcos szekreny meg egy kuka. Hogy kezdjem el?

Hmuda
Aha köszi, akkor nem sokat veszítettem azzal, hogy nem csináltam meg.

Hmuda
Nem. Csainál egy tök új erõdöt egy tök új szigeten csontikkal, és Seyda Neen-ben Selus Gravius adja a küldit, hogy nyírj ki minden csontit és a vezetõjüket. Kapsz három kisérõt (egy nord barbár, egy wood elf harcos csajt és egy high elf varit) és velük kell tisztogatni. Vami hiperszuper shield lehet a nyeremény. Nemtom mivel 2. szinten próbálkoztam, de a fõmufti soha nem fogyott ki a magickából és ultraerõsek a varázslatai (egyetlen villámmal leszedte a nordot).

raziel.
és az a plugin mit csinál, csontikat rak az erdõbe vagy mi?😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
és az a plugin mit csinál, csontikat rak az erdõbe vagy mi?😊

Hmuda
Nekem minden hivatolos mod fent van.

A www.morrowind.com címen meg is találhatod mindet.

Kedvencem a Siege of Firemoth.

raziel.
Van amugy egy hivatalos mod amiben területre ható varázsnyilakat árulnak: valami: Arreat Effect Arrow mod😊
meg van olyan is amiben nõi páncélokat árulnak, tehát van cicitartójai is😊 gondolom tudtátok eddig is én mostanában fedeztem fel😊

Zeenoo
HI!
Vagy ha nem boldogulsz akkor küld el emilben nekem majd én kirakom ide !

Ron Ragm
tedd fel vhova ahonnan normálisan tudsz linkelni... pl freeweb, ultraweb, tar, stb.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Mondom töltsd fel egy tárhelyre és kész. Erre a legjobba tar.hu, mert ott külön van képtár.

PTW
utoljara megprobalom,... ha most sem muxxxik feladom...

CS@
Koszi 😊

Hmuda
Kezd behalni a topic? Ne már, pedig olyan jól beindultunk az utóbbi pár napban.

Sipocz
A Morrowindban az íjba nem lehet a célpontra ható mágiát rakni, ez nem Daggerfall! Csak a nyilvesszõbe rakot enchant sebzi a célpontot! Amire én gondoltam az pl. fortify agi. vagy marksman self. Ezekbõl maxi. 2 pont fér be constantra, de ha when use-ra rakod akkor több pont is berakható 30-60 sec-re.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Crazyn
Én is Cast on use-ra gondoltam én is, ami a target-ra hat, de nemtom, mit?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ollie
eh, ezrohadtyó

Nagy Szellem mondja: "Arany Apacsoké!"
Google Nagy Szellem mondja: "Npc Replace 3.5 a Tiéd!"

ollie
köcce!

CS@