The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Szerintem a legjobb nyíl a bound.

raziel.
megint kérdezek😊)
1. mikor termelõdnek újra az ordinatorok
2. hol lehet kis szinten jó nyilat találni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Vesszõben a bénítás naon ari 😊

Crazyn
Daedric Longbow-ba milyen varázslatot ajánlott enchant-elni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Summon Golden Saint varázslatot hol lehet megtanulni, vagy hol lehet tekercs formában megveni?

Crazyn
Egy végigjátszás megírása meghaladná az emlékezõképességeme által szabott határokat, de ha valaki kérdez valamit, akkor megpróbálok rá választ adni.

Bocsánat az ormótlan poénért (havonta max. 10 órát töltök a TV elõtt), de amikor elõször megláttam azt a reklámot olyan mértékû kultúrális sokkot kaptam h. még mindig a hatása alatt vagyok.

Találtam egy Ében vértet (ér vagy 35000-et), de mivel könnyûvértes vagyok eladnám... (Sokat kell még tanulnom! Mami!)
Csak az a gondom h. nem találok olyan boltost akinek lenne ennyi pénze
Van olyan boltos akinél van ennyi lé? Hol?
Köszike!

Amulettet az Akimista mellett találsz a Fine Clothier boltban a város Észak-nyugati részén.

raziel.
Nya. lenne egy-két gondom:😊
1. Balmorába hol lehet pl. jó amut venni amibe lehet cuccost rakni (enchantolni) vagy mit mert vannak már lelkeim meg pénzem is de cuccom nincs mert opent akarok bele rakni

2. megtanultam balmora templomba marc, recallt de amikor sütögetem hááát nagyon ritkán csinálja meg (gondolom kicsi rá az esélyem hogy elsüssem) meg a manneszom is kevés, 3után el is fogy, mit évõ legyek???😄

3. pontosan mit is csinál az Adventurers Npcs mod?

elöre köcce😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Zeenoo
Crazyn esetleg ha tudsz akkor prezentálj kérlek egy végigjátszás szerüséget a gyengébb értelmi képességüek számára.
Mint például szerény személyem.
Rendkivül gyengén értem az angol nyelvet

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Kedves CS@ barátom, ezt nevezem én munkának. Ez a házikó tényleg EXCELLENT minöséget képvisel. De azt mond meg nekem miért épp az isten háta mögötti Hla Oad ?
Egyébként pedig :

Crazyn
Most vittem végig a bloodmoon fõszálat, és végra van idõm nekem is kipróbálni azt a bizonyos "házikót".
Tud valaki valami jó tippet arra, hogy hol találok sok-sok nyers üveget?

CS@
Köszi

http://morrobook.freeweb.hu/ 😊)

Nahát, kiprobáltam CS@ barátunk házikóit.
Elképesztõ.. Már nagyon rég láttam ennyire kreativ munkát.
Annyi k***a jó ötlet van fantasztikusan megoldva (script hegyek) hogy beszarás.
A Morzsin nagyon jót mulattam 😊))))))
Az akváriumot el se hittem....

A puppet magáért beszél. nagyon régóta keresek megoldást a lopott páncél szobadíszként való felhasználására. Kiválló...
El is loptam egybõl, aztán rá kellet jönnöm hogy a másolt npc nem huzza magával a scripteket, jött a laikus macera. de sikerült, úgyhogy örvendeztem vala.......

Az összetekerhetõ alvó matrac is nagyon klaffa..

Aki még nem tesztelte, annak melegen ajánlom! a cím most nem jut eszembe........

gumininja
Van egy projekt, amiben a karakter testet is feljavitjak. Sajnos csak kepeket lehet latni belole, nincs publikus resze egyelore. De a kepek alapjan, haaaat, van olyan szep mint ezek a face skinek. Felek hogy ha letoltheto lesz, inditani kell megint par karaktert.. ;]
Hmuda
Igazából én abban reménykedek, hogy majd a Bethesda kiad egy kiegészítõt, amiben feljavítják a meglévõ összes arcot ilyen szintûekre, mert mint látható, a motor lazán bírná (és ráadásul még a poli szám is vlamelyest csökkent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gumininja
Nem a plugin a rossz termeszetesen - csak ajanlani tudom mindenkinek - hanem utkozhet par mostani skinnel, azert nem akarok probalkozni.
gumininja
Van egy darkelf skin, nemtom melyik, az az egesz gammaban lecsereli az arcokat. (A legtobb arc ki van festve, mindenfele misztikus szimbolum, de termeszetesen a bgriff fele "alap" facekre epitve - ebbol hatha valaki megtudja mondani a nevet. Nalam most nincs fenn, es nem akarok probalkozni, mert volt mar hogy elszallt emiatt par plugin beallitasa load utan, es nincs kedvem tokolni;])
CS@
Tudtommal azon az oldalon amit írtam mindegyik csak a játékos karid arcára vonatkozik.
Létezik egy npcreplace ez már azt csinálja amire te gondoltál ,de közel sincs benne az összes arc ami az oldalon megtalálható.
Amúgy nem lenne egy nagy vasszer megoldani az NPCk arcainak lecserélését.

Hmuda
Viszont az már tény, hogy nem tetszik a wood elf nõk közül a középsõ. Túl gyerekes az arca. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ezek közül a modok közül melyik cseréli le teljesen egyes fajokat és síma esp-ként kell õket telepíteni?

Hmuda
Köcc.

gumininja
"Teccik" amikor valaki azt mondja nem szep a morrowind. Erdekes dolog, dehat emberek vagyunk, es mint olyan faj, kulonbozo ertekitelettel. Szerintem ez a jatek ugy szep ahogy van, de ha neked nem teccik, hat nembaj. A pluginokkal, amivel tele a net, meg szebbe tudod tenni, foleg a skin pluginokkal. Abban egyetertek, hogy a beepitett/alap face skinek eleg csunyak, DE! csak en is azutan mondom ezt, hogy feltettem par nagyonszep skinpackot. Am amikor legelsonek jaccottam vele, akkor meg ez sem tunt fel, akkor meg az alap skinek is teccettek. Csakhat azota valtozott a velemeny.. Ha emiatt nem jaccol a gammaval, nemgond, habar sajnos sosem fogod megtudni milyen elmenyt hagysz ki ezzel a hozzaallassal.
CS@
Activator

Hmuda
A z ágyak milyen tipusú obhjektumok, mert a staticnál nem lehet scripteket megadni.

Hmuda
Ja és Cs@ a CS-röl még annyit, hogy én egszerûen fogtam amgam és átmásoltam a CD-röl a nif meg minden egyéb file-t és így mostmár nem kell válogani. 😄

Hmuda
Nekem mindkettõ tetszik, de a morrowind jobban az ötletesebb történet és milliószor nagyobb világ miatt. Még ha a gothic szintû interaktivitás hiányzik is, de ekkor világban ez szvsz abszlút megbocsátható.

Hmuda
CS@: okés én már alapból úgy kezdtem el mentegetni az objecteket, hogy helyszín szerint. Mondjuk még csak a hálószobát kezdtem el és még azzal is van nemkis munka, de eddig elég pofás szvsz.

Bandew
Nekem is jobban tetszik a Gothic, de a Morrowind is rohadt jó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Ezek nagyon királyosak! ;D

CS@
Bocsy a számozás miatt azt véletlenül elírtam ,de remélem azért érthetõ.

CS@
Itt nézz körül.

CS@
BloodWolf :
Amúgy a kövek ezt mind elmondják és a naplóba is bekerül.
Szerintem pedig jobb érzés magadtól megtalálni mint ha én írom le.
De ,ha gondolod:

#14542 : Megszólítani. Thirsktõl délkeletnek a hegyszorosban. RavenRock –tól keletre.

#14542 : Ez csak a 8as barbáron múlik. A vége felé egyre több. Oké változz. Franc tudja.
Earth : El kell menni a Cave of the Hidden Music(nem túl messze a lezuhant hajótól) és muzsikálni.

Zeenoo
Hi!

Ezeket a skineket honnan szeditek?
Én is használok egy pár packot (redheads + npcreplace) de nincs köztük ilyen cép néni

ollie
Akkor hívd magad inkább Werewolf-nak

CS@
Hmuda :
Mivel ezzel kezdetben szívtam ,leírom hátha nem így csinálod :
Kivétel nélkül minden általad csinált új dolognak(tárgy,NPC,scriptST😎 jó ha adsz valami elõtagot az ID –jébe mondjuk a mod nevétõl függõen.
PL. : ha a MOD neve „ez az én házam” és csinálsz bele egy eredetileg nem létezõ „kis kosarat” akkor : „eaéh_kiskosar”.
Így nem fordulhat elõ az ,hogy két általad csinált MODban ugyanazon ID van.
Én PL. : kezdetben a WC papírnál(meg még jó néhány dologgal) jártam így mert ugye a toronyban és a víkend házban is volt így ha mindkettõt bejelöltem akkor máris keletkezett egy duplicate item.

Sipocz
Hi!
Úgylátom a "fikázás" lélektanát még picit gyakorolni kell!
Tehát nem így: "Hát gyenge kis gama ez a Morrowind/Gothic/Diablo/XXXX/Bármi/Akármi meg ráadásul még randa is!"
inkább így: "Most hogy nézem ezt a gamát szép, nagyon szép, sõt érdekes is, csak valahogy amivel én gamálok a Morrowind/Gothic/Diablo/XXXX/Bármi/Akármi az ennél annyival szebb és érdekesebb, hogy erre rá sem fogok moccanni!"
Tehát Testvéreim a gamálásban! Stilus, stilus, stilus!! 😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

CS@
Mi másért rángatnád le egy nõrõl a ruhát.
Még ,hogy felmászni …átugrani esetleg átrepülni.

CS@
Az esetleges félreértés miatt NinaVolkova nem õ hanem Õ

CS@
Ja meg a hölgynek szólni a háttérben ,hogy húzzon már el onnan mert fényképezés van.

ollie
Szép, szép, de be kellett volna kapcsoni a vörösszem csökkentést shot elõtt.

CS@
Fullt én sem szoktam felrakni. Úgy szoktam megtrükközni ,hogy PL : Dummynál megnézem hol van és mi is a NIFje(F/Furn_Practice_Dummy.nif).
Aztán fogok valamilyen NIF-t (teljesen mindegy mit) bármilyen MODból átnevezem „Furn_Practice_Dummy” –ra és berakom a „Meshes/F” –be.
Ezt megmutatom neki majd a TesCS bezárása után ,de a játék indítása elõtt törlöm az összes általam kreált ilyet.
Persze sokkal egyszerûbb felrakni a full tescst.

Ágy lehet bármi ha activator és a scriptje a „Bed_Standard”.
Ha hordozható ágyat akarsz nézd meg a SleepingBag –ot(a Misc Item része szinte teljesen ugyanaz mint a puppetnél)

CS@
Végre valaki aki itt szidja a Morro-t ezt hiányoltam már idétlen idõk óta.
Nekem a legjobban az tetszett ,hogy : „egyszerûen nem tudsz csak elõre vagy hátra menni és a megmászhatatlan hegyek”.
Ha a naplóban (Trib után) nem igazodsz ki akkor tényleg jobb ,hogy nem játszol vele.
A gépeddel bizonyára valami gond van mert nálam gyengébb jószágon is jól fut (sokkal jobban mint a Gothic).
Nyugodtan játszok vele amíg te mész Gothicozni mert abban már semmit sem tudok csinálni 1xi végigjátszás után.
A Csúnya nõkkel kapcsban nem tudom mit mondana NinaVolkova.

ollie
Jó, menj Gothicozni.

Hmuda
Az normális? hogy nekem külön kell a nif fileokat átmásolni?

Hmuda
Ahham kösz, mostmár valszeg menni fog, hameg nem akkor ajd szólok. Eddig valszeg az volt a gondom, hogy nem volt felrakva a full cons set, szóval a modell fileok nincsenek fent. Amúgy hogyan lehet ágyat csinálni?

Na most megyek hajcsizni, mert holnap suli. 😛

CS@
Puppet :
1.Készítesz egy Misc Item –et ,ha a bábút felveszed akkor ez fog megjelenni az INVbe.
2.Csinálsz egy új race –t .
3.Kitalálod ,hogy melyik race -ra hasonlítson a leendõ puppeted és megcsinálod a hozzá szükséges BodyPartokat.
4.Csinálsz egy New NPC-t aki az általad készített race lesz. A light/medium/heavy armour tulajdonságaiból minden legyen maxon mert különben nem biztos ,hogy hajlandó felvenni amit ráraksz. Valamint húzd az összes Attributest 100ra ,hogy ne legyen problémája a súllyal.
5.A Misc Itemnek és a NPCnek is van egy script –je ha ezeket megnézed látod ,hogy mûködik.
Puppetbõl jó sok fellelhetõ a neten szinte a végtelenségig tuningolható amit csináltam szerintem az a lehetõ legegyszerûbb.
PL.:van olyanom(letöltöttem) akinek szólhatsz ,hogy mutassa a fegyvert ,megoldható ,hogy INVbe véve a tárgyak ne vesszenek el STB.

PracticeDummy : Saját race –t csináltál neki ? mert annak úgy mûködnie kellene.

Igazi Poshul

CS@
A kapitány majd elõkerül ha elõ kell kerülnie. Falcoval egyet értettem.