The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
na én a többekre vagyok kiváncsi

Hmuda
Szerintem is. Igazad van...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fdddddddddddddddddddaaaaaaaagragaezsaaaaaaaaaaa

Hmuda
Márcsak azért mert olyan jó lenne leleplezni az átkozott bábúkat terjesztõ bandát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ha már itt tartunk, nem tudod véletlenül, hogy miután kiderítettem, hogy mi baja volt a Redoran ház Sadrith családjának vezetõjének a fiának (fú de hosszú, de úgyis gondolom tod mi a pálya 😄), mindig elakadok az Ash Statue küldiben. Elõször is ugyebár kinyírom azt, aki a Rat in the Potban van, attól el a cetlit, aztán a csajt (megpróbáltam, még 100%-os rokonszenvnél is megtámad). Aztán ennyi a küldi? Elég gáz.

Brushy A-Team: Bocsi, csak eddig ez nekem mindig bejött és mint Ebola üzijében is látszik, van olyan NPC akitöl meg lehet kérdezni.

Igen, a pletyka nagy úr, általában mindenki csak ugyanazt tudja mondani. De van egy pár emberke, aki vagy részese a dolognak, vagy csak jobban informált, tõlük lehet plussz infokat, esetleg térképen helymeghatározást, stb szerezni. Nem nagy segitség, de ha valaki nem walk alapján játszik, annak segithet.

Hmuda
Nekem még ilyen kari nem volt. Mindegyik ugyanazt szajkózta. De ha bele gondolok, nem is kell ennél több. 😄

Nomeg sokkal élvezetesebb ha tudod is mit-miért csinálsz a párbeszédekbõl, nem csak "elõre két lépés, bumm, bumm, jobbrafodul, felmegy padlás..stb". Mindig van egy npc, aki mindent tud az adott szituról, és alig lehet lelõni a szómenését, csak meg kell találni =)

Hmuda
Hát igen ebben a játékban alap dolog hogy ha olyan helyszínt adnak meg amit nem ismerünk, akkorkérdezgetni kell és akkor általában pontos és kimerítõ választ kapunk, hogy merre keressük.

Brodir Grove
Get back on the boat, and head east-northeast of Raven Rock. You'll see three
very large stones when you're there; head a short ways to the northeast and
you'll run into Carnius and a guard holding a torch.

emailt ne kuldjetek mert azt sose nezek, ha kell ide irjatok.p

ennyire meg nem melyedtem bele, hogy oldalt csinaljak egy 12 kbos pluginnek.. Ha vki annyit mond hogy megnezi annak viszont nagyon szivesen elkuldom, ugyis kellenenek epito jellegu kritikak😛
Oszi szunet vegen szeretnem rendelkezesre bocsajtani a varosomat, ha addig elkeszul😛

Lord's Mail megszerezve! Ha tud más is ilyen fajin tárgyakat nyugottan megirhatja.

Az amut nem vettem észre, sorry. Igy már mindjárt egyszerûbb, és a recall is megmarad. Tekintsd tárgytalannak a kérést. =)

Az is megfelel. 😊

Az jó ugy is én vagyok az Arch-Mage 😊

Hmuda
Ott még csak 2:20 van nem?

Hmuda
Üdv. :-)

Ch_Slater
udv. 400 uj uzenet miota nem jartam itt...
udvozlet minden ismerosnek londonbol😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CS@
Pedig ha akkoriban amikor csináltam meg tudtam volna oldani akkor az amu és a kulcs is 15 magickát fogyasztott volna.
Ezek szerint jó ,hogy nem tudtam.

Az az amulett már többször mentette meg szerencsétlen kis halandóm életét amikor elfogyott a manna és a teleporttekercs...
Hála Néked!

Nincs rossz helyen! Teljesen jó helyen van, csak Õk nem találták meg szerintem az amulettet és a kulcsot...

CS@
Ööö izé … ez nekem ? mert akkor nem értem.

CS@
Gõzöm sincs.

CS@
Hát mivel ez nem az én munkám oda nem rakom ,de tudok néhány helyett ahova érdemes felrakosgatni.
Esetleg nem gondoltál rá ,hogy egy saját oldalt csinálj erre a célra ?
Ha majd leszedhetõ azért azt jelezd !

CS@
A háló asztalán található amulettel bárhonnan hazajuthatsz (és még a recallt sem kell használnod).
Az ajtóban található kulccsal (vagy egy AlmIntervel) pedig rögtön Balmorában vagy.
Szóval tessék nekem megmondani miért van rossz helyen.

Ja, a Vivec-in kivul gondoltam...

Valaki emlegetett egy könyvtárat... az melyik városba van?

#14634 többek között

ollie
Kérdés: (bár erre könnyû rájönni)
Van olyan plugin, ami sok textúrát lecserél? Mint mondjuk az az arcos plugin, csak pl az NPC-k, szörnyek testét szebbre?

Hmuda
Gondoltam kirpóbálom és sajnos nem mûxik a %PCName kód a ajtó teleportoknál. 😞((

Hmuda
Á faxom, elõlröl kezdem az egészet. Annyi minden volt a fejemben és olyan kevest tudtam megcsinálni belõle. Na majd ezt megcsinálom alapra aztán majd a készet bõvítem.

cs@ szerinted mit kellene beirni a puppetscriptbe hogy laccodjon kezebe a fegyver? csomo dolgot kiprobaltam a masikbol de sehogy se jon ossze😞
LOADING ERROR!: a balmorai GoM also nagy termenek az egyik resze van lakosztalynak megcsinalva.p
Es nekem meg tetszik is.p

Bandew
Ja ez szerintem is jó ötlet lenne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ez engem is érdekel. Mi van benne?

hat ez telleg eleg bonyi plugin.p

na kesz az elso pluginem ami termeszetesen balmoraban van elhelyezve😛
kosz minden segitseget
Cs@ feltoltod a morrobookra?

CS@: most hogy van kis idõm megint, végre kipróbáltam én is a hlaoadi házat, és csak gratulálni tudok. A toronyból át is cuccoltam azonnal =) Viszont nemtom mennyire megoldható, de lenne egy kérésem. Nem lehetne ezt a házat valahova Balmora-ba berakni? Mondjuk mint a tornyot, a közelbe. Nemtom mennyire nagy munka, de az az egyetlen ami néha necces, hogy messze van. Tudom hogy a recallal odatudok jutni bármikor, de vannak helyzetek, amikor másra kell használni a recallt, és ilyenkor megintcsak séta haza. Sz'al érted, nem lehetne berakni a város mellé? Persze csak ha van hozzá kedved, ez csak egy személyes vélemény és kérés =)

Ha ottmarad ahol van, akkor is használni fogom persze, nagyon bejött...

CS@
Egy manöken amit meg lehet szólítani mint egy NPC-t.
Mondhatod neki ,hogy mutassa a fegyvert és akkor a kezébe veszi.

Bandew
Ez most pontosan micsoda?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Én mondtam ,hogy ez a lehetõ legegyszerûbb puppet lesz.
Itt az egyik legbonyolultabb amit ismerek.

na mar enis rajottem most mar muxik, de szerintem eleg gagyi hogy a kezet felemeli, nem tucc olyan puppetscriptet ami fegyvert is mutat? vmi komoly kellene😛

Daedric, Daedric, Daedric, még Daedric!!!
Jó de azért sirokból és romokból van egy pár Morrowindben.
Ja, és nekem tetszik hogy gonosz.

Bandew
Deadric buzi vagy???
Amugy már írták a #14669 -nél.

Szerintem tök rondák a deadric cuccok. Olyan gonosz kinézetûek. De ha te az vagy. 😄

Tud valaki egy helyet ahol találhatok Daedric mellvértet?

CS@
Ezek szerint a te puppeted még él !
A Hpja legyen 0 és akkor szerintem jó lesz.
A hav_dummynak nincs köze hozzá õ a gyakorló bábu.

Szievesen elvallalnak belole par belteri munkat ha gondolod.p Foleg a kocsmat meg ilyesmiket

ptw ez telleg te csinalod? Ha igen akkor gl/gz

Cs@ megoldottam egy csomo problemat, lassan belejovok😛
Mar csak az az egy kis problemam van, hogy amikor ramegyek a puppetre, akkor ugyebar bejon hogy move vagy arrange. eddig tok jo, a move muxik ugy ahogy kell de amikor az arrange armorra megyek akkor nem az invertoryja jon be. hanem egy beszedpanel. Raadasul a barmoid nem egy helyben all, hanem razza a fejet meg setalgat. Ezt kellene kikuszobolni.p
Egyebkent a te pluginedben van egy _hav_dummy npc annak van köze a puppethez?

Bandew
Az a sikátoros kép!!!!!!! PROFI!!!!
Pont az ilyeneket hiányolom az eredeti Morrowindbõl.