The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loading error neked dirket van laoding error a kepen?😛

Inkább magyar, úgy gyorsabban van kész 😊

szerintebb is jobb ha magyar mert akkor sokkal szovevenyesebb sztorikat tudnek kitalalni mint mondjuk angolul 2 percenkent a szotarba kacsintva.p

erre a mailcimre kuldheted ha nem tobb 5 meganal.p

Bandew
Egyértelmû, hogy magyar. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hat johet az is, de milyen jo lenne olyan emberek hazaba jarni mondjuk akit ugy hivnak mint a nagyanyadat.p

Ron Ragm
Daedric tool chestben van egy frankó kis névgenerátor, ha kell elküldöm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ja es meg vmi, a kuldi szovegek magyarok legyenek vagy angol? Igazabol csak nektem gyartom, meg tobbet is tudok magyarul.p

szivesen*

ja es kene segitseg, 1-2 npc nevet illetoen, ha jo otleteitek vannak azokat sziveaen felhasznalnam.p

na megsugom enis varost csinalok ugyhogy lesz konkurencia ptw~~
egy kis leiras ez enyemrol bandew kerdesei alapjan (tudom hogy nem hozzam irta😛)
50+ kuldetes
100+ npc (drogdilerektöl kezdve kurvakig)
kb mint balmora 3x
attol fugg mennyi idom van ra
kerdesek johetnek, kepeket nem fogok felrakni csak demokat😛

ptw, havas taj SUX zöld zöld zöld zöld rox

Bandew
Ebben a városban lehet majd küldetéseket vállalni?
Lesznek benne külön céhek?
Hány ember lesz?
Kölezítõleg mekkora lesz?
Mikor lesz kész?
Zavar a sok kérdés?
Baj ha sok sikert kívánok a munkádhoz? 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hol találhatom meg azt a MODot, ami egy Balmora közeli tomb-ot épít be a játékoba? Régen ott laktam, és most visszaköltöznék.
Az elõzõhöz: Válasz 'DonnieMunka' üzenetére(#14781)

Do it, baby.............

Soxor azon filozok, mikor fog feledésbe merülni a game, mikor kezdik majd hanyagolni az emberek?
Van-e értelme mod-okat, projecteket gyártani......

Hajrá, nagyon klaffa......

Köszi, délután kijavitom. Tervben van az "összes" feladat ismertetése, csak idõ kérdése, amibõl meg nem sok van igy hétköznap... =)

ollie

ollie

PTW
eggyenlore nem project.. csak akarok egy VAROST felhuzni.. mert hianyolom morrowindbol... a mocskos sikatorokat, a kikotoket, magyaran a varos hangulatat

Hmuda
Ja ok. Azura már amúgyis kilõve. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azok a szobrok pl.: Molang Bal, Azura, Shegorath...

Hmuda
Tribunal?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Heh? Daedra hercegek? Kikre gondolsz?

Konoko: találtam egy "óriási" hibát Natasha "Faith" Romanovnál az nem steel hanem steed és pár karakterkép is elkéne

Ja, de azért a daedra hercegek küldetései is kellenének

Hmuda
Szerintem gáz ez a skin. Jobban birom a kis szolid dolgokat. Mindt az ereseti skinek díszítéseit.

http://ninjapix2.uw.hu/morro1/ss02.jpg

Õ Ranis, a Balmorai Mágus Céh egyik vezetõje. Van fenn egy rakás skin mod, és sajnos nemtudom melyik az, ami a teljes npcket lecseréli. Kizárásos alapon lehetne probálgatni, de nem akarom hogy emiatt valami is összeomoljon. Ez a mod is lecseréli az összes npc skinjét egy adott fajból. És ezekbõl van több is, nem sok, de több mint egy =) Googleval keress morro skineket, a kapott oldalakon általában jelzik a készitõk, hogy karakter vagy egész fajra vonatkozik e.

Nem tán a második plugin egy város lesz? 😊

Kutya jók a képek. Ez melyik project ???

Ollie már megint változtatott 😊))
Nem bírom kiismerni a srác személyiségét😊))

Akárhol. K***a nagy a víz Morrowind körül.
Egyébként lehet az égben is, vízalatt, bárhol.
A lehetõségek szinte korlátlanok......

Na az a Dwemer Puzzle. Egy kis kocka alakú baszás.
Valamelyik polcszekrényen kell keresgélni.....
Jól jön egy fákja vagy night-eye......

Egyébként a (mindig elfelejtem a nevét) Balmorához közeli erõdtõl északra lévõ Dwemer épületben kell keresgélni.....

Bandew
Úgy tudom azért küldtek oda, hogy szerezz meg valami dwemer kockát.

cs@ tescsében hol lehet uj tajakat, szigeteket letrehozni?

Én csak a Dwemer Puzzle -rõl tudok, mást asszem nem kértek......

Bandew
Elvileg ebben a küldiben meg kell taláni valamilyen tárgyat. De én nem találtam sehol. Hol van?

Köszike. Meg lockpickeltem. Asszittem ezen kívûl van valami különlegesség.....

Ugyanabban a romban az egyik alsó szintre vezetõ ajtót lehet vele nyitni, ha még nem lockpickelted meg 😊 van ott 1-2 törp szellem meg robot meg sok drágakõ, meg egy jó nagy barlang... egész jó

War. War never changes.

Hali emberek.

Megtudnámondanivalaki hogy a dwemer puzzle-ból ?Hasabi Antabolis? (1. blade küldi) által kivarázsolt és elkészített, nekem ideadott bazi nagy vas kulcsal melyik ajtót lehet kinyitni???......

Ebbõl minden világos csak a grottó és a köcce nem.

Sipocz
Ja! majd figyelek! Ennyi és kész!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hmuda
Ha figyelsz akkor már mondtam, hogy ezen már ezer éve tul vagyok, scak annyit kérdeztem, hogy ennyiböl állna-e a küldi, vagypedig teljesen le lehet-e leplezni a hálózatot. Merthogy a pap azt mondta, hogy mivel a csaj meghalt, a nyomozás elakadt.

Sipocz
A jelek szerint volt olyan modod ami az állatvilág eme prominensének adhatott új texturát vagy mozgásrendszert. Vszinü magára irt egy mutatót anélkül hogy az eredeti cimet elrakta volna. Nem emlékszel milyen mod volt ez? A jelzés szerint épp az a baj hogy mostmár nem képes animálni a blighted scrib vmilyen mozgását(vszeg a kimulását) mert az eredeti vektor átirás után már egy jelenleg nem létezõ progira vagy eljárásra mutat. Sajnos én is csak eddig vagyok májer, a többi néma csend😞((.

Segítség!!!
Agyvérzés körüli állapot kerülget... MODoltam oda s visza néhányat, majd egyszer csak egy "No pointer in 'CLONE scrib blighted 00000007' for this anim group Death(27)" hiba üzi érkezett, amit azóta sem sikerült kijavítanom. Már lekaptam minden MODot, de a hiba nem múlik. Elég idegörlõ dolog minden kültér betöltésnél kétszer végig nézni...

Segítsetek plz.
Sipocz
Ebonharttól K.-i irányban keress meg egy grottót, itt a gama legjobb heavy köcéje.

Sipocz
Hi!
A Sarethy fiu esete az ash bábuval:
Venim teljes joggal tartja fogva a srácot, hiszen gyilkolt. Talán az róható fel csak mentségére, hogy káros elmemágia befolyása alatt tette. A faszi a kocsmából adta neki ajándékba a bábut aminek káros kisugárzása örjöngésbe vitte a srácot és az megölte a haverját. A kocsmabéli ipse a 6. ház egyik ügynökének megbizásából terjeszti a cuccost a Redoran házi magiszterek körében. A Llethri manort már elárasztották az ash dögök, a tanácsnokot meg is gyakták (jelenleg a neje a tanácsnok a ház képviseletében). Ha kihoztad a srácot Venimtõl akkor beszélni kell vele. Ez a beszélgetés visz el a kocsmába a dealerhez. A dealernél van egy levél ami a falubéli fõelosztóra utal. Ha "rendezted" a bábuk számláit a kereskedõkkel gyakásilag is akkor a bábut magát vidd el a templomba a Redoran questadó paphoz, az megsemmisiti és eszméletlen kedves lesz hozzád innen kezdve, meg ad küldit is.

PTW
hi. megint hoztam par kepet ha nem baj

es meg egy sikatoros bandewnak 😊