The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl nehezeb pénzhez, cucchoz jutni.. nehezebb meggyõzni embereket..sokmindent ki lehet találni😊
mindenesetre mwben ez elég szimpla volt..szerintem csak azért tették bele a tribunallal hogy ha valaki gyenge karit indit (tribunallal bekapcsolva) meg tudja ölni a fejvadászokat..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de még mindig nem tudtam meg mire jó a difficulty :-)
a szörnyek hpja nõ tõle (sztem:-) ???
nem próbáltam még ki :-)
Surranohalal: jol tudod, es elore is koszonet erte.
húbazz, nem is tudtam, hogy gumininja magára tetováltatja a játékleírásokat...
(ha jól tudom még mindig nincs leírás gumininján :-)
nem olyan nehéz a játék, én még sosem nyomtam végig, de a mostani karim egész jó (tréningezni is szoktam mondjuk ez igaz, viszont über varázs tárgyakat nem nagyon használtam, és sosem lopok :-)
Ezze la karival szándékozom végignyomni Mage Guild, Telvanni, Temple, Blade küldetéssort legalább (tudom Telvanni - Mage Guild picit üti egymást :-)
a kövivel már nem fogok tréningezni ezt mondjuk eldöntöttem (azt is ki kell próbálni :-)
Bloodmoont gondolom szándékosan kicsit táposabb karakterekre tervezték mivel valószínûleg az illetõ aki észak földjére lép már sokat látott tapasztalt kalandor(esetleg még több is).
Tök mindegy kinek milyen kalandmestere volt ,mivel itt nincs DM ez lényegtelen ,ez nem egy asztal mellett jáccandó szerepjáték játék (legfeljebb számítógép asztal).
Sok pénz van na és (régebben pont az ellenkezõje volt a gond mindenki sírt ,hogy nincs pénz a játékban)? Úgysincs mire költeni hát akkor meg kinek árt ?
Ami pedig a legszebb a játékban ,hogy senki nem mondja ,hogy csináld az Imperial Cultnak nyamvadt 100 aranyért a küldetéseket. Ha te mégis úgy döntesz ,hogy közéjük állsz ,akkor meg kutya kötelességed csinálni amit mondanak a náladnál magasabb rangúak(én még 100aranyat sem adnék a helyükben).
Újra termelõdõ ládák ez nem épp a legjobb ,de még mindig jobb annál mintha megveszek mindent az adott kereskedõtõl akinek ezután soha többé nem lesz semmilye. Az ideális az idõnként töltõdõ készlet lenne. Újratermelõdõ ellenrõl ugyanez a véleményem elég béna lenne egy tök üres világ.
Egy klafa szerepjáték rendszernek minél több lehetõséget kell adnia a játékosnak ,hogy ezt már hogy használja ki ez rajta kell ,hogy múljon.
Végiglehet jáccani 5 óra alatt(lopsz egy kicsit trainnelsz egy nagyot megszerzed Sunder+Keenenget buffolsz egy nagyot és már vége is) is akinek ez jön be ám tegye sok mindenbõl marad ki.
A tanárok sztem is hülyeség viszont senki sem kényszerít rá ,hogy odamenj és tanulj.
Sztem egyáltalán nem kiábrándító úgy szintet lépni ,hogy ugrálsz rohangálsz sõt én még tovább is megyek lehessen tapasztalatot szerezni akár olvasás ,dolgozással STBbõl is. Izlések és pofonok nekem azért lényegesen jobban tetszik az ,ha egy adott dolog sikeres vagy sikertelen végrehajtásáért az adott dolog fog fejlõdni és nem 20XPt kapok.
Bocsy ,hogy ilyen hosszú lett.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
évek óta nem áll módomban játszani a mágust. anno kialakult egy kép a bandánkban a sárkányokról, ami akkor még nem volt kidolgozva. aztán a hozzászolásaidból arra következtetetk hogy ki lett, de valszinleg jelentõsen eltér az akkor általunk elképzelt "sárkányvilágtól" 😊)
esse hangzik hülyeségnek..
én is alkalmazok "megszorításokat".
legjobb módszerem (hátha ötlet másoknak), hogy nehezen fejlõdõ képzettségeket választok elsõdlegesnek és másodlagosnak (personality, enchant, ...). ezek fejlõdésétõ lfügg a szintlépés, és ha ezek nem fejlõdnek, háát akkor.....
és az 5-fokú képzettségrendszer meg a harcosok,õsi fajok részletes kidolgozása az smafu, mi?
az alapkönyvön kívüli szabálykiegészítésekbe magasról belesz...tunk. még dobáljak találati pontosságot meg minedn.... nehogymáááá játszani akarok nem kaszinózni...
Van olyan mod, ahol enned, innod, aludnod, stb kell. Semmi koze az alapjatekhoz, de ad a jateknak megint egy uj feelinget. Es ha fejlodessel van baj - ami nem egyedi dolog a crpg vilagaban sajnos - akkor is talalsz szerintem modokat.
De ha nem, akkor szolni kell valakinek aki ert a scripteleshez, es ir neked egy apro kis plugint, ahol a lenyekert kapott tp ertekeket, kulonbsegeket, szorzokat beallitja.
Ennek ellenere en jol elvagyok a vilagban. Sosem siettem egyik karakteremmel sem, es nem akarok hulyeseget mondani, de nem volt magas karakterem sosem. (ma raktam fel az oldalra 4 karaktert, belole harom 100 szint volt. Minek? ) Alacsony szinten kalandozni, az a jo. No az igaz, hogy a Demon Force miatt nem art az elejen lepni par szintet, de utana 30-40ig minden tokeletes.
A vegere csak annyit, hogy mint az elejen irtam, az en olvasatomban mas dolog egy jatek nyujtotta lehetoseg, es megint mas hoyg ezt ki is hasznalod e. Ha olyan a beallitottsagod, akkor nem allsz meg 100 szintig. Ha elvezni akarod, akkor inkabb jatszol. Szerepjatszol ;]
hát igen az a könyv.....
nincs meg valakinek elektronikus formában:
A renegát címû könyv? az író: Dale Avery (lehet rosszul írtam le, lehet nem is õ írta 😊, már vagy 6-7 éve hogy olvastam)....
(csak mindig kiakaszt a dilettantizmus)
mellesleg mambo ha a Renegátra gondolsz, nincsenek "egyszerû" fejvadászok...
mellesleg ki nem javasolta?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ide értek egy "egyszerû" fejvadászt is....
amúgy meg én is azt mondom az nem szentírás,de követendõ példa s nem ajánlatos nagy vargabetûkkel haladni
lehetne manus, emberke....
egyébként jó író
egészen másról írtam, pusztán példaként hoztam fel, bár érdekes téma lett....
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
pár fütyi kitalált egy világot (M.A.G.U.S.), kiadták a szabálykönyvet (ami szerintem igen jó volt, nem volt túlcifrázva), kiegészítéseket, ....
De ez nem szentírás....
bocsánat hogy nem megyek el mellette szó nélkül,de ha azt mondják nekem "hogy fogd már fel" akkor egyszerûen nem bírom abbahagyni😊