The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
hát nem tudom..😊
pl nehezeb pénzhez, cucchoz jutni.. nehezebb meggyõzni embereket..sokmindent ki lehet találni😊
mindenesetre mwben ez elég szimpla volt..szerintem csak azért tették bele a tribunallal hogy ha valaki gyenge karit indit (tribunallal bekapcsolva) meg tudja ölni a fejvadászokat..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ollie
merthogy? akkor szerinted mi lenne a difficulty?

_Atti_
én ezt pl nagyon nagy baromságnak találtam annak idején..ez nem difficulty hanem csalás..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

majd kipróbálom vmikor de még hanyagolom lehet :-D

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

PiszkosFred
Nem, az eletereje nem no. Alacsony szinten konnyebben sebzed meg oket es aranylag nagyokat utsz (fegyver min-maxtol fuggoen persze), es ok nehezebben talalnak el, es ha eltalalnak akkor keveset sebzenek. Magas ertekre csusztatva a slidert, nehezebben talalod el a lenyeket, es korantsem sebzel akkorakat mint szeretnel ;] Ok pedig eloszerettel pofoznak le rolad nagy mennyisegu hpt - persze csak ha eltalalnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

majd ha elkészül akkor köszönd :-)

de még mindig nem tudtam meg mire jó a difficulty :-)

a szörnyek hpja nõ tõle (sztem:-) ???

nem próbáltam még ki :-)

PiszkosFred
Csak a rovidebbeket, es csak a hatamra... ;]

Surranohalal: jol tudod, es elore is koszonet erte.

fáj :-)

ollie
"(ha jól tudom még mindig nincs leírás gumininján :-)"

húbazz, nem is tudtam, hogy gumininja magára tetováltatja a játékleírásokat...

a Telvanni-ról szándékozom majd leírást is készíteni, de elõbb a Temple-t nyomom (Mage Guild már kész :-))

(ha jól tudom még mindig nincs leírás gumininján :-)

nem témába vág de a Difficulty mire jó? :-)

nem olyan nehéz a játék, én még sosem nyomtam végig, de a mostani karim egész jó (tréningezni is szoktam mondjuk ez igaz, viszont über varázs tárgyakat nem nagyon használtam, és sosem lopok :-)
Ezze la karival szándékozom végignyomni Mage Guild, Telvanni, Temple, Blade küldetéssort legalább (tudom Telvanni - Mage Guild picit üti egymást :-)

a kövivel már nem fogok tréningezni ezt mondjuk eldöntöttem (azt is ki kell próbálni :-)

lwb
lol! ez off, de sokan bezony annak neveznék ... pl. én is. nagyrészt mer' maga baszta el a saját renoméját. 😊

CS@
Egy két apróságot hozzátennék a lent leírtakhoz.
Bloodmoont gondolom szándékosan kicsit táposabb karakterekre tervezték mivel valószínûleg az illetõ aki észak földjére lép már sokat látott tapasztalt kalandor(esetleg még több is).
Tök mindegy kinek milyen kalandmestere volt ,mivel itt nincs DM ez lényegtelen ,ez nem egy asztal mellett jáccandó szerepjáték játék (legfeljebb számítógép asztal).
Sok pénz van na és (régebben pont az ellenkezõje volt a gond mindenki sírt ,hogy nincs pénz a játékban)? Úgysincs mire költeni hát akkor meg kinek árt ?
Ami pedig a legszebb a játékban ,hogy senki nem mondja ,hogy csináld az Imperial Cultnak nyamvadt 100 aranyért a küldetéseket. Ha te mégis úgy döntesz ,hogy közéjük állsz ,akkor meg kutya kötelességed csinálni amit mondanak a náladnál magasabb rangúak(én még 100aranyat sem adnék a helyükben).
Újra termelõdõ ládák ez nem épp a legjobb ,de még mindig jobb annál mintha megveszek mindent az adott kereskedõtõl akinek ezután soha többé nem lesz semmilye. Az ideális az idõnként töltõdõ készlet lenne. Újratermelõdõ ellenrõl ugyanez a véleményem elég béna lenne egy tök üres világ.
Egy klafa szerepjáték rendszernek minél több lehetõséget kell adnia a játékosnak ,hogy ezt már hogy használja ki ez rajta kell ,hogy múljon.
Végiglehet jáccani 5 óra alatt(lopsz egy kicsit trainnelsz egy nagyot megszerzed Sunder+Keenenget buffolsz egy nagyot és már vége is) is akinek ez jön be ám tegye sok mindenbõl marad ki.
A tanárok sztem is hülyeség viszont senki sem kényszerít rá ,hogy odamenj és tanulj.
Sztem egyáltalán nem kiábrándító úgy szintet lépni ,hogy ugrálsz rohangálsz sõt én még tovább is megyek lehessen tapasztalatot szerezni akár olvasás ,dolgozással STBbõl is. Izlések és pofonok nekem azért lényegesen jobban tetszik az ,ha egy adott dolog sikeres vagy sikertelen végrehajtásáért az adott dolog fog fejlõdni és nem 20XPt kapok.
Bocsy ,hogy ilyen hosszú lett.

baratis
Amulet of Shadows-od nincs? Azzal egész biztosan sikerülne odacsempészni. Ha esetleg nem lenne, a fellelhetõsége: Gnisis és Ald Velothi között félúton segítve egy gyûrû kihalászásában, az utána lévõ küzdelemben megszerezheted.

Köszönöm,megpróbálom.

igyál annyi potion of shadowt hogy a chameleonod 100 vagy a fölötti legyen és még így is tartsd lenyomva a sneaket mert a chameleon néha nem helyettesíti hanem csak bónuszt ad rá (legalább is nálam)

Látom nagyon belemerültetek a témába.A 21419-es hozzászólásomra nincs vkinek ötlete?Fontos lenne.

PiszkosFred
hm. Szoval az elsõ mod=mód, mielott valaki felreertene ;]

PiszkosFred
Ha lenne valami mod ra, hoyg azt a scrollt v. konyvet mas jatekos is megkaphassa, megtalalhassa, akkor jo lenne. De igy inkabb egyszerubb modkent megirni az okossagokat es ugy "teriteni" ;] Jegyzetnek viszont, ha nincs keznel toll es papir, jo ;]

ollie
Hát azért nem hiszem hogy sokan azzal akarnak játék közben szórakozni, hogy könyveket írnak 😊)

szerintem már hanyagoljuk a témát(amúgy a Bestiáriumban van kidolgozva sok más döggel együtt)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

saját naplót írhat Nerevar,vagy egy mágus a saját mágiafilozófiai fejtegetéseibõl csinálhat könyvtárat..

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

oke:
évek óta nem áll módomban játszani a mágust. anno kialakult egy kép a bandánkban a sárkányokról, ami akkor még nem volt kidolgozva. aztán a hozzászolásaidból arra következtetetk hogy ki lett, de valszinleg jelentõsen eltér az akkor általunk elképzelt "sárkányvilágtól" 😊)

Aerelorn's Writing Enhanced (AWE) adds 80 blank books and 70 blank scrolls sold from 10 different locations all around Vvardenfell. When one of the books or scrolls is equipped, the player can give it a name and then enter up to 3000 characters of text. A quill and inkwell are required for writing and can be purchased from 5 of the 10 locations. If the ALT-key is held while equipping a previously written book or scroll, the player can either erase an...
esse hangzik hülyeségnek..

moncc egy konkrétumot,mondok egy választ

egy szabálykönyv megjelenés után a kiegek megjelenéséig úgy alakítod a csapattal a világot ahogy akarod... ha ebbe szöges ellentétként belekavar a "gyári" kiadvány, akkor mitcsinálsz?

ez már a ló túloldala szerintem

amit leírtál az teljesen igaz.. néhány ezer bejegyzéssel ezelõtt én is leírtam már...
én is alkalmazok "megszorításokat".

legjobb módszerem (hátha ötlet másoknak), hogy nehezen fejlõdõ képzettségeket választok elsõdlegesnek és másodlagosnak (personality, enchant, ...). ezek fejlõdésétõ lfügg a szintlépés, és ha ezek nem fejlõdnek, háát akkor.....

a kedvenceimrõl a sámánokról meg nem is beszélve

ja
és az 5-fokú képzettségrendszer meg a harcosok,õsi fajok részletes kidolgozása az smafu, mi?

mester mester mester😊)))))))))

A fejvadász az elsõ kiadású szabálykönyv szerint tetszés szerint kijátszható kaszt volt, késõbbi kiadásban, vagy valamelyik kiegben, újságban (de rég volt már) kivesézték alaposan. igen behatárolták a lehetõségeket, tekintve hogy egy fejvadász örökös "rabszolgának" vehetõ. Egyébként teljesen elfogadható leírást készítettek...

az alapkönyvön kívüli szabálykiegészítésekbe magasról belesz...tunk. még dobáljak találati pontosságot meg minedn.... nehogymáááá játszani akarok nem kaszinózni...

PiszkosFred
Hat vegigolvastam. Egyszer egyertertek Ollie-val. Egy jatek nem csak arra valo hogy jatsz, hanem arra is megfelelo hogy szerepet jatsz. Nem kell neked minden lehetoseget kihasznalni a jatekban. Lehet jatszani trenerek nelkul is, vagy csak terezanyakent, esetleg csak lopva es futva stb. Ennel sokkal egyszerubb - es a masodik amit mondani akartam - a mar emlitett plugin. A TESIIInak megvan a marhanagy bonusa, hogy van hozza szerkeszto, es az emberek nem felnek azt hasznalni. Ennek vegeredmenyekepen van annyi plugin es mod, hogy a fulunkon folyik ki. De vannak kozte jok is, csak keresni kell. A link az egyik legjobb, a masik linket majd _Atti_ bevagja, mert elfelejtettem ;]

Van olyan mod, ahol enned, innod, aludnod, stb kell. Semmi koze az alapjatekhoz, de ad a jateknak megint egy uj feelinget. Es ha fejlodessel van baj - ami nem egyedi dolog a crpg vilagaban sajnos - akkor is talalsz szerintem modokat.

De ha nem, akkor szolni kell valakinek aki ert a scripteleshez, es ir neked egy apro kis plugint, ahol a lenyekert kapott tp ertekeket, kulonbsegeket, szorzokat beallitja.

Ennek ellenere en jol elvagyok a vilagban. Sosem siettem egyik karakteremmel sem, es nem akarok hulyeseget mondani, de nem volt magas karakterem sosem. (ma raktam fel az oldalra 4 karaktert, belole harom 100 szint volt. Minek? ) Alacsony szinten kalandozni, az a jo. No az igaz, hogy a Demon Force miatt nem art az elejen lepni par szintet, de utana 30-40ig minden tokeletes.

A vegere csak annyit, hogy mint az elejen irtam, az en olvasatomban mas dolog egy jatek nyujtotta lehetoseg, es megint mas hoyg ezt ki is hasznalod e. Ha olyan a beallitottsagod, akkor nem allsz meg 100 szintig. Ha elvezni akarod, akkor inkabb jatszol. Szerepjatszol ;]

mármint sárkány ügyben😊
hát igen az a könyv.....

dilettantizmus ??

apropopó

nincs meg valakinek elektronikus formában:
A renegát címû könyv? az író: Dale Avery (lehet rosszul írtam le, lehet nem is õ írta 😊, már vagy 6-7 éve hogy olvastam)....

ok részemrõl befejeztem ezt a témát
(csak mindig kiakaszt a dilettantizmus)

jójó ok.
mellesleg mambo ha a Renegátra gondolsz, nincsenek "egyszerû" fejvadászok...

mert a regényt el kell adni...
mellesleg ki nem javasolta?

Hmuda
De ismétcsak nem az új írókról hanem a világ teremtõirõl volt szó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kieg. : különleges képességû, származású fõszereplõje..

érdkes mennyire nem javasolták a különleges fajok kijátszását, ennek ellenére a mágus világára írt könyvek nagy részének "különleges" karaktere van.
ide értek egy "egyszerû" fejvadászt is....

az új írókat (szerintem) már nyugodtan nevezhetjük annak😊

ja ok.
amúgy meg én is azt mondom az nem szentírás,de követendõ példa s nem ajánlatos nagy vargabetûkkel haladni

nem rosszindulatu megjegyzés :fütyi

lehetne manus, emberke....
egyébként jó író

télleg nem ez volt a téma...
egészen másról írtam, pusztán példaként hoztam fel, bár érdekes téma lett....

Hmuda
Hát én Wayne Cahpmant nem nevezném fütyinek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nagyon mereven ragaszkodsz a szabálykönyvekhez.

pár fütyi kitalált egy világot (M.A.G.U.S.), kiadták a szabálykönyvet (ami szerintem igen jó volt, nem volt túlcifrázva), kiegészítéseket, ....
De ez nem szentírás....

Hmuda
Nem neked mondtam, hanem mambonak, aki olyan dolgokat kezdett bizonygatni amiknek köze nem volt a témához (jött itt holmi Középfölde sárkánnyal, meg a mágusos férgek képességeivel mikor nem az volt a téma).

aki itt a magusos sárkányok vagyonáról beszél olvasta Bestit?
bocsánat hogy nem megyek el mellette szó nélkül,de ha azt mondják nekem "hogy fogd már fel" akkor egyszerûen nem bírom abbahagyni😊