The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudná valaki +mondani hol tudok eladni egy 60.000 arany értékû dolgot ???
THX
😄
persze így már semmi értelme az egésznek...
Mennyit ér egy 20%os kaméleon gyûrû? (azt a blúd bász (blood bath) küldiért kaptam)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Que Sera Sera...
mit jelenthet?
asszem olaszul vagy spanyolul azt jelenti

-Journeyman : segéd, csicskás, kisegítõ,...........
-sera : valami megszólítás féle
én nem foglalkozok szerzõi jogokkal, majd felrakom osztkész...
egyébként pár plugint ujraírok(scriptek) magyarítás helyet (persze magyar lesz). példul "food_vendors_beta".
ez kényszerít hogy egyél igyál, mert legyengülsz meg meghalsz. Csak tudnám hogy ijen klaffa plugint mér basznak el azzal, hogy telepakolják sok más változtatással (pl Shujama hatásai). inkább sok apro plugin kéne(elsõsorban a változtatásokat tartalmazó pluginokra gondolok), mint egybe beletuszkolni mindent. hátha valakinek csak egy része hasznos....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csinálgatok még egy lakhelyet amiben elõször mások cuccait is felhasználom ha kész lesz és érdemesnek találod rá akkor majd szeretnék kikerülni vele a Gumininjára.
Lerakod az elemeket majd megváltoztatod az Object move értékét valami egész kicsi számra(ki kell tapasztalni neked mi jön be) az eredetihez képest,
és így ha így próbálod a helyére illeszteni akkor sokkal pontosabban mozgathatod a cuccokat.
Vagy duplaklikk a cuccon és szépen megírod a „Position” X,Y,Z koordinátákat manuálisan.
Arra kell figyelni ,hogyha frankon egyezik a Z kord akkor szintén ne csússzanak a dolgok egymásra mert ocsmány „villódzás” keletkezik a találkozásuknál.
Gyakran van ,hogy az editorban alapból nem látszik ez a „villódzás” viszont ha kamerát megmozgatod akkor rögtön látod ha van ilyen.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mod kapcsan a HQ forumon LcE-t keresd, o szerintem tud segiteni. Vagy CS@-nak irj privatot, o is csinalt mar jopar nagyszeru modot.
Editorban, hogy lehet illeszteni a cellákat egymás mellé, hogy ne logjanak egymásra és ne is legyen hely közöttük?
Kezdek beletanulni 😊 Mondjuk azért ez így bátor kijelentés!
Sebaj, majd beletanulok az editorba, és akkor.....
Asszem Blunt weaponnal elvileg ki lehet ütni a pajzsot is a kezükbõl csak a karakterem még túl kicsi a próbához, na majd késõbb...
Arra azért kíváncsi lennék hogy a daedrák bound fegyverei is leszerelhetõek-e?
Ezzel a BalmoraUpgradéval az a gond, hogy minden Über cuccot meg lehet venni igy a játékban. 😞
Pl sycretmaster alhemy cuccot még soha nem is láttam sehol, erre tele van vele a kereskedõ. De a kiegészítõ cuccok királyok.

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Thx
Mellesleg ehhez a bank modhoz tud valaki linket?
Rpgplaneten nem találtam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt a bank modot kiprobálom 😊
Mellesleg jelenleg a zariushome modot használom lakásnak, nekem nagyon bejött föleg az öltöztethetõ bábuk miatt, csak kevés van belöllük.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(a banki rendszer egész jól mûködik benne)
persze egyszerûbb ha csinálsz magadnak a TESCS-el, de annak nincs varázsa....
végtelenül egyszerû a lessz platform, a fõ téma:
- saját nehezítõ, "valóságbító" pluginek
- fordítások: egyelõre (meg valszinleg csak) könyvek, meg általam használt egyszerûbb pluginok..
hogyan fordítanátok ezeket:
- Journeyman (rang a mage guildban)
- sera (megszolítás féle)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A sok összegyüjtött cuccot amit nem akartok eladni azt hova teszitek?Leszedtem egy plugin-t ami egy házikót ad balmora környékén,de más ötletem nincs.Alapból nincs lehetõség vhogy házat bérelni vagy vmi?
változások legfõképpen az új területek, küldik, de pl a journalt is feltápolták