The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mágus megjelentekor sokan átvettek motívumokat az Ad&D világából....
mindegy szeretek vitázni😊
(amúgy meg értettem a lényeget)
és hány?(aquirok,néhány kráni,sárkányok:összesen nincsenek ezren)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Tolkien Babo cimû könyvében frodo nagyfaterja egy bandányi törpével sárkányra vadászva zsákmányolt egy mithrill páncélinget. mekkora szó....
igazán nagy kincs....
Próbáltam potion of shadowot,de így is kiszúrt.Ötlet?
az alap mágusban nem volt tul sok említés sárkányokról, inkább AD&D... de egy könyvbe fektetett világnak nincsenek korlátai...
hány élõlény rohangál hatalomszó birtokában?...
egyébként nem akarok veled vitatkozni, úgy gondolom vagy annyira intelligens hogy érted a mondókám (#21402)lényegét...
nahát az ilyenektõl szoktam tripla hátast dobni(mint õsmagusos)
nem tudom mennyire ismered a magust,de ha ilyet írsz akkor szerintem nem túl jól...
apropó mond az neked valamit a sárkány kapcsán hogy 20SFÉ,50 E tûz,hatalomszavak miegymás?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
War. War never changes.
Irány a fõküldetés?Csináljam a klán küldetéseket?Vagy csináljam a városi küldetéseket😄e ott van még a fighters gild is például...
Asszem erre mondják hogy a bõség zavara 😊)
neveket azért nem mondok mert többszöri pluginegyesítések után is 150 fölött használok és már rég elfelejtettem hogy melyik mire való pontosan

tudnál plugin neveket is mondani, esetleg letöltési url...
ezek igencsak érdekelnének...
pl. van olyan plugin amelyik alacsony szinten egyáltalán nem enged Tribunal bérgyilkosokat és magas szinten is csak 10% az esély alvásnál hogy jön egy
a túl gyors fejlõdésre is vannak, pl. szintlépésnél max. 2x statmódosítót enged stb.
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
példul, ha a sima morrowindel kezdesz uj játékot, alig van love (háát fogjuk rá). de ha mondjuk a tribunallal, jönnek a bérgyilkosok több ezer arany értékû páncélban....
fasz kivan mindkét kiegészítõvel, pláne a bloodmoonnal - tápos magasszintû játékosoknak ideális, megszokott körülményeket teremt...
KÉNE plugint csinálni vagy szerezni ilyenek ellen:
- van love szarásig. ha valaki játszott társas szerepjátékot, és jó kalandmestere volt, az valszinleg átérzi azt a problémát, hogy a tesIII-ban közepesen nehéz küldetéseknél is olysok anyagi javat lehet összeszedni, mint pl az AD&D - M.Á.G.U.S. játékoban egy sárkány fészek kifosztásánál.....
viszonlag kis játékidõ után már mindent megvehetsz, miközben az Imperial Cult 100 arannyi adományt szerzõ küldetésre küld......
némely dolgok aránytalanul sokba kerülnek..
- "újra termelõdõ" ládák: ismerõs lehet, vásárolsz a kereskedõtõl, és akármennyit veszel az adott cucból, sose fogy el. Hát bazzzzzeeeg.
- "újra termelõdõ" ellenfelek: lenyomod az ellent, odéb bicegsz kicsit, visszabicegsz és újra ott van. De nem csak egy állat, hanem egész rablóbandák. Lásd Bloodmoon.
Ezzel nagyon elbaszták. Öszzedobálták a sziget "kihívásait"- legyen jó sok ellenfél.. unalmas.
- "hamar fel lehet fejlõdni olyan szinte, hogy hõsöket versz le könnyûszerrel. ráadásul olyan varázstárgyakkal, amik mögött elbulyhatnak háborúkat kirobbantó erekje szábma menõ értékek. egy klaffa szerepjáték rendszere nem tehet lehetõvé ilyen gyors fejlõdést, tápolási lehetõséget.
Hatalmas hihetetlenül kidolgozott világ, ilyen szarvas hibákkal. francokat a játszatóságba... ennek nem kéthetes játéknak kéne lennie (ha valaki akarja még hamarabb is végig lehet játszani)
Imádom a játékot, még mindig játszok vele de hamar elmúlik a kihívás, hiába próbálom magamnak nehezíteni.....
ennyi tömören a véleményem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
DF es Giants kapcsan nemtudok nyilatkozni, mivel csak a DFt hasznalom, Giantsot nem. De van valami prg, ami megnezi a modoknal, hoyg utik e egymast a scriptjei. De ennek sajnos nemtom mi a neve... Altalaban skin es texture modokat hasznalok, nehezitesnek csak a DFet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Html filet olvasgasd a comboknál.
egyébként ennyi:
sima ütés: chop
elöre/hátra mozgásnál ütés: Thrust
oldalra mozgásnál ütés: Slash
és ezek megfelelõ variációi a combok.
25 sikeres combo után tudsz raget használni.
Azaz 1 sikeres combo 1 pont.
Piszkosfreed: Ami kérdésem lenne még, hogy ha a Giants Ultimatével együtt szeretném használni, akkor az oldaladon olvastam, hogy kell valami ("Míg el nem felejtem a helyes mûködés érdekébe, készíteni kell egy Horatio listmerge-t, mivel mind a két mod belenyúl a script-ekbe és tulajdonságokba.") Ez mi?
Ja és nem tudom ti észrevettétek-e, de biztos. Szerintem ez is elég nagy csalás, hogy a kereskedõknél, ha alkudozok fejlõdik a merchantill skill, és egy idõ után, (úgy 30-tól felfelé), már megveszem a cuccot olcsobban, majd visszaveszi tõlem drágábban. Ha pedig van valami drága cucca pillanatok alatt ki lehet "fosztani" az összes pénzébõl és hát ugye ez nem lopás 😊
Ha 25 sikeres combot ütsz akkor tudod használni. Amolyan Matrix feeling. Felgyorsit mint a villám 😊 azaz te normal sebességü maradsz, de az ellenfél csak áll mit aki elaludt.
Jol lehet vele sorozni 😊
Olvasgattam a helpjét, de nem vagyok valami nagy ász angolból. Irja hogy ragenél a halálos a chop, és olyankor is levagja az ellenfél kezét.
Once you've started Rage :
Each second will take off one Rage point.
You can keep track of how much you have left by watching your magicka bar. It will go from full to zero as your Rage runs out.
You can exit Rage at any time by hitting the Rage key again, but if you exit before the first 25 seconds are up, you won't get those points back
Rage does the following combos for all weapon types each time you hit:
Non-lethal hit
Slash - Disarm Weapon(or Cleave if they have no weapon)
Thrust - Cleave
Chop - Disarm Shield(or Cleave if they have no shield)
Lethal hit
Slash - Behead
Thrust - Shockwave
Chop - Dismember Arm
Nade ez nem teljesen világos, mikor halálos és mikor nem?
Nincs errõl valahol egy jo magyar leírás?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont érdekes dolog történt. Egy orkkal harcoltam, és rajta teszteltem a raget. Mind a két kezét levágtam, de nem comboval! Utána pedig fel tudttam venni a földrõl, és ekkor ért a meglepi.
Név: Dismembered arm
armor rating: 9999!!!!
condition: 100/100
Ha felveszem, akkor láthatatlanná válik a kezem. És brutálisan megnõ az armorom. Ez valami bug? Vagy direkt igy irták ezt a pugint? Tapasztalt már valaki ilyet?
Most tényleg nem jelez hibát, bár ha megprobálom megnyitni editorral ujra, akkor ismét ugyan azokat a hibákat jelzi.
Természetesen fent van mind a két kiegészitõ.
Csak az editorhoz még nem értek 😊
Vagy ne foglalkozzak vele?
Igazából a bérgyilkos klánhoz szeretnék csatlakozni elsõdlegesen,a többit nem tudom még.Melyik fér meg vele gond nélkül?
VEDD MEG AZ EREDETIT