The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy nagy kérédsem van. Mért ér 50ezret a daedric katanám? Az egy dolog, hogy jól öt, de azért még nem 50000 arany értékben...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Létezik vmilyen kesztyû, vagy vmi, amivel hatékonyabb lesz a hand-to-hand?

köcce...

PiszkosFred
Ok. Ahogy vege az olimpianak, feltesszuk a kerdest.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehet, hoyg volt vár ilyen szavazás, de engem érdekelne egy staisztika, miszerint melyik a kedvenc fajod?
Én csak dark elf-fel mentem mindig, de úgy látom nem túl népszerû...

PiszkosFred
Ize, ez Tutilevinek ment, sorry...

PiszkosFred
Hat sajnos reszemrol nemtudok segiteni, mert ez a keres az elveim ellen van - mint tudvalevo, a HQs forumokrol is torlunk minden warez kerdest -, igy sajnos en is csak azt tudom javasolni, hogy probald megvenni. Vagy elkerni valaki olyantol az alapjatekot, aki a videokartyaja melle kapta. Ha jol emlexem fx5700es vagy hasonlo kartyakhoz adtak "ajandekba" alapjatekot. De lehet hogy mas kartyahoz is, csak mintha ez remlene egy ismerosom kapcsan.

Én mediaM-ben vettem 3-ért. Ha tényleg postán akarsz másolatot szerezni, az min 800 Ft, tehát most +- 2000 Ft nem sok, és a fejlesztõk is hálásak lesznek, nem sértezs törvényt, és jobb érzés eredetivel nyomni. 😄
Azonkívül nekem még nem sikerült lecoppantanom morrwindet, se alcohollal, se cloneCdvel...

egy hét Balaton,MotrosSokk fesztivál,Sörsátor....
ez mind-mind szívja a pénzt
nekem már csak ez az uccsó esélyem(najó uccsó elõtti)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mint már mondottam volt,ami tõlem tellett azt már mind megpróbáltam...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

egy:hol?
kettõ:mibõl?????????????

Mondok én valamit: az alap Morrow. bolti ára 2-3 ezer Ft, én meg is vettem még idén Karácsony környéken (ilyen áron).
Na most, a postaköltség 1 CD-re 555 Ft!!! (én már csak tudom, nyomtam már ilyet)
Ajánlom inkább vedd meg az eredetit!

egy kétségbeesett ember uccsó kívánsága ez😊

A rogue nem bandita, hanem szabadfelfogású, pénzhajhász(szép szó, mi? 😄), de egyben becsületes harcos.
Hlaalu lettem, fighter, és morag tong.
Mage az olcsóbb teleport miatt kell, temple, azért mert dark elf vagyok (és a hagyomány az hagyomány 😄), imperial cult meg egyszerû, és sok jó cuccot ad

egy hónapja próbálom újra megszerezni a morrot,de nem sok sikerrel,úgyhogy nincs más választásom,mint a közösséghez fordulni.
mint ismeretes,egy gyári hiba folytán elveszett minden cuccom ami a gamemel kapcsolatos volt.ez nem is lenne baj,csak hogy a game is elveszett.sajna nem tudom újra megszerezni az alapcd-t(a kiegek megvannak) így hozzátok fordulnék.
valaki kisegítene azzal,hogyha eljuttatok hozzá egy cd-t postai úton,megírja és visszaküldi?
óriási szívesség lenne!

Hmuda
Jaja.
Redoran: Harcosok klubja.
Hlaalu: tolvaj banda.
Telvani: Roxfort.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Redoran

ollie
húha!

PiszkosFred
Fennmarad az eddig elkeszítettek, ha csak nem döntesz úgy hogy szedjük le. Ha elkészül a surranohalal által felajánlott leírás, akkor majd megkereslek es megbeszeljuk hogy legyen. De szerintem az lesz - amennyiben majdan beleegyezel - hogy mindkét variáció fennmarad, külön-külön, mint alternatívák. Meglátjuk, elõbb készüljön el ;]

melyik ház ad leginkább harcosnak való küldiket?

jézusom!
elolvastam a régi írásaimat,aztán még meg kellett néznem a beküldõ nevét
egész egyszerûen nem ismertem fel a saját cuccom

nem nagyon akarok hozzászólni mert nem kérdeztek,de azért mégis csak az én Telvanni írásaim vannak fenn igaz hiányosan(hát hiába a 100%-os adatvesztés elvitte a morrot is,s nem nagyon jött vissza azóta)
annyit azért kérnék az eddig beküldött dolgaim hadd maradjanak fenn,de folytatni már (érthetõ okokból) úgysem tudnám..

Ron Ragm
talán beállítottság miatt? (elvégre egy bandita vagy mifene...)
Bár banditák ritkán szoktak belépni céhekbe.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

thief minek? nincs is sok skille ami tolvajnak jó...
sztem helyette fighters guild

War. War never changes.

house hlaalu
thief guild
morag tong

Melyik guildet ajáljátok egy rogue-nak? (skilz: axe, long sw, short sw, light armor, med armor, mercantile, speechcraft, athletics, hand-to-hand és block)

Bandew
Jól van na, csak már annyira fel vagyok spanolva!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_
ezerszer eg lett mondva nem...sõt a varázstárgyakat mint olyat el is lehet felejteni..
esetleg talán szerzel egy kéken pislákoló tündekardot amitõl a trollok nagyon félnek...
vagy egy hihetetlenül könnyû páncélt..
ijakrol annyit hogyha nem változott a terv akkor egy cseppet meg lesz bonyoliva annyival hogy vehetünk hurt..amit magunk is lecserélhetünk az íjon..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
hm bocsi nem találom a képet amire gondolok..
nah mindenestre én arra gondolok ami mordortol keletebbre van..amit már nem látsz a könyv térképén...

_Atti_
hm..de oda elmehetsz..
várj keritek egy térképet hogy mire gondolok keleti rész alatt

PiszkosFred
;]

oké oké tudom 😊
akkor így:
a blades küldetéseket még soha sem csináltam meg

PiszkosFred
Definiald plz a "vegig vinni" kifejezest a jatek kapcsan

még soha nem vittem végig 😄DD
notórius újrakezdõ vagyok
de ezzel a karival érzem hogy végre sikerülni fog

tangabuvar55
én már a 20. karimmal nyomom, mióta megvan a játék, mondhatni folyamatosan játszok vele. és +van, mióta kiadták! a bloodmoon-os fõküldetés télleg király!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Gyónnom kell...bevallom vétkeztem, megcsináltam a Temple Pilgrim's path zarándoklatát...
Ebbõl a tanulság, hogy: VIVEC QRVA NAGY F*SZ!!!!
Hogy lehet az ellenfélnek ezüst kardot adni? Parasznál ingyen munkát vállalni? Ez kretén!!!

Mi vagy te? Morag Tong tag? 😄

rorr
KÖVETLEK!

ollie
öööö tessék??

várjunk csak..haxoror! Te többször is végignyomtad a gammát?
Az ultra-kibaccott sok idõ lehet!!!

ollie
hát azért nem fogsz csak úgy eladni bármelyik kereskedõnek egy Da Vincit a valóságban...

a summon dremora/golden saint trükkel annyi minõségi cucchoz juthat az ember hogy elcipelni sem tudja az árusig
a drain skill spellel meg az összes trainer 1 aranyért 100-ra nyomja bármelyik képességet

a játék minden plugin nélkül is túl könnyû, eleinte én is powereztem újabban viszont már direkt nyomi karaktereket indítok hogy legyen valamilyen kihívás is

ha mindkét kieg fenntvan akkor is mûködik:
additem "Gold_100" XXX
az X-ek helyére jön az összeg

Esrohnoil
A valóságban sem tehetsz meg bármit.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hát azért az nem ugyanaz hogy beírom a pénzt vagy amit megszerzek cuccot eladom egy kereskedõnek! egyébként sem mûködik a konzolparancs ha fennt vannak a kiegek, a peccs letitlja. vagy legalábbis nálam nem mûködött, de csak kíváncsiságból próbáltam ki. ha vmit megszerzek, hát lehessen is már eladni!

PiszkosFred
Miert? Hova a francba sietsz? Ez nem loverseny, hanem szerepjatek. Ennyi erovel ird at a penzed konzolbol es vigyorogj. (...)

van olyan plugin a creeperen kívül ami mondjuk felpeccseli a boltosok pénzét modnjuk leglább 1.000.000ra? de legalábbis egynek, hogy lehessen neki bármit eladni. rohadt idegesítõ

PiszkosFred
Az a gnom egy scamp, es nem 20k hanem csak 5k. Van meg egy muldcrab vivec mellett egy szigeten, nala van 10k, de maceras odajutni. Ellenben a mournholdi kereskedok kozott vannak, akiknek sok penze van, igaz ok nem teljes aron veszik meg.

Ha a 60k-s dolog Galbedir toltott gemje, akkor neki ne probald meg eladni ;] Ha nem az, akkor se probald a gazdanak, ha loptad.

lwb
ha nem teszel fel valamilyen boltos plugint, akkor sehol. ekkora kp-vel nincsenek boltok.
én enchantnál szoktam elpasszolni az ilyesmit. ha van 60-70k pénzed, akkor az egészet vissza tudod szerezni, ha eladod az enchanternek ezt a cuccot (enchant elõtt nézz be a barter-be, különben nem jelenik meg az otthagyott pénz).

Leginkább sehol vhol él egy "gnóm-féle", akinél 20000 van, de én még nem találkoztam vele. A legobban úgy jársz, ha megveszed az árúit, és utána adod el a drága cuccodat, és amit vettél elpasszolod máshova