The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én csak dark elf-fel mentem mindig, de úgy látom nem túl népszerû...
Azonkívül nekem még nem sikerült lecoppantanom morrwindet, se alcohollal, se cloneCdvel...
ez mind-mind szívja a pénzt
nekem már csak ez az uccsó esélyem(najó uccsó elõtti)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
kettõ:mibõl?????????????
Na most, a postaköltség 1 CD-re 555 Ft!!! (én már csak tudom, nyomtam már ilyet)
Ajánlom inkább vedd meg az eredetit!
Hlaalu lettem, fighter, és morag tong.
Mage az olcsóbb teleport miatt kell, temple, azért mert dark elf vagyok (és a hagyomány az hagyomány 😄), imperial cult meg egyszerû, és sok jó cuccot ad
egy hónapja próbálom újra megszerezni a morrot,de nem sok sikerrel,úgyhogy nincs más választásom,mint a közösséghez fordulni.
mint ismeretes,egy gyári hiba folytán elveszett minden cuccom ami a gamemel kapcsolatos volt.ez nem is lenne baj,csak hogy a game is elveszett.sajna nem tudom újra megszerezni az alapcd-t(a kiegek megvannak) így hozzátok fordulnék.
valaki kisegítene azzal,hogyha eljuttatok hozzá egy cd-t postai úton,megírja és visszaküldi?
óriási szívesség lenne!
Redoran: Harcosok klubja.
Hlaalu: tolvaj banda.
Telvani: Roxfort.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
elolvastam a régi írásaimat,aztán még meg kellett néznem a beküldõ nevét
egész egyszerûen nem ismertem fel a saját cuccom
annyit azért kérnék az eddig beküldött dolgaim hadd maradjanak fenn,de folytatni már (érthetõ okokból) úgysem tudnám..
Bár banditák ritkán szoktak belépni céhekbe.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
sztem helyette fighters guild
War. War never changes.
thief guild
morag tong

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
esetleg talán szerzel egy kéken pislákoló tündekardot amitõl a trollok nagyon félnek...
vagy egy hihetetlenül könnyû páncélt..
ijakrol annyit hogyha nem változott a terv akkor egy cseppet meg lesz bonyoliva annyival hogy vehetünk hurt..amit magunk is lecserélhetünk az íjon..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nah mindenestre én arra gondolok ami mordortol keletebbre van..amit már nem látsz a könyv térképén...
várj keritek egy térképet hogy mire gondolok keleti rész alatt
akkor így:
a blades küldetéseket még soha sem csináltam meg

notórius újrakezdõ vagyok
de ezzel a karival érzem hogy végre sikerülni fog

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Ebbõl a tanulság, hogy: VIVEC QRVA NAGY F*SZ!!!!
Hogy lehet az ellenfélnek ezüst kardot adni? Parasznál ingyen munkát vállalni? Ez kretén!!!
Az ultra-kibaccott sok idõ lehet!!!
a drain skill spellel meg az összes trainer 1 aranyért 100-ra nyomja bármelyik képességet
a játék minden plugin nélkül is túl könnyû, eleinte én is powereztem újabban viszont már direkt nyomi karaktereket indítok hogy legyen valamilyen kihívás is

additem "Gold_100" XXX
az X-ek helyére jön az összeg
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha a 60k-s dolog Galbedir toltott gemje, akkor neki ne probald meg eladni ;] Ha nem az, akkor se probald a gazdanak, ha loptad.
én enchantnál szoktam elpasszolni az ilyesmit. ha van 60-70k pénzed, akkor az egészet vissza tudod szerezni, ha eladod az enchanternek ezt a cuccot (enchant elõtt nézz be a barter-be, különben nem jelenik meg az otthagyott pénz).