27013
-
itt a Gödhös is:D -
Ahogy DB mondja, 2 (kettő) jelent meg hivatalosan, kereskedelmi forgalomban kapható kiegeszítő lemezként. Ezen felül van pár hivatalos mod és plugin, melyet a Bethesda készített, ezek ingyenesen letölthető. És mindemellett van több ezer mod, jobb s rosszabb, melyeket a játékosok kreáltak. www.rpgplanet.com/morrowind vagy www.thelys.org-on nézz szét, ha egyszer meglesz a játékod. -
Na várjál.
Kért hivatalos kiegészítő (új sztorik, új területek) jelent meg, a Tribunal és a Bloodmoon.
"Kiegészítés", ami lehet bármilyen addon vagy mod, több ezer jelent meg, és a legkülönfélébb dolgokat csinálják. Van egy pár hivatalos ilyen (a www.elderscrolls.com-on megtalálod), illetve sok ezer játékosok által gyártott is...
DB -
nekem csak egy kérdésem lenne: A morrowindhez ugye csak 1 ( egy ) kiegészítő jelent meg? -
Sziasztok!!! Már rég nem írtam mert el voltam foglalva a játékkal :)) Már 40-es szinrű vagyok, most megyek Skaal Vilage-be!!
Nagy könnyű volt 0-ás nehézségen a bloodmoon mondom legyen egy kis kihívás és 100-ra feltettem a következő ellenfelem ki is gyilkolt :)Amúgy csitre térve én nagyon sokat gothicoztam (1-2 2x-3x kijátszva) és haverom meg örökélet csittel nyomta,"hát én téptem a hajam" nem hogy ő hogy még szerepjátékot kóddal játszani :( nem szép dolog! Amúgy már én is bánom hogy sokat írtam mert Venimnél (Redoran horator) nagyon bosszantott két-három napig nem is játszottam majd utána beírtam és csak rá egy nappal néztem meg a választ, de közbe meg magamtól rájöttem mit kell tenni, most már tudom hogy sokkal jobb magadtól játszani mert akkor nagyon bele lehet jönni és élvezni! Na jó morrowindezést mindenkinek, megyek játszok én is!! -
Ez boritékolható... ;] -
Surranohalal #22811 akinek 5 percenként eszébe jut feltenni egy, "ez hol van? merre menjek tovább?" kérdést annak válasz:
játszál a diablo2vel vagy a quake-el.
mindkettő jó gamma és neked való :-)) -
Igaz, de gondolom 1G-s pIII kicsit kevés lesz hozzá... :( -
Ilyen lesz az Oblivion. Amíg nem vagy nagy hírű, aljas és gonosz tolvaj, akitől retteg a nép ;] addig a tolvajok céhe szóba sem fog állni veled. És ugyanez igaz a többi szervezetre is. Ha már eléggé hírhedt gyilkos és mészáros vagy, akkor talán közéjük fogad a Dark Brotherhood is, vagy ha elég jót cselekedtél és zarándokolták, a Nine Divine is örömmel tárja ki a kapuit. De addig nem. És így lesz ez a jó ;] "Előbb bizonyíts, aztán majd megengedjük hogy belépj közénk, ahol ismét csak bizonyíthatsz, hogy jól döntöttünk..." -
Egyébként meg meg lett mondva hogy tudsz a küldiben továbbjutni... -
Az ilyennek nem való a Morro sztem. -
ez egy oan dolog, hogy ha 5 percet jáccol rájössz....
sztem időpocsékolás itt ülni, s várni, hogy a sült galamb berepüljön a szádba -
ájde mond meg. -
Én egyedül játszottam a gamét és én sem a küldikre mentem. Szépen feltérképezgettem az idegen részeket, próbáltam a legtöbb helyre bejutni. De az volt a legfontosabb h. megpróbáltam úgy viselkedni ahogy elképzeltem, az adott karakter mikor mit csinálna...
Ha elakadtam egy küldiben, csak nézegettem a tájat, aztán elindultam más vonalon, és ha később meglett a megoldás, megcsináltam a régi küldit is, ha meg nem, akkor hagytam, de akkor is akadt bőven tennivaló.
Én azt várom h. legyen végre egy olyan játék, ahol nem is enged a játék belevágni egy adott küldibe amíg mondjuk nem térképeztél fel elegendő részt a játékból, v. mondjuk nem töltöttél el elég napot a szabadban. -
haxoror #22803 Csak azért fogom vissza magam mert úgy is tudom hogy egy héten belül megunjátok a gamét és lekoptok a topicról... -
kérdezdd meg a csapostól (a választ direkt nem mondom meg) -
Hassour Zainsubani-nak az Ald-Ruhn-i komának milyen jellegű ajándékot kell venni (páncélt,könyvet,italt,...) ? -
Merre találom a játékban A Zarius plugin házat ? -
Vivecben a For.Quaters Waistworksban van. -
tod barátom, h én hogy jáccottam végig a morro nevezetű gémet?
Még 2002 kb október vagy november, se net, se angol tudás(csak kicsi volt), se szerepjáték tapasztalat előtte, de 2003 tavaszára mégis kivittem, s profi szinten nyomtam.... -

-
Jobasha antikváriuma hol van ? -
Na kérlek ne csodálkozz hogy összezavarja a játékot ha csitelsz. Játsz csitek nélkül és akkor nem lesz gond. Nem is értem, hogy lehet ezt a játékot csitekkel játszani. :P
-
Hyper Snake #22794 Mod nélküli alapjáték.más cheat-eket próbáltam és azok mennek.
Esetleg valaki használt már level cheat-et ? -
Ez szimpla alap játékkal volt, mindenféle mod nélkül? Esetleg nem próbálkoztál más fajta konzolparancsokkal? -
Hyper Snake #22792 Nem 1.-re 0.-ra esett le. -
Jobasha antikváriuma Balmorába van ? -
Surranohalal #22790 beírtad hog hányas szintű akarod hogy legyen? (gondolom konzolparancs és a végére hogy 20 pl) -
De hogy? Karaktered 6os szinten volt, es egyszer csak visszaesett 1re? -
Hyper Snake #22788 igen. -
Lenullázódott? -
Hyper Snake #22786 Nagyon fontos, mert 6. szinten voltam és egyszer csak lenullázódott. -
Igyvan, csak akkor ker segitseghez folyamodni, amikor a hajad teped. Az a baj, hogy szerintem egyik kerdezo jatekos sem kezdte azzal a jatek elso hetet, hogy fogta magat es elindult setalni egy vadidegen vilagban, es kozben nezegett mi mierre, es hajtotta elore, hogy vajon mi van ra a kovetkezo domb mogott? Kifoszthato hajoroncs? Barlang? Esetleg egy kripta, vagy egy varos? stb. ;] Sajnos tobb mint valoszinu, hogy a jatek elso percetol kezdve celiranyosan mar kuldeteseket csinalva ismerkednek a jatekkal, ami is nagyszeru, de ezzel olyan elmenyektol es hangulattol fosztjak meg magukat, ami miatt hamar le fogjak tenni a jatekot. (volt olyan karakterem, amely gyongyhalaszatbol tartotta fenn magat, es szedte ossze a kiszemelt felszereleshez a penzt. Tobb ember szemeben hulyesegnek tunhet, hiszen csapjunk le 2 ordinatort, es a creeper baratunkkal meg is van a kezdotoke, de jobb volt igy. Szeretem jatszani es "elni" a szerepjatekokat, nem csak haladni veluk - de ez mar az en hulyesegem ;]) -
Surranohalal #22784 aki visszatér ide 10 perc játék után kérdezni hogy "ez hol van?" annak tessék egy kérdés:
Egyedül vagy otthon, csak konzerv van. Megtalálod a konzervnyitót és kibontod vagy éhenhalsz? :-)
Nem kell válaszolni csak magatoknak :-)
Nem bántásként mondom, hanem: A Morrowindben a _LEGÉLVEZETESEBB_ dolog az, hogy több hónap játék után is találkozol új npckkel, felfedezel új helyeket stb. Nah most ha nekem megmondják hogy a erre száz lépés arra meg kétszáz akkor megfosztom magam a játék midnen élményétől :-)
Szerintem :-)
(ilyen off meg onokat utálom, ezeket azért nem is írtam :-) -
Ellatogatsz szepen PiszkosFred oldalara es ott eleg sok informacio le van irva.Pl a Csillagjegyek is.
Alairasaban megtalalod a cimet. -
Ahh, atyám. Super Márió Vivec kezd lenni az egész.
Kicsivel (!) több komolyságot, ha szabadna kérnem! Ha valami _nagyon_ nem megy, nem kell erőltetni.
DB -
Tutilevi #22781 a modhoz tartozó egyéb fájlok is mind a helyükön vannak?(.nif,.tga etc) -
Tutilevi #22780 nem kell állítgatni a játékosszintet
ilyen egyszerű -
Beleraktam a Data Files-ba a modokat, be is jelöltem őket, de mikor bemegyek a játékba akkor kiír valami errort és nem lesznek bent a modok a game-ben, csak egy.Mit kell tennem hogy menjen a többi is? -
Hyper Snake #22778 Hogy birom használni ezt a kódot "SetLevel [level] - Játékos szint beállítás"? Mert én beírom és nem történik semmi.Nagyon fontos, hogz megtudjam.