27013
-
Ha egyszer megválasztom a csillagjegyemet akkor töbször nem lehet ?
Ja és hol lehet venni open scrooll-t ? -
Urhilaku-Astral Burial = Urhilaku Burial Caverns ??? -
haxoror #22855 Tárgytalan, közben rájöttem magamtól :) -
Beszéltem (Urshilaku Camp) Zabamund-dal,Zanummu-val,Maeli-vel és le is fizettem őket, de egyik sem jelentett be Sul-Matuul-nak.De miért nem ? -
hammett #22853 megvan megtalaltam
-
hammett #22852 honnan tudnam ezt a modot letolteni?Kerestem en mindenfele,de nem talaltam. -
Van olyan mod, amivel mindegyik nagyházhoz tudsz csatlakozni, bár semmiféle gyűrű nincs benne. -
hammett #22850 Tud vki egy olyan modrol ami elvileg egy gyurut ad,es barmelyik hazhoz csatlakozhatsz vele? -
Egy karakter alapesetben csak egy Nagy Haznak lehet a tagja. Emellett a Harcosok es a Tolvajok cehe egy ponton utik egymast, erre is erdemes odafigyelni. Hogy a cult es a temple utne e egymast? Szerintem nem, de sosem volt kedvenc cehem egyik sem, talan majd Tutilevi valaszol ra, o nagy Temple guru ;] -
hammett #22848 Most egy osszetettebb kerdes(wizard staffot megvettem Ranistol Balmoraban):Szoval most mindenfele guild tagja vagyok.De kerdes hogy minddel el lehet jutni max rangig,vagy lesz vmi valasztasos dolog?Masik,most a Hlaalu haz tagja vagyok ,de masik hazak kuldeteseit is csinalnam majd.Vagy itt csak egyet lehet,es mar nem valthatok hazat?Utkozik a Temple+Imperial cult?Szoval ilyen kerdeseim vannak. -
haxoror #22847 Nem tudja vki hogy a TES-ben hol lehet beállítani hogy szintlépésnél max mekkora szorzókat lehessen választani? Régebben volt egy plugin ami szintlépésnél csak 2 pontot engedett rakni a tulajdonságokra (még akkor is ha a szkillfejlődés miatt 5 is lehetett volna) de sajnos már nem emlékszem a nevére :( -
De a staffért elmentél a 3 óra alatt?
-
Surranohalal #22845 én wiz staffért vissza kellett menjek a puszta közepére, mert ott fogyott el az ereje a varimnak, és azt dobtam el mert semmit nem ért szememben :-)
szal hajrá :-) -
Surranohalal #22844 "Sziasztok!
nagyon jó a gém, csak elakadtam 3 órányi játék után.
Azt írja ki hogy:
"Enter your name"
még nincs karakterem, tehát nemtudom milyen nevet kell megadni, és a kézikönyvben sem találtam.
Ez ugye valami eredetiség ellenőrzése a játéknak?
Előre is köszi."
:-D -
hammett #22843 Hi.Wizard's staff-ot keresek.A Ramamilkeset mar megtalaltam,de elhagytam/eladtam vhol.Kellene nekem meg egy hogy rangot lephessek.Pls hlp!!!! -
Nekem a Urshilaku Camp-ban Sul-Matuul(pedig bejelentettem magam) nem adott semmiféle feladatot, sőt nem is bírtam vele beszélni.Menjek rögtön az apja íjáért ? -
Most vagyok (bloodmoon) annál a küldetésnél amit wind-eye ad, hogy a köveket keressem meg és csináljam az utasításait, elmentem megkeresni a térképe alapján a beast stone-t de nem találom. nem tudnátok megmondani pontosan hol lehet a tó-tól??? -
Emmegki #22840 Na, senki sem tudja, hova tűnhetett? -
RED DEVIL #22839 köszi szépen
-
Abelle Chriditte (Valenvaryon Strongholdban, a Propylon Chamberben) -
RED DEVIL #22837 hol találok Master-trainert,akinél az alkimiát tudom fejleszteni?
-
Tutilevi #22836 szerintem a "vigyünk neki ajándékot és kérdezzük meg udvariasan az ashlandi szokásokról" küldetés nem azonos "loccsantsuk ki az agyvelejét" küldetéssel
ezért nem beszél Caius -
haxoror #22835 Viszont a trainer csak akkor tud téged tanítani ha a skillhez rendet tulajdonságod (itt most az intelligencia) alacsonyabb mint a skill szintje, tehát 50-es IQ-nál az alchemy skillt 50 fölé csak gyakorlással vagy skill drain tréninggel tudod emelni. -
haxoror #22834 Master-trainernél vagy skill-draines trükkel bármelyiknél. -
RED DEVIL #22833 Ha az alkimia elérte az 50-es szintet kiknél lehet tovább fejleszteni? -
Most vagyok (bloodmoon) annál a küldetésnél amit wind-eye ad, hogy a köveket keressem meg és csináljam az utasításait, elmentem megkeresni a térképe alapján a beast stone-t de nem találom. nem tudnátok megmondani pontosan hol lehet a tó-tól??? -
Nem kell mindent szó szerint értelmezni... -
Mikor megjöttem Hassour Zainsubani-tól Caius nem ültettet le a fotelbe és nem kezdett semmit mesélni nekem,de miért nem ? -
Emmegki #22829 Üdv! gondok vannak a Tribunallal:
Meg kéne találnom Asciene Rane-t az Ebonhearti Grand Council chambersben. Csak éppen nincs meg. A TES-ben megnéztem, ott kiírta, (a render windowban csak a nagy szürkeséget látom, éljen a TNT2) Ez egy hiba lenne, vagy valahol bújkál? -
Van egy tarisznyarak Vivec mellett, es jopar gazdag kereskedo Mournholdban. Elobbi mindent megvesz eredeti aron es 10k aranya van, utobbiak is gazdagok de ok mar alkudoznak kemenyen... -
Oooo, LcE, aki a Shadowrestet es annak kiegjet csinalta, o vette fel anno a kapcsolatot a SoD keszito(i)vel, es mintha szo lett volna a folytatasrol. De lehet hogy rosszul emlexem es az elobb hulyeseget irtam, utana kellene nezni.
Hmuda: Morrowind Summiton eljutottak a te konyvlistadhoz is ;]
Book list (incl. Tribunal & Bloodmoon) by Hmuda
01-16-05 checked by Summit staff
BOOK (list); ; readme (requires Word)
Nagy takaritast vegeznek az adatbazisban, ugy nez ki a munkad atment a szurun es hasznosnak talaltatott - amit eddig is tudtunk ;] Gratulalok, egy ujabb magyar segitseg a Summiton, legyunk buszkek ra ;] -
hammett #22826 mod nelkul az 5000 penzes kereskedo Calderaban az egyeduli akinek ennyi penze van vagy mashol van esetleg olyan akinek tobb van,mert van par draga cuccom,csak sajnalom 5000ert odaadni neki. -
hammett #22825 :) akkor kosz:) -
haxoror #22824 Mert valószínűleg már rég feltörted azt az ajtót :)
(asszem 32-es lock volt rajta) -
hammett #22823 Hali!
Kaptam egy Lower Arkngthand key-t.Ez hova valo?Vegigjartam Arkngthand-ot de nem talalom hova kene a kulcs!!!Pls hlp!!!! -
lécci egy linket plz.. vagy nem tudja vki hogy ki csinálja? -
Sea Of destiny 2?? -
Az oblivion elott meg aztan meg tobben elo fogjak venni, vagy azert hogy visszaszokjanak Tamriel vilagahoz, vagy azert mert eddig meg nem probaltak, es felvezetesnek idealis. Nomeg, meg a nagy modok most lesznek kesz, Tamriel Rebuilt, Adventurer of MittelErde, Diablo-Morrowind, Wizards Islands, Sea of Destiny 2, stbstb.. Ha csak 1-2 ezek kozul meg a nyar elott kijon, akkor lesz megint mozgas ;] -
Mikor megjöttem Hassour Zainsubani-tól Caius nem ültettet le a fotelbe és nem kezdett semmit mesélni nekem,de miért nem ? -
Azért gondoljatok bele mikori ez a játék, és még mindig megy a fórum, és játszanak vele (nem is kevesen)