The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Hát igen, érthetõ... bár én sose nézek TES-t, szeretek "ahogy esik úgy puffan" módon játszani. Legutolsó játékomban már be se megyek mindenhova, nem lopom el amit lehet, nem ölök meg minden szörnyet, nem beszélgetek mindenkivel és nem megyek be minden bányába/barlangba/sírboltba ami az utamba esik. Eleinte ezeket a fentieket mind megtettem, de rájöttem hogy ez a világ egész egyszerûen túl nagy az ilyen hardcore RPG-s viselkedéshez, miután 100 óra játék után, 36-os szinten a bosmer karakterem még a fõküldi legelején se járt, és egyik házban/guildben sem volt még kismesternél magasabb fokozaton 😊
A mostani játékomban már egyértelmûen a küldetések/rangok irányítanak, valamint nem megyek mindenhova gyalog: így is éppen elég ideig eltart még, mire a Bloodmoonig valaha eljutok 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

PiszkosFred
helyesbites (siettem sorry):

"ahol minden jobb cucc"-t ugy ertettem, hogy hiresebb, altalaban valamilyen legendahoz vagy hiresebb szemelyhez kotodo targyak, de ketsegtelen hogy vannak egyszeru, de nagyon jol hasznalhato targyak is. (eredetileg hiresebb tamrieli ereklyeknek szantuk a nyilvantartast, de aztan idovel mas egyeb targyak is felkerultek.)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Masik dolog, hogy van egy Kincseskamra rovatunk, ahol minden jobb cucc - allando fellelhetosegi hellyel rendelkezoek - fel vannak sorolva. De ezek olyan dolgok, hogy nem kotelezo megnezni, aki meg akar lepodni es cska ugy kutatni es ugy talalni cuccokat, az is megteheti es nem nezi meg a targy adatlapjat. De aki celiranyosan akar megkeresni valamit, segithet neki. Mindig a jatekoson mulik, hogy hasznal e segitseget, vagy nem ;]

PiszkosFred
Nem en szedtem ki, de korulbelul ezer hasonlo kerdes utan az ilyen automatikus megy a vagolapra. Nem vicc, a HQ kapcsan kapott leveleink majd harmada ez a kerdes. Es akkor a forumokrol nem is beszelve. Ezert is keszul most a FAQ, ezzel a kerdessel kezdtuk ;], remelhetoleg csokkennek majd a hasonlo kerdesek.

DonnieBrasco
Hmmm... most jó, hogy ezeket kiszedted TES-bõl... de pont az élvezet veszik el, nem? Másrészt daedric fegyvereket rendszeresen dobálnak el a dremora lordok, én pl. tõlük szereztem daedric battle-axet a régi karimnak (80-as sebzés, rátéve még egy 67-es ice sebzéssel... elég ütõs eszköz volt 😊)

DB

PiszkosFred
Nem, de minden jatek kapcsan van az embernek tapasztalata, velemenye, amit megoszt masokkal. Ezt tettetek ti is par perce. Akkor szive joga az nfsu-val jatszo embereknek ugyanezt tenni. Nem neztem a topikot, sosem olvastam, igy nemtom mennyire komoly az ottani eszmecsere. Ennek az egesznek egyebkent semmi ertelme sincs, kar volt maxiusnak ilyet javasolni, meg csak viccbol is. Eddig - leszamitva par kivetelt - elkerultek ezt a topikot az idiota emberkek, es altalaban a jatekrol volt szo. Kar lenne hiusagi kerdest csinalni belole, es minden sz**ral felhigitani, csak hogy akommentek szama novekedjen, es beerjen egy masik temat.

Daedric cuccok:
Boots: Galom Daeus, Entry
Greaves: Dren Plantation, Dren's Villa vagy Druscasthi, Upper Level. Mágikus változat Mistress Therana küldijének jutalma (Telvanni ház)
Cuirass: Norenen-dur, The Wailingdelve (a Tribunalban), vagy M. Therana küldije
Left Pauldron: Norenen-dur, The Wailingdelve
Right Pauldron: Solstheim, Castle Karstaag, Tower (a Bloodmoonban) vagy Fyr-nél (Vas, Tower)
Left Gauntlet: Turedus Taladian-nál (Tel Vos, Aryon's Chambers), vagy Kogoruhn, Bleeding Heart
Right Gauntlet: Kogoruhn, Bleeding Heart
Shield: Ibar-Dad vagy Galom Daeus, Observatory vagy Galos Farethi-nél (Dren Plantation, Dren's Villa)
Tower Shield: Nincs állandó helye, Golden Sainteknél lehet
Face of Inspiration (a leggyengééb fejfedõ): Ibar-Dad vagy Mamaea, Shrine of Pitted Dreams vagy Galdal Omayn-nál (Ghostgate, Tower of Dusk)
Face of Terror: Forgotten Vaults of Anudnabia, Forge of Hilbongard vagy Enar Dralor-nál (Ghostgate, Tower of Dusk Lower level)
Face of God (a legjobb): Tukushapal, Sepulcher

És a Juiced megjelent már PC-re vagy csak nekem nekem kéne X-Boxot venni? Hallott valaki a Street Racing Syndicate - rõl?
Valaki +tudja mondani hol lehet fullos Daedric felszerelést szerezni úgy hogy nem ölöm meg Divayth Fyr - t?
DonnieBrasco
Nézd meg a Juiced-et, az egy apró fokkal jobb (sõt, sokkal).
Az NFSU-ban _iszonyat_ sok olyan dolog van, amitõl számomra élvezhetetlen. Bezzeg a Richard Burns Rally 😊) az király.

Ja hogy a Morrowind? Ismét egész aktívan nyomom, Mage/Thief/Hlaalu/Morag Tong karakterrel - látható, hogy nem egy becsület lovagja figurát alakítok. Moddal csinált, sötét jedi típusú csuklya, alatt Dark Br. páncél, maszkkal... mindenki be***ik tõlem, olyan félelmetes vagyok. Mindehhez 2m-es magasság (high elf attronarch). Mindenféle támadó és alteráló mágia megy!

DB

ollie
Mondjuk nekem tetszik a játék, de csak egyszerû arcade.

DonnieBrasco
Én inkább nem írnám le a tapasztalataimat az NFSU-val kapcsolatban, mert egyrészt elhányom magam, másrészt sírógörcsöt kapok hogy mekkora korcsot sikerült kihozni egy olyan szuper játék utódjaként, mint az NFS: Porsche Unleashed 😞(((

DB

ollie
Mégis milyen tapasztalatokat NFSU-val kapcsolatban? Játszottál már vele?

PiszkosFred
Nem feltetlen feleslege, ha tapasztalatokat cserelnek, vagy tanacsot adnak. De ez vonatkozik minden jatekra. Viszont kar ezt osszehasonlitani valaszok szama tekinteteben, mert nem ez szamit. (sosem a meret a lenyeg;])

ollie
Azért nem rossz játék az, de beszélgetni róla tényleg felesleges.

DonnieBrasco
Az NFSU leginkább egy gagyi, bénáknak való csilivili mûmájer kaka. A multi játékoknak tényleg óriási a fóruma, de érdemi beszélgetést egy ilyen fórumban sem fogsz találni, csak mûmájerkedést meg flémelést 😊

DB

ollie
Az NFSU multiplayer játék, és a multiplájereknek mindig jár a szájuk, ha kell ha nem, legalábbis itt az SG-n.

a kis hülye gagyi gyerekeknek álatalában sokkal több mondanivalójuk van a semmirõl is

Apróság: Írjunk 1000rel a topicba mert elég szégyen, hogyaz NFSUGnak nagyjából annyi üzenet van, mint a Morrowindnek.
Pedig mit lehet tárgyalni azon? Mindeki tuningol 1000rel, és festi a jobbnál jobb autókat de ezen mit lehet beszélni???
Akkor inkább már Moscow rush 😄

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Én maradok az angol verziónál, legalább tanulom a nyelvet (Keep moving! What is it,sera? 😊) és még nagyjából értem is.
Hát régen sztem a CD Galaxisban is kapható volt....
De most, vagy warezolok (fúúúj!!), vagy megrendelem a Bethesta oldaláról (3x annyi) vagy Bloodmoont láttam nemrég a Törökbálinti korában (az meg messze van, és ritkán mgyek arr)

[Jakuza]
Ahogy nezem eleg jol haladnak a forditassal, mar 47% allitolag. Sajnos meg nincs kiprobalhato kiadas.
http://morrohun.uw.hu/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

_Atti_
2 õ Dagoth ú(😄)rnak,2(SPOiler): 4lM4l3x14' nak
egy a bloodmoonos fõmuftinak😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Sadun Tryst
nagykanizsán meg csak a Tesco-ban van ilyen vásárlási lehetõség. és itt meg az alapjáték sem kapható... :/

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Én legutóbb a METRO-ban láttam a Tribunal-t Pesten de az vagy fél éve volt szal lehet hogy nem sokat segítek.sry

Én máshogy kérdezem: Hol tudnám megvenni Bp-n belül Tribunal-t? Nincs se a Westend-i Media-ban, se az Óbudaiban, a CD Galaxis-ban úgyszint. Hol a francban van????? Elég idegesítõ, hogy csak az alapjáték van mindenhol. A bloodmoont a Coraban láttam, de Tribunal sehol!!!!!

Sadun Tryst
nem tudja valaki honnan lehet még leszedni a kiegészítõket? morrowindnek már igencsak a végefelé vagyok, így nem jönne rosszul a folytatás... 😊

PiszkosFred
Mellette a lukban van meg elvileg a Shadowsting es a Raven Eye gyûrû. Reload be is kuldte oket pont most, 2-3 nappal ezelott, a kincseskamraba, de a nyilvesszoket kihagyta. De a hely, a faronk az megegyezik az o leirasa alapjan is.

ollie
Nem. Az alapjátékban van? Úgy értem nem valami plugin teszi be?

_Atti_
Ebony Arrows of Slaying
ID: bm_ebonyarrow_s Type: Arrow
Chop: 132 - 132
Slash: 0 - 1
Thrust: 0 - 1
Speed: 1.0
Dmg Ratio: 132 (5132 with spell!)
Reach: 1.0
Condition: 10 / 10
Weight: 0.2
Value: 10
Cast When Strikes
Health Damage 5000 pts on Target

There are only 5 of these amazing arrows in the game, found in a Hollow Treestump just East of the Thirsk Mead Hall (which has a bunch of other good equipment in it as well).

Errõl tudtatok?😄

De van az alap gátékban scrollgyártás, én is csinálhattam volna, de arra nem lövöm el a lelkeimet.
I of the dragon: Azoknak nem nagy szám, akik nem szeretik a sárkányokat, de aki igen (ÉN), annak qrva jó szórakozás, repülni, köpködni, varázsolni. Én tegnap szereztem meg és imádom, csak alig mentek, és ha maghalok, akkor van mit újra csinálni.

Sadun Tryst
akkor megyek is szórakozni vele! 😊
thx a helpet! 😊

a scrollkészítést szvsz valamelyik pluginod csinálja (talán inscription vagy mi) mert az alap gameban nincs ilyen 😊

Ron Ragm
Magadrahúzod a lélekkövet, mintha equipelni akarnád. Persze nem mindig (sõt, alacsony szinten szinte sose) fog sikerülni. Tekercseket is ugyanígy lehet csinálni, csak egy üres papír kell hozzá (kiváló gyakorlás Azura csillagával és egy nagy köteg papírlappal elindulni a világba).

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadun Tryst
hi all!

most végre nekiálltam én is a normál morrowind-nek, és kezdtem 1 high elf-et. alkimistam vagyok, meg hasonlók. piákat tudok csinálni, de felvarázsolni cuccokat nem (elvileg olyat is tudok). szóval akkor az elsõ kérdésem az lenne, h hogyan lehet? (mert eléggé zavaró, h van vagy 20 soul gemem, tele lelkekkel, de csak horobilis összegekért tudom õket felhasználni!)
a második kérdésem az lenne, h varázstekercsket lehet csinálni hasonló módon, mint piákat?

bocsi ha kicsit sokat kérdezek, de ilyenekre eddig sehol nem kaptam választ. thx a válaszokat ezért is elõre! 😊

Bandew
Uhhh... tényleg az úszást el is felejtettem! (sokat szenvedtem vele)
:-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Demo már rég van, én is azzal nyomtam már több hónappal ezelõtt. Azért ha belegondolok nem is rossz, valszeg majd én is beszerzem.

PiszkosFred
warez oldalrol = warez szinten

PiszkosFred
Hát most olvastam, hogy kijott a sims2 warez oldalrol, igy ha minden jol megy hamarosan a polcokra kerul, es arra kell most a penz ;] Aztan pedig The Movies es Pirates! remake. Majd ezutan lehet megnezem ezt a gammat, addig keresek valami demot belole.

ollie
de kérdem én, minek ló, ha lehet repülni?

_Atti_
öh egyik se igaz.. a lovat nadrágnak kell felhozni de ha a lábfejed el akarod tüntetni hogy ne lógjon a levegõben akkor egy speciális lovaglócipõt is fel kell venni😄
és akkor nagyjábol ülsz a lovom..
amugy amit irsz az még nem is annyira vicces...
de.. menj be vele a vizbe úszni!!az ám a szép vicc!😄D
de azért eleve a tény is üt hogy komplett lovak vannak az inventoryban😄

ollie
amúgy most pár ezerért árulják a cdgalaxisban
végül is pár órát el lehet lenni vele

PiszkosFred
hmhm, nem ismertem. Utanakerdezek ismerosoknel, hatha. Lehet nem tul bonyolul jatek, de az ilyeneket nem is azert szeretjuk ;] Koszi az infot!

CS@
Nem egy nagy szám az biztos ,nem túl szép ,nem is változatos egy egyszerû lövöldözõs játék ,de legalább egy sárkánnyal kell lõdözni.
Képek
Szorry az OFFért befejeztem.

ollie
Nem nagy szám diablo klón...

PiszkosFred
Nem igazan

CS@
I of the Dragon –t ki sem próbáltad ?

ollie
Tudom mire gondolsz, de nem tudom a nevét.

PiszkosFred
Igen, feltem is picit amikor beirtam ;] De valami Dragon akarmi volt.. Ultel a sarkanyon, es tuzet okadtal. A nyito kepe olyan volt, mint kesobb a Dennis Quaid fele Sarkanysziv egyik posztere. (Ficko kezeben egy karddal felterden all/terdel a foldon, hatterben egy jo nagy napkorong, mellette/mogotte egy sarkany figyelt. Vagy ilyesmi... ;])

ollie
Nem, a Dragon Wars egy Bard's Tale 3 klón volt, tulajdonképpen a készítõje ugyanaz az ürge.

PiszkosFred
Hogy õszinte legyek, ez a HQn belül is felmerült, és nagyon bizok benne hogy lesz ;] Ha más nem, legalább egy modder majd megcsinálja. DragonWars óta nem ültem sárkányon 😄 (asszem az volt a régi c64es "sárkányszimulátor" cime.)

Esrohnoil
Sárkánylovaglás is lesz? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.