27013
-
Háááá, már semmit az enchantotvertem neki oda,
oszt destruction kellet volna, de már minden ok 44-es a skill és nagyon hasít, pedig csak egy szar spark, amit a Seyda neen-de vettem! -
Nem értelek. Mit akarsz feltölteni?
DB -
www.gameburnworld.com-on megtalálod szerintem. De inkább vedd meg, 3000-ért iszonyúan megéri a 2 kiegészítővel egyben!!
DB -
Vettem varázslatot, de nem tudom hol feltölteni, tök szar, most mi van??? -

-
Kösziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
haxoror #22971 Az elkerített résznél ahol az ágyak vannak a szekrény alatt.
Kb 5 lépésre Ajirától :) -
A Mages of Guild-ban vagyok, a mushroom meg a flower reportot kell visszaszerezni, az egyik tekwercset megtaláltam a kosaraknál de hola másik? 

-
Akkor sztem szarban vagyok! :D -
10k, Vivec mellett. Mivel semmivel sem különbözik a többi mudcrabtól, vigyázni kell hogy ne üsse le az ember ;] -
En olyan 40 000-ben kiegyeznék! :) -
Iszaprák hol van? Mennyi van nálla? -
Hi!
Az alap Morrowindhez melyik a legutolsó letölthető, működő, crackelhető patch?
-
Creeper, Részeges iszaprák, és általában a Mournholdi kereskedők. -
!!!!!!RICH NPC!!!!!!
PLZ HLP!!!!! -
HellWolf #22962 Inkább a Speechcraft számít, az ilyen küldiknél 70-80-as szimpátiánál el lehet érni a célt, a te esetedben átnyújtja a könyvet... -
dervis_ #22961 Sziasztok! Láttam van aki életjátékot szeret játszani a Morrowind-del. Nekik ajánlom (ha nem nagyon számít a grafika) az Unreal World címü rpg-t.
http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html
Kaját kell benne szerezni, vadászni, halászni, tüzet rakni, házat építeni, másokkal cserekereskedelmet folytatni stb. Szvsz nagyon jó, bár még csak a demó verzióval játszottam.
Hmm, mit is írjak a játékról. Pl. rohadt dolog hideg éjszaka, esőben menedéket építeni és tüzet gyújtani. :-) Vagy arra ébredni, hogy éppen vaddisznók csörtetnek át a táborodon. Vagy íjjal megpróbálni lelőni egy fürge mókust a fáról. Vagy halálra fagyni a télen... A sebzések kezelése is elég életszerű, testájakra osztott, nyílván tartja milyen sérülés ért és mennyire súlyos. A páncélok sem egy sima AC hanem különböző mértékben védenek meg különböző fegyverekkel szemben. Vagy a hideggel szemben. És még sorolhatnám... :-) -
haxoror #22960 Ki is lehet zsebelni -
haxoror #22959 "...a senki földjén"
Lehet de akkor is a Telvanni stronghold a legdögösebb :D
Egyébként a Multiple teleport marking pluginnal 12 markot lehet letenni szal nem akkora gond hogy nem a legsűrűbb helyen van ;) -
Majd lesz valami... -
Addig kell dumálni neki amíg odaagyja,ha nem,akkor fizetni,2000-ért azthiszem megválik tőle.Én fizettem símán odaadta. -
Passz, sajna nekem sem sikerült anno, csak mészárolva :(
De a mostani játékomban megpróbálom trükkösebben! Ald'ruhnba a figher guild főnöke talán tud neked segíteni...
DB -
Sottli-tól hogy lehet megszerezni a code bookot, anélkül, hogy megölném?
94-es a pers. ost nem aggya ide! -
Garrett10 #22954 hali
nem tudnátok segiteni hogyan csináljak olyan amulettet amivel ki lehet nyitni minden zárat!
-
Házad lehet Balmora mellett, ha Hlaalu házba lépsz be, ha Redoranba akkor Ald'ruhntól Északra, ha pedig Telvanni akkor Morrowind DK-i részén, a senki földjén.
DB -
Kevertem egy kicsit a pluginokkal, mert találtam párat ami egymást ütötte... eredmény: újrakezdés :))
De sebaj, csak már kicsit unom a Balmora-Vivec-Ald'ruhni küldiket, fejből nyomom az egészet.
De semmi baj, a "Morrowind Crafting" plugin miatt megérte... zseniális :)
Ja és a pofátlanság csúcsa amit csináltam, ezt mindenképpen le akartam írni: beléptem a Morag Tongba, és azon melegében lenyúltam a MT nagyfőnök ládikájából az Assassins Longbow-t :))) gyakorlatilag az orra elöl :)) gyeee háá öcsém nem sámli cucc, konstans +5 Marskman, +20 Night Eye, és 5-40 sebzés :)))) nekem semmi se szent. Ez egy vérg*** karakter, akit most alakítok...
DB -
Ja, HÁZAT hogy (és hol) lehet szerezni és ha használom a Council Clubot, az jó nem lopják el a cuccaimait?
valamint kéne valami nagyon gazdag trader, van egy rakás cuccom, amit nem akarok odaadni a Scrampnek, mer tul drága. -
Köszi, ezekre nagyjából a hétvégén rájöttem. A tápos kardot meg majd megcsinálom mert 3x próbáltam és mindannyiszor összetört.
Enchant skillnek van minimuma amivel lehet, + én csináljam vagy adjam oda valakinek, úgy nagyobb az esélye, hogy sikerül?
:DDDD "Telvanni környéken meg aztán boldog boldogtalan varázslatokat árul..."
Köszi, majd megnézem :DDD -
"15. szinten kicsit a kardomat mutogatnám meg neki, de sztem leőne a picsába! :("
Hát ha ő nem is, de a céh többi tagja mindenképen ;]
Lépj be a mágusokhoz, ha csak papíron is, de legyél a tagja a szervezetüknek. Ekkor már sokkal több céhtag fog üzletelni veled. Persze egyeseknek továbbra is majd csak a rang számít, őket el is felejtheted - ha csak nem kezdesz karriert a mágusok között is. De varászlatokat lehet tanulni a Temple, Cult "kirendeltségein" és még soksok helyen szétszórva a világban. Többek között már Seyda Neenben is 10 méterre a kezdéstől levő kis vegyesboltban megtanulható a restore health, fire, frost és asszem a shock sebzés is. Telvanni környéken meg aztán boldog boldogtalan varázslatokat árul... ;] -
Amilyet te akarsz. En az enchantra irtam a varázslatot, mert mint jelezted nem sikerült összehozni. Soulgem feltöltve lélekkel+enchantolható fegyver+korábban megtanult mágia - ezek kellenek a folyamathoz. Lehet én értettem félre, de mintha a kommentedből hiányzott volna a varázslat és azért nem tudtad az adott cuccot valamivel "felruházni". Erre utalt DB is a válaszba, és én is ezt próbáltam megvilágítani a magam módján. De ha nem emiatt nem sikerült, akkor ez esetben sorry és a kommentem tárgytalan. ;] -
biztos. -
Garrett10 #22946 hali
nem tudna valaki segiteni hogy hol találom meg azt a kardot amivel lehet repülni!
előre is kösz! -
Meg is van.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1020949435
DB -
Hát, ha nem érted mit kérdeznek, szótárazd ki, vagy ilyesmi. NAGYON érdemes meg is érteni, hogy miről szólnak a Morrowindben a párbeszéd - én anélkül tuti nem élvzetem volna!
Képlinkelésre volt egy külön topic, asszem Morrowind karakterek (?) volt a címe, de majd rákeresek a fórumkeresőben.
DB -
Assasin milyen varázslatot tanuljon? És főleg kitől? Mer' a magék szóba sem állnak velem, folyton valami rangot kérdezgetnek. 15. szinten kicsit a kardomat mutogatnám meg neki, de sztem leőne a picsába! :( -
Ideje lenne tanulni is pár varázslatot... ;] -
A Khajiitot nem láttam, pedig jó nagyot kerültem, a ghostgate előtt is elmentem, ráadásul a barlangba (az út végén) meg lefertőztek, mint disznó, úgyhogy a visszafelé út nem éppen volt séta volt a parkban. :D
+ most maxoltam kia short blade skillem, úgyhogy egy 34-es (minor) Long bladdel nem akarok nagyon emberkedni. -
Köszike!!!
Képeket linkelhetek, vagy van rá másik topic? -
A Ghostfence-en belüli Shrine-hoz vitted?
DB -
Feltöltött Soulgemet magadra húzol, utána beállítod a mágiát, időtartamát, típusát, és püff - vagy sikerül, vagy nem!
A Khajiit meg egy bányában van, a hegy mögött.
DB