The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mostani játékomban már egyértelmûen a küldetések/rangok irányítanak, valamint nem megyek mindenhova gyalog: így is éppen elég ideig eltart még, mire a Bloodmoonig valaha eljutok 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
"ahol minden jobb cucc"-t ugy ertettem, hogy hiresebb, altalaban valamilyen legendahoz vagy hiresebb szemelyhez kotodo targyak, de ketsegtelen hogy vannak egyszeru, de nagyon jol hasznalhato targyak is. (eredetileg hiresebb tamrieli ereklyeknek szantuk a nyilvantartast, de aztan idovel mas egyeb targyak is felkerultek.)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DB
Daedric cuccok:
Boots: Galom Daeus, Entry
Greaves: Dren Plantation, Dren's Villa vagy Druscasthi, Upper Level. Mágikus változat Mistress Therana küldijének jutalma (Telvanni ház)
Cuirass: Norenen-dur, The Wailingdelve (a Tribunalban), vagy M. Therana küldije
Left Pauldron: Norenen-dur, The Wailingdelve
Right Pauldron: Solstheim, Castle Karstaag, Tower (a Bloodmoonban) vagy Fyr-nél (Vas, Tower)
Left Gauntlet: Turedus Taladian-nál (Tel Vos, Aryon's Chambers), vagy Kogoruhn, Bleeding Heart
Right Gauntlet: Kogoruhn, Bleeding Heart
Shield: Ibar-Dad vagy Galom Daeus, Observatory vagy Galos Farethi-nél (Dren Plantation, Dren's Villa)
Tower Shield: Nincs állandó helye, Golden Sainteknél lehet
Face of Inspiration (a leggyengééb fejfedõ): Ibar-Dad vagy Mamaea, Shrine of Pitted Dreams vagy Galdal Omayn-nál (Ghostgate, Tower of Dusk)
Face of Terror: Forgotten Vaults of Anudnabia, Forge of Hilbongard vagy Enar Dralor-nál (Ghostgate, Tower of Dusk Lower level)
Face of God (a legjobb): Tukushapal, Sepulcher
Az NFSU-ban _iszonyat_ sok olyan dolog van, amitõl számomra élvezhetetlen. Bezzeg a Richard Burns Rally 😊) az király.
Ja hogy a Morrowind? Ismét egész aktívan nyomom, Mage/Thief/Hlaalu/Morag Tong karakterrel - látható, hogy nem egy becsület lovagja figurát alakítok. Moddal csinált, sötét jedi típusú csuklya, alatt Dark Br. páncél, maszkkal... mindenki be***ik tõlem, olyan félelmetes vagyok. Mindehhez 2m-es magasság (high elf attronarch). Mindenféle támadó és alteráló mágia megy!
DB
DB
DB
Pedig mit lehet tárgyalni azon? Mindeki tuningol 1000rel, és festi a jobbnál jobb autókat de ezen mit lehet beszélni???
Akkor inkább már Moscow rush 😄
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hát régen sztem a CD Galaxisban is kapható volt....
De most, vagy warezolok (fúúúj!!), vagy megrendelem a Bethesta oldaláról (3x annyi) vagy Bloodmoont láttam nemrég a Törökbálinti korában (az meg messze van, és ritkán mgyek arr)
http://morrohun.uw.hu/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
egy a bloodmoonos fõmuftinak😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ID: bm_ebonyarrow_s Type: Arrow
Chop: 132 - 132
Slash: 0 - 1
Thrust: 0 - 1
Speed: 1.0
Dmg Ratio: 132 (5132 with spell!)
Reach: 1.0
Condition: 10 / 10
Weight: 0.2
Value: 10
Cast When Strikes
Health Damage 5000 pts on Target
There are only 5 of these amazing arrows in the game, found in a Hollow Treestump just East of the Thirsk Mead Hall (which has a bunch of other good equipment in it as well).
Errõl tudtatok?😄
I of the dragon: Azoknak nem nagy szám, akik nem szeretik a sárkányokat, de aki igen (ÉN), annak qrva jó szórakozás, repülni, köpködni, varázsolni. Én tegnap szereztem meg és imádom, csak alig mentek, és ha maghalok, akkor van mit újra csinálni.
thx a helpet! 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
most végre nekiálltam én is a normál morrowind-nek, és kezdtem 1 high elf-et. alkimistam vagyok, meg hasonlók. piákat tudok csinálni, de felvarázsolni cuccokat nem (elvileg olyat is tudok). szóval akkor az elsõ kérdésem az lenne, h hogyan lehet? (mert eléggé zavaró, h van vagy 20 soul gemem, tele lelkekkel, de csak horobilis összegekért tudom õket felhasználni!)
a második kérdésem az lenne, h varázstekercsket lehet csinálni hasonló módon, mint piákat?
bocsi ha kicsit sokat kérdezek, de ilyenekre eddig sehol nem kaptam választ. thx a válaszokat ezért is elõre! 😊
:-DDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
és akkor nagyjábol ülsz a lovom..
amugy amit irsz az még nem is annyira vicces...
de.. menj be vele a vizbe úszni!!az ám a szép vicc!😄D
de azért eleve a tény is üt hogy komplett lovak vannak az inventoryban😄
Képek
Szorry az OFFért befejeztem.