1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
#936 Jézusom, ilyen hamar végigjátszottad? Mennyi az összes játékideje kb? -
#935 Na, végigjátszottam hétvégén! Csodálatos játék, csak ennyit lehet mondani. Divine Divinityvel ellentétben a vége nem laposodik el, sőt! Mindvégig érdekfeszítő és tele van poénokkal.
Majdnem eltörtem az egeret, úgy rám ijesztett a kutya a törpök tárnáiban! :-)
A varázslás rendszere nagyon király, mert ez az első rpg, ahol komolyan meg kell gondolni, hogy varázslót, vagy harcost akarok! Én abszolút harcos irányba toltam a gamet, de elképzelhető, hogy kipróbálok egy maget is. -
#934 na mindegy. azért örülök neki, hogy csak 4 rugóért meg tudtam venni, mert a hangulata kárpótól -
#933 Itt nem.Elvileg annyi, hogy véletlenül mást varázsolsz, mint amit kéne.Bár erre kevés az esély. -
#932 nem, csak nem sikerul a varazslat. Nekem is nagyon tetszett pedig a varazslas modja, evek ota erre vartam mar, amikor a black&white megjelent, bar abban meg csak egy szimbolumot lehetett rajzolni, itt meg tobb runabol allnak a varazslatok :) Szerintem ez igy k. jo, dehat izlesek es pofonok ;) -
#931 Tudom, de nem akarok ügyességi játékot rpg helyett...
Télleg gáz lehet, ha rosszul rajzolom le? -
#930 "Igazából" is úgy van amikor varázsol a varázsló.A megfelelő rúnákat kell lerajzolni, különben rosszul sülhet el.Egyébként memorizálni is tudsz egyszerre három varázslatot, amit egy gombnyomásra elsüthetsz a kellő pillanatban. -
#929 Azért rohadtul idegesít a varázslás. Kezdem úgy érezni magam, mint egy ügyességi játékban, mikor a varázslásra kerül a sor. Mi a francért kell hadonászni az egérrel????? Az egyik rúnát 10 alkalomból egyszer sikerül eltalálnom. Na meg az egész inventory rendszer és karakterlap is egy nagy rakás kaki. Még szerencse, hogy a hangulata nagyon jóra sikerült. -
#928 Nem érdemes összehasonlítani, hiszen ez más, mint a W8.
Szerintem fantasztikusan jó. -
#927 He, egész jó ez a játék, bár nem éri el a Wizardry 8 színvonalát. De érdemes beruházni rá! -
#926 ehehehe... akkor mit szólnál az undying-hez -
#925 durva gém
abba kellett hagynom, mert túl para volt :
(ez komoly) -
#924 Cool! -
#923 Ja már megnéztem. Rohanok megvenni! -
#922 CD Galaxis. 3990.- -
#921 CD Galaxis??? -
#920 Na végre, megvan! -
#919 Grafika szuper, a hangulata olyan, mint a 80-as évek végének lapozgatós könyveié. FRPG még nem jött be annyira nekem, mint ez. -
#918 Megnéztem a demóját és tök jó! Mondjuk a grafika nem egy Morrowind, de azért nagyon hangulatos. Asszem megyek megvenni... -
#917 Ez egy eszméletlenül szép és érdekes játék.
Feelingre nekem csak a demója jobban bejött, mint bármi ebben a stílusban. -
#916 5990 ft a CD Galaxisban. -
Bazsi #915 Senki? Ez nem túl jó... Vkinek esetleg megvan eredetiben? Mennyiért vesztegetik mostanában?
Bazsi -
Bazsi #914 Hali!
Ma akadt a kezembe a játék demoja. Azonnal végig is nyomtam. Nagyon +tetszett. Eszméletlen a feelingje! Nem tudnatok segiteni, honnan lehetne leszedni a gámát?? Please! Kösz!!
Bazsi -
steweee #913 igen kihalt lett ez a topic -
steweee #912 hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
miskolcon -
#911 Hát, így legalább van kihívás a játékban :)
-
#910 Lehet, csak te leszel a meszaros a torikonyvben, akit mindenki utal majd, szal sztem toltsd vissza a mentett allast:)) -
#909 Épp most irtottam ki a komplett várost, királyostul, mindenestül (nem értem mért támadtak rám, semmi rosszat nem csináltam) és érdekelne, hogy vajon lehet-e így folytatni a történetet? :) -
#908 Ok. Remélem a Bloodmon is a Tribunal árában (4000.-) jön ki, annyiért első körben megvenném.
De az Arx is esélyes.
906: lemezmelléklet. Hozd este az alaplapot!!! -
#907 ha olcsó pénzért adják, vedd meg. ha ANNYIRA nem olcsó, akkor csapj mellé párat és inkább vedd meg a Bloodmoont a morrowindhez, ha végre kijön a drága...
persze ez csak tanács. -
#906 és mikor jelent meg? és hol/min van a demo? -
#905 A demo lenyűgöző. -
#904 Thx.
CDGalaxis, 6. -
#903 mennyibe kerül és hol? -
#902 1-2 érv és ellenérv:
+ szép grafikailag
+ jók a hangok/dumák
+ okos az ellenfelek AI-je
+ látványos a varázslás benne
- nem open ended
- eléggé egy-nyomvonalas
- nincs túl nagy "replay value"-ja
szvsz. morrowind kenterbe veri. -
#901 Lement az ára. Érdemes megvenni, vagy a Morrowindhez képest gagyi? -
#900 Hi, miutan megcsinaltam a meteor kardot, merre kell kimenni a torpektol? -
Zsoltoo #899 koszi -
Zsoltoo #897 Hali!
az elso szinten a katakombaban van egy instabil fal... azzal mit kell csinalni???
Segitsetek pliz!
Vagy valahol ott kell tovabbjutni, de hogyan? -
#891 Hi!
A kocsmabol a jelszoval lementem a szektasokhoz, szepen kipucoltam az egeszet, aztan a fotag hozzam vagott valami demont, azt megettem, es a fotag elmenekult a goblin bortonbe a titkosajton. Utana mit kell csinalni, hogy tovabbmenjen a tortenet?