1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
Gandibá #977 Még hogyha 2-4 rugó, akkor is legalább megéri? -
#976 Úgy emléxem hogy 2-4 rugó körül van az ára az üzletekben, nem is beszélve a PCGURUs mellékletről. Én még ha jól emléxem 7 rugóért vettem. -
Gandibá #975 Hát neked legalább megvan. -
#974 Igen, én is (HW-n :) )
És HÁHÁHÁ lementem garázsba, megnéztem a 200 drabos cd-lerakatom, és megtaláltam ripben! :D -
Gandibá #973 Nekem is meg kéne szereznem valahonnan, mert az elmult két napban sok dicséretet hallottam róla. -
#972 Én sem szoktam. De nekem ha kell egy játék, és az elérhető újságmellékletként, akkor legalább _ennyire_ tartom a készítőit, hogy újságmellékletként megveszem.. ergo most keresnem kell vkit akinek nem kell, és lesz egy eredeti játékom.
Amit a Thief készítői is csináltak. -
Gandibá #971 Dikkibátyám, én sajnos nem veszek újságokat, nekem ez kimaradt az életemből :( -
#970 Ezek szerint a PC-Guruban volt melléklet, Gandibátyám. -
#969 Volt áll. vmelyik újsághoz melléklet mostanában.
Én meg gondolkozom, vajon megvan-e nekem :D -
Gandibá #968 Valaki nem tud egy helyet ahonnan le lehetne tölteni? -
#967 Szeretnék játszani vele !
Nincs valakinek 5lete !
-
#966 a pc gurus melléklet arx fatali ofc,és nem trükköztem no-cd crackekel meg ilyesmi csak felraktak eltettem a cd-t a polcra,és ha játszani akarok a nélkül futtatom -
#965 cd nélkül indul egyébként,én még sose próbáltam úgy futtatni,hogy a cd benne lenne a meghajtóban -
#964 De, ha ez újabb verzió, akkor már lehet, hogy be van építve ez a refresh fix is.Nem? -
#963 Igen, elolvastam már az egész topikot...
Szvsz ez arról szól, h. ne használjunk refresh fix-et. Soha nem használtam refresh fix-et.
-
#961 Sziasztok !
Amióta 386DX-em volt azóta nem volt ilyen, hogy egy játékot ne tudjak elindítani !!!!
Végső elkeseredés és lassan beletörődés kerülget... Elindításkor fekete képernyőt ad a PC Guru-s Arx Fatalies. ctrl+alt+del-el tudok csak visszalépni.
Semmi Joowood intro, semmi hang, semmi menü. A CD
LED-je még világít egy fél percet, és annyi. End task
bezár...
Konfigurációm: p4 2.0 gHz, 512 DDR RAM, Ati Radeon
9600, WinXP
A következőket már kipróbáltam:
- többször újraraktam a játékot
- átnéztem a játék hivatalos weboldalát
- állítottam a softfog értékét ahogy mondták
- drivert frissítettem a radeonhoz 3.10-es (2003 dec)
- drivert frissítettem az SB live-hoz
- felraktam az indeo 5.11-et
- Direct X 9.b-m van
- A TTLG Arx Fatalis forumot átolvastam
- Az összes magyar fórumot is
- Megnéztem a user manual-t,a faq-kat, readme.txt stb.
- azt olvastam, hogy a játék az 1.17-es, úgyhogy
patch nem kellett
- Az anti-alias értékem "mérleges"-re van állítva a
videókártya beállításaimnál
- Írtam a játék honlapjáért felelős emberkének, de még
nem válaszolt.
Ha van valami ötletetek PLZ ne kíméljetek.
A leggyönyörűbb a sztoriban:
Átvittem a játékot a szomszédba egy másik gépre, ahogy radeon 9800, és SB Audigy 2 -van. Ott minden gond nélkül
ELINDULT !
hádebazzeg....
-
#960 nem vagyok én akkora ész,hogy ilyet látatlanba vágjak,1.17es verzió van a pcguruhoz,az meg a legutolsó verziója,már néztem én is amikor nekem fagyott... -
#959 Nekem az óta is csak a fekete képernyő...
Nincs valami ötleted ? Nagyon megnézném pedig ezt a játékot. Nézzek pach után ? -
#958 engem pont az egyedi varázsrendszere fogott meg,sztem nagyon ott van a szeren -
#957 nekem bejött a game,de loading után kibaszott mindig,megnéztem mi lehet a gondja,hát az volt,hogy felrakta az EAX 2.06os verzióját,és a szintén e cég által csinált/terjesztett mafia meg egy másikat,amik szépen összeakadtak,leszedtema régebbi eaxot,azóta patentül megy -
#956 Szeva Bandew...
Na hallod, én a screenshotokra mozdultam rá. A Thief ugrott be. Viszont van egy kis gondom...
Hiába írok én bármit is a launch ablakba, (felbontás, videókártya), mindig csak egy fekete kép lesz a jutalmam a játék elindulása helyett.
p4- em radeon 9600-am, 512Ram-om, és winXP-m van.
Eddig nem volt gondom egy játék indításával sem.
Az XP-be ctrl-alt-del-el, valamint end task-al tudok csak visszajönni. Szeretnék a vásárolt CD-mmel játszani.
Ötlet ??? -
#955 én viszont utálom a varázslatrendszerét, tiszta ügyességi játk lett belőle e miatt... -
#954 asszem 20-30 óra alatt végig lehet nyomni, de télleg nagyon hangulatos és jó poénok vannak benne -
#953 Megvettem a Pc Guru-t! :D
Nagyon kivácsi vagyok rá, hisz egyszer azt írták róla, hogy ennyire jó hangulata eddig a Thiefnek volt. Nekem se kellett több info. :D
Amugy hosszú? Csak mert az 1 cd kicsit megijesztett. -
#952 Pc Guruhoz most teljes játék az Arx Fatalis. -
#951 Akkor csak a hrcos után érezhető a javulás. -
#950 pedig úgy emléxem, hogy alapból varázslót indítottam -
#949 nem -
#948 Elkezdtem, két órával később alig bírtam abbahagyni...
A legdurvább az, hogy most varázslót indítottam, és a gép elfogadja a SOKKAL LEZSEREBBEN rajzolt rúnákat is! Vagyis a program figyeli a casting és az elme képzettségi szintjét, és attól függően elnéző a minták felismerését illetően. Így a varázshasználó fejlődésének igazi értelme van, mert majdnem olyan könnyű varázsolni, mint harcolni.
Más is észrevette ezt? -
#947 Annyira jó ez a játék, hogy szó szerint hiányzik a klausztrofóbiás kazamaták hangulata. Úgyhogy ma este újra is kezdem! :-))) -
#946 Félreértettem, aszittem a Játékok kézikönyvére gondolsz. :-) -
#945 milyen problémára? -
#944 Én is :-) -
#943 A Morrowind topicban már írtam megoldást a problémádra! -
#942 Szerintem is megéri az árát mert jo gamma a Fatalis:) -
#941 Neked ez a mániád, hogy 30-40 óra kevés. Gondolkozzá' má', van egy halom játékod, a felét sem játszottad végig. Hol van neked erre időd?
30-40 óra nagyon kellemes. Elvégre négy mozijegy árát költöttük rá, ami ugye 6-8 óra. És ez a játék bőven jobb, mint néhány mozi. -
#940 Aha, viszont a 40 óra akkor is gáz egy rpg-től. Még jó, hogy nem vettem meg drágábban, mert úgy nagyon bosszantó lenne. Mondjuk nem vártam egy Wizardry 8 hosszúságú végigjátszási időt, de azért akkor is kevés. -
#939 Az, hogy aki nem tud eléggé angolul, az mérsékelten tud csak szórakozni ezzel a gammával... ok, mászkálok a labirintusban, de minek? A végigjátszás olvasása közben legalább értelmet nyert, hogy mi a fenét csinálok.
Emellett a leírás a poénokról szándékosan nem ejtett szót, volt részem meglepetésben bőven! :-) -
#938 Végigjátszás alapján?? Hát úgy mi az izgalmas benne? -
#937 Talán úgy 40 óra (?), ha végigjátszás alapján játszod, ahogy én tettem.