Arx Fatalis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, neked is igazad van. Ez is egy út.
EZEK F@SZOK!
Nem akarja valaki elkuldeni nekem? Mar elkezdtem es nem hianyzik sok belole. 35-tol 46-ig kene.
ftp: dracoon.no-ip.com
user: user
pass: user
Koszi,
Drakon
)\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Émmeg private ftp nélkül sehonnan sem tom eztet tölteni, nem akar valaki tippeket osztogatni?... (Djcomtól még nem elérhetõ...)

`Take a look to the sky just before you die`
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Van egy ott annál a résznél amikor kiszöx a börtönbõl, leesel és pá méterre egy csonti.Az oké annál megtaláltam.De van egy MÁSIK annál a résznél ahol az a zöldes patak van.Be lehet menni a vízbe, és a vízben ahogy mész vagy egy beugró a falban, ott van egy másik csonti akinél szintén rúnák voltak a demóban.
De különben idõközben rájöttem, hogy a valószínû demóban volt csak, mert még egy csomó minden máshogy van.Többek között a börtön is jóval több és nagyobb mint a demóban.
Idõközben megtaláltam a 3. rúnát.
En a demot csak kb 10 percre probaltam, de
Ez a jatek az ubermindenseg, valami hihetetlen jo, ja es Dynamic a ket runa ott van a csontvaznal, legalabbis nalam ott... Szal ezt nem szabad kihagyni!!!

Ugye jól emléxem, hogy a 3. és 4. rúna a demóban a kispatak melletti beugró részben volt(szintén egy halottnál mint az elsõ 2), mert most nincs ott.
Van az elsõ pókoknál egy falrész ami elmozdítható(nem a liftnél!!azt kinyitottam), de nem tudom, hogy kell kitörni, vagy kinyitni.
Miért nem lehet felvenni a titkos szobában(liftnél) a kovács szerszámot(fogó)?
Ez egyik sem szükséges a továbbjutáshoz, csak érdekelne(többek között, hogy mi van a fal mögött
)

(a gamezokra vonatkozik csak.
A filmek "véletlenszerûen" vannak felpakolva.)

Annyit mondok, hogy bõven megéri.Frissítések MINDEN NAP(movie,games stb).Amit megjelenik az isonewson vagy nforce-on az 2-3 óra múlva itt is fenn van.

Ilyenre érdemes hazajönni.Már töltöm is este 8-ra lenn is lesz JEEEEEEEEEEE

(Sajna fizetõsrõl töltöm, de este szerintem tuti fenn lesz DjComnál is)
nem hozom be holnap a vinyómat, hogy átmásoljam...nem hiszem, hogy ma meglesz valakinek.
talán holnap.
honnan szerezzük be? az most /pill. jó kérdés.
BIZONY!!!! Már a US patch megvan hozzá! 😊))))

Nemtom mi a szar van, bezzeg a microfostol kicsorjak hetekkel elobb a gagyi gammakat, de egy gagyi kiado megjelent gamejet nem birjak kiadni, ez felhaborito