Arx Fatalis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dracoon
ennyire ne lelkesedjetek mar 😛

A f@szomnak van annyi ideje. én melóhelyrõl nyomom, és néha bent maradok munkaidõ után is. nem beszélve a hétvégékrõl. Valamit valamiért.
De, neked is igazad van. Ez is egy út.

Utoljára írom le. A fasz kivan ezzel a Dakotával. Én idõt, fáradtságot nem kímélek, hogy megszerezzem a legújabb game-eket, és NEM PÉNZÉRT.

EZEK F@SZOK!

dracoon
Hello!

Nem akarja valaki elkuldeni nekem? Mar elkezdtem es nem hianyzik sok belole. 35-tol 46-ig kene.

ftp: dracoon.no-ip.com
user: user
pass: user

Koszi,
Drakon

Nálam az ultimák közül a kedvencek: V,IX, UW II, de a VIII kivételével az összes jó. (Hehe, a nyáron poénból végigjátszottam az I.-et újból. Thief-fel. Kb. 3 óra alatt végeztem )
Csacsi
Nah megnéztem a demot. Tetszik, igaz, hogy kinyírtak rögtön az elején, de azért jól néz ki maga a játék, szóval gondoltam egy próbát megér. Már nekem is jön lefelé. Címet nem tudok mondani sorry, mert privát ftp.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Pc Gurus vult a demo, azért nem ment, de most leszedtem netrõl, és az elindult, köszi az infot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Már bocsi az offért, de az Ultima IX-et nem hagyom, mert igenis jó volt - csak jó gép kellett hozzá.

Émmeg private ftp nélkül sehonnan sem tom eztet tölteni, nem akar valaki tippeket osztogatni?... (Djcomtól még nem elérhetõ...)
Dynamic
tényeg?

már toljuk rég...
gergou
nem hiszem, hogy oprendszer, de ha pcgurus cdrol nyomod fel a demot, arrol nem fog menni, mert azon hibas, ha ez a problem, ha netrol van, akkor meg vagy rossz a file, vagy a windowsod szetburult, vagy a demo szar, de ez a game isteni, erre megerte ennyi ideig varni

`Take a look to the sky just before you die`

Csacsi
Tudom, hogy ti a teljest nyomjátok, de nekem még a demot, sem engedi feltelepíteni. Mitõl lehet? Az oprendszer Win98 magyar.

Dynamic
Nem biztos, hogy egy csontiról beszélünk.
Van egy ott annál a résznél amikor kiszöx a börtönbõl, leesel és pá méterre egy csonti.Az oké annál megtaláltam.De van egy MÁSIK annál a résznél ahol az a zöldes patak van.Be lehet menni a vízbe, és a vízben ahogy mész vagy egy beugró a falban, ott van egy másik csonti akinél szintén rúnák voltak a demóban.

De különben idõközben rájöttem, hogy a valószínû demóban volt csak, mert még egy csomó minden máshogy van.Többek között a börtön is jóval több és nagyobb mint a demóban.
Idõközben megtaláltam a 3. rúnát.
gergou
Nos emberek az elso benyomasok, :
En a demot csak kb 10 percre probaltam, de
Ez a jatek az ubermindenseg, valami hihetetlen jo, ja es Dynamic a ket runa ott van a csontvaznal, legalabbis nalam ott... Szal ezt nem szabad kihagyni!!!

Dynamic
Közben 1-2 kérdés:

Ugye jól emléxem, hogy a 3. és 4. rúna a demóban a kispatak melletti beugró részben volt(szintén egy halottnál mint az elsõ 2), mert most nincs ott.

Van az elsõ pókoknál egy falrész ami elmozdítható(nem a liftnél!!azt kinyitottam), de nem tudom, hogy kell kitörni, vagy kinyitni.

Miért nem lehet felvenni a titkos szobában(liftnél) a kovács szerszámot(fogó)?

Ez egyik sem szükséges a továbbjutáshoz, csak érdekelne(többek között, hogy mi van a fal mögött)

gergou

gergou
ja, nekem is csak percek kerdese

Milyen lett a game?
Dynamic
HÁHÁ...
Közben lejött a gém😊
Dynamic
ezt is leírtam a #149-ben
(a gamezokra vonatkozik csak.
A filmek "véletlenszerûen" vannak felpakolva.)
Csacsi
Bocs a duplázásért..

Csacsi
Még annyit árulj el, hogy vannak filmek is, vagy csak játékok vannak fent? Illetve az Isonewsos "megjelenestõl" számított mennyi idõn belül szokott fent lenni a cucc?

Csacsi
Még annyit árulj el, hogy vannak filmek is, vagy csak játékok vannak fent? Illetve az Isonewsos "megjelenestõl" számított mennyi idõn belül szokott fent lenni a cucc?

Dynamic
lehet
Dynamic
Nem parásabb, mit az extra vagy az uw.
Neked is private?
Es lehet onnan fxp-zni nemtod?

Csacsi
Szóval így ismeretlnebe.

Csacsi
És nem lehet lebukni? Mert azért ez egy kicsit parás?

Dynamic
lásd a #150-est
Csacsi
Ez Dynamicnak ment.

Csacsi
Milyen sebességgel leeht onnan szedni? Mert ha jó sebességgel, akkor elõfizetek.

Dynamic
igen(ha egyszer fizetsz érte...)
gergou
Nekem is jon mar😊)) Estere lenn van, je alig birok varni

Be lehet jutni mindig?
Dynamic
Ja és teljes sávszél!!
Dynamic
Nézz el ide

Annyit mondok, hogy bõven megéri.Frissítések MINDEN NAP(movie,games stb).Amit megjelenik az isonewson vagy nforce-on az 2-3 óra múlva itt is fenn van.
(OFF: Mennyi egy ilyen fizetõs hely havonta? Milyen gyors? Megéri?...ON)
Van itt egy edonkeys cím. Nem mintha sokat érne..:I
Dynamic
IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,IGEN,VÉGRE
Ilyenre érdemes hazajönni.Már töltöm is este 8-ra lenn is lesz JEEEEEEEEEEE
(Sajna fizetõsrõl töltöm, de este szerintem tuti fenn lesz DjComnál is)
Mindenesetre DjCom-nál már van egy coming soon...😊 De az extra sebességénél jobb lenne valami gyorsabb.:I
Én ma csak 5-ig vagyok a melóhelyen, így hát..😞((
nem hozom be holnap a vinyómat, hogy átmásoljam...nem hiszem, hogy ma meglesz valakinek.
talán holnap.

gergou
Nekem legalabb estig kell ra varnom, de valaki gyorsabban tud szerezni, az szoljon!

ez a progi olyan THIEF-es hangulatú

szerintem majd jön egy crack a patch-hez.

honnan szerezzük be? az most /pill. jó kérdés.

gergou
Na, most mar csak annyit mondjatok, honnan szerzitek be,.......

de gyorsak vagytok
BIZONY!!!! Már a US patch megvan hozzá! 😊))))

gergou
JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJEEEE

gergou
Basszus, meg mindig semmi, nem tudok megegy napot varni, ma jelenjen meg!

Idáig semmi.Addig szurkolok Szuper Leventének, hogy bemutatkozzon az NHL-be! Az is mindenórás! 😊))

gergou
Hat valszleg driver gond, de a nagyobb gond az, hogy meg most sem jelent meg Nemtom mi a szar van, bezzeg a microfostol kicsorjak hetekkel elobb a gagyi gammakat, de egy gagyi kiado megjelent gamejet nem birjak kiadni, ez felhaborito