Arx Fatalis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és mit lehet meggyújtani vele? Fáklya, vagy fegyverként is lehet ellenfélen használni?
Bazz, akkor az a két cucc egybe tartozik? Erre nem gondoltam, én két külön variként kezeltem.
Köszi, próba
Köszi, próba
1.nyomva tartod a ctrl-t
2.leírod a rúnákat a levegõb a megfelelõ sorrendbe.Ha jól írod le, megjelenik a jobb felsõ sarokba.(a tûzgyújtó pl.vízszintes vonal balról jobbra, majd egy szögletes "u" betû)
3.elengeded a ctrl-t
Hotkey szerintem nincs rá, hiszen ez a lényege, hogy realtimeba varázsolj, mint ahogy "igazából" kéne.(pl. mint a Black&White)
2.leírod a rúnákat a levegõb a megfelelõ sorrendbe.Ha jól írod le, megjelenik a jobb felsõ sarokba.(a tûzgyújtó pl.vízszintes vonal balról jobbra, majd egy szögletes "u" betû)
3.elengeded a ctrl-t
Hotkey szerintem nincs rá, hiszen ez a lényege, hogy realtimeba varázsolj, mint ahogy "igazából" kéne.(pl. mint a Black&White)
Legyen szíves valaki írja le, hogy a spellt hogy kell használni!
Mindig meg kell nyitni a könyvet, vagy hotkey is van? Még csak a két? tûzgyújtó varázsom van, de nem igazán megy. Pl. húzok egy csíkot(amit a könyvben mutat), fény-hang, és semmi.
Úgy látszik rá kell érezni az ízére, még igencsak tanulom...
Mindig meg kell nyitni a könyvet, vagy hotkey is van? Még csak a két? tûzgyújtó varázsom van, de nem igazán megy. Pl. húzok egy csíkot(amit a könyvben mutat), fény-hang, és semmi.
Úgy látszik rá kell érezni az ízére, még igencsak tanulom...
Szóval nagyon jó kis játék.Elõször még rá kell jönni, hogy mi hogy van(harc,varázslat,tárgyak használata), utána már nagyon élvezetes.
Mondok 1-2 trükköt amire játék közben rájöttem, hogy másnak is könnyebb legyen:
-Ha megnyitsz egy másik invertoryt(pl. halottak,kincsesláda,hordó)és mondjuk vannak benne olyan dolgok amibõl több van(pl. 6 db kenyér)nekem egyesével áthuzogatni.Elég ha nyomva tartod a shiftet és a tárgyon duplát klikkelsz-mindent átrakja egyszerre(ez természetesen az 1 db-okra is igaz)
-Ha a nyilat ráviszed modjuk a kajára(akár az invertoryban van akár kint egy asztalon) és nyomsz rá egy use gombot(nekem enter), akkor azt megeszi.Nem kell a karakterlapon a "szájába adni"(Jó lehet, hogy ez csak nekem volt új😊)
-Mindig max. sebzéssel támadj, mert gyakran double damaget visz be így az ellenfélnek.Ezt úgy kell hogy folyamatosan nyomvatartod a támadásgombot, alul elkezd sárgállani a négyzet és amikor max. sárga akkor kell elengedni.Persze nem árt közben folyamatosan hátrálni.
-Gondolom sokaknak ez is evidens, de azért leítom, mert nem mindenki tudja, hogy a halat meg lehet sütni a tûzön.Kenyeret is lehet sütni.Ehhez a lisztet és a vizet össze kell keverni és az így kapott tésztát kell megsütni.
-A #301-ben a második bekezdésben leírtam, hol lehet találni még két rúnát.Ezt érdemes felvenni, mert fireball, és magic missile varázslatot kapunk.
A másik rúna az Aam már megvan, ezt feleslegesen ne rakd a könyvbe.De tartsd meg mert késõbb el lehet majd adni 4-500 aranyért.
-Ha bemész a városba, ahol Arx királya van, akkor menj be a kocsmába.A falról le lehet akasztani a díszfegyvereket, amit használni lehet, vagy a közeli kovácsnál el is tudsz adni.Sõt a kovácsnál is van szétszórva egy jópár fegyver amit neki(a kovácsnak) el tudsz adni😊
Hirtelen ennyi de még van egy csomó minden, ami nem jut most az eszembe.
Mondok 1-2 trükköt amire játék közben rájöttem, hogy másnak is könnyebb legyen:
-Ha megnyitsz egy másik invertoryt(pl. halottak,kincsesláda,hordó)és mondjuk vannak benne olyan dolgok amibõl több van(pl. 6 db kenyér)nekem egyesével áthuzogatni.Elég ha nyomva tartod a shiftet és a tárgyon duplát klikkelsz-mindent átrakja egyszerre(ez természetesen az 1 db-okra is igaz)
-Ha a nyilat ráviszed modjuk a kajára(akár az invertoryban van akár kint egy asztalon) és nyomsz rá egy use gombot(nekem enter), akkor azt megeszi.Nem kell a karakterlapon a "szájába adni"(Jó lehet, hogy ez csak nekem volt új😊)
-Mindig max. sebzéssel támadj, mert gyakran double damaget visz be így az ellenfélnek.Ezt úgy kell hogy folyamatosan nyomvatartod a támadásgombot, alul elkezd sárgállani a négyzet és amikor max. sárga akkor kell elengedni.Persze nem árt közben folyamatosan hátrálni.
-Gondolom sokaknak ez is evidens, de azért leítom, mert nem mindenki tudja, hogy a halat meg lehet sütni a tûzön.Kenyeret is lehet sütni.Ehhez a lisztet és a vizet össze kell keverni és az így kapott tésztát kell megsütni.
-A #301-ben a második bekezdésben leírtam, hol lehet találni még két rúnát.Ezt érdemes felvenni, mert fireball, és magic missile varázslatot kapunk.
A másik rúna az Aam már megvan, ezt feleslegesen ne rakd a könyvbe.De tartsd meg mert késõbb el lehet majd adni 4-500 aranyért.
-Ha bemész a városba, ahol Arx királya van, akkor menj be a kocsmába.A falról le lehet akasztani a díszfegyvereket, amit használni lehet, vagy a közeli kovácsnál el is tudsz adni.Sõt a kovácsnál is van szétszórva egy jópár fegyver amit neki(a kovácsnak) el tudsz adni😊
Hirtelen ennyi de még van egy csomó minden, ami nem jut most az eszembe.
Vegyél fel egy jó nagy lábszár csontot.Az invertoryba a kezébe adva fegyverként is használható.Mindig maximum ütést vigyél be.
Ha a halottakon duplát kattintasz, felhozza hogy mi van nála.Szerintem az elsõ goblinnál van valami tõr.
Ha a halottakon duplát kattintasz, felhozza hogy mi van nála.Szerintem az elsõ goblinnál van valami tõr.
Esetleg a kod-effektust is ki lehet kapcsolni?
ui: hogy tudtok verekedni? okollel en meg csak egy a cella melleti ort tudtam kiutni meg patkanyt/pokot de ezt se sokat...viszont az elso komolyabb ellenfelet en egyaltalan nem tudtam megutni 😊 cellatarsam annal inkabb - o utotte ki...
ui: hogy tudtok verekedni? okollel en meg csak egy a cella melleti ort tudtam kiutni meg patkanyt/pokot de ezt se sokat...viszont az elso komolyabb ellenfelet en egyaltalan nem tudtam megutni 😊 cellatarsam annal inkabb - o utotte ki...
I N F O
Gyerekek! Akinek nem megy a játék, annak van hírem. Elõször királyul mûködött, de fura módon ma már nem indult el. Gondoltam levadászom a patch-et, de az sem segített... Vazzz... tegnap óta egyetlen dolog változott csak: feltettem a refresh fix-et (tudjátok, hogy ne 60Hz-en menjenek a cumók) na ezt nem bírta... Csakúgy mint a Battlefield 1942 (alapban nem indult, át kellett állítani egy opciót az ini-jében) szóval akinek nem megy és refresh fix-e van, és szeretne játszani vele, az lõje le a refresh fixet... arghhh...
Amikor spellt akarok, haszanlni, akkor mindig mutogatnom kell, mert kicsit nyugos igy harc kozben spellt hasznalni. Esetleg lehet maskeppemn is varazsolni?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
SIKERÜLT!
Igaz, hogy egy régi mentést kellet visszatölteni, mert az a hülye szakács tényleg ott maradt az ajtónál, de végre összejött.
Kösz mégegyszer.
Igaz, hogy egy régi mentést kellet visszatölteni, mert az a hülye szakács tényleg ott maradt az ajtónál, de végre összejött.
Kösz mégegyszer.
Igen én is így okoskodtam, bár a én a bort raktam a tányérra.
Amúgy lehet hogy bugos a progi, mert a hülye szakács már órák óta az ajtóban áll és nem jön vissza.
Azért kipróbálom.köszi,köszi.
LOL..ha meg nem ettem azóta a tésztát😊)
Amúgy lehet hogy bugos a progi, mert a hülye szakács már órák óta az ajtóban áll és nem jön vissza.
Azért kipróbálom.köszi,köszi.
LOL..ha meg nem ettem azóta a tésztát😊)
Nem tudom nekem is semmi gondom nem volt.Én simán tovább mentem.Asziszem egy kis barlangba jutsz amiben van egy nagy gödör.De ebbõl a barlangból nyílik egy további elgazás a trollokhoz és goblinokhoz.
Az elég hosszú.be mész a vízbe és elmész a végébe.ott egy lépcsõ felvezet a human városba.Ott el kell menni a királyhoz aki ad egy papírt, minek hatására a troll benged a fakerítésnél bennt van egy goblin akivel miután elmész a vasrácshoz beengednek.De lehet, hogy elõtte ügyködni kell még valamit a trolloknál mert asszem elsõre nem megy el veled a goblin, de ez nem biztos.
Ajtó a kinzókamrában:
Abba a szobába kell menni, ahol a képen vagyok.A kis szekrény jobb felsõ sarkában a egyik tégla rejtett kapcsoló.Ezt kell megnyomni, mire kinyílik jobbra a fal ahol egy láda van.Ebben van a kulcs is.

Ajtó a kinzókamrában:
Abba a szobába kell menni, ahol a képen vagyok.A kis szekrény jobb felsõ sarkában a egyik tégla rejtett kapcsoló.Ezt kell megnyomni, mire kinyílik jobbra a fal ahol egy láda van.Ebben van a kulcs is.

Tudnál benne segíteni?... (Mondjuk mailben, mert már úgyis nagyon off vagyok..)
Külsõ is van, de eddig nagy rész zárt területek voltak.Mondjuk a kastély nem dungeon, de inkább ide sorolható az is.
ÁHH bejutottam a kinzókamra végén levõ ajtón.Nagyon érdemes bemenni mert van egy pár fegyver, páncél,vért és 2(!) rúna.Igaz az egyik megvolt(Aam) de a másik már elég komoly.
Fireballt és Magic missilet lehet vele csinálni.
Ha érdekel valaki, akkor majd leírom hogyan kell bemenni
Fireballt és Magic missilet lehet vele csinálni.
Ha érdekel valaki, akkor majd leírom hogyan kell bemenni
Help még mindig a #289.
Ha valaki tud leírást valahol(angol nyelvû is lehet) az ossza már meg velem.
Már tegnap óta görcsölök azzal a nyomorult bálványos résszel.
Ja ha valaki tudja, hogy nyílik a kínzókamra végében az ajtó, azt is megköszönném.A lyukon benézve úgy láttam egy rúna van az asztalon😊
Ha valaki tud leírást valahol(angol nyelvû is lehet) az ossza már meg velem.
Már tegnap óta görcsölök azzal a nyomorult bálványos résszel.
Ja ha valaki tudja, hogy nyílik a kínzókamra végében az ajtó, azt is megköszönném.A lyukon benézve úgy láttam egy rúna van az asztalon😊
Mijaza WC/DC? (Warezcentral? Nálam behalt.1-28 lejött. Asszem nem akarják az égiek, hogy valaha is Arx Fatalisozzak
)
)Hat had mondjam el, hogy miert nagyobb a rip, mint az iso... :
Amiatt, mert altalaban ugy rippelik ki egy jatekbol a hangokat, videokat, egyebeket, hogy kitomoritik a valamilyen .pak, . bin, .dat (amiben az eredeti game tarolja) fileokat, amelyek mondjuk az audio/movie fileokat tartalmazzak tomoritve. Erre azert van szukseg, mert csak igy tudjak belole kirippelni... Ezt minden game eseteben elvegzik( a kitomoritest), tobbekkozott azert, mert az extractor program, az uharc archiver kis fileokat tud csak jobban betomoriteni( amibol sok van) egy tomoritett 600 megas fileal nem sokat tudna kezdeni.... Nos ebbol az uha archivbol szepen kitomoriti ezeket az audio fileokat mondjuk, majd vagy ugyhagyja ( mint mondjuk az arxban), vagy beinjectalja az eredeti pak fileba mondjuk, ami kisebb helyet foglal. Ez az arxban maskepp van, ezert foglal tobb helyet a rip, mert pl az audio fileok nincsenek visszatomoritve........
Amiatt, mert altalaban ugy rippelik ki egy jatekbol a hangokat, videokat, egyebeket, hogy kitomoritik a valamilyen .pak, . bin, .dat (amiben az eredeti game tarolja) fileokat, amelyek mondjuk az audio/movie fileokat tartalmazzak tomoritve. Erre azert van szukseg, mert csak igy tudjak belole kirippelni... Ezt minden game eseteben elvegzik( a kitomoritest), tobbekkozott azert, mert az extractor program, az uharc archiver kis fileokat tud csak jobban betomoriteni( amibol sok van) egy tomoritett 600 megas fileal nem sokat tudna kezdeni.... Nos ebbol az uha archivbol szepen kitomoriti ezeket az audio fileokat mondjuk, majd vagy ugyhagyja ( mint mondjuk az arxban), vagy beinjectalja az eredeti pak fileba mondjuk, ami kisebb helyet foglal. Ez az arxban maskepp van, ezert foglal tobb helyet a rip, mert pl az audio fileok nincsenek visszatomoritve........

`Take a look to the sky just before you die`
Olyan varázslatokat tudsz csak nyomni, amelyek benne vannak a varázskönyvben is.Ezek a könyvedben a pentagramma ikonra kattintva láthatóak.Ide kell behelyezni a rúnákat.Ilyenkor vagy megjelenik egy vagy több újabb varázslat vagy nem.Attól függ, hogy milyen rúnáid vannak.Itt a varázslatokhoz le van rajzolva,hogy a már meglévõ rúnákból milyen varázslatot tudsz összehozni.Lényeg, hogy csak olyan dolgokat tudsz varázsolni, ami már benne van a könyvben.
A legelsõ varázslat egy tûzgyújtó varázs(nem támadó!)Fáklyákat, tûzrakóhelyeket tudsz begyújtani vele.Majd arra is figyelni kell, hogy a varázslatok, külön kategóriákban lesznek.Tehát a lap oldala fel lesz osztva kis fülekkel, mint a térképes rész.Én is tök késõn vettem észre, hogy tudok vagy négy varázslatot, mert csak egy látszott.
Egyébként itt a börtönös részen, van még egy nagy dupla vaskapu.Ha azon kimész, a közelben lesz mégy egy rúna.
A legelsõ varázslat egy tûzgyújtó varázs(nem támadó!)Fáklyákat, tûzrakóhelyeket tudsz begyújtani vele.Majd arra is figyelni kell, hogy a varázslatok, külön kategóriákban lesznek.Tehát a lap oldala fel lesz osztva kis fülekkel, mint a térképes rész.Én is tök késõn vettem észre, hogy tudok vagy négy varázslatot, mert csak egy látszott.
Egyébként itt a börtönös részen, van még egy nagy dupla vaskapu.Ha azon kimész, a közelben lesz mégy egy rúna.
Help!A trolloktól elloptak valami bálványt, amit vissza kell szerezni.Talán a goblinoktól.Átmentem a goblinokhoz de semmi.Itt van még 1-2 ajtó amit nem lehet kinyitni.Plusz egy szekrény a király hálószobájában, ezt sem lehet.Mit kell csinálni????
Megpróbáltam a #244 alapján valamit.Meg is találtam az ágy alatt valami számkombinációt, csak éppen magát a számzárat nem.
Ja meg az egyik ágy párnája altt is volt egy kis kulcs, de ez sem nyit semmit.
Megpróbáltam a #244 alapján valamit.Meg is találtam az ágy alatt valami számkombinációt, csak éppen magát a számzárat nem.
Ja meg az egyik ágy párnája altt is volt egy kis kulcs, de ez sem nyit semmit.
Hol lehet talalni runakat? En eddig meg csak 2 darabot talatam egy hullanal. Pedig mar ott jarokhogy at mentem azon a vasracsos ajton ahova a parancs kellet. Ja es az a 2 runa az milyen spellt csinal es mondjuk hogy kell celozni a spellekel, vagy csak elnyomom es kesz??
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A patchnél olvastam (még nem próbáltam, lévén worktime van..😞, de elvileg mire hazaérek playtime..😊), hogy elõször tempkönyvtárba kell kitömöríteni, majd onnan bemásolni az arx könyvtárba, a gubancot a read-only fileok csinálják. Lehet, hogy nagy hülyeséget mondtam...
(Francba beírtam egy rakás szöveget és nem jelent meg)
Na szóval én azt a goblinos úgy oldottam meg, hogy tûzvarázst(az a mini-tûzfal, amikor meggyullad a föld) nyomtam a rácsnál álló goblin Lordra, ekkor bedurrant az agya, kinyitotta a vasrácsot és kiszaladt mind a kettõ, hogy kinyírjon.Én persze levágtam õket és átsétáltam a nyitott vasrácson.
Na szóval én azt a goblinos úgy oldottam meg, hogy tûzvarázst(az a mini-tûzfal, amikor meggyullad a föld) nyomtam a rácsnál álló goblin Lordra, ekkor bedurrant az agya, kinyitotta a vasrácsot és kiszaladt mind a kettõ, hogy kinyírjon.Én persze levágtam õket és átsétáltam a nyitott vasrácson.
Hááát ez nem jó hír, akkó' valszínûleg kinulláztak egy-két filet..

Kivancsisagbol osszetomoritettem winrarral, aztan 670 megabol 550 lett. A ripben kicsit effektivebb tomoritesi modszert hasznalnak, lehet... 😛
😊)))
Gothic 2 nyami lesz
valszeg addig ez is jó, csak nekem nyílt terep kéne, fosok az alagutakban 😊
Gothic 2 nyami lesz
valszeg addig ez is jó, csak nekem nyílt terep kéne, fosok az alagutakban 😊
Riszpekk
Állítólag nincs benne semmi felszíni, csak "dungeon". Dejazér' van(nak?) város, meg ilyesmi.
600
FREAK
Jó a game,de nem csillapítja a vágyam a Gothic2 után.
Jó a game,de nem csillapítja a vágyam a Gothic2 után.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
attol fugg mekkora a rip kibontva. a cd-s verzioban ket nagyobb file van, a data.pak es a speech.pak. ha a rip kibontva 600 mega, akko ugyanaz. ha csak 300 akko nincs benne speech 😛
Az még elég egyszerû,ugyanis visszamész az emberek strázsahelyére(tudod,ahol megöltek mindenkit)balra lesz egy kocsma.Ott ücsörög benn egy kis goblin(persze ha kiszabadítottad a fogságából)aki aláhamisítja neked az utileveled.
ENNYI
Én ezután szívtam meg,mert odaadtam a Goblin Lordnak,viszont 100 méterrel odébb megint elkérték tõlem.Itt egy kicsit elakadtam.Találtam levitációs tekercset,aminek biztos szerepe van a továbbjutásban,de nem tudom hogy.
ENNYI
Én ezután szívtam meg,mert odaadtam a Goblin Lordnak,viszont 100 méterrel odébb megint elkérték tõlem.Itt egy kicsit elakadtam.Találtam levitációs tekercset,aminek biztos szerepe van a továbbjutásban,de nem tudom hogy.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Hálás!
Download started..
Egyébként tényleg mivel kevesebb a rip az isohoz képest jelen esetben? Az isonews szerint -company logo, ami (bár a JoWood egyre jobb mostanság.😊 kibírható úgy érzem...
Download started..
Egyébként tényleg mivel kevesebb a rip az isohoz képest jelen esetben? Az isonews szerint -company logo, ami (bár a JoWood egyre jobb mostanság.😊 kibírható úgy érzem...
jó a game skacok?? a demo eléggé bejött
vannak külsõ helyszínek is vagy végig dungeon???
vannak külsõ helyszínek is vagy végig dungeon???
Riszpekk
Tudja valaki hogyan lehet a Written Permission-t Signed üzemmódba helyezni? A goblin nem enged át a vasrácson... a kereskedõi licensz már megvan...
Honnan tudod leszedni a ripet? Émmá' lassan feladom az iso keresését, teljesen kivagyok...