Arx Fatalis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Csak 1x kattints nyomva tartod amig ki nem veszi es akkor latod a 3Ds modelljet is magad elott es oda teszi ahova mutatod. A dupla kattintas az inv.-ben az kombinaciot jelent.

nem a kombinációkkal van a gondom, hanem azzal hogy nem tudom a tûzbe tenni a dolgokat és ezt szeretném tudni, hogy kell. rákattintok 2-t a fresh fishre az inventoryban pl., a tûz fölé viszem és nem történik semmi...tésztával is próbáltam vagy csak fogjam meg és célozzak bele a tûzbe?
hiba
A karakterem allandoan nyavajog hogy enni akaar, hol van az eletenergia vagy valami erre utalo indikator?

Detori
Patch a hivatalos oldalon van:
http://www.arxfatalis-online.com
...és azt hiszem ez megy a Fairlight iSO-val, de mivel én még nem próbáltam ezért lehet, hogy tévedek, csak úgy emlékszem valaki mondta, hogy mûxik...
viz + liszt = teszta -> megsutod akkor kenyer lesz
teszta + sodrofa = pie (torta, suti) de ezt is meg kell sutni meg
pie + alma = apple pie (szinten sutni kell meg)

Detori
Ugyan én még szerintem csak a játék elején tartok (most kezdtem teleportálgatni 😄) de kaja az mindig volt bõven. Konyhákból, hordókból vagy a akár tetemekbõl is lehet élelmet szerezni.

Sütés: Tûzre dobod a az uncooked kajákat (pl.: uncooked ribs, uncooked fish...) majd kisvártatva kiveszed a sült - immáron ehetõ - táplálékot 😊

Kenyér: Ha jól emlékszem liszet + vizet összegyúrsz, majd szintén a tûzbe dobod és kész.

Én mondjuk szinte csak akkor etetem ha kéri de semmi változást nem tapasztaltam koplalás esetén sem...
sziasztok
hogy kell sütni, fõzni stb. mert egyszerûen nem jövök rá.
tulajdonképpen mennyire kell etetni, mert állandóan kiabál, hogy éhes ill. ha végre fõtt kaját kapna akkor abbahgyná?
köszi a segítséget
cypher
Peccset+krekket hozzá hol lelhetnék???
Thx!
Dynamic
Igen,közben rájöttem😊
Repairnal ha alacsony a skilled, akkor ha jol tudom csokken a targy tartossaga (durability)

A Chinkash altal mutatott varazslattal aktivalni kell a tobbi teleportot is es akkor tudsz az aktivaltak kozott utazni

Sephi
Igen?
Nah majd megnezem. Dehat en nem talatam se kocsmat se trontermet ... nekem ugy tunt az egesz egy nagy borton 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zárnyitási problémáknál érdemes a szerszamos tasakot 2-3xis megprobálni mert van hogy 2. vagy 3.ra ki tudja nyitni , persze ennek ára van mert fogy 😊.

Dynamic
Itt vannak táblázatok, de sajnos pont a lockpick nincsen benne.
Bár én a többit sem nagyon értem.Mint jelent pl. a 40%-os Object Knowledge képességnél, a 40% repair.Annyi az esélye, hogy megjavítja, vagy mi?
Dynamic
Hogy mûködik a teleport?Chinkashh(az a kígyónõ) aktiválta a kastélynál a teleportot, valami fényes kúpszerû jelent meg de hiába megyek bele vagy nyomkodom, nem történik semmi.Plusz rúnákat is adott, a teleport aktiváláshoz, de hiába írom a levegõbe, megint csak nem történik semmi.
Hyder
ha kiszabaditottad a goblint a cellából akkro el tudsz hozzá menni a kocsmába és aláírja neked...

a kocsma leve 1 -en van balra

Steam: [HUN]Feriggno

En nem talalkoztam ilyen varazslattal egyelore. Az ajtok nagy reszehez van kulcs valahol, kis reszet be lehet torni, a maradekot pedig csak lockpick-el lehet kinyitni

Detori
Igen 😊 Azt gondolotam, hogy a technical skillt kell fejleszteni (ha jól emlékszem ez a neve) csak az a kérdés, hogy milyen szinten kell mûvelni, hogy mûködjön a lockpicking?!
Nekem már sikerült- egyszer. Az egyik skillt kell hozzá fejleszteni- bár erre gondolom mindenki rájött.😊
Sephi
Nekem is asozngya. Dehat hol van a bar? En ugy tudodm hogy ott ahol kijovok a barlangban ott a varnon tul nem lehet menni igy visz kell jonni nem?

Majd megprobalom lefizetni oket😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
Nekem allandoan azt mondja hogy "stupid human!" :>

Detori
Ez engem is érdekelne - mármint a zárnyitás -, mert nekem sem sikerült eddig.
Sephi: le is lehet fizetni az oroket, azt hiszem 300 aranyba kerul

Dynamic
Valaki nem tudja mennyire érdemes felnyomni a zárnyitást és a fegyverjavítást, hogy használni is lehessen?Mert még sosem bírtam lockpickkel kinyitni semmit és a fegyverjavítás sem igazán megy.Igaz én aránylag kevesebbeket adok rá.
Dynamic
De ha jól emléxem, valahol lehet találni aláírt papírt is, de ez nem biztos.
Dynamic
Alá kell iratni a papírt az egyik goblinnal akit kiszabadítasz és elvileg a kocsmában van.

A trónterem még egy kicsit messzebb van.A trollokhoz kell eljutni ahol szintén egy goblin segítségével lehet bejutni a közeli goblin várba(legalábbis én így csináltam)
Sephi
Juuj en nagyon elakdtam.

Egy az hogy ott vagyok hogy meg az elejen elmentem abba a kis varba ahol mindekit megoltek es kaptam egy papirt. Namost azzal odamentem ahoz a palikhoz aki atengedne ha lenne igazolvanyom es valami alairt papir. A Papir aszem megvolt mert asztat megkaptam a halalan levo pasitol de ala kell irni vagy mit kell csinalni? Es hol is ez a tronterem ahol a Goblin kiraly van?

Kár venni pickaxe-t, a trolloknál van egy csomó ingyér..😊))
Miutan bementél a várba a királyal beszélj.
Utána ha kijössz már be tudsz menni a kovácshoz.

Magon: ctrl+shift-el varazsolsz es utana az 1-2-3 billentyukkel tudod elloni

Radeon8500-al játszik valaki? És nincsenek textúra-hibái? (Ilyen, hogy fekete négyzeteket rajzol ki egyes textúráknál, néha a kurzor alá, stb.) És meg tudta oldani?
Jah, és lehet valahogy elõre varázslatot elsütni, és utána elvarázsolni ténylegesen, ha jól értettem. Eztet tudja valaki, hogy megy?
sid123: a trollnak egy kepeskonyvet kell adni, amit a kigoycsajtol kapsz a varban, de elotte beszelni kell a troll baratjaval a troll banyakban

Mas: tudja valaki, hogy van az activate portal varazslat, amivel a teleportokat lehet aktivalni? Mutattak de nem figyeltem, azt hittem meg lesz a spellek kozott, de nem 😞

Kösz a segítséget!
De Még mindig nem tudom, mit kell adni a trollnak, sajna arról az oldalról sem derült ki, amit megadtatok.
Dynamic
Igen, ez egy nagyon jó, részletes oldal.
Érdemes nézegetni innen is ezt az oldalt, mert itt választ kaphatunk többek között a "mit-mivel kell kombinálni" kérdésre.
A csillag alaku talan telportok mukodesere rajött már valaki ?

Dynamic
Engem megláttak erre rámrohant az egyik goblin lord.Mivel kinyírtam utána már jött rám a többi is😊
Egyébként egy csomó jó cuccot,pénzt,fegyvert lehet tõlük összeszedni,plusz egy csomó kulcsot a zárt ajtókhoz ill. ládákhoz.
Szal érdemes írtani
Dynamic
-A gyógynövénybõl lehet valahogy potiont keverni, de asziszem megfelelõ szintû képzettség kell hozzá.Amúgy ezt még nem próbáltam.

-duplán klikkelsz a lisztre a tárgylistán, hogy egy karika ikon jelenjen meg ezt ráviszed a vízre, ekkor tömött karika lesz(kombináció ikon) és klikk.Ekkor egy sima tésztát kapsz, ezt még tûzön meg kell sütni.

-Az üres üvegbe pl. vizet lehet tölteni(nem a folyóból) késõbbi felhasználásra.Meginni vagy újabb kenyér sütés.
Dynamic
A király hálószobájában az ágy alatt van.
A kód egyébként: 5599
Nah, nekem is megvan végre, ezer(+1) köszönet érte Madfoxnak!! Csak annyi a kérdés, hogy bump mapping bekapcsolás után a kurzor elcseszõdik. Nálatok is? (Radeon 8500)
További kérdések:
-Találtam gyógynövényt, páfrányt, vizililiomot. Ezekkel mit lehet csinálni?

-Hogy lehet a lisztbõl és a vizbõl tésztát csinálni? Nem akar összejönni...

-Az üres üvegekkel mit lehet kezdeni?
Engem is érdekelne mit kell adni a szülinapos trollnak! Valaki segitsen...
skorpio7
Nekem akkor is tetszik csak kár , hogy erre már nincs idõm . 😞

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Köszi. Még 1 kérdés : a tronteremben levö zár komibinációját meg lehet valahol találni ?

Dynamic
Szerintem kénytelen vagy megölni, mert az egyik zárt ládában van a bálvány, amit vissza kell vinni a trolloknak, a kulcs meg az egyik goblinnál van.Plusz ha lenyúlsz valamit a raktárból, egybõl rádtámad az egész bagázs, úgyhogy szerintem elkerülhetetlen.
A goblin kiralyt a klotyon meg kell olni a tovabbjutashoz vagy nem ?

Hat jol nez ki de semmivel nem jobb a morrowindnal,sõt..

Sephi
Jol nez ki a gama ...

re
Mit kell ajándékba adni a szülinapos trollnak?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Thx

Dynamic
Sajna ez még csak öngyújtóként funkcionál, tehát fáklya és tûzrakások.