1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
Callisto #553 Sajnos nálam nem megy. -
#552 Na meg a HCGAMER-ről , stöbbi online gamer oldalról ...
Éppen ezért kérdezem , hogy akkor ez egy CLONECD-s verzió lenne ???
Mert ugye semmi crack hozzá , simán fut patch-elés után is a jól ismert WRONG CD hibaüzenet nélkül . -
hagirez #551 Én simán letöltöttem a pcdomeról és egyből úgy indult el -
#550 Callisto !
A 3dGamers-ről letölthető patch-et nyugodtan felrakhatod a Philips cd-s játékodra is ! Így nekem 1.14-en szalad már a játék ! -
BlaBlus #549 Koszi -
#548 Srácok !
A kiírással kapcsolatban lenne egy kérdésem ... úgy általánosságban is .Szóval én a Daemon-Tools-sal szoktam kiírni az egyes programokat úgy , hogy ugye bemountolom és cd-copy-val átmásolom ... tudom-tudom , jobb és egyszerűbb lenne a NERO-val , de én így csinálom , nekem ez jött be .
A kérdés az lenne , hogy ugye ez a program is el van látva Securom védelemmel és a DT-al lehet is emulálni ezt a védelmet ... de szükséges-e ez a kiíráshoz ?! Tehát amikor ki akarom írni az IMAGE-t , hogy akkor szükséges emulálni , nem árt vagy nem ?! Csak azért kérdem , mert az eddig kiírt progiknál nemigen foglalkoztam ilyesmivel és semmi baja a programoknak , persze azért jobb biztosra menni .
Nos ? -
#547 GodzzoEx !
Nézzél szét az alábbi címen , én is innen ismertem meg .
http://arx.rpgdot.com/index.php -
#546 3DGamers-en még mindíg fentvan , minek szarakodni az ide felrakással . -
Callisto #545 Valószínű nem fért bele, de nem baj. Előbb-utóbb fel kerül a GameCopyWorld-re. Addig meg marad az alap 1.3. Azért kösz, hogy megpróbáltad. -
BlaBlus #544 Koszi! -
BlaBlus #543 Ki hat meg az egesz varost neki altam irtani :) A mentes cime 666 :)) Kulonben erdekes mert van egy ket ember akinek ugy tuni vegtelen a health -e :(( pl.: A furcsa kigyozo varazslonot es a varazslot lazan kinyirtam mindenkinek eleg 2 db fireball de a toronyban levo fegyvertelen csillagasz vagy mi ugy lenyomott puszta kezzel, hogy bele kuldtem 12 db fireball -t 26 db nyilat es tobbszor vagtam ra kardal, es kozben vegig hajszolt a varban :D Durvak ezek a puszta kezes csillagaszok... A nehezseget szamomra igazan a kulcsok mennyisege okozta... -
Tovi #542 Küldtem, remélem belefé a freemailes tárhelybe a 2,2 MB. -
jeejee #540 leírás -
Callisto #539 A oub/tovi-ban kéne lennie? Ott megint nincs. Please küldd el emailban, ha tudod. Hálás köszönet! -
Tovi #538 Visszaraktam az 1.14-est akinek kell. Nem tudom miért törölték.. -
Callisto #536 Az 1.14-es cracket honnan tudnám leszedni? Esetleg 1.5patchet és hozzá is a cracket. Köszi! (Toviban már nincs) -
M.A.D. #535 felnyomtam install, azt csak 648MB. Ja, és a 2.2MB-os 1.14.-el no cd. megy. ok.
aaarrrghhh, most néztem. 1.15? :(((( -
Ren #534 1.15-os patch-rol irjak:
One of the very few downsides of Arx Fatalis was ist automap function, which was filling the whole screen and could take no notes. At least one point will be fixed very soon, in the upcoming patch 1.15 (should be ready within a week or so). It offers a mini map on the main screen, so you can use the map and continue crawling the dungeons, as you can see in the screenshot below. Other fixes include:
It adds also a new option to allow the player to put toggle mode on the magic/stealth mode so, for instance, you don't have to hold the "control" key to stay in the magic mode. Some people like playing like this so we give them the option...
Finally the patch will fix some quest bugs and optimize the loading/saving process of the game.
-
Ren #533 Ininerate varazslat sem rossz :) A tolvaj jellegu karakterek pedig hasznalhatjak a csatornat vagy mit (a csapoajtokat kell lock-pickelni) -
hagirez #532 Na a legelsőt kinyírtam soksok fagyasztással nagy nehezen, de még így is szétcsapkodott. alig maradt ép-m utána. -
Ren #531 En epp az ultimate weapont csinalom :P
-
Magon #529 Én nem bírtam leütni őket. Maradt az invisibility + rohanás kombó...:I -
#528 humásmusak=humánusak -
#527 Csak a trollok fognak egy kicsit vergődni, hogy nincs kivel kereskedni.Hehe,én is kiírtottam őket "véletlenül", de legalább anyagilag megérte:))Egy csomó manit meg ékkövet lehet összeszedni.Egyébként különösebben nem befolyásol semmit.
Illetve, állítólag más a játék vége attól függően, hogy mennyire voltunk humásmusak(a'la Vampire).
A goblinkirály is csak akkor támad egyébként, ha elkezded mondjuk nyitogatni a szekrényét, vagy kinyírsz valakit. -
Tovi #526 Kicsaltam a goblin királyt, majd kifosztottam a tróntermet, de utána minden goblin Lord megtámadott. Befolyásolja ez a játékmenetet, vagy elrontottam az egészet? Ja, a goblin király is kést ránt, ha odamaegyek a budihoz. -
hagirez #525 A templomnál hogy lehet legyőzni ezeket a páncélozott turbó lovagokat? -
balty #524 Nekem sem akarnak megjelenni a varázslatok. Tűzlabdát is úgy nyomogattam, hogy nem is jelőlte, csak 3 szintnél jelent meg. Másrészt megvettem a health varázslatot arra se jött elő semmi.:( -
#523 Megtaláltam a varázslatok listáját a http://arx.rpgdot.com-on és valóban! A *fridd*-es varázslatok nem jelennek meg hiába veszed fel a rúnát!
Ezekről van szó:
Level 3 >> Ice Projectile (A) (RM) - Aam Yok Fridd
Level 4 >> Cold Protection (RM) - Fridd Kaom
Level 7 >> Ice Field (RM) - Aam Fridd Spacium -
#522 Hm...
...most hogy mondod. A *fridd* ugye az amelyiket a goblin királyságban lehet felszedni?! Én is úgy vettem észre, hogy nem jelentek meg új varázslatok miután felvettem.
Milyen varázslatokat lehet vele ellőni? -
Bravoman #521 Kösz, Tovi, ezzel a patch-el már nekem is működik! :-)
Bár azt nem oldotta meg, hogy a Fridd rúna felvétele után mutassa is a varázskönyvben az új varázslatokat (ellőni persze el tudom őket)... :-(
Másnak is van ilyen problémája? -
#520 (ja es windows XP-n es 98-on is kiprobaltam...ugyanaz) -
#519 hi!
van egy hatalmas problemam:
miutan a trollok kitakaritottak az atjarot nem tudok atmenni a vendeglos helyszinre sem a varosbol sem a goblin bortonbol mert toltes koyben kilep "fatal memory error" uzenettel!!
talalkozott ezzel a hibaval valaki????? -
#518 semmi gond, de a problem az, hogy en nem tudom mar honan szedtem a pecset, ( vagy 3dgamers, vagy hivatalos honlap), de akkor ez a problem.... -
Tovi #517 Felment az sg ftp-re a Tovi könyvtárba
Good Luck -
TheZsenyka #516 Amennyiben VALÓBAN VAN tört 1.14, és nálatok ez fut, akkor elnézést kérek gergou-tól És megkérek valakit hogy dobja már fel. De ha nem... (mármint ha nem létezik)... -
Tovi #515 Köszönjük, érthető. Akkor nekem a jó verzsön van meg. Ha van rá igény, akkor felrakom azt is -
Tovi #512 Esetleg felteszem az sg-re a peccselt exét, ha ki akarod próbálni -
Tovi #511 Kipróbáltam a fiam gépén a Te kedvedért, és ugyanúgy megy.
-
Tovi #510 Szerintem ne lámázz senkit.
Leírom utoljára: MEGY mindenféle nocd crack nélkül. Alap játék fel, majd a 1.14 peccs és utána minden filecsere nélkül megy.
Sajnos a te gondodra nem tudok mit mondani, de nálam ez van. -
TheZsenyka #509 NEM MEGY ELEVE CRACK NÉLKÜL TE LÁMA!!!!
NÉZD MEG A QRVA NFO-ját!
idézet:
" ÚÄÄÄÄ In Their 15th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Arx Fatalis (C) Fishtank Interactive ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 11/6/2002 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: RPG ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 1 ³ ³ Protection: Securom ³
³ CD1 archives: 46 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-arxf.001 -> .046 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: putera ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Game information :
==================
Arx Fatalis is a first-person RPG which plunges the player into an amazingly
complex fantasy world. Arx Fatalis combines an intelligent story with impressive
medieval surroundings. The user-friendly interface allows the highest
interactivity possible. Arx Fatalis creates a state of intense immersion that
allows the player to feel that all his actions have a direct consequence in the
Arx game world.
The goal of the game is to destroy the secret cult of Akbaa: the god of
devastation and chaos, and thereby prevent his return to the physical world.
Should the player fail, the demon is bound to impose his reign of terror upon
Arx. The player, assuming the role of the potential hero, fights inside an
underground fortress using wooden clubs, swords and magical items to defend
himself against creatures including goblins, trolls, ratmen and other vicious
opponents. But, brute force is not always the best way to succeed and the player
has at his disposal the innovative new "onscreen gesture based magic system" to
assist him in his progress through the game. Using the mouse, burning runes can
be drawn in mid-air. A series of these gestures combine to create powerful magic
spells that will protect the player or empower him to defeat his enemies and
pursue his quest.
Installation Information :
==========================
Just extract the archives and burn the .cue file with your favorite CD-Recording
software. The crack is copied over during installation. "
KEDVES LÁMA BARÁTAM: AZ UTOLSÓ MONDATRA FIGYELMEZZ:
The crack is copied over during installation.
A crack a telepítés során kerül átmásolásra!!!
VAZZZ!!!
NE LÁMÁSKODJ MÁR!
HA NEKED MEGY AZ 1.14-EL AZ HÁROM OK MIATT LEHET:
1., NEKED EREDETI CUCCOD VAN (ÉRTHETŐ HOGY MEGY)
2., CD-RŐL INDÍTOD A CUCCOT NEM A JÁTÉKKÖNYVTÁRBÓL (EZ ESETBEN TÉNYLEG MEGY, DE NEM 1.14-KÉNT)
3., EGY MÁSIK PATCH EXE-JÉT HASZNÁLOD (AMELYIKHEZ VAN NOCDPATCH) DE EBBEN AZ ESETBEN SEM 1.14-KÉNT FOG MENNI!!!
NE LEGYÉL LÁMA VAZZZ... PRÓBÁLTAM KORREKTÜL ELMAGYARÁZNI DE NEM VAGY KÉPES FELFOGNI HOGY
N E M M E G Y ! ! !