1217
Élet a Wizardry 8 után ...
  • BlaBlus
    OK, kardal levagdostam, de azert az nem tetszett hogy csak karddal lehetett kinyirni... De lejutottam a 8 level -re es ott az van irva, hogy torp zona es torp papa nem szereti a varazslatokat... Ez ugye nem komoly, nem azert fejlesztettem a varazslataimat hogy ne tudjam hasznalni ha kell :(( Komolyan nem lehet varazsolni lent??
  • BlaBlus
    A Level 7 -en vagyok a Giant Worm -nal, Ki lehet nyirni azt a nagy ferget? Jah es hogy ha a lebeges varazslatot hasznalom akkor csak fel metert emelkedik a karakterem, hogy kell magasabbra emelkedni lebeges kozben??
  • Ren
    Hat vegul is az o pinceje, nem? :P
  • hagirez
    Sajna most már mindegy, de a nő akkor is áruló.
    Mit keresett nála a kulcs?
  • Detori
    Bár lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk...
  • Detori
    Szerintem nem feltétlenül kell a kocsmáros nőnek meghalnia :)
    A lejárathoz a jelszót a várban bebörtönzött pasi tudja.
  • hagirez
    Na jól elkeféltem. Mindenki engem akar kicsinálni, mert legyaktam a kocsmáros csajt, pedig áruló volt :-) Nála volt a lejárat kulcsa.
    Most kénytelen leszek holocaust-ot csinálni, mert nincs régi mentésem (én állat). Mindenkinek pusztulni kell, vagy mégsem?
  • Detori
    Igen...
    ...itt: http://arx.rpgdot.com
  • Randal
    Hali!
    Van e olyan honlap ahol meg lehet nézni, hogy a rúnáknak milyen kombinációi vannak?
  • Dynamic

Jaja.Ma reggel is próbáltam, de semmi:((
    Bassza meg...

Írtam is neki egy mailt.

• Tovi
    Igy van, ha gyorsan kinyírod a papokat, akkor nem jelenik meg az a rondaság, mert az egy démon, amit Shiny feláldozásával keltettek életre.
  • Ren
    Nem, a meteor egy szikladarab :) Az a rozsaszin ize egy demon es leginkabb nem kell hagyni, hogy megoljek a kiscsajt...
  • BlaBlus
    A meteor az a tobb labu rozsaszin nagy ize amit a csuhasok ideznek meg ha nem ersz oda a kiscsajt megmenteni? Ha nem az akkor vki kitudta nyirni azt a rozsaszint izet?
  • hagirez
    örök hála
  • fucko
    Dynamic neked is beszart a dakota?Nekem nem mukodott most meg ures az osszes konyvtar.
  • Ren
    hagirez: amikor eloszor probalod (amikor ott van a fopap es egy demont idez, amit le kell nyirni) akkor nem tudod, masodszorra mikor meg van a ket gyuru, akkor meg siman felveszed oket es ugy kattintasz kettot a meteoron
  • hagirez
    könyörgöm!!! Hogy kell a meteort megsemmisíteni?
  • Ren
    FTom: egyelore nem kell megolnod, raersz kesobb ha erosebb leszel. Idovel ugyis ki kell nyirnod, mert a ladajaban van valami ami szukseges a vegigjatszashoz, de csak a legvegen kell. Szerintem olyan 7-8. szint fele erdemes probalkozni
  • Dynamic
    "Ja es ki mondta, hogy attol fuggoen mas a vege, hogy mit csinalt az ember? Hat igy nem igazan... "

Ezt én mondtam.Olvastam egy külföldi site-on.Végül is a trollok is elkezdtek ugatni, amikor kinyírtam a goblinokat, akkor meg nincs kizárva, hogy valamennyire tényleg intreraktív.
  • Dynamic
    A jeleket az alábbi ábra szerint kell kirakni.A fekete X helyén ha állsz (ahol belépsz), úgy kell forgatni a köröket, hogy a külső szeleten a rajzonlévő ábrák legyenek, abban a sorrendben.Ekkor megkapod, hogy a kis oszlopokra(ezek majd kijönnek a földből) milyen jeleket kell rárakni.Ezek a belső szeleten láthatóak.Ezeket a jeleket a a kripta szintjein kell összeszedni, fontos hogy mind a 6 meglegyen.

Bocs a gagyi minőségért, de itt a munkahelyen csak ilyen butított bmp-be tudtam menteni.
  • Tovi
    Hülye kérdés: Kaptam egy bagot, de hogy kell használni? Bele nem tudok tenni semmit, a hátamra nem lehet tenni, akkor mire jó??
  • hagirez
    A nagy kapunál balra be tudsz menni egy járatba, na annak a végén van
  • Jimmy77
    hagirez a varszeru kepzodmeny az ahol atmegyek a hidon es van eloszor 1 or aki fekszik megsebesulve aztan egy fenn aki azt mondja,hogy talalkozzak az Arx kirallyal ? Mert ott szemben nem nagyon talaltam kocsmat...a nagykapu meg nem nyilik sajna... :(
  • Callisto
    Mondom: Nálam nem megy vele.
  • hagirez
    kösz a fireball ötletet
  • hagirez
    Megmondaná valaki hogy kell összetörni a meteort?
  • hagirez
    Valaki adhatna tanácsot a hiperaktív templomőrökre. Milyen varázslatot érdemes használni?
  • hagirez
    Valaki adhatna tanácsot a hiperaktív templomőrökre. Milyen varázslatot érdemes használni?
  • hagirez
    3. level egy várszerű képződménnyel szemben, a börtönből jutsz fel oda
  • Jimmy77
    1-2 screenshot is sokat segiten ;) Van egy ajto mellette egy tablan,hogy maganterulet...azt nem tudtam kinyitni ...talan az a kocsma?
  • Jimmy77
    Valaki irja mar le plz,hol van pontosan a kocsma ahol alairja a goblin a papirt...sehol nem talalom :(
  • Ren
    Na, vegigvittem :) A vegetol szokas szerint nem varjatok sokat :( Ja es ki mondta, hogy attol fuggoen mas a vege, hogy mit csinalt az ember? Hat igy nem igazan... Illetve a vegso helyszin elott van egy ilyen "engine-movie" es mondjuk az alakulhat attol fuggoen mashogy, hogy miket csinalt az ember. Esetleg valaki aki nem volt total jo fej, elmeselhetne, hogy nala mi volt benne. (pl. elarulta a lazadokat, nem segitett a kiralyne szellemenek, stb)
  • skorpio7
    Hát elég ratyi most vagy a fórum vagy a chelló , de dupláz és szakad is ám rendesen .
  • skorpio7
    Ja igen , talán a hazai HCGAMER-ről gyorsabban lekaphatod a filet .
  • skorpio7
    Szóval , KATT IDE!
    Letöltöd a patch-et , kicsomagolod egy külön könyvtárba és átmásolod a fileokat .
    Használj vmi dos-os megoldást , mert van egy dll is , amit ugye a win nem mutat , aztán meg a win 2! file-t csal olvashatónak itél és ezért nem ír át !
    Én FileWizard-ban szépen átmásoltam őket , ott is kijelezte , hogy csak olvashatók de utánna szépen bemásolta a helyükre az új fileokat és hopp , már fut is a game 1.14-en . :)
  • skorpio7
    Szóval , KATT IDE!
    Letöltöd a patch-et , kicsomagolod egy külön könyvtárba és átmásolod a fileokat .
    Használj vmi dos-os megoldást , mert van egy dll is , amit ugye a win nem mutat , aztán meg a win 2! file-t csal olvashatónak itél és ezért nem ír át !
    Én FileWizard-ban szépen átmásoltam őket , ott is kijelezte , hogy csak olvashatók de utánna szépen bemásolta a helyükre az új fileokat és hopp , már fut is a game 1.14-en . :)
  • skorpio7
    Mi nem megy ?!
    Manuálisan másold át a kicsomagolt fileokat !!!
  • Callisto
    Bocs a triplázásért, valami nem volt oké a frissitéssel.
  • Callisto
    Sajna nálam nem megy.
  • Callisto
    Sajnos nálam nem megy.