1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
BlaBlus #600 OK, kardal levagdostam, de azert az nem tetszett hogy csak karddal lehetett kinyirni... De lejutottam a 8 level -re es ott az van irva, hogy torp zona es torp papa nem szereti a varazslatokat... Ez ugye nem komoly, nem azert fejlesztettem a varazslataimat hogy ne tudjam hasznalni ha kell :(( Komolyan nem lehet varazsolni lent?? -
BlaBlus #599 A Level 7 -en vagyok a Giant Worm -nal, Ki lehet nyirni azt a nagy ferget? Jah es hogy ha a lebeges varazslatot hasznalom akkor csak fel metert emelkedik a karakterem, hogy kell magasabbra emelkedni lebeges kozben?? -
Ren #598 Hat vegul is az o pinceje, nem? :P -
hagirez #597 Sajna most már mindegy, de a nő akkor is áruló.
Mit keresett nála a kulcs? -
#596 Bár lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk... -
#595 Szerintem nem feltétlenül kell a kocsmáros nőnek meghalnia :)
A lejárathoz a jelszót a várban bebörtönzött pasi tudja. -
hagirez #594 Na jól elkeféltem. Mindenki engem akar kicsinálni, mert legyaktam a kocsmáros csajt, pedig áruló volt :-) Nála volt a lejárat kulcsa.
Most kénytelen leszek holocaust-ot csinálni, mert nincs régi mentésem (én állat). Mindenkinek pusztulni kell, vagy mégsem? -
#593 Igen...
...itt: http://arx.rpgdot.com -
#592 Hali!
Van e olyan honlap ahol meg lehet nézni, hogy a rúnáknak milyen kombinációi vannak? -
Jaja.Ma reggel is próbáltam, de semmi:((
Bassza meg...
Írtam is neki egy mailt.
-
Tovi #589 Igy van, ha gyorsan kinyírod a papokat, akkor nem jelenik meg az a rondaság, mert az egy démon, amit Shiny feláldozásával keltettek életre. -
Ren #588 Nem, a meteor egy szikladarab :) Az a rozsaszin ize egy demon es leginkabb nem kell hagyni, hogy megoljek a kiscsajt... -
BlaBlus #587 A meteor az a tobb labu rozsaszin nagy ize amit a csuhasok ideznek meg ha nem ersz oda a kiscsajt megmenteni? Ha nem az akkor vki kitudta nyirni azt a rozsaszint izet? -
hagirez #586 örök hála -
fucko #585 Dynamic neked is beszart a dakota?Nekem nem mukodott most meg ures az osszes konyvtar. -
Ren #584 hagirez: amikor eloszor probalod (amikor ott van a fopap es egy demont idez, amit le kell nyirni) akkor nem tudod, masodszorra mikor meg van a ket gyuru, akkor meg siman felveszed oket es ugy kattintasz kettot a meteoron -
hagirez #582 könyörgöm!!! Hogy kell a meteort megsemmisíteni? -
Ren #581 FTom: egyelore nem kell megolnod, raersz kesobb ha erosebb leszel. Idovel ugyis ki kell nyirnod, mert a ladajaban van valami ami szukseges a vegigjatszashoz, de csak a legvegen kell. Szerintem olyan 7-8. szint fele erdemes probalkozni
-
#578 "Ja es ki mondta, hogy attol fuggoen mas a vege, hogy mit csinalt az ember? Hat igy nem igazan... "
Ezt én mondtam.Olvastam egy külföldi site-on.Végül is a trollok is elkezdtek ugatni, amikor kinyírtam a goblinokat, akkor meg nincs kizárva, hogy valamennyire tényleg intreraktív. -
#577 A jeleket az alábbi ábra szerint kell kirakni.A fekete X helyén ha állsz (ahol belépsz), úgy kell forgatni a köröket, hogy a külső szeleten a rajzonlévő ábrák legyenek, abban a sorrendben.Ekkor megkapod, hogy a kis oszlopokra(ezek majd kijönnek a földből) milyen jeleket kell rárakni.Ezek a belső szeleten láthatóak.Ezeket a jeleket a a kripta szintjein kell összeszedni, fontos hogy mind a 6 meglegyen.
Bocs a gagyi minőségért, de itt a munkahelyen csak ilyen butított bmp-be tudtam menteni. -
Tovi #576 Hülye kérdés: Kaptam egy bagot, de hogy kell használni? Bele nem tudok tenni semmit, a hátamra nem lehet tenni, akkor mire jó?? -
hagirez #574 A nagy kapunál balra be tudsz menni egy járatba, na annak a végén van -
Jimmy77 #572 hagirez a varszeru kepzodmeny az ahol atmegyek a hidon es van eloszor 1 or aki fekszik megsebesulve aztan egy fenn aki azt mondja,hogy talalkozzak az Arx kirallyal ? Mert ott szemben nem nagyon talaltam kocsmat...a nagykapu meg nem nyilik sajna... :( -
Callisto #571 Mondom: Nálam nem megy vele. -
hagirez #570 kösz a fireball ötletet -
hagirez #569 Megmondaná valaki hogy kell összetörni a meteort? -
hagirez #567 Valaki adhatna tanácsot a hiperaktív templomőrökre. Milyen varázslatot érdemes használni? -
hagirez #566 Valaki adhatna tanácsot a hiperaktív templomőrökre. Milyen varázslatot érdemes használni? -
hagirez #565 3. level egy várszerű képződménnyel szemben, a börtönből jutsz fel oda -
Jimmy77 #564 1-2 screenshot is sokat segiten ;) Van egy ajto mellette egy tablan,hogy maganterulet...azt nem tudtam kinyitni ...talan az a kocsma? -
Jimmy77 #563 Valaki irja mar le plz,hol van pontosan a kocsma ahol alairja a goblin a papirt...sehol nem talalom :( -
Ren #562 Na, vegigvittem :) A vegetol szokas szerint nem varjatok sokat :( Ja es ki mondta, hogy attol fuggoen mas a vege, hogy mit csinalt az ember? Hat igy nem igazan... Illetve a vegso helyszin elott van egy ilyen "engine-movie" es mondjuk az alakulhat attol fuggoen mashogy, hogy miket csinalt az ember. Esetleg valaki aki nem volt total jo fej, elmeselhetne, hogy nala mi volt benne. (pl. elarulta a lazadokat, nem segitett a kiralyne szellemenek, stb) -
#561 Hát elég ratyi most vagy a fórum vagy a chelló , de dupláz és szakad is ám rendesen . -
#560 Ja igen , talán a hazai HCGAMER-ről gyorsabban lekaphatod a filet . -
#559 Szóval , KATT IDE!
Letöltöd a patch-et , kicsomagolod egy külön könyvtárba és átmásolod a fileokat .
Használj vmi dos-os megoldást , mert van egy dll is , amit ugye a win nem mutat , aztán meg a win 2! file-t csal olvashatónak itél és ezért nem ír át !
Én FileWizard-ban szépen átmásoltam őket , ott is kijelezte , hogy csak olvashatók de utánna szépen bemásolta a helyükre az új fileokat és hopp , már fut is a game 1.14-en . :) -
#558 Szóval , KATT IDE!
Letöltöd a patch-et , kicsomagolod egy külön könyvtárba és átmásolod a fileokat .
Használj vmi dos-os megoldást , mert van egy dll is , amit ugye a win nem mutat , aztán meg a win 2! file-t csal olvashatónak itél és ezért nem ír át !
Én FileWizard-ban szépen átmásoltam őket , ott is kijelezte , hogy csak olvashatók de utánna szépen bemásolta a helyükre az új fileokat és hopp , már fut is a game 1.14-en . :) -
#557 Mi nem megy ?!
Manuálisan másold át a kicsomagolt fileokat !!! -
Callisto #556 Bocs a triplázásért, valami nem volt oké a frissitéssel. -
Callisto #555 Sajna nálam nem megy. -
Callisto #554 Sajnos nálam nem megy.