Arx Fatalis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a dark stílus a Cryptben elég jól bejött. Nem szoktam mindentõl megijedni, de a cryptben nem egyszer ugrottam hátra..😊
A Rebel Campben lévõ árusnál is lehet venni egyet (218 pénz). A sárkányos bag-et eddig csak egy Flying Eye mutatta meg...😊
Nálam nem lett a kiscsajból démon. Én eddig egy démonnal találkoztam, de azt megidézték...
sárkány párkány :-)
Egyet a szobádban (miután megkaptad a királytól - a trónterem emeleti részén), a másodikat én a sárkány közelében találtam egy párkányon.
Hehe, én találtam még egy hátizsákot, az is hozzáadódott az inventory-hoz :-)
Fa!
El kell menni a térkép bal alsó sarkában levõ terembe, ha ott elmész a nagy oszlop mögé, akkor megjelennek az Akbaa hívõk, õket kell követni észrevétlenül(!) a kiscsajig.
El kell menni a térkép bal alsó sarkában levõ terembe, ha ott elmész a nagy oszlop mögé, akkor megjelennek az Akbaa hívõk, õket kell követni észrevétlenül(!) a kiscsajig.
Ultima!
Szerintem nem lesz gondod belõle, én is kinyírtam. Igaz, én szándékosan, mégiscsak szektatag volt :-)
Amúgy azt írják a játékról, hogy akár úgy is végigjátszhatod, hogy mindenkit legyaksz...
Szerintem nem lesz gondod belõle, én is kinyírtam. Igaz, én szándékosan, mégiscsak szektatag volt :-)
Amúgy azt írják a játékról, hogy akár úgy is végigjátszhatod, hogy mindenkit legyaksz...
Fegyvert, páncélt érdemes vásárolni, vagy jobbakat lehet találni (á lá Morrowind)?
Pénzem elég kevés van, Arx-ig csak pár nyamvadt tõrt és kardot találtam, ráadásul nadrág nélkül tettem meg az utat :-))). Csoda, hogy a Trollok nem engedtek be???
Pénzem elég kevés van, Arx-ig csak pár nyamvadt tõrt és kardot találtam, ráadásul nadrág nélkül tettem meg az utat :-))). Csoda, hogy a Trollok nem engedtek be???
Az volna a kerdesem, hogy a templomos resznel(ahol a testverek vannak, aszem akbaa temploma), ott ki kell irtani egy csomo keklebernyeges hitgyulekezetest, na ja, de van egy vak, aki nem eroszakkal fordul hozzank, en meg a golem irtasa kozben egy fire missleel kinyirtam ezt a vak gyereket... A kerdes az, hogy a kesobbiekben emiatt elakadhatok?, mert akkor inkabb visszatoltok egy savegamet...
`Take a look to the sky just before you die`
Beszélj a könyvtáros kígyónõvel és az alkimistával a királyi várban, õk tudnak néhány dolgot a rituális gyilkosságokról...
...erre a küldetésre gondoltál, ugye? Vagy az ezt követõre?
...erre a küldetésre gondoltál, ugye? Vagy az ezt követõre?
Én valami dwarf banyaba kerultem es el is akadtam.
Egy orias patkany elöl menelkultem de vissza menni már nem tudok.Találtam egy kard öntö formát
amit nem tudok használni ,valaki járt errefelé a történetben ?
Egy orias patkany elöl menelkultem de vissza menni már nem tudok.Találtam egy kard öntö formát
amit nem tudok használni ,valaki járt errefelé a történetben ?
Na, a hatizsak mar nekem is megvan, es telleg megduplazodik az invertory, de a poen az volt, amikor a goblin kiralyt a trontermebol ugy kellett kicsalogatni, hogy a konyhaban a goblin mesterszakacs tesztatoltelekebe bort ontottunk, aztan a frissen sult borospiskota elbant az oreg goblin vezerrel
A game tovabbra is isteni, csak azt nem tudom, mennyi van meg hatra, most eppen ott tartok, hogy kiderult rolam, hogy a guardian vagyok, es,...........Hanyad reszenel tartok vajon a gamenek?
A game tovabbra is isteni, csak azt nem tudom, mennyi van meg hatra, most eppen ott tartok, hogy kiderult rolam, hogy a guardian vagyok, es,...........Hanyad reszenel tartok vajon a gamenek?`Take a look to the sky just before you die`
Végre találtam egy kulcskarikat 😊) tök jo mert vagy 15 kulcsot rátettem és lett hely az invertoryban .Hátizsákot ti is megleltétek már ?
Szerintem enchant item-mel. Legalábbis asszondja az infoja, hogy attól függõen sikerül a varázslat, hogy mi van körülötte...
Nekem a térképpel annyi a gondom, hogy túl nagy.Nem lehet látni tõle ha mész.Megcsinálhatták volna úgy mint, pl a Diabloban, hogy átlátszó legyen.
Dynamic, Magon!
Én is ezzel próbálkoztam, körbe-körbe rohangáltam, közben varázsoltam rá (bár én a fireball helyett az incinerate-et preferálom).
Hiába nyomtam rá vag 5-6-ot, csak nem akart elpusztulni.
Na mindegy, azóta sikerült, bár varázsló létemre szégyenszemre karddal kellett kivégeznem a végén, mert elfogyott az összes mana potionom :-)
Apropó: a sárkánnyal már találkoztatok? Édes...
Én is ezzel próbálkoztam, körbe-körbe rohangáltam, közben varázsoltam rá (bár én a fireball helyett az incinerate-et preferálom).
Hiába nyomtam rá vag 5-6-ot, csak nem akart elpusztulni.
Na mindegy, azóta sikerült, bár varázsló létemre szégyenszemre karddal kellett kivégeznem a végén, mert elfogyott az összes mana potionom :-)
Apropó: a sárkánnyal már találkoztatok? Édes...
Abban a barlangban van, ahol a földi és a vízi goblinok vannak akik egy mást akarják kinyiratni😊Ott van egy kereskedõnél.
Egyébként valaki tudja, hogyan kell a fegyvereket ötvözni a bone powder, Amikar rock stb.-kel??
Egyedül mérget tudok rárakni.
Egyébként valaki tudja, hogyan kell a fegyvereket ötvözni a bone powder, Amikar rock stb.-kel??
Egyedül mérget tudok rárakni.
kérlek!
Csak úgy, hogy az object knowledge skilledet növeled. Máshogy nem lehet a játékban tárgyakat azonosítani :-(
Csak úgy, hogy az object knowledge skilledet növeled. Máshogy nem lehet a játékban tárgyakat azonosítani :-(
Kösz mindenkinek.
M.A.D.: Nem kér CD-t, nekem a polcon van.
M.A.D.: Nem kér CD-t, nekem a polcon van.
Az 1.14-es US patch (ami 2.23M😎, ha felmegy nem kér CD-t?
Jah, egyébként a sunnyogás a kulcsszó. Én rögtön a kultosok után rohantam, legyaktam õket, a fõnökük meg elvágta a kiscsaj torkát, mire odaértem..😊 Bár valószínûleg erre a sunnyogásra utal az Arxban talált kult-irat utolsó sora is. (vmi ilyesmi, hogy "Be careful not to be followed.")
Elvileg amikor elmondja a király, hogy menj el Pog-hoz akkor ad is egy levelet, tehát ha minden igaz az inventory-ban kellene lennie. 

😮 Szép darab. Én ilyet hol kaphatok bácsikák?... (Bár kétlem, hogy használhatnám is... nagyon elment a karim dex irányba..😊
Egyébként bug (bár gondolom többen rájöttek): Van egy fegyverem, amihez 50-es közelharc kell. Nekem van 48. Van egy másik, ami ad +erõt, ezzel megvan az 50, így kézbe tudom venni az elõzõt...😊 (Tanítani lehetne a programozási tanfolyamokon...)
Egyébként bug (bár gondolom többen rájöttek): Van egy fegyverem, amihez 50-es közelharc kell. Nekem van 48. Van egy másik, ami ad +erõt, ezzel megvan az 50, így kézbe tudom venni az elõzõt...😊 (Tanítani lehetne a programozási tanfolyamokon...)
Ilyen kell nekem!!!!
Egyébként ARX-ban minden ajtót ilyen nehéz kinyitni? Engem még a drágakõárus sem enged be.
Lunshire király adott egy küldit, hogy adjak egy levelet a Troll King Pog-nak, de én semmilyen levelet nem találok (vagy rosszul fordítottam). Kellene valamit vinnem?
Egyébként ARX-ban minden ajtót ilyen nehéz kinyitni? Engem még a drágakõárus sem enged be.
Lunshire király adott egy küldit, hogy adjak egy levelet a Troll King Pog-nak, de én semmilyen levelet nem találok (vagy rosszul fordítottam). Kellene valamit vinnem?
Drágaköveket assziszem 3 helyen is el lehet adni elég jó pénzért.Egy csákány mindig van nálam, hátha barlangba tévedek😊
Könyveket én nemigen tartottam meg.
Könyveket én nemigen tartottam meg.
drágaköveket
A gemeket és a drágaköveketel lehet adni?
Ja, és a könyvekkel és feljegyzésekkel mi a helyzet? Kuka vagy elboltolás?
Ja, és a könyvekkel és feljegyzésekkel mi a helyzet? Kuka vagy elboltolás?
Enchant item tippek?... Valaki próbálkozott már?...
Próbálkozz ugrálással. Én körbe-körbe jártam a meteor körül, és ugráltam, ezzel lehagytam annyira, hogy bevárhassam egy ütésre - szerintem ennyi idõ alatt lehet varázsolni is. (Mellesleg nem anti-magic szoba az? Vagy csak az elõzõ volt?..) Nem vagyok egy action guru finoman szólva sem, de (dülled a mellem) sebesülés nélkül lenyomtam így..😊)
Én harcok elõtt mindig memorizálok 3 tûzlabda varázst plusz egy armor varázst egybõl magamra nyomok.Bennt már csak el kell sütni a tûzlabdákat.Nem hall meg de nem kevés elõny.
(A health varázsok memorizálása is jó lehet.)
(A health varázsok memorizálása is jó lehet.)
Ren!
Varázslóval próbálkozom :-)
Nem tudok elég gyorsan varázsolgatni, mindig lenyom közben... :-(
Varázslóval próbálkozom :-)
Nem tudok elég gyorsan varázsolgatni, mindig lenyom közben... :-(
Bravoman: milyen jellegu karakterrel jatszol? en 5. szinten nyomtam le, harcossal, igyal kozben sok health potion-t 😊
Milyen falra gondoltok? Nekem pick-axe-val sikerult mar falat ill a kriptaban a fedeleket attorni. Ket klikk az eszkozon es utana katt a szettorni kivant dolgra
Ezt én is szeretném tudni. Csákány és ásó nem jó.
Valaki??
Valaki??
Meg tudtátok menteni a kiscsajt? (Shany) Én rohanok a cultos cutscene után, kinyírom a papokat, még az oltárig is eljutok, de a kiscsaj ottmarad, teljesen meghalva. (Ugye, ha nem sietek, akkor demon lesz belõle.) De még a demon elõtti folyosón is hallom a "Mami, mami" kiáltást. Vagy mindenképpen meghal?...
Nos nekem nem megy a gyari patchel, csak keresi a cd es annyi😞(
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Én jártam de fogalmam sem volt, hogy mit kell csinálni, visszamenni meg nem lehetett, így egy régebbi állást töltöttem vissza és mentem egy másik küldetésre.
(Apropó, hogy mûködik a kovácsgép)
(Apropó, hogy mûködik a kovácsgép)
Dwarf banyaban jar mar valaki ?
Majd egy kesobbi kuldetesben johetsz itt ki a masik oldalrol es utana mar fog mukodni errol az oldalrol is 😊
Ugyan már túlmentem ezon a részen, de jó lenne minnél több dolgot feltárni ebben a játékban/világban!
Az elsõ (börtön) szinten az egyik szobában egy goblin õr alszik. Két-három lépésre ettõl a szobától azon a helyen ahol egy felsõbb szintre lehet átmenni van a falon egy "hidden button" (nem arra gondolok ami az õr szobájában van!). Ez a gomb valamilyen oknál fogva nem mûködik ("Strange, it doesn't work...").
Sikerült valakinek rájönni miért nem mûxik? És fõleg, hogy mit csinál?
Az elsõ (börtön) szinten az egyik szobában egy goblin õr alszik. Két-három lépésre ettõl a szobától azon a helyen ahol egy felsõbb szintre lehet átmenni van a falon egy "hidden button" (nem arra gondolok ami az õr szobájában van!). Ez a gomb valamilyen oknál fogva nem mûködik ("Strange, it doesn't work...").
Sikerült valakinek rájönni miért nem mûxik? És fõleg, hogy mit csinál?

Megy a peccs a Fairlight iso-ra, csak elõször be kell másolni valahova máshova, és (mondjuk win commanderrel) utána az arx könyvtárba, mert a read-only fileok bekavarhatnak.
Ha Radeon usernek textúra hibái vannak, az a driver control panelben az anti-alisingnál tegye performance-ra, így (nekem) megszûnt.
Ha Radeon usernek textúra hibái vannak, az a driver control panelben az anti-alisingnál tegye performance-ra, így (nekem) megszûnt.
köszönöm,sikerült😊)