Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan volt naprakész? Mindig szedted le az új autókat, addonokat?
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
patch nem megy.
ATI Radeon 9600XT-m van.
ezzel lenne a baj?
Kuss!-magyarázta.
ha szerencséd van 2-3 óra alatt lejön.én onnan szettem és megy.crack is van hozzá
Kuss!-magyarázta.
Az elküldené [email protected] ra. A neten már nem lehet megtalálni és nekem kellenne egy pálya átszerkesztéséhez.
- a toyotat pl. a prost helyere teszi, amit ha belulrol nezem, a cockpit a proste, T-cam-bol vagy kulso nezetbol a toyota texturai latszanak. ha nem azt az autot nezem kivulrol, hanem az elotte haladot akkor sem teszi ra a toyota texturat az autora, hanem az eredeti marad.
- a ferrari carshape csak akkor el ha eleg kozel van hozzam az auto. ha tavolabb megy eltunik az oldalso legterelo az autorol.
Ezeken lehet valahogyan segiteni??
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A grafika még annyira nem is zavar, de az, hogy néha már a menünél kilép magától a játék, vagy máskor a futam alatt... nem tudok egy normális játékot lezavarni!
Felraktam a 9.6 -os patcht, meg hozzá Fairlight fixed.exe-t. Már próbáltam mással is, de azzal is kidobott.
Van erre valami fix megoldás? :-(
2 kérdésem lenne:
- A grafika valahogy nekem nem tûnik teljesen hardwares 3D-nek, vagy hogy is mondjam. Szóval olyan a grafika, mintha csak szoftveresen futna a megjelenítés. Erre van valami?
- Teljesen kiszámíthatatlan módon kidob a játék. Van, amikor az elsõ néhány kör után, de tegnap éjszaka a 70. kör környékén... Erre is van valami megoldás? :-)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://formula1.jatekok.hu/gp4.shtml itt néz körül.
Egy haveromnak szeretném letölteni a season 2003-at.
Merre találom meg???
Elõre is köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A 2003-as update-ban hol lehet allitani, hogy ki hany kor kvalifikaciot futhat? Mert az AI-sok 3-t futnak, en viszont 12-t. Azt tudom, hogy a sajat koreimet hol allithatom, de az ellenfeleket? Gondolom azt az updateban nem csinaltak meg, hogy a verseny beallitasokkal menjenek az AI-k a kvalifikacion. Szeretnem nekik is megadni a lehetoseget a 12 korre :)
Most elõször lépek ebbe a topic-ba, és indításként csak annyit mondanék, hogy a GP4 a világ szerintem eddigi valaha készült legjobb F1-es játéka, minden szempontból! Ezt most nem is részletezném tovább, ti is tudjátok...
Nos, hogy ez a jó játék még jobb legyen én is felnyomtam rá azt a 186 megás 2003-as frissítést, ami valóban jó, de vannak hibái! Néha, ahogy ezt már más is említette vannak benne elcsúszások az autók festésében, de erre valaki azt írta, hogy ehhez van egy carset javítás?!... Valóban? Hol? Én még nem találtam hozzá... Mindegy, ez talán annyira még nem is zavaró, hisz nem mindig észrevehetõ...
De számomra a zavaróbb probléma az az (ami nem tudom, hogy csak nálam van-e), hogy ha elindítom a játékot, és nyomok egy futamot, akkor minden O.K., majd visszalépek a menübe, újabb futam - esetleg még utána is jó, de ha harmadszorra, vagy annál többször újjabb futamot akarok játszani, akkor már az autók textútáját fordítva, össze-vissza tölti be. Azaz, egy autón azok a feliratok, amelyeknek a hátán, vagy az oldalán kellene lenniük, az az autó orrán jelenik meg, illetve fordítva.... Ez így nagyon gáz! Hülyén néznek ki! :) Hogy mi a megoldás? Kilépek a játékból, majd vissza, és az elsõ betöltésnél ismét minden O.K., aztán....... Értitek? Tud erre valaki, valami értelmes magyarázatot adni??? Szóval, mintha a játék magában összekeverné a textúrákat egy-két futam lejátszása után!?..... ÁÁÁÁÁ, segítsetek! :)
Segítségeteket elõre is köszi, várom építõ javaslataitokat, üdv:
Pietro
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
[email protected]
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
??
http://gp4italia.gpx.it/megapatching1
az a bajom vele, hogy a ferrari, a williams es a jaguar festese el van csuszva...
de mostanában nem foglalkoztam vele az F1 2002-es 2003-a szvsz sokkal jobb lett
deha erdekel keres rá hogy gp4 update igy biztos megtalálod kb 150 megás
ha jól emléxem egy német oldal
(Én full addonra gondolok)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Van amúgy a játékhoz valami peccs azóta hogy megjelent ? bármi pl. 2003as autók stb.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Igazából én se tudom milyen lessz!
De majd kiderül itt!
http://formula1.jatekok.hu/f1gp4_hc/
Nézz el, nézzetek el!
Hali