Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor ezekszerint igen. Én is letöltöttem, megnéztem. Csomó igénytelenség van benne. Pl.: betöltõképek. Meg sajot csak németül beszél (legalábbis nálam).

Hogyan volt naprakész? Mindig szedted le az új autókat, addonokat?

sumi
kérlek szépen,én már mindent kiprobáltam.....eddid is 98%ban naprakész volt a játék,és ment de ezzel gondoltam egyszerübb lett volna....tévedtem......

Próbáld meg, hogy szûz még nem modolt GP4-re telepíted.

sumi
hali..... itt van 2005-ös frissités,de valamiért betöltéskor kilép....(már az edzés,futam betöltésekor)ddtm 2005 mod for gp4

Valaki megvásárolta esetleg az az Atari Best of kiadásában újra megjelent Grand Prix 4-et? Mi a különbség az eredeti válozathoz képest? Vagy ugyanaz?

Olvass kicsit visszább ebben a fórumban és megtalálod a linket.

Zolcsi01
Azt tudom hogy 9.6-os patch csak a Directx 8.1-gyel mûködik.És a 4.0-ás patch is?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Zolcsi01
100%-os magyarosítást tud valaki?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

McGrady
volt 1 kis gondom lehet h mostanra már megoldódott de azért megkérdezném h mit lehet akkor csinálni ha csakúgy kilép a játékból?
patch nem megy.
ATI Radeon 9600XT-m van.
ezzel lenne a baj?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
tölts le a bitcomet nevû programot, aztán nézz fell a www.torrentspy.com ra és onnan szedd le.
ha szerencséd van 2-3 óra alatt lejön.én onnan szettem és megy.crack is van hozzá

Kuss!-magyarázta.

Hi! Feltöltöm neked, csak tárhely kellene.

Zolcsi01
Honnan tudom letölteni?

Zolcsi01
Help please!

Zolcsi01
Valaki segítsen!

Zolcsi01
honnan lehet letölteni a játékot?

Egyelore nem lehet a palyak vonalvezeteset modositani, szerkeszteni. Amit letoltottel az csak grafikai (reklamok, fu, aszfalt stb...) update.

Sikerult mar vkinek jatszania az uj vonalvezetesu nemet palyaval? Felraktam a 2004-es patchet, az nem tette fel az uj palya(ka)t. Letoltottem kulon az uj hockenheimet, de hiaba csereltem le a wadot, a vonalvezetes file-t, a programban a regi jon be. Sajat exe-vel, es gpx-vel is.

hali a 2004-es feliratozás ami van a gaméhoz azt valaki elküldené nekem [email protected]
hahó demó illetve valami igyenes warez plz élet halál kérdés
Valakinek meg van a TexEditor 2.0-ás változata?
Az elküldené [email protected] ra. A neten már nem lehet megtalálni és nekem kellenne egy pálya átszerkesztéséhez.
lelehet már tölteni a demót? ha igen honnan plz help
Ismeri valaki a GP4master nevü progit amivel kocsikat lehet szerkeszteni ? Kéne Nekem hozzá egy leírás ... Van valakinek ? HA magyar az sem baj .... Írjatok segítsetek...

Nekem a kovetkezo bajom van vele. Letoltotem az osszes 2004-es autot, be is raktam oket, de:
- a toyotat pl. a prost helyere teszi, amit ha belulrol nezem, a cockpit a proste, T-cam-bol vagy kulso nezetbol a toyota texturai latszanak. ha nem azt az autot nezem kivulrol, hanem az elotte haladot akkor sem teszi ra a toyota texturat az autora, hanem az eredeti marad.
- a ferrari carshape csak akkor el ha eleg kozel van hozzam az auto. ha tavolabb megy eltunik az oldalso legterelo az autorol.
Ezeken lehet valahogyan segiteni??

K.András
Ilyeneket nekem soha nem csinált,probáltál esetleg másik vidk drivert felrakni?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

BBird
HELP!!
A grafika még annyira nem is zavar, de az, hogy néha már a menünél kilép magától a játék, vagy máskor a futam alatt... nem tudok egy normális játékot lezavarni!
Felraktam a 9.6 -os patcht, meg hozzá Fairlight fixed.exe-t. Már próbáltam mással is, de azzal is kidobott.
Van erre valami fix megoldás? :-(
BBird
Üdv!

2 kérdésem lenne:

- A grafika valahogy nekem nem tûnik teljesen hardwares 3D-nek, vagy hogy is mondjam. Szóval olyan a grafika, mintha csak szoftveresen futna a megjelenítés. Erre van valami?

- Teljesen kiszámíthatatlan módon kidob a játék. Van, amikor az elsõ néhány kör után, de tegnap éjszaka a 70. kör környékén... Erre is van valami megoldás? :-)
sumi
Hali.A mostani Monaco pálya nincs meg vkinek?help!!

K.András
És csak annak az emberkének van meg?Nézzél mást akitöl jobban jön!

oneal1
hát jah fennt van csak kb 2 kb/sec el jön:))

!Forza Ferrari!

http://formula1.jatekok.hu/gp4.shtml itt néz körül.
K.András
Dc-n biztos fentvan valakinek ott nézd meg...

oneal1
nagyon kéne a gáma!!
nemlehet valahonnan leszedni???

!Forza Ferrari!

sumi
Haki.Nem tudna vki iso elérést/fullba keresem mert csak rippelve van +!/köszi.

agyhalál
Szevasztok.

Egy haveromnak szeretném letölteni a season 2003-at.
Merre találom meg???

Elõre is köszi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sziasztok

A 2003-as update-ban hol lehet allitani, hogy ki hany kor kvalifikaciot futhat? Mert az AI-sok 3-t futnak, en viszont 12-t. Azt tudom, hogy a sajat koreimet hol allithatom, de az ellenfeleket? Gondolom azt az updateban nem csinaltak meg, hogy a verseny beallitasokkal menjenek az AI-k a kvalifikacion. Szeretnem nekik is megadni a lehetoseget a 12 korre :)

Sziasztok!

Most elõször lépek ebbe a topic-ba, és indításként csak annyit mondanék, hogy a GP4 a világ szerintem eddigi valaha készült legjobb F1-es játéka, minden szempontból! Ezt most nem is részletezném tovább, ti is tudjátok...
Nos, hogy ez a jó játék még jobb legyen én is felnyomtam rá azt a 186 megás 2003-as frissítést, ami valóban jó, de vannak hibái! Néha, ahogy ezt már más is említette vannak benne elcsúszások az autók festésében, de erre valaki azt írta, hogy ehhez van egy carset javítás?!... Valóban? Hol? Én még nem találtam hozzá... Mindegy, ez talán annyira még nem is zavaró, hisz nem mindig észrevehetõ...
De számomra a zavaróbb probléma az az (ami nem tudom, hogy csak nálam van-e), hogy ha elindítom a játékot, és nyomok egy futamot, akkor minden O.K., majd visszalépek a menübe, újabb futam - esetleg még utána is jó, de ha harmadszorra, vagy annál többször újjabb futamot akarok játszani, akkor már az autók textútáját fordítva, össze-vissza tölti be. Azaz, egy autón azok a feliratok, amelyeknek a hátán, vagy az oldalán kellene lenniük, az az autó orrán jelenik meg, illetve fordítva.... Ez így nagyon gáz! Hülyén néznek ki! :) Hogy mi a megoldás? Kilépek a játékból, majd vissza, és az elsõ betöltésnél ismét minden O.K., aztán....... Értitek? Tud erre valaki, valami értelmes magyarázatot adni??? Szóval, mintha a játék magában összekeverné a textúrákat egy-két futam lejátszása után!?..... ÁÁÁÁÁ, segítsetek! :)

Segítségeteket elõre is köszi, várom építõ javaslataitokat, üdv:

Pietro
M@TriX
biztos minõségi. Próbáld ki nyugodtan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
tudomásom szerint nem. Geoff barátunk máson dolgozik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

GyaxyBoy
Ha vkinek lenne kedve egy kis GP4 online face to face jácadozásra írjon!
[email protected]
ÁjjLe BoBBi
érdekes :))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mafiahq
hogy lehet beállítani hogy a köcsög ellenfelek is kimenjenek a boxba:P? sehol se találtam ilyen részt!

??

Felrakta mar valaki a 2003-as megapatchet?

http://gp4italia.gpx.it/megapatching1

az a bajom vele, hogy a ferrari, a williams es a jaguar festese el van csuszva...

Breki33
énis

de mostanában nem foglalkoztam vele az F1 2002-es 2003-a szvsz sokkal jobb lett

deha erdekel keres rá hogy gp4 update igy biztos megtalálod kb 150 megás
ha jól emléxem egy német oldal
Kösz Breki, és hol????
(Én full addonra gondolok)

Breki33
van
ÁjjLe BoBBi
van valami 2003-as addon a gémhez ? autók pályák stb. ?

Ch_Slater
közben sikerült. feltettem a 9.6-os GP4 peccset. azzal már ment.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ÁjjLe BoBBi
nemtom...én installálni akarom oszt valami szart ír ki :( de szerintem úgyse menne a mostani vga-val :)

Van amúgy a játékhoz valami peccs azóta hogy megjelent ? bármi pl. 2003as autók stb.

Ch_Slater
hi. DX9-cel nem megy a game? Aszongya rakjak fel dx8.1-et. ki lehet vhogy kerülni? (pl mint régen a registry-ben át lehetett irni a dx verziószámot és ugy mentek a gamek)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

GyaxyBoy
Igazából én se tudom milyen lessz! De majd kiderül itt!
http://formula1.jatekok.hu/f1gp4_hc/
Nézz el, nézzetek el!
Hali