Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Felraknátok a 2006-os mod fájljait egy magyar tárhelyre? Nekem ugyanis az istenért sem sikerült regisztrálnom. :-(

Elõre is köszönöm!

Timur Lenk
nesto
na hát nemtudom hogy csináltam, hozzá se nyultam és most magátol jo. köszi minden eddigi segítséget.

nah, hat ott van
milyen directx-d van?
gfx mappat megnezni?
a patcheket ujratelepiteni.
nekem kilepeskor szokott hibaval elszallni, de akkor amr ugye kit erdekel 😊

nesto
nah?<#nemtudom>

nesto
végignéztem a peccs összes vagy 6db log fileját, és az egyikben (gpxcinfo.log) találtam csak valami gyanusat😊
"*** error loading texture: (88760b59) D3DXERR_INVALIDDATA: Invalid data
Failed to load image. Trying to load image from common gfx directory..."

megnezted mi van a log file-ban? talan segit

nesto
nem, azt már kitöröltem...😞((

esetleg a txt-ben felsorolt ket ini file kitorlese?

nesto

nesto
megoldottam a problémákat, minden jó.. lenne, ha nem lépne ki a játék magától kb 30perc mulva. mit lehet ez ellen tenni?

Arra az orosz oldalra nem tudtok mondani egy user meg egy paswordot mert egy mukot nem ertek a nyelvukbol s le szeretnem tolteni a 2006 cucokat. Elore is kosz. Jo hogy ujra elet van itt.

nesto
neten általában mindig lejjebb kell venni a grafikát ha játszol, nekem minden játékba lejjebb kellett venni a többiek miatt

próbáltam gp3-at játszani neten csak nagyon szaggatott nem tudjátok ki lehet e ezet valahogy küszöbölni??????????????????
ezeket toltod le az orosz site-rol. a mod-ot, az updatet, a fixet, a menut, a musicot.

GPRF-Team_F1_MOD_2006_Base.part01.rar part11-ig
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Update_v1_2.part1.rar 3-ig stb.

kitomorited es vagy sok file van GP4 strukturaban, vagy az a cmu file. a sima fileokat masolod, a cmu fileokat betoltod a cms-be. itt bent nincs cms-em, nem tudom leellenorizni,de asszem csak meg kell nyitni a fileokat. s ha megnyitod a 2006-os modot (lehet importalni kell, vagy open mode), akkor elkezd veszettol kitomoriteni. szivtam en is vele egy darabig.
ha nem megy este megnezem otthon.

nesto
SZóval ezeket
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Base (ennek telepitese utan-ra keri, hogy torold a gpxcinfo.ini-t, es a gpxset.ini-t asszem, bar nem tudom miert)
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Update_v1_2
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Update_v1_2_fix
GPRF-Team_F1_MOD_2006_St-Res_v1_2
hol érem el, és mit kell vele csinálni? a CSM-ben mit kell csinálnom még azt írd le légszives.
sorry, most elég <#lama> vagyok

nesto
köszi szépen mindent felraktam ugy ahogy irtad, de ez a csM nem valami világos számomra. valami carset-et kéne megnyitni mert ugy hiába inditom semmmi..valamit dolgozott hosszasan gondolom másolatot csinált, de így nemmegyek sokra vele

en igy csinaltam:
TERMESZETESEN ELOTTE A GP4 MAPPAMROL CSINALTAM EGY MENTEST!!!

az official 9.6-os patch nalam fent volt, ezert azzal nem foglalkoztam. a GPRF-Team_F1_MOD_2006_Base\Patch\Files Official Patch v9.6 mappaban levo cuccokat bemasoltam a gp4 mappajaba (ugyanaz a mappa struktura), aztan a gp4_v002.reg-t futattam.
a soft konyvtarbol telepitettem a gpxpatchet, a tweakert, meg mivel asszem ez nem teszi fel, a csm konyvtarbol a carset managert (build 55).
utobbit megnyitva a tobbi mappaban levo cmu fileokat:
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Base (ennek telepitese utan-ra keri, hogy torold a gpxcinfo.ini-t, es a gpxset.ini-t asszem, bar nem tudom miert)
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Update_v1_2
GPRF-Team_F1_MOD_2006_Update_v1_2_fix
GPRF-Team_F1_MOD_2006_St-Res_v1_2

A musicot, meg a video menut szinten masoltam a gpsaves mappaba.
a csm most nincs elottem, de asszem csak siman megnyitod a fileokat es o meg futtatja.
a jatekot a csm-bol indithatod.
remelem ez segit

nesto
még mielõtt elbasznám please segítsetek. letöltöttem az alábbi linkrõl a 2006-os modot, ami 153MB, és van benne egy Patch mappa meg egy Soft mappa, illetve egy "GPRF-Team F1 MOD 2006.cuh" nevezetü fájl. A kérdés csak annyi lenne, mit hova másoljak, ugyanis a README, az orosz nyelven van és nemtudok benne tájékozódni😊
elõre is köszi

nem, az a reklamcsik a pelxin.
a "fejrazast" kiprobalta vki? az is nagyon durva 😊

nesto
nem arra gondolsz hogy a options-ba a cockpit visior-t levenni?egyépként hol lehet átállítani mph-t kph-ra?

Nem lehet.
nesto
Én most telepítem, a képek alapján nagyon jó a játék.

baromi jo lett ez a 2006-os mod. jo a grafika, a hang, a v8-as motorok "megvalositasa"
csak egy vmit nem tudok, hogy lehet a plexirol a vedo foliat leszedni? tul sok volt rajta az olaj, meg a szmotyi 😊

valaki könyörgök mondja már meg hogy lehet e valahogy neten játszani gp4-et?
csa
na az a helyzet hogy elkezdtem újra játszani a gp4-et
csak valamiérta hang az nem jó fõleg ha a cockpitban vagyok mint ha nem is tudom ellenne nyomva
valaki tud valamit hogy hogyan lehet beállítani ezt hogy rendes legyen a hang?
sumi
hali.....van 2006-os mod,és nagyon baró.....regisztrál,letölt,telepit,játszik!!

Offline módban itt: http://gp4.formula.hu

Hello a GP4-el hogyantudok interneten játszani???<#gun><#help>
mivel az én topikomat törölték gondoltam ide írok 😊
nem tudna vki megdobni egy 05 vagy 06(ami jobb lenne) pitcrew csomaggal ?
vagy néhány oldal linkjével

gp4italia.com,grandprixgames.org,f1gp4.it,hsw.hu-t ezeket ismerem 😊

A GPxPATCH setupjában lehet állítgatni ilyen cuccokat. Ott keresgélj.

saviola83
Valaki segítsen már benn hogy ugye a patch az berak egy kis ablakot a képernyõ jobb oldalára amiben látni a fordulatszámot a köröket hogy hanyadik vagy meg ilyenek.Na most ezt én valahogy eltüntettem.Nem tudom mivel lehet elõhozni.Már újratettem a patchet de úgysem jó.Valaki segítsen please.

A pályákhoz általában van readme.txt leírással. Nézd meg, hátha van benne valami okosság.

saviola83
Srácok nekem csak annyi kellene hogy valaki magyyarázza el hogy honnan lehet leszedni az õj pályákat a játékhoz és hogy azokat hogy kell berakni a játékba.Az autókat már megcsináltam.az erõsséget majd megcsinálom magam a pilótáknak,Végül is szerintem ennyi.Mert a Tweekert leszedtem és a kvalifikáció már jó.Szóval szerintem már nekem csak a pályák kellenének.
MSN:[email protected]

Felraktam a carset managert, és a season 2004 basic update-et. Végre vannak új kocsik, és új emberek (pl.:Zsolti fiú), de a Bahreini pálya az A1-ring, és egy pár pálya (pl:Indianapolis) elszállt. Nincs aszfalt, nincs kerítés csak úgy repkednek a kocsik a szürkeségben. Ja és a ferrari kivülrõl csontfehér. Próbáltam másik season updatetel, de azzal semmi nem változott. Próbáltam egyesével felrakni az új kocsikat, és a pályákat, de az sem sikerült. És valamiért a külsõ nézetben a régi kmórát félig eltakarja az új, ami "kicsit" zavaró.
Van itt valaki, akinél jól mûködik egyáltalán? Megköszönném, ha leírná, hogyan csinálta.

Üdv,
R
Letöltöttem egy csomó 2004-es cuccot, de csak a menü az, ami változott.
Le tudná valaki írni, hogy pontosan miket kell letölteni ahhoz, hogy ne az A1-ringen a prostokkal kelljen versenyezni? (új pályák, új kocsik, új versenyzõk)
Köszi,
R
[HUN]FaTaL
endless torrent siteon fentvan ha van oda accod...

http://goo.gl/gd6Zi5

báttyó02
itt nincs már néztem

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Itt nézz körül.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

báttyó02
hi

tudnátok modani oldalt ahonnan 2004-es modot leszedhetem?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ha csak a season 2004 update fullt letöltöm, és felrakom, akkor a pályák, és a kocsik meg minden frissül? Vagy azokat külön-külön le kell tölteni?
zolo
linkitt van csomó minden

http://flickr.com/photos/zolika90/

Üdv mindenkinek.
Lelkes amatõrként lenne egy kérdésem.
Van egy alap GP4-em, ami tök jó, meg minden. De! Iszonyat régi (Prostok rohangálnak benne). Szeretnék a mostani pályákon, a mostani autókkal versenyezni.
Olvastam itt, hogy mindenféle patchet, meg update-et kell hozzá letölteni, telepíteni stb.
Valaki részletesen le tudná írni, hogy miket kell csinálni? (Pl. honnan tudom letölteni a dolgokat hozzá?)

Elõre is köszi,

TR
rfactor.net
Meg a hsw.hu-n is lehet róla olvasni.

sumi
akkor várjuk szeretettel.........képek,infók???

Sajnos igen. Viszont még néhány hét és megjelenik az rFactor. Az pedig új szupergrafikát, remek netes kódot és rendkívüli jó modolhatóságot rejteget. Idõ kérdése csak egy nem hivatalos F1-es MOD.

sumi
az régen rosssssssszzzzzzzzzzzz............akkor marad a gp4 toldozgatása....

Tudtommal 2006. december 31-ig szól az exkluzivitásuk.

sumi
igen.hál isten lejárt a sony mizéria,remélem lesz uj f1es játék...

Hát akkor nem kell izgulnom, hogy lemaradok valamirõl.

Zolcsi01
Én megvettem! Semmi különbség!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH