Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Már milyen bajnokság?Az a baj hogy nincs a netes játék megoldva,idöket beküldeni meg nem bajnokság legalábbis számomra...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

GyaxyBoy
Helló!
Keresek az F1GP 4 hez csapattársat!
Indul az F1GP4 bajnokság nemsokára!
Én se vagyok túl jó, de már lehetne kezdeni a traininget! :))
Várom a jelentkezéseket!
Kikötés! SPORTSZERÛSÉG!!! 18 évnél idõsebb!
ÁjjLe BoBBi
+ egy pofon :))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
meg minek egy foskazal:)

ÁjjLe BoBBi
nemtom, de jó lenne.....halottam már, de télleg nem lehet neten nyomni a GP4-et ?

ÁjjLe BoBBi
milyen kártyád van ?

Patesz
Üdv!
Nem tudjátok honnan lehet letölteni?
Help!!!!!!!!

Patesz
Nekem TARGET FORCE FEEBACK USB STEERING WHELL-lem van. Úgyhogy nemtudok segíteni sajnálom.

kriszv, nincs otletem, nekem a genius ffb ment siman
ajjele bobb: idot nem tudok, csak azt, hogy indianapolisban pro fokozatban utolsokent indulva, alap beallitassal a 4. korben mar elso vagyok : ))

ÁjjLe BoBBi
mennyit mentek indianapolisban ? én szinte alap setuppal 1:13:740-et

kriszv: nem tudom, hogy csinaltad, de kalibralasnal egyeni vezerlot valassz, azon belul add meg, hogy kormany tipusu

Patesz
Milyen kormányod van?
Ha tudom milyen akkor talán tudok segíteni mert én is kormányal játszom.

M@TriX
esetleg nyomkodd a billt, amikor azongya, hogy "Press Fire".
Nemtom csak tipp...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Hali!A Gp4-et nem fogod tudni játszani a neten,ugyanis ezt kihagyták a progiból.F1 2002 vs. GP4?Ezt mindenki döntse el maga.Szerintem a Gp4 sokkal könnyebben irányítható,de éppen ezért nem olyan jó mint az F1 2002.De ha valaki igazi SZIMULÁTOR-ra vágyik,az GP Legends-el nyomuljon.Csá!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

http://formula1.jatekok.hu/
www.alphaf1.com
http://www.grandprixgames.org/

itt nezzetek szet setupokert

ÁjjLe BoBBi
VALAKI SETUPOKAT PLS !!!

ÁjjLe BoBBi
ja nekem is :))

FrezeR
valaki el tudná küldeni azt a fájlt ami tartalmazza a 2003-as idényben induló versenyzõk neveit természetesen az aktuális csapatokban?
ha megvan persze
köszi!

ÁjjLe BoBBi
GP!-el szokott vki neten nyomni ? vagy egyáltalán lehet ? vki küldjön már PLS autosetupokat különbözõ pályákra...vagy egy helyet ahonnan le lehet tölteni a setupokat

avcom
twp.frd.hu

Patesz
Hi
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni magát a GP4?

Elöre is köszi.

Ocsem :)) Es mindez igy igaz ahogy mondtad :)) A vivodasom hasonlo mint a Tied volt, bar En a GP4 -el kb otod annyit jatszottam mint az F1 -el, de En is ezt ereztem, de azert most akartam adni egy eselyt a GP4 -nek, de asszem nem fogok, hozza tennem azert, hogy az F1 -ben szerintem eleg hulye az AI (lazan Neked megy ha kell ha nem...). Na mindegy, miko jon ki az F1 2003?
Na vegre megtalaltam :)) Marmint a topicot... Szoval hol a francba lehet atallitani az orat MPH -rol KPH -ra? Please egy gyors answer -t :)) Koszi!
Alexease
HELP!
A bill.-t hogyan lehet konfigolni?? A DRIVE reszt engedi, de a tobbit nem. Pl. a kamera nezetek abszolut nincsenek beallitva, es nem is tudom beallitani.
Alexease
Koszi!
Alexease
Az SG ftp-re tedd fel legyszi. Koszi!
Alexease
KOSZI!!!
Alexease
A Patch 9.6-os hoz van valakinek NoCD cuccosa?
Elore is koszi.
Hali
Segitseget keresek uj auto beillesztesehez a GP4ben. Probalkoztam a GP Masterral, de elcsusztak a skinek.. :(

Caspian
Fenn van valakinek a full update?
Alexease
HELP!
Elso telepites soran azonnal, tokeletesen futott.
Hely hiany miatt torlodott (uninsall).
A mostani – masodik – telepites utan – ugyan az a konyvtar – inditasnal kattan egyet-kettot, aztan hibauzenet nelkul kilep.
Nem tudom hogy video gyikja van, vagy valami regisztracios... Elvileg mar sokmindent kiprobaltam.
Elore is koszi.
Koszonom a segitsegeket/tippeket!
avcom
Hello! Nem lenne valaki olyan kedves, hogy felteszi nekem valahova a GP4 update 2002 full verzióját? Ha igen, megköszönném. Dialos, vagyok, úgyhogy idõ kell a letöltéshez. Elõre is köszi.

A fenéket Monaco GP meg elõdje a régi F1RC sokkal jobb GP2-nél...
Kánya
Forma 1 Racing Simulation
F1 World Grand Prix

Sziasztok!
Lenne egy olyn kérdésem, hogy van olyan F szimulator progi ami elfut 233 MHz, 128 MB Rammal, 8 MB VGA kartyaval?
Egy ilyet talaltam eddig......Official Formula One Racing......de ezt sehonnan sem tudom megszerezni!

Tudtok tanacsot, segitseget adni?

Daewoo
Na Win98 alatt ment az update, bar nem latom, hogy mit is tett fel. Kiprobaltam a GP4-t es a F12002-t is kormannyal. Nem voltam elragadtatva egyiktol sem. A 2002 tobb force effectet ad vissza, de semmivel sem jobb, mint a GP4 iranyitasa.

Ha valaki mond egy servert, en feltoltom.
Bar lentebb irtam vele a tapasztalataimat.

Az eleje lemaradt, szoval innet nem jon le....

Illetve nekem a gyors sebessegu reszt (fent) kitoltve lejott, aztan szorakozott a zup kitomoritovel, hogy nem legalis vagy mi.....

le lehet innen ügyködni, nem bírom a német nyelvet én sem, de lejött

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

az F1 2002ben hogy lehet elérni az oktatást? nem jön be pálya sem...

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csak elköszönni akarok! Mert egy idõre(lehet hogy néhány hónap) nem lesz internetem. AUG.1 0h 1 min-tõl.(még van néhány percem) Akkor pá mindenkinek, jó volt ezt fórumot olvasgatni. én meg várom az adsl-t. FUCK mATAV
Csá! mindenkinek
c
Az uj, 93M-as 2002-es update-t fel tudta mar valaki rakni? Nekem szorakozik a zuppal.

avcom
Cobra11: Törölték

www.hsw.hu
rip nem jó belõle? mert azt találsz a www.tar.hu/nightmarewarez címen.
avcom
Senki?

avcom
Én még mindíg GP3 200-et keresek