Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multizni akkor lehet vele, vagy nem ? Hamachin esetleg ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem nagyon nyüzsög a topik, de ezt ajánlom figyelmetekbe:
http://youtube.com/watch?v=rG2YzbnvMJI&mode=related&search=
2007- es modról egy videó, nem egy egy Formula one 06 ps3-on de sztem nagy jó lett!
Ti tiljátok ezzel, én most töltöm remélem sikerül modolni!
lene eg kérésem lehet festeni az autot????????????
ja és eröreis köszönöm.<#taps>#taps><#help>#help><#worship>#worship>
Az F1 Manager érdekelne?
Az elõzõ Hsz-embõl lehet, hogy nem lehettett érteni, de a 2. liga még nem indult el
Légyszi írj mert egy csomó dolog kellene az F1-gyel kapcsolatban!!!!!!!!!!
Kérés somogyi23-tól
De aki nem akar itt jelentkezni megteheti MSN-en és E-mailben is ([email protected] mindkettõ)
Lenne egy hatalmas kérésem!! Kelllene nekem egy mod a játékhoz És nem tudom letölteni meg nem is nagyon találok!!!!!!!!!
Van egy oldal www.gp4spain.com ott van egy olyan hogy GP4 V3.0 program és nem tudom leszedni!!!!!!!!!!
Ha letudnátok írjátok le hogy hogyan vagy rakjátok fel!!!!!!!!!
Még ha van mondjuk Autótok Vagy 2005 2006-os modotok rakjátok fel vagy írjátok meg hogy hogyan vagy honnan!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!
ja és eröreis köszi
úrja felraktam az f1gp4-et, és régen volt egy olyan progim hozzá amivel tudtam képeket (kocsik szkinét, sisakot, csapatok logóit..) berakni, szal azt nem találom. valaki tudna segíteni?
köfi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
gran pix4hez vanak kodok ha vanak mondjatok már egy párat
ha normálisan akarsz játszani szerezz be egy kormány+pedált a leg gagyibb fajtából csak analóg legyen 5-6k huf, illetve én jostick al korményzok, pedállal meg ugye gáz/fék, ez jön be a legjobban és max egy 10 esbõl beszerezhetõ a szükséges cucc hozzá.
létszi segitsetek! elõre is kösz!!!
és teljesen módositatlan gp4 re kell egy 9.6 os peccset tenni és aztán a fac2006 ot és jó lesz<#vigyor2>#vigyor2>