Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Multizni akkor lehet vele, vagy nem ? Hamachin esetleg ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Sziasztok! Valaki megtudná mondani honnan tudom beszerezni az alap játékot? Letölteni nem nagyon tudok, végigjártam a boltokat,de sehol nincs pc-re f1 játék. Elõre is köszi.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

chrysler300c
Valaki küldjön priviben egy linket hogy honnan lehet letölteni az alap gp4-et és hozzá a 2004,2005 2006 2007-es modokat!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Count Adyn
Van:D Nekem amugy csak annyi a bajom vele, hogy a T-kamera nézetnél el van tolódva balra egy kicsivel a nézet, a jobb tükör már nem is látszik, pedig elvileg nem kéne igy lennie:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

benne van?:D
Count Adyn
Ebbe a pakkba benne volt az alapjáték is:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jaja az az de a rendes Gp4 is kell :)végülis ott a hsz-ba ott a telepítési sorrend
jaja az az de a rendes Gp4 is kell :)végülis ott a hsz-ba ott a telepítési sorrend
Count Adyn
Grand Prix 4 Mod (2005,2006,2007)-KoolHRC ilyet találtam személy szerint, csak nem sikerült tökéletesen összerakosgatni.

gondolom a bt de oda meghívó kell sztem
Count Adyn
Jöhet egy link privibe, megnézném én is mien:)

torrent ezért nem szabad itt írni sztem, de a kacsás
Humesz
És honnan töltöd?
HI

Nem nagyon nyüzsög a topik, de ezt ajánlom figyelmetekbe:
http://youtube.com/watch?v=rG2YzbnvMJI&mode=related&search=
2007- es modról egy videó, nem egy egy Formula one 06 ps3-on de sztem nagy jó lett!
Ti tiljátok ezzel, én most töltöm remélem sikerül modolni!
Humesz
Hali!

A Hot Seat beállítás az mit jelent? Az mire jó?
szasztok
lene eg kérésem lehet festeni az autot????????????

blory
Egy olyan bajom lenne hogy miutan gepet csereltem a jatek mind lepik ki mindig amikor kezdodik a verseny. A haveromnal is ugyanez a baj, PCI-Expres videokarival lenne baja a jateknek valaki talalkozot ilyen problemaval ?

sziasztok lenne egy kérdésem lehet festeni az autokat???
ja és eröreis köszönöm.<#taps><#help><#worship>

Valami gáz van az MSN-nel nem tok fölmenni
Az F1 Manager érdekelne?
Az elõzõ Hsz-embõl lehet, hogy nem lehettett érteni, de a 2. liga még nem indult el
Hello én felvettelek MSN-re de nem tudom mikor vagy fennt!!!!!!!!
Légyszi írj mert egy csomó dolog kellene az F1-gyel kapcsolatban!!!!!!!!!!

Kérés somogyi23-tól
Március óta zajlik 1 F1 Manager bajnokság a HSW fórumán. A játék Gp4-gyel zajlik. Lényege, hogy 11 ember aki jelentkezik azok összeállítanak egy csapatot. A versenyeket a saját gépemen futtatom le és részletes képes beszámolót készítek róla. Az 1. bajnokság 2006-os autókat, motorokat, versenyzõket, gumikat használ, a 2. bajnokság viszont visszautazik az idõben és 1994-95-ös autókat, motorokat, versenyzõket, gumikat fog használni. Még mindig lehet jelentkezni. A játéknak itt van a fóruma: http://hsw.hu/forum/viewtopic.php?t=1151&s...76c1464962e6a16
De aki nem akar itt jelentkezni megteheti MSN-en és E-mailben is ([email protected] mindkettõ)
Hamis az információ.

Milyen kódok?!

Sziasztok!!!!!
Lenne egy hatalmas kérésem!! Kelllene nekem egy mod a játékhoz És nem tudom letölteni meg nem is nagyon találok!!!!!!!!!
Van egy oldal www.gp4spain.com ott van egy olyan hogy GP4 V3.0 program és nem tudom leszedni!!!!!!!!!!
Ha letudnátok írjátok le hogy hogyan vagy rakjátok fel!!!!!!!!!
Még ha van mondjuk Autótok Vagy 2005 2006-os modotok rakjátok fel vagy írjátok meg hogy hogyan vagy honnan!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok lenne egy kérdésem lehet festni az autokat???????
ja és eröreis köszi

Hali mindenki hogy lehet az irányítást átállítani?????
djfuge
Valaki irta hogy gpxpatch-el lehet multiban játszani. Ez igaz? Tehát nem csak lanban hanem neten is lehet nyomni? Várom a válaszokat!

gabber_saviola
szaisztok

úrja felraktam az f1gp4-et, és régen volt egy olyan progim hozzá amivel tudtam képeket (kocsik szkinét, sisakot, csapatok logóit..) berakni, szal azt nem találom. valaki tudna segíteni?

köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

szasztok

gran pix4hez vanak kodok ha vanak mondjatok már egy párat

djfuge
Még valami.Mire jó a Gp4 9.6 patch,miket javít? Simán felrakom a 9.6 exe.-vel és utána az ehez tartozó nocd-exe.? HELP

djfuge
Honnan tudok leszedni "carset manager 1.26"-ot? Leszedtem a 2005-ös módot,és azt irja hogy kell hozzá ez a carset.Amugy hogy kell használni ezt a carsetet? Elõre is köszi

Count Adyn
izé, ugy lehet átállítani hogy user definied re teszed a controlt, utánna kiválasztod a keyboardot, és utánna már aktiv lesz a redefin keys vagy isemi

senkisem segít?
hali. még mindig segitséget kérek a 1122-es hozzászóláshoz . köszi
helló. az lenne a problémám hogy van az a F_A_C_Mod_GP4_06 és fel van darabolvan 7 file-ba na és én csak az elsõt tudtam leszedni. a többinél timeoutol it ki vagy mit és le se szedi. nem tudnátok segíteni? vagy valami más helyrõl le lehet kapni? na kösz a segítséget csõ

Count Adyn
Hi, nemtom mi kinja lehet bill. eket át lehet állitani csak körülményes,
ha normálisan akarsz játszani szerezz be egy kormány+pedált a leg gagyibb fajtából csak analóg legyen 5-6k huf, illetve én jostick al korményzok, pedállal meg ugye gáz/fék, ez jön be a legjobban és max egy 10 esbõl beszerezhetõ a szükséges cucc hozzá.

Helo. egész héten senki?
én sem tudtam átállítani, de használható a numerikus billentyûkkel is

én is szívtam vele, valahogy átlehet állítani a billentyûket, de nekem is csak véletlenül sikerült.. xD
SENKI?!!!!!
helo. még mindig senki?
helo. még mindig segitséget kérek.
helo. segitséget kérek. letöltöttem a gp4-et (iso-image)install, play, DE:billentyûkiosztást nem lehet állitani és fehér kockák vannak a képernyõn a köridõk,sebesség stb helyén.van hozzá patch is de akkor meg 8.1-es dx-et kér.és légyszi ne olvassak már vissza mert hasonlót már kérdeztek de pontos választ senki nem kapott. köszi
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a 9.0-ás direkt x-re rátenni a 8.1-et.
létszi segitsetek! elõre is kösz!!!
csõ pontosan nem tom. de nézd meg a www.hsw.hu web címen!
Sziasztok magyarositás hol tudok letölteni a GP4-hez?
van még egy apróság. a játék csak 7-8 fps-el megy csak! Valaki nem tudja mit kell csinálni a direcktx-emel? elõre is kösz
blory
A grakika opcioknal a texture detailt tedd high-ra.

köszi a tipped!!! megprobáltam és jó lett! csak a kocsikal van gond. Az összes fehér. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet orvosolni ezt a problémát? elõre is köszi
Count Adyn
frankie oldaláról(lapozzatok vissza egyet) lehet leszedni,
és teljesen módositatlan gp4 re kell egy 9.6 os peccset tenni és aztán a fac2006 ot és jó lesz<#vigyor2>