Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csõvi!
Hát a f.a.c gp4 mod 2006 nekem nem jött be nem indul el!
És igen lehet multizni a gp4-be! csak egy program kell nevezetesen a gp4x patch itt a linkje http://www.xs4all.nl/%7Ersdi/files/inst-gpxpatch391.exe elinditod amit akarsz beálitasz rajta és a legelsõ lapon jobb oldalon van olyan hogy host... valami oda írd be a hostolonak az ip-jét
Hát a f.a.c gp4 mod 2006 nekem nem jött be nem indul el!
És igen lehet multizni a gp4-be! csak egy program kell nevezetesen a gp4x patch itt a linkje http://www.xs4all.nl/%7Ersdi/files/inst-gpxpatch391.exe elinditod amit akarsz beálitasz rajta és a legelsõ lapon jobb oldalon van olyan hogy host... valami oda írd be a hostolonak az ip-jét
Császtok!!
Nekem is kéne az a F.A.C GP4 Mod 2006. Adjatok már egy linket. :D
ja és valaki tudja hogy lehet-e és hogyan játszani multiba?:D
Na elõre is köszi mindent.
További jo napot!
császtok
Nekem is kéne az a F.A.C GP4 Mod 2006. Adjatok már egy linket. :D
ja és valaki tudja hogy lehet-e és hogyan játszani multiba?:D
Na elõre is köszi mindent.
További jo napot!
császtok
Nemtudom nekem sosem hianyzott magyaritás, persze ha lesz leszedem megnézni,
de igazából csak a motorhang kell a fülembe, más nem xD
de igazából csak a motorhang kell a fülembe, más nem xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hello már készül hozzá a magyarítás, csak 10 nap kihagyás volt a nyaralásom miatt, de most fogok megint bele.
Honnan töltötted le?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Sziasztok !
Magyarosítás kellene a GP4-hez.
Ha tudja valaki honnan lehet letölteni írja meg.
Köszi
Magyarosítás kellene a GP4-hez.
Ha tudja valaki honnan lehet letölteni írja meg.
Köszi
valaki tud olyan web hejet mejrõl le lehet szedni a F1 99-02 demóját?mert ha az megy akkor a teljes játékot majd letöltöm
Kössz a linket.A 99-02 meg nem hiszem,h menne a gépemen
privi ment
Helló tom,h nem teljesen ehez tartozik de nem tud valaki adni 1 linket ahonan
le tudnám tölteni a F1 2002 amit a z EA csinált elõre is kössz...
le tudnám tölteni a F1 2002 amit a z EA csinált elõre is kössz...
HELLO valaki nem tudna adni egy rendes linket, ahol le lehetne tölteni a legjobb, vagyis inkább ugy mondom, hogy mûködõ Team Editort?! és valaki légyszíves mondja már meg, hogy milrt irta ki nekem ezt, mikot be akarom idnitani a team editor 3.2b-t:sorry but you are using a a non-decrypted GP4 .exe TeamEditor will now terminate...
http://www.ironic-software.com/f1career_down.html CARIER MANAGER
énis kivi vagyok rá, holnap felrakom a gémet azt megnézem a legjobb modot hozzá mit ad...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki tud adni egy linket ahonnan lelehet szedni a 2004 és a 2005 modot
Ja és ti melyik 2006 modal játszotok????mert kettõ van
Ja és ti melyik 2006 modal játszotok????mert kettõ van
www.hsw.hu
Valaki tenne fel képet a játékból a legujjabb moddal ? olyan F1CvsGP4 szerüt mert amik a hszekben voltak azok már mind 404esek
sziasztok! alaki tudna nekem segíteni? nagyon kellene a grand prix 4-hez a team editor legújabb verziója, de sehonnan sem tudom letölteni, és mikor végre találtam egyet, 3.2b-es verzió azt hiszem, akkor nem akart beindulni, mivel olyasmit ir ki, hogy: sorry but you are using a a non-decrypted GP4 .exe TeamEditor will now terminate...
Hi all!
Nincs valakinek felhasználói neve és jelszava a frankie.de oldalra, mert már két napja nem jött semmilyen email az aktivációs linkkel. És már nagyon kéne :)
Help plíz.
Nincs valakinek felhasználói neve és jelszava a frankie.de oldalra, mert már két napja nem jött semmilyen email az aktivációs linkkel. És már nagyon kéne :)
Help plíz.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
nem tudna valaki adni 1 linket ahol letom szedni az EA nek az f1 2000res manageres progiját?
ALien
Formula 1 2007 játékot telepítve a köv. üzenetet kapom:
To confirm you have a licenced copy of Grand Prix 4, Enter the last word in the contents description of your readme.txt file found in the Grand Prix 4 directory as your code.
Légyszi segítsetek! CSak annyi kell, hogy a feltelepített GP4 readme-jébõl az utolsó szót beírjátok!
Elõre is köszönöm.
To confirm you have a licenced copy of Grand Prix 4, Enter the last word in the contents description of your readme.txt file found in the Grand Prix 4 directory as your code.
Légyszi segítsetek! CSak annyi kell, hogy a feltelepített GP4 readme-jébõl az utolsó szót beírjátok!
Elõre is köszönöm.
császtok
Nekem ha a kocsi texturája nincs highon akkor fehérek a kocsik és fut rendesen akadás nálkül. Amennyiben felteszem a legmagassabbra a texturát a kocsik megjavulnak,de élvezhetetlen a játék. Mindenesetre megpróbálom majd én is kölön letölteni a fájlt, köszi az ötletet.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nekem normálisan megy. Érdekes módon nekem full grafikán megy és ha leveszem a felbontást akkor akad. Nekem amúgy a módba a cars.wad sérült mert ha indítom a játékot akkor az összes autó fehér és a pálya is hiányos. Én töltöttem le külön card.wad-ot és amikor indítom a játékot CSM-bõl akkor mindig felülírom és így már megy minden :)
Nekem csak egy kérdésem lenne: Itt mindenkinek normálisan mûködik a 2006-os MOD? Én bármit csinálok , bárhogy állítom be mindig feltûnõen akad. Az alapjátékkal semmi gond, minden fullon szépen muzsikál.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
kösst német :D
ALien
frankie oldal s olvasgass
van kormányom mejik gomb?? de aszt hogy lehetne megoldani hogy 2006 os mclaren legyen emrt igy elég gáz
ALien
mert billel nehezen tudnál ivbe kanyarodni, kormánynál ki lehet kapcsolni
a másik meg hogy miért van minidg folyamatosan be kapcsolva a kanyarodás se gitség
ALien
hát der én fris autokata akarko a képeken 2006os van
ALien
Nem olyan egyszerü másogatos dolog ez a gp4-nél
thx. És még 1 kérdés felraktam a mod ott és a mclaren nek a 2005 ös autoja van bent van 1 patch cars06 aszt hova kell másolnom??
ALien
Lehet nevezni az oldalon már... Emailben...
Ha lehet csapatban gyertek...
Ha lehet csapatban gyertek...
www.grandprix4.atw.hu
Már vannak infók a bajnokságról...
Már vannak infók a bajnokságról...
gpxpatch391 nekem csak ez kéne 1linket pls.
ALien
holtudom beálitani hogy a kormányal mehesek 1xerüen karibrálás után nem enged ijet hogy mejik gomb mi legyen
ALien
Miért is szabálysértés egy mások álltal készitett free mód ?
© CzKaresz22 figyu rájöttem mért törlik az oldalt mert ha az oldalra töltöd simán fel a fájlokat akkor törlik úgy nem fogják ha bevan lineklve pl rapidsen vagy máson mert ha simán teszed fel az szabálysértés!!!!!!!!!!!
http://rapidshare.de/files/27594012/GP4_Mod_GP4_06_v2.part07.rar.html
http://rapidshare.de/files/27590524/GP4_Mod_GP4_06_v2.part06.rar.html
Az oldal él viszont nyugi...
http://rapidshare.de/files/27578779/GP4_Mod_GP4_06_v2.part05.rar.html
Ez nem jó
De a belinkelt cuccoknál lehet szedni...
De a belinkelt cuccoknál lehet szedni...
http://rapidshare.de/files/27578779/GP4_Mod_GP4_06_v2.part01.rar.html