Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na banyek és ez lelehet tölteni valahol?????

Zsolti9014
nem tudom, talán gp 4 editor

Hajrá Magyarország!

sziasztok
lne egy kérdésem lehet valahogy festeni az autokat???

Zsolti9014
Az alapjáték tökéletesen fut a gépemen, a 2007 modnak milyen a gépigénye?
A low res patch-csel elfut 800*600-on ezen a gépen? : amd 2600+ athlon xp, 256 mb ram, 128 mb ati videokártya. elfut rajta alacsony felbontással?

Hajrá Magyarország!

úgy látom a segítség elmarad, na jó majd játszom télen, de lehet, hogy akkor meg mindenki síelni megy...<#rinya>
Biztos túlmelegszik a procid.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rögtön a játékra küldtem rá . Csak azt nem értem , hogy van amikor 2-3 órán át is tudok vele játszani ,aztán egyszer csak újraindul a gép.

<#help>
valaki segítsen a mod letöltésben vhogy!
Humesz
romero1: Az önkicsomagolót egybõl a játékra engedted rá amikor felraktad a 2007-es modot? Vagy elõbb valahova kicsomiztad és utána bemásoltad a file-okat a játék könyvtárába?
Lenne 1 kis problémám . Állandóan újraindul a windows mikor a GP 4 -el játszom . Egyetlen más játéknál sem jelentkezik ez a probléma ! Mi lehet a gond ? configom:8800 GTX , Intel dual core E6600 , 2 GB 800+ - os memory . Semmi sincs tuningolva . Lehet a kétmagos procit nem szereti ? HELP!!!

Még 1 kérdés h lehet pályákat berakni?

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Pontosan úgy csináltam én is:)Nagyon jóóóóóóóó

Egy kis segítséget kérnék. Feltettem a 2007-es modot patchet meg minden. Látszólag semmi baj szuperül mûködik.

Nos a probléma annyi, hogy nem tudok vele játszani. Amikor leteszik és bepöccintik a kocsit fogalmam sincs miért, de "lükvercbe" (R) rakja a kocsit a gép, még autómata váltás beállítása után is!! A váltás le, fel pedig egyszerûen nem állítható be ha kormányt használok és a bill. egyik gombjára sincs alapból beállítva <#nemtudom> Szopás :)

Bizonyíték: Ilyenkor mit csináljak? Gondolom sokan játszanak sokgombos kormánnyal. GEAR UP sehol vagy valami hasonló, (GPxPatch.exe):

Game_Replay=R
Game_CamTrack=LEFT
Game_CamCockpit=RIGHT
Game_CamChaseFront=DELETE
Game_CamChaseRear=PAGEDOWN
Game_CamOnboard=PAGEUP
Game_CamChaseZoomIn=7
Game_CamChaseZoomOut=6
Game_CamChaseZoomReset=5
Game_CamChaseShiftUp=4
Game_CamChaseShiftDown=3
Game_CamChaseShiftReset=5
Game_DriverName=N
Game_Gap=G
Game_QuitRun=Q
Game_Pit=ENTER
Game_ProcessorOccupancy=O
Game_DirectorMode=INSERT
Game_CarSelectOwn=HOME
Game_CarSelectNext=UP
Game_CarSelectPrevious=DOWN
Game_HelpAutoBrake=F1
Game_HelpAutoGear=F2
Game_HelpAutoDirection=F3
Game_HelpIndestructibility=F4
Game_HelpSuggestedLine=F5
Game_HelpSuggestedGear=F6
Game_HelpTractionControl=F7
Game_HelpSteeringHelp=F8
Game_HelpLaunchControl=F9
PanelSize=TAB
PanelSizeLess=TAB
PanelUp=NP_8
PanelDown=NP_2
PanelPageUp=NP_9
PanelPageDown=NP_3
PanelHome=NP_7
PanelEnd=NP_1
PanelAlphaLess=NP_4
PanelAlphaMore=NP_6
LAP_PageClear=0
LAP_PageLog=2
LAP_PageATL=9
LAP_HotseatJump=J
LAP_SaveCarState=BACKSPACE
LAP_RestoreCarState=BACKSPACE
PanelLock=NP_5
LAP_PageMode=U
LAP_PageMode2=Y
LAP_ToggleSetupMenuOnOff=L
LAP_TogglePitSetupMenuOnOff=L
LAP_PitSetupMenuSelect=\
LAP_PitSetupMenuDown=<
LAP_PitSetupMenuUp>LAP_PitSetupMenuUp>
CInfo_ToggleOnOff=I
SAT_ToggleOnOff=K
SAT_ToggleSpeedSplit=S
SAT_Standings=B
SAT_ScrollNext=V
SAT_TimeLeft=T
SAT_DirectorsCut=D
SAT_InfoScreen=1
SAT_TrackMap=8
SAT_MicroTime=M
SAT_MicroTimeCompare=H
SAT_MicroTimeSwitchABS=J
Screenshot=F11
ToggleFillMode=F12
Game_ControlSteerRight=.
Game_ControlSteerLeft=,
Game_ControlBrake=Z
Game_ControlAccelerate=A
Game_ControlShiftUp=SPACE
Game_ControlShiftDown=SHIFT

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Humesz
Romero1 te hogy moddoltad meg 2007-el? Leszedted a MOD 2007 v2.2-t és aztán ráraktad ezt:

Cars Hi-res ver. 2.3 Texturas: min 1024 max 2048.
http://rapidshare.com/files/39557102/Cars_Hi_res_ver.2.3.exe.html

??? Mert én igen!
Humesz
Neked miért jó, hogy így külön szenvedsz mindennel??? Miért nem rakod fel a 2007-es modot és kész?
lehet,bár nem kezdö fokozaton játszok,de legyélszives nézd el pár napja játszok mégcsak vele eddig challengevel játszottam

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Humesz
Akkor nem állítgatod sehogy. Minden ilyen vezetési segítséget ki lehet venni, plusz ne kezdõ fokozaton játsz.
tudom,tudom..de mikor fékezek akk egy kicsit segit kanyarodni hiába állitgatom

Humesz
:) a vezetési segítségre gondolsz? Options!
csókolom.lenne egy kérdésem. hol lehet beállitani dolgokat pl h ne magától kanyarodjon kocsi esetleg milyen progi segitségével.elöre és utólag is thx

Laci1818
No, már csak 1 változtatni való maradt.
Amikor kilistázza hogy ki hányadik helyen van, vagy kiírja a nevet, az még a régi kinézet, meg a sebességmérõ meg az ilyenek.
van egy 2006-os HUD-om de nem tudom betenni. ha valaki tudja, megköszönöm a segítségét

no fate

ara hogy a modokat elinditsa pl:2006 vagy a 2007 es modot müködtese

Laci1818
Egy kérdés. Mire jó a ZAZTools?

no fate

Laci1818
Pályák:
http://gp4.tym.cz/
azt hiszem a melbourne 2007 és a barcelona 2007 nem mûkszik ugy ahogy kellene

no fate

Laci1818
na ez hihetetlen.
Teameditor 3.2b ---> megváltoztattam a kesztyûk és a felnik szinét és kampec, nem indul el a gp4. illetve elindul, de a verseny betöltésekor kidob a windowsba... és utána hiába nyomok vissza mindent, h default all changes, már sz*r marad...
<#falbav><#falbav>

no fate

Humesz
Bocsi, már meg is találtam itt, gondolom ha innen szedem az megteszi: http://forum.jogos.uol.com.br/viewtopic.php?t=1146184&start=0
Humesz
De azok csak az autók! És mi lesz a pályákkal? 9.6-is patch-et és crack-et hol lehet találni (még nem kerestem) Köszi elõre is.
lene egy kérdésem a 2006 os modba mér csak 6 sebeséges az auto meg a 2007es modba is 6 sebeséges az auto miért van ez ????????

köszi

csá.ZAZ Tools-ot innen tudod leszedni: http://www.gp4db.com/index.php?category=misc§ion=Tools

sziasztok lene egy kis bajom és kéne segiteni nem tom hol lehet letölteni ezt a (ZaZtools) tudna valaki ezen segiteni?????????????????
eröreis köszönöm:)

Laci1818
http://gp4fan.bonusweb.cz/season.htm

az alsó részen a Season2007 pack alatt van a cars.wad, azt szedjétek le és hiba nélkül kinézõ és mûködõ 2007-es autók lesznek ott. feljebb még plusz rakjátok a be a 2007-es Hondát.

a legfelül lévõ cars.wad-ok nem mûködnek, illetve mûködnek de nem látszik a pálya, az autók a levegõben lógnak.

billentyûzetkiosztás: keyboard setup ---> Advanced ---> Calibrate ---> én csak a numpad 5,1,2,3-ra tudtam átállítani, de pont olyanok legalább, mint az iránybillentyûk.
ha 2007performace-ba tudtok, légyszi segítsetek! köszi

no fate

Laci1818
Ja igen és van Wadupdater, meg Gp4master meg Teameditor progim is

no fate

Laci1818
Sziasztok!
Nálam már minden ok. igaz én nem 2007 mod-ot használok, de nekem az összes autó 2007-es és csíkosak a gumik is ugyhogy minden szuper, kivéve a teljesítmények.
letöltöttem a 2007 performance filet, csak nemtudom hogy kell berakni. Ha valaki tud, please help me!

no fate

Nos itt találtok 2007-es modot: http://forum.jogos.uol.com.br/viewtopic.php?t=1146184&start=0 - szét van szedve 4 részre , 2-3 óránként lehet leszedni egyet . A feltelepített játékra fel kell rakni a 9.6-os patch-et majd a 9.6-os crack-et hozzá.Utána telepíted a 2007-es modot a játék fõkönyvtárába. Végül a gpxpatch-bõl indítod a gammát!

Csá Nos a billentyûzet leosztást a GPXPATCH nevezetû segédprogiban tudod átállítani. Az elsõ ablakban ráklikkelsz az EDIT KEY BINDS... -re ,és az ott megjelenõ bill leosztás végén lesznek az autó irányításához használt bill leosztások .

hali

nem tudjátok hogy lehet beállítani a billentyûzetet, mert én sehogysem tudtam, és már k***ára idegesít
Humesz
És nem tudod egy hsz-ban leírni mindezt!!!
és nem tom honét tölthetném le 2007-es modot
és nem tom hogy kel beileszteni a játékba??????

de ez nem jo véletlenül másik játéknak a modját töltötem le és csak most
jötem rá<#rinya>

Humesz
Ahonnan letöltötted :)))
HöfEE
Hello! Van egy problémám lehet, hogy én vagyok halál hülye a játékhoz, de tegnap feltettem és akartam volna nyomni néhány kört. Viszont nem tudom irányítani az autót , azokat mindig a gép irányítja. Ja és optionsban sem tudom megváltoztatni az iránybillenytûket. Valaki pls Help! (amugy a játék fel van patchelve elvileg minden megvan)

de még lene egy kérdésem hol lehet azért letölteni a 2007 es modot??

sziasztok
letöltötem a 2007 es modot és hogy kel ezt be ileszteni a játék ba????
<#help><#help><#conf>ja és eröreis köszönöm<#worship>

<#fejvakaras>Köszönöm a segítséget, megpróbálom ezeket leszedni. A másik gondom, hogy a két Ferrari fehér,de amikor nagyon közel megyek akkor az autó a Jaguar színeit viseli,majd ismét fehér lesz. Ezeket is javítja ez a patch, és a 2007 mod miket tartalmaz? Neked ezek nem szoktak kifagyni? mert sokszor írtak ilyeneket lejjebb.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Count Adyn
Na izé, ha a 2007 es mod al van ez, én ugy csináltam, hogy:

-Alapjáték
-9.6 patch
-inst-gpxpatch391.exe
-2007 mod kitömörit, bemásol, cars.exe kitömörit bemásol, hangok bemásol
-végül a gp4 exe kivülrõl bemásol

majd a GpXPatch .exe vel inditas

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sziasztok! Valaki tud Grand Prix 4 játékhoz magyaritást valahol..... ha igen várom válaszát, elõre is köszönve. <#wave>

Sziasztok! Sikerült megszerezni,és ezerrel nyomatom. A problémám a következõ,ugyan az mint laudáé,csak neki sem válaszolt senki,most talán segít valaki. Amikor a Kocsi feletti kamerán vagyok akkor minden adat fehér kockákból áll. Van rá valami javítás?

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Count Adyn
Jah úgy lehet elméletileg bár még nem próbáltam:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"