Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az a baj, hogy nem teszi le ... (Bal egérgom "Tûz gomb")
És semmi nem teszi le!

ibrik
Bombát leteszed/élesíted, távolabbmész, távirányítóval robbantasz.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hy!
Elakadtam! A 4. pályán! Láttam a leirást és hogy mit kell csinálni! De nekem a bombát nem teszi le csak annyit ír hogy "Bomba élesítve" és nem teszi le és felrobbantani sem tudom! Mit tegyek?

Bandew
Ecsém ez a Hitman 2 nagyon fel tud baszni a bénaságaival!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
dc-n biztos sok embernek megvan

Adam5
lelehet tölteni még valahonnan? a 3-at már végig toltam és erre is kiváncsi vagyok (a sorrend kicsit rossz nem tagadom :)

Na bumm. Így sem mûködik, szabálytalan mûvelettel kilépett. Sõt, az EREDETI DEMÓ is ezt mûveli! Valakinél ötlet?

Köszi, a Gamecopyworldön néztem, ott nem volt, de a másik cím bejött!

hol kerestél crk-t?
http://megagames.com/cracks/html/c906460_0.htm
http://gamecopyworld.com/

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sziasztok potenciális megmentõim!
Baj van, nagy baj. Nem indul a game!
Jó, tudnék mással játszani, de kíváncsi vagyok a folytatásra! Hallottam, hogy az 1.0 néhány videokártyába és CD-meghajtóba beleköt, szerintem ez a problémám. A v1.01-hez meg nem találok cracket. Lehet, hogy megvárom, míg lemegy 2000 alá és megveszem (csak vicc volt!)
ui.: bocsi, lehet, hogy már írtatok errõl, de nincs idõm.

nagykispeter
köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Jaja, csak azt tudom javasolni gugolj le, úgy fele annyira jár, vagy álj a fal mellé, elé az támaszt...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nagykispeter
Valaki tud-e valami ötlete hogy lehet a távcsöves puskával úgy célozni hogy ne járjon úgy mint a ringlispi mert így képtelenség vele célozni,fõleg valakit eltalálni!!!???

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Johnyy
Én a multkor megszereztem az összeset, kivéve egggyet : a hangtompírós hitmanstukkert hol lehet fellelni?
Amugy amikor olyan pályák vannak hogy közöttük nincs szicíliai kitérõ akkor átviszed a nem elrejthetõ stukkert a másik pályára és utánna eldobod, ezután a fegyvertárba bekerül az is.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

bazza
Hogyan lehet összegyûjteni az összes fegyvert??????

AZ elsõ pályán 3 olyan fegyver van amit nem tudsz elrejteni. De akkor, hogy veszem fel mind a hármat és viszem ki a pályárol mindet egyszerre???????

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zaki
milyen játékod van "fénymásolt"?

bazza
Ma végignyomtam...
Nagyon király. Egy kicsit pihenekaztán megint végigviszem a Mafia után a kedvenc játékom!!!!!!!!!!!!!!

U.I.:Amúgy nekem nem megy a magyarosítás...Nem engedi felrakni...

PAYNE
figyi van code hozzá mondjak egy párat??

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

janos666
Csak nálam mennek át az emberek az ajtókon, meg játszik olyat a fõhõs, hogy a videók alatt röpköd össze vissza a teremben (nem vicc) vagy csak a régebbi driver kéne a kártyára?
Johnyy
Az biztos hogy jó játék, én nem nagyon komálom a komolyzenét de a main menü zenéje a sirály nagyon, hát igen derék budapesti choir mint azt ki is irja az elején szépen énekelt, máskülönben a demóba ez a ferraris pálya volt ugy hogy legalább 25ször mentem rajta végig...

zaki
tom, már azt is megcsináltam. csak én voltam alma, most csinálom a 2. pályát. jó kis game ez :)

Johnyy
FEl mész az upszterre és vagy a fõnöktõl vagy a sárga csávótól elcsórod a ferrari kulcsát és lemész a garázsba és elhúúzod a csíkot

KG21
ehh szal fasz se tudja már jó két éves ez a gamma...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
vagy nem is a templomról dumálsz, ha jobban belegondolok

KG21
jó régen játszottam már ezzel a játékkal... mintha ki kéne menni a templomból és ott lesz a vége a pályának, de nem biztos

zaki
ja, megcsináltam, de a pap nem volt a zárkában. akkor most mi van? kezdhetem elõlrõl az egészet? mert nem tok a következõ pályára menni. vagy csak én vagyok a mozgássérült?

KG21
az elsõ pálya még csak sima hentelés a késõbbiekhez képest úgy emlékszem :)

zaki
nagyon kira a game, én most kezdtem el vele játszani (magyarítással). jó nehéz, már az 1. páylán szenvedek, a 3. õt után nem tom hogy kellene továbbjutni :P

bazza
Jó lenne újra megindítani a topicot nem de????

bazza
Végre megszereztem!!!!!!! Tegnap szedtem le a netrõl...
Már az Invitation To A Party-nál vagyok cheat nélkül a Mafia után a kedvenc játékom!!!!!!!!!

Krinyo
nincs, vagy eldobod vagy nem

Hehh jókor hozom fel a topicot :D
Szal elakadtam a Basement Killing c. pályán, ott, ahol le kéne dobni a füstgránátot. Mégpedig az, hogy csak kibiztosítva tudom ledobni, csak én nem szeretném, hogy egybõl tûzriadó legyen. Van erre megoldás?
zaki

KG21
mert utálok spórolni azért

zaki
miért?

KG21
egyedül a savegame limitálás nem tetszett:(

zaki
jaja, azt hallottam én is, hogy nem a lövöldözésen van a hangsúly :)

KG21
én ezt végigtoltam régebben, nagyon bejött. Asszem 1 hétig szenvedtem vele. Trükkös pályák vannak benne, ahol nem csak lövöldözni kell eszetlenül:)

zaki
húúú de kihalt a topic... 9 hónap alatt 100 comment... na, miután végigtoltam a PoP-t, ezt a játékot szeretném végigjátszani. egy "átlag" játékosnak mennyi ideig tart cégigtolni a gamet? és végülis akkor mi a helyzet a magyarítással, van fullos 100%-os? magyarul egy kicsit jobb lenne végignyomni a game-t :)

KranaZoli
Hi!

Nem tudom magyarítani a játékot.
Letöltöttem az összes létezõ magyarítást (asszem :), de az Istenért sem akar magyar lenni.
Az önkicsomagoló EXE-k pl. hibaüzenettel szállnak el.

1.) Hogyan kell lemagyarítani ezt a játékot?
Mit csinálok rosszul?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

van a hitman 2-höz magyarosítás?
Valaki küldjön nekem egy Hitman 2 crack file-t!!
a címem: [email protected]

forty-seven semmin nem idegesíti fel magát. gyors, csendes, elegáns. 8)

nálam ez úgy ment, hogy besétáltam a házba, garotte, és kisétáltam. mindenki maradt nyugton, valszleg azt hitték, én vagyok 17. késõbb volt riadó, de akkor már árkon bokrontúl... mondjuk a házban kevés idõt töltöttem (még kívülrõl megnéztem, hol van öcsike). lehet hogy csak afféle bug, mák,1x-jön-be-eset volt...

lwb
én inkább csak feelingezek. beleélem magam, hogy szerintem egy jó bérgyilkos mit csinálna. pl. ha felidegesít egy fickó, azt lelövöm (ahelyett, hogy lealtatóznám), de azért AK-val nem kezdek el körbedarálni mindenkit. legalábbis ha nem muszáj, nem. :)

szerintem érdemes 1x így másszor úgy végigvinni. elsõként ismerem el, hogy kitéptem közben az összes hajamat. legközelebb viszont lazítás jön: kinyírok mindenkit a mapon 8).

hát a fene se tudja. azért elég jó kihívás 8)

én végig sa voltam, kivéve az utolsó pályát.
csak az m4re emlékszem plusz cuccként az sd ballers mellett.

ouch 8)

-casplcok, sorry :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)